Karısının geçmişi
-
Автор темыViktor
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Karısının geçmişi
Bir insan karısının geçmişine nasıl tepki verir? Eşim bekaretini 16,5 yaşında kaybetti, ilk aşkı benden 5 yaş büyüktü, altı ay boyunca onu sikip terk etti, sonra 3 kez başka biriyle çıktı, sanırım yalan söylemiyor ve sonra neredeyse 18 yaşında benimle tanıştı, zaten 10 yıldır, 4 yıldır evli, bir sürü şey oldu, iyi ve kötü, ama biriyle seviştiği için onu affedemiyorum, ilk partnerle sikiş, ama ikinciyle sikişti, bana öyle geliyor ki ilkine inat, sanki onu gerçekten istemiyormuş gibi, başkaları da olacak, hayır, hayır, bu konuda skandallar yapıyorum (sık sık), nedenini bilmiyorum, birden aklıma geliyor! Her ne kadar ben de meşgul bir insan olsam da))) ve bunun olduğunu ve geçtiğini anlıyorum, bu benim seçimimdi! Ama beynim bunları düşünmeye devam ediyor ve kanım kaynıyor! Yüz yıl geçmesine rağmen! Nasılsın?
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 6 months
Re: Eşimin geçmişi
Bizim kızlarla karşılaştırıldığında seks konusunda nasıl? Farklılıkları fark ettiniz mi?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir ilişkide tek bir şey önemlidir: sevgilinizin size şimdi nasıl davrandığı ve sizin ona nasıl davrandığınız. Hem seviliyor hem de arzulanıyorsan hiçbir şey seni durduramaz.
Eskiden kıskanırdım ve endişelenirdim. Artık eşimin hikayeleri beni de heyecanlandırıyor (benim de dört hikayem vardı). Benim hikayelerimi dinlemek istemiyor, üzülüyor. Sana söylemiyorum.
Eskiden kıskanırdım ve endişelenirdim. Artık eşimin hikayeleri beni de heyecanlandırıyor (benim de dört hikayem vardı). Benim hikayelerimi dinlemek istemiyor, üzülüyor. Sana söylemiyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 3 years 7 months

8 dakika 59 saniye sonra gönderildi :

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 5 months
6 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Şehrin yarısında seks yapan bir alçaksa ve sen onun bir aile kurması için son şansıysan ve kısacası sen onun ikinci şansıysan ve şapkası nükleer savaş sonrası gibiyse, bunu yapman gerekir. bundan kaçmak)
Güzel, iyi boyanmış, parmaklarımı nasırlara kadar aşındırırdım, yoksa her şey aklımdaVasyanitsa: ↑16 Jun 2021, 16:13Evet, sonunda tüm bunlardan tamamen bıkacak ve sadece bir karar verecek. Veya işten biri (veya akrabaları) onu akıllı olduğuna, genç, çekici bir kadın olduğuna, kendisinin kocası değil, kendi işinin patronu olduğuna ikna edecektir.Viktor: ↑04 May 2021, 20:21 Karısının geçmişine kim tepki verir? Eşim bekaretini 16,5 yaşında kaybetti, ilk aşkı benden 5 yaş büyüktü, altı ay boyunca onu sikip terk etti, sonra 3 kez başka biriyle çıktı, sanırım yalan söylemiyor ve sonra neredeyse 18 yaşında benimle tanıştı, zaten 10 yıldır, 4 yıldır evli, bir sürü şey oldu, iyi ve kötü, ama biriyle seviştiği için onu affedemiyorum, ilk partnerle sikiş, ama ikinciyle sikişti, bana öyle geliyor ki ilkine inat, sanki onu gerçekten istemiyormuş gibi, başkaları da olacak, hayır, hayır, bu konuda skandallar yapıyorum (sık sık), nedenini bilmiyorum, birden aklıma geliyor! Her ne kadar ben de meşgul bir insan olsam da))) ve bunun olduğunu ve geçtiğini anlıyorum, bu benim seçimimdi! Ama beynim bunları düşünmeye devam ediyor ve kanım kaynıyor! Yüz yıl geçmesine rağmen! Nasılsın?
Hayatını değiştirebileceğine , eylemlerinde bağımsız hale gelir . Kimseye dönüp bakma. Ve genel olarak saygı görmeyi, sevilmeyi ve bir arkadaş gibi davranılmayı hak ediyor, ücretsiz olarak sikilebilecek bir çocuk bakıcısı olarak değil.
İşte tüm bu bilgiler nihayet bir kez ortaya çıktığında her şeyi kafasında çözerse, hepsini kafasından çıkaramazsınız. Ve er ya da geç bir karar verecektir. Ve artık hiçbir şey tarafından iptal edilemez. Senden ayrılma fikri hoşuna gitti ve sonunda bunu yapacak. Yani, seni terk edecek. Ve kıskançlığınla aptal gibi olacaksın.
Artık seninle ilgilenmeyecek ve artık onu sevip sevmediğini, kıskanç olup olmadığını umursamayacak.
O Tek bir şey isteyeceksin; onun hayatından bir yerlerde kaybolduğun için. Sonsuza kadar ve sonsuza kadar.
Genel olarak buna bir kadını getirmemek daha iyidir. Kural olarak, kadınların bu tür kararlara gelmesinden erkeklerin kendileri sorumludur. Yani, gerçekten kontrolle, bir tür arzuyla veya hakimiyetle uğraşıyorlar.
Ve sonunda, kadının içindeki bir tür sigorta kırılıyor ve tüm bu saçmalıklara karşı bir kendini savunma mekanizması oluşuyor. bir adam tetiklenir.
Güzel bir gün sonunda köle olmadığını, piyasadan satın alınmadığını ve bir eşya olmadığını anlar.
Ve bu, buna göre, bir nedenden ötürü kendisinin efendisi olduğuna karar veren bu adamına hiçbir borcu yok.
Bu sana tavsiyem...
Dur Kadınınıza çocuk ya da astınızmış gibi davranmak. Ona bir arkadaş gibi davranmaya çalışın, ancak yalnızca kadın.
Örneğin, bir arkadaşınız var. Ve bu senin kadının. Ve sen ve o bir anlaşmaya vardınız. Ancak bunlardan çok azı olmalı. Aksi takdirde, uzun bir liste her şeyin değerini düşürecektir.
Örneğin, ikinizin de geceyi evde geçirmesi yönünde bir anlaşma. Bu önemli ve temel bir konu.
Sonraki...
Yanında birisi varken uyuyamazsınız. Ve eğer biriniz gerçekten birini becermek istiyorsanız o zaman bu konuda pazarlık yapmalısınız.
Yani neden olmasın!? Ancak bu sizin arkanızdan yapılmamalı ve arkadaşınız da aynı fikirde olmalıdır. Bir yandan birini sikeceksin.
Fakat öyle bir nüans olabilir ki arkadaşınız birisiyle yatmanıza aldırış etmeyebilir ama yine de kırgın olabilir. Yani, umursamıyor gibi görünüyor, ancak evde oturup şu anda bir yerlerde kadının sikildiğini bilmek kesinlikle zor. Bu gibi durumlarda insanlar üçlü seks konusunda anlaşırlar. Bu şekilde daha kolay. Ama asıl önemli olan, bir yandan birbirimize yalan söylenmemesi ve her şeyin dürüst olmasıdır.
Ve eğer hâlâ birini becermek istiyorsan yalan söylemene ya da bir şeyler saklamana gerek yok.
n
nVe sanırım siz kişisel olarak ulaşımda ya da işte bir ya da iki defadan fazla biriyle karşılaştınız. Ve belki de iş yerinde (veya başka bir yerde) bunu birisine bağlamak istediğiniz bu tür durumlarla bir veya iki defadan fazla karşılaştınız.
Ve şimdi soru şu: Eğer bu başınıza geldiyse neden yapasınız’ Arkadaşınızın (karınızın) aklına aynı şey mi geldi?
O lastik mi? Yoksa başka bir hamurdan mı yapılıyor? Yoksa zevk ve orgazm alamıyor mu?
Sonuçta, onunla seks yaptığında onun heyecanlanmasını istiyorsun, o da seninle yatakta bir kedi gibi sevişmek istiyor. Ve böylece seninle seks yapmaktan keyif alıyor.
Sizce neden iki kişi tarafından sikilmek istemeyebilir? Yani sen ve karınızın en azından hoşlanmadığı başka bir adam var.
Ama siz karınızın böyle şeylere girmesine bile izin vermiyorsunuz. Her ne kadar bunu kendin düşünsen de ve ben inanıyorum ki, fırsat ortaya çıkarsa kesinlikle birine yapışacaksın.
Yani sonuç bir tür ikiyüzlülük ve yalan.
Karınıza onu seven, hiç kimseyle yaşamadığınız ve sahip olamayacağınız yalan söylüyorsunuz ama aslında gerekirse bunu mutlaka birine yapıştıracaksınız. Ama bunu eşinize söylemeyeceksiniz.
Ve aynı şekilde eşiniz de belki bir çeşit cinsel çeşitlilik istiyor ve belki o da birinden heyecan duyuyor. Ama sana bundan asla bahsetmeyecek çünkü sen buna izin vermeyeceksin ama sen hala onun evlenmeden önce sahip olduğu bazı erkekleri kıskanıyorsun.
Peki ne yapacağız? sonuç olarak mı var?
Peki fırsat ortaya çıkarsa ve görünen o ki karınız da hoşlandığı birine karşı koyamazsa kesinlikle ne koyacaksınız? Kimsenin bunu bilmeyeceğinden kesinlikle eminseniz. Bir iş gezisi falan. Veya bir yerde çok içki içebilir ve kendi kontrolünü kaybedebilir.
Genel olarak, sorununuzun çözümünün iki gelişmeye sahip olduğunu düşünüyorum...
Ya da katılıyorum Yukarıda anlattığım şekilde birbirlerine. Yani, birbirinize yalan söylemeyin ve arzularınızı birbirinizle dürüstçe paylaşın ve buna göre birlikte ne yapacağınıza ve sorunu nasıl çözeceğinize karar verin.
Ya da ikinci seçenek. Muhtemelen birisiyle yattığını gördüğünüzde bu tür şeylere göz yummaktır. Olay çıkarmayın ve onun bunu yaptığını anlamaya ya da yakalamaya çalışmayın.
Çünkü onu bir kez yakaladığınızda bir tür karar vermeniz gerekecek. Ve bu karardan hoşlanmayabilirsiniz. Ve muhtemelen siz de daha sonra bu karardan pişman olacaksınız.
Ama aslında her şey sadece seksle ilgiliydi.
Örneğin, kır evinde bir yerlerde akrabalarınızı ziyaret ediyordunuz. , hadi hamama gidelim. Orada da bazı köy kızları akrabalarının yanına gelerek buhar banyosu yapmaya gittiler. Sen tam bir şehir beyefendisisin. Sonra içtik, buhar banyosu yaptık ve sonra da karanlıkta onlara eve kadar eşlik etmek için gittik. İkisi de yolda terk edilmiş bir bahçede sikişmişler. Peki bu senin için ne?
Yarın boşanıp köye taşınmak için kaçacak mısın?
Peki bu sikiş sana tüm hayatını yeniden gözden geçirecek mi?
Elbette hayır. Bu sadece hayattan bir bölüm. Evet, sen ve o kızlar iyi vakit geçirdiniz ve her şey karşılıklı anlaşmaya göre gerçekleşti.
Ve karınızı sevmeye devam edin, aile hayatınızı değiştirmeyeceksiniz.
Ve aynı şey kadının (karının) başına da gelebilir. Öyle biri olabilir ama köy kızı değil, şehir kızı. Ve her bakımdan yakışıklı, nazik ve hoş bir yaz sakininden de hoşlanabilir.
Ve soyunma odasındaki buhar odasında ısındıktan sonra da, kendini bu yaz sakinine. Kendini iyi ve memnun hissedecektir.
Ama en önemlisi, o zaman bir şeyin olduğunu görmüş olabileceğin ama kıskançlık ve kıskançlık sahneleri yaratmadığın için sana çok ama çok minnettar olabilir. herkesi açığa çıkarın. Birinin yüzünü temizlemek için yukarı tırmanın...
6 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Sen onunla bakire olarak tanışmadın. Bir ilişkide size karşı dürüstse, buna saygı duyulmalı ve takdir edilmelidir.Viktor: ↑04 May 2021, 20:21 Karısının geçmişine kim tepki veriyor ? Eşim bekaretini 16,5 yaşında kaybetti, ilk aşkı benden 5 yaş büyüktü, altı ay boyunca onu sikip terk etti, sonra 3 kez başka biriyle çıktı, sanırım yalan söylemiyor ve sonra neredeyse 18 yaşında benimle tanıştı, zaten 10 yıldır, 4 yıldır evli, bir sürü şey oldu, iyi ve kötü, ama biriyle seviştiği için onu affedemiyorum, ilk partnerle sikiş, ama ikinciyle sikişti, bana öyle geliyor ki ilkine inat, sanki onu gerçekten istemiyormuş gibi, başkaları da olacak, hayır, hayır, bu konuda skandallar yapıyorum (sık sık), nedenini bilmiyorum, birden aklıma geliyor! Her ne kadar ben de meşgul bir insan olsam da))) ve bunun olduğunu ve geçtiğini anlıyorum, bu benim seçimimdi! Ama beynim bunları düşünmeye devam ediyor ve kanım kaynıyor! Yüz yıl geçmesine rağmen! Nasılsın?
Şehrin yarısında seks yapan bir alçaksa ve sen onun bir aile kurması için son şansıysan ve kısacası sen onun ikinci şansıysan ve şapkası nükleer savaş sonrası gibiyse, bunu yapman gerekir. bundan kaçmak)
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
Richard Sorge, Ve kadınlarımızdan sadece eski sevgilim vardı -eş. Diğer tüm seks partnerlerim Asyalıydı. Yani bu muhtemelen bir cevap için pek doğru bir örnek değil.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Genelde bakirelerden korkarım. Uzun bir süre o zamanki kız arkadaşımı, o zaten 19 yaşındaydı ve ben de 16 yaşındaydım, onu sikmeye ikna etmeye çalıştım, ama o her zaman bir neden buldu, güzel bir akşam diskodaydık, ikimiz de içtik ve kendisi bana evlenme teklif etti. siktir et onu. Tabii beni ikna etmem uzun sürmedi. Kısacası onu sikiyorum, çığlık atıyor, mücadele ediyor, inliyor, “ne kadar maçoyum” diye düşünüyorum ama sonradan ortaya çıktığı gibi o bakireydi ve ben onun bekaretini bozdum. Ayrıca birkaç dikiş de aldı. Savunmamda bilmediğimi söyleyebilirim. Sonra onunla seks yaptık, bana kızmadı ve amcığı dardı, çok güzeldi. Ondan sonra bir tane daha vardı, yatağa girip yerleşmeye başladığımda işlerin pek iyi gitmediğini hissettim, belki vurmamışımdır diye düşündüm, kapmış gibi baktım, sordum, “Öyle mi?” Bakire misin?” diye cevapladı. “Evet!” Kıçına tokat attım, “Giyin ve evine git, bu kadar yeter, zaten acı bir deneyimdi” dedim ve onu dışarı attım. Ve eşim hakkında, benden önce neler yaşadığı, şu anda ne tür bir seks yaptığımız hakkında zaten çok şey yazdım. Hayır, 20-30 yaşında olsaydım% 100 sahip olurdum ama bunu çoktan aştım ve sadece bir hayat olduğunu ve bunun saldırgan olmayacak şekilde yaşanması gerektiğini anladım. yaşlılıkta kaçırılan anlar hakkında.
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Evet, her şey yolunda! Eşimi de kız olarak almadım. Evet ve ondan önce çok ahlaksız bir hayatım vardı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 11 months
Bir arkadaş, bir grup arkadaşında nasıl bir kıza sahip olduğuna dair bir hikaye anlatıyordu, ama kız onun kıçına girmesine izin vermedi, yüzünü koridordaki duvara bastırdı ve sikini onun kıçına yasladı ve başladı girin ve çığlık attı, tamamen kıçına girdi ve dondu. Cırlamayı bıraktı ve yatağa çıkalım dedi. Köpek gibi ayağa kalktı ve ciyakladı, göt deliği iyice gerilmişti. Meğerse gelecekteki eşimden bahsediyormuş. Benden önce sahip olmadığını söyledi. Ve nasıl çığlık attığını hayal edebiliyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 8 months
Ve yine de onun ilk erkeğini gördüğünde. Onun siki...kıskançlık duyguları beni bunaltıyor. :ayyy:
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
Ve eğer sana ensest, grup seks veya hayvanat bahçesinde seks yaptığını itiraf ederse delirecek misin? ?)) )
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
İlk eş için birinciydim, ikincisi için ilk değildim. Daha fazla ayrıntıya girmemeyi tercih ederim

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 7 months
Kocam ve ben eski sevgilimle hiç konuşmadık, bu onun için stresli bir durum, onun orada olduğunu biliyor ve periyodik olarak onu kıskanıyordu. Ama zaman geçtikçe hatırlamayı bıraktım. Bu aptalca, bir şekilde yetişkinlerin hepsinin kendi geçmişi var, bence partnerinizle her şey hakkında, arzular, korkular hakkında konuşabilmeniz ve onlar tarafından anlaşılabilmeniz harika.
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
Eşimin geçmiş yaşamını sakin bir şekilde ele alıyorum. Onun rahat olmasını ve normal hissetmesini istiyorum. İnsan kendini rahat hissettiğinde çok şey verir. Eğer benimki bir yerlerde sikilirse bilmek istemiyorum. Keşke onun için her şey yolunda olsaydı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 11 months
ve ben de onun eski sevgilisiyle arkadaşız, sürekli onu nasıl çıplak gördüğünü düşünüyorum , onu kıçına soktu, onu çıplak gördü, penisine dokundu
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 3 years 2 months
Zamanla geçer, ben de bunu yaşadım. Asıl mesele kendini kontrol etmek, gerçekten istesen bile ondan ne istediğini duyamayacaksın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Bu yüzden geçmişi olan bir kadınla evlenmeyeceğim; ben boynuzlu değilim. Ve içtenlikle Anlamıyorum - Tanımadığım biri tarafından sikilen bir kadınla neden evlenmeliyim? Peki neden ben? Peki düğünden sonra eski günlerine dönmeyeceğinin garantisi nerede?
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
El Caballero,
Peki eğer kadının bir geçmişi yoksa, evli iken bir ilişki yaşamak istemeyeceğinin garantisi nerede? İlkinin bir geçmişi yoktu o yüzden ilgilendi ama peki ya diğerleri? Ve ikinci eşin bir geçmişi var. Yani seks mülayim değil. Geçmiş seni tahrik ediyor
Peki eğer kadının bir geçmişi yoksa, evli iken bir ilişki yaşamak istemeyeceğinin garantisi nerede? İlkinin bir geçmişi yoktu o yüzden ilgilendi ama peki ya diğerleri? Ve ikinci eşin bir geçmişi var. Yani seks mülayim değil. Geçmiş seni tahrik ediyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 8 months
.... İki arkadaş buluştu.... Birbirlerine:
- Peki ne oldu Petya?.. Eski sevgilimi beğendin mi?... Yatakta ateş mi var? - alaycı bir şekilde sordu.
- Evet, biliyorsun... Ateş, ateş!... Ama onun deliği kırık...
- Hmm!.. Yani , sonuçta dört yıldır sürüyorum!.. Giymeyi düşünmek için... Hahah!.
- Evet, evet... İlk üç santimetrede... Uçuyorum futbol kalesine giden bir top gibi .. Bunun için kalan on altı (!)... Alyosha Stakhanov gibi o da her gece kendi yolunda mücadele etmek zorunda...
- Peki ne oldu Petya?.. Eski sevgilimi beğendin mi?... Yatakta ateş mi var? - alaycı bir şekilde sordu.
- Evet, biliyorsun... Ateş, ateş!... Ama onun deliği kırık...
- Hmm!.. Yani , sonuçta dört yıldır sürüyorum!.. Giymeyi düşünmek için... Hahah!.
- Evet, evet... İlk üç santimetrede... Uçuyorum futbol kalesine giden bir top gibi .. Bunun için kalan on altı (!)... Alyosha Stakhanov gibi o da her gece kendi yolunda mücadele etmek zorunda...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 9 months
Kız arkadaşımın kaç partneri olduğunu, nasıl sikiştiklerini, kimi ağzına aldığını, hoşuna gidip gitmediğini söylemesi hoşuma gidiyor. Olumsuz. Ama her zaman böyle bir konuşma yapamazsınViktor: ↑04 May 2021, 20:21 Karısının geçmişine kim tepki veriyor? Eşim bekaretini 16,5 yaşında kaybetti, ilk aşkı benden 5 yaş büyüktü, altı ay boyunca onu sikip terk etti, sonra 3 kez başka biriyle çıktı, sanırım yalan söylemiyor ve sonra neredeyse 18 yaşında benimle tanıştı, zaten 10 yıldır, 4 yıldır evli, bir sürü şey oldu, iyi ve kötü, ama biriyle seviştiği için onu affedemiyorum, ilk partnerle sikiş, ama ikinciyle sikişti, bana öyle geliyor ki ilkine inat, sanki onu gerçekten istemiyormuş gibi, başkaları da olacak, hayır, hayır, bu konuda skandallar yapıyorum (sık sık), nedenini bilmiyorum, birden aklıma geliyor! Her ne kadar ben de meşgul bir insan olsam da))) ve bunun olduğunu ve geçtiğini anlıyorum, bu benim seçimimdi! Ama beynim bunları düşünmeye devam ediyor ve kanım kaynıyor! Yüz yıl geçmesine rağmen! Nasılsın?
- These users thanked the author İskender 19 for the post (total 2):
- Vladtsst, YeniDim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 4 years 6 months
Deneme sadece anlamak ama aynı zamanda kabul etmek.
Bu iyi bir şeye yol açmayacak.
Deneme sadece anlamak ama aynı zamanda kabul etmek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
İlk karımla birlikte olan ilk eştim ama bu onu (daha sonra ortaya çıktığı gibi) aynı anda başka biriyle sevişmekten alıkoymadı. O zaman kim bilir kimi sikeyim. Ve sevgi dolu bir eş yaratın.
Yani daha önce ne olduğu önemli değil. Önemli olan ŞİMDİ.
Yani daha önce ne olduğu önemli değil. Önemli olan ŞİMDİ.
- These users thanked the author Kostik for the post (total 3):
- lorca, Firavun faresi, Makar1977
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 3 years 1 month
Eski kocam eski sevgililerim hakkında beni rahatsız etmeye devam etti ve ben de aptalca ona anlattım. Her şeyi bilmek istiyordu ve aynı zamanda çılgınca kıskanıyordu.
Modern insan böyle bir şeyi sormaz ve kendisi de söylemez ama ben sormuyorum, buna ihtiyacım yok.
Modern insan böyle bir şeyi sormaz ve kendisi de söylemez ama ben sormuyorum, buna ihtiyacım yok.
- These users thanked the author Katerina90 for the post (total 5):
- Yün, Bir günlüğüne, vl123kl, Stanbuyan, Firavun faresi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Hayattaki doğru konum. Neden geçmişi gündeme getiriyoruz?Katerina90: ↑23 Jun 2022, 19:05 Modern insan böyle bir şeyi sormaz ve kendine söylemez, ben de sormam, buna ihtiyacım yok.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Tanıştığım kızların geçmişteki partnerleri her zaman umurumda olmadı.
Eşimi bakire buldum ama bunda herhangi bir artı ya da eksi görmüyorum.
Yoksa bu kadar çok insanla yattığım için kendimi çöp gibi mi hissetmeliyim? Bu ikiyüzlülüktür
Geçmiş geçmişte kalmalıdır. Her ikisi de testleri geçti ve yüksek puan aldı
Yoksa bu kadar çok insanla yattığım için kendimi çöp gibi mi hissetmeliyim? Bu ikiyüzlülüktür
Geçmiş geçmişte kalmalıdır. Her ikisi de testleri geçti ve yüksek puan aldı

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
geçmiş geçmişte kaldı, gitti.... içinde yaşa şimdiki zaman!!!!Ulof: ↑25 Jun 2022, 19:44 Tanıdığım kızların geçmişteki partnerleri her zaman umurumda olmadı.
Geçmiş geçmişte kalmalıdır. Her ikisi de testleri geçti ve yüksek puan aldı![]()
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Yatakta böyle bir profesyoneli hazırlayıp size sunduğu için tecrübesine ve partnerlerine teşekkür etmeliyim, bu sizi hemen heyecanlandırıyor, bunu burada insanlarla paylaştığınız aşikar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Parvez,
%100 katılıyorum !
Ben de tam olarak böyle, deneyimli, pratikte karmaşık olmayan, tutkulu ve neredeyse sadık)) neredeyse sayılmaz)))
%100 katılıyorum !
Ben de tam olarak böyle, deneyimli, pratikte karmaşık olmayan, tutkulu ve neredeyse sadık)) neredeyse sayılmaz)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 511
saç gömlek, sana tamamen katılıyorum, yaşıyorlar alışkanlığa göre. Sevgi geçicidir ama birbirlerine saygı bir aile için çok önemlidir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Geçmişi unutup bugün sahip olduklarınızla yaşamalısınız. Karınız sizinle ne zaman tanışacağını veya belki sizin onunla hiç tanışmayacağınızı nasıl biliyordu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Neden puan? Eğer böyle bir geçmiş beni günün her saatinde hasta hissettiriyorsa)), sorun ne?
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Vladtsst, Büyük oğlan
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Bir, iki, üç, ..... on dört, on beş, sen, on altı, on yedi...
Kat, ne bilmek istiyordu? Penis boyutları, geçmiş cinsel ilişki pozisyonları, gece başına kaç kez? ))) Anladığım kadarıyla, "eski" sıfatının ortaya çıkmasına neden olan şey, bilgiye olan susuzluk ile çabuk sinirlenmenin birleşimi miydi? )) Ya da belki bilinçaltı düzeyde bu farkındalıktan bir şekilde heyecanlanmıştı? Bilmeceler, bilmeceler... )) Başkasının ruhu - karanlık))
Genel olarak, bir erkek yakaladığı kız zaten yetenekliyse mutlu olmalıdır. Ve bunu bir kursta öğrenmediğini anlamak için))
Ve sonra başlıyor: Kötü berbatsa tatmin olmuyor, iyi berbat, bunu nereden öğrendin? Bir çaydanlık ve 9 fincan, ardından bir fincan ve 9 çaydanlık hakkındaki hikayeyi öne sürmeye başlıyorlar)) Vay be böyle))
Korkan tek kişi bendim eski müstehcen fotoğrafları kocama sızdıracağını söyledi (eh,
ile hiç olmamış, özel yazışmalarla oynuyorlardı.) Kahretsin, diyorum canım! Aynı zamanda kendime bakacağım)) İnanmadım, blöf yaptığımı düşündüm)) Ama yine de kocamın bana ata-ta ve ay vermesi umuduyla onları kocama gönderdim -lu-lu)) Ve bana şöyle yazdı: Hazır ol, yakında boşanma davası açacaksın! Korkutucu!
Kocam akşam geldi, yüzü çok sertti! Ama güldüğü açık)) İzin verin, sanırım birlikte oynayacağım)) O zaman diyalog Elmas El’in ruhuna uygun:
- Bu senin mi?
- Benim...
- Nereden?
- Oradan
n
Yemin etme amca, amını öpeceğim diyorum))) hatta harika bir geceydi, teneffüslerde fotoğraflara tekrar göz attık))
Bu yüzden anlayışınıza kadeh kaldırıyorum!
- Sevgilim, nasıl kaç erkeğin oldu?Katerina90: ↑23 Jun 2022, 19:05 Eski kocam eski sevgililerim konusunda beni rahatsız etmeye devam etti ve ben de aptalca ona anlattım. Her şeyi bilmek istiyordu ve aynı zamanda çılgınca kıskanıyordu.
- Bir, iki, üç, ..... on dört, on beş, sen, on altı, on yedi...
Kat, ne bilmek istiyordu? Penis boyutları, geçmiş cinsel ilişki pozisyonları, gece başına kaç kez? ))) Anladığım kadarıyla, "eski" sıfatının ortaya çıkmasına neden olan şey, bilgiye olan susuzluk ile çabuk sinirlenmenin birleşimi miydi? )) Ya da belki bilinçaltı düzeyde bu farkındalıktan bir şekilde heyecanlanmıştı? Bilmeceler, bilmeceler... )) Başkasının ruhu - karanlık))
Genel olarak, bir erkek yakaladığı kız zaten yetenekliyse mutlu olmalıdır. Ve bunu bir kursta öğrenmediğini anlamak için))
Ve sonra başlıyor: Kötü berbatsa tatmin olmuyor, iyi berbat, bunu nereden öğrendin? Bir çaydanlık ve 9 fincan, ardından bir fincan ve 9 çaydanlık hakkındaki hikayeyi öne sürmeye başlıyorlar)) Vay be böyle))
Korkan tek kişi bendim eski müstehcen fotoğrafları kocama sızdıracağını söyledi (eh,

Kocam akşam geldi, yüzü çok sertti! Ama güldüğü açık)) İzin verin, sanırım birlikte oynayacağım)) O zaman diyalog Elmas El’in ruhuna uygun:
- Bu senin mi?
- Benim...
- Nereden?
- Oradan
n
Yemin etme amca, amını öpeceğim diyorum))) hatta harika bir geceydi, teneffüslerde fotoğraflara tekrar göz attık))
Bu yüzden anlayışınıza kadeh kaldırıyorum!
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 4):
- YeniDim, Andrey57115, Büyük oğlan, George
-
- Potansiyel seks nesnesi
Viktor, Ve bizden onu aldığını gördüm , Bu dürtülecek bir domuz değil, bu yüzden ya suçlamadan yaşayın ya da ayrılın ve kendinizi kandırmayın
4 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
ElenaLukina, Tebrikler! Ne adam! Kız almadığını gördüm, sormanın da anlamı yok. Benden önce yaşananların beni ilgilendirmediğini her zaman söyledim.
4 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
ElenaLukina, Tebrikler! Ne adam! Kız almadığını gördüm, sormanın da anlamı yok. Benden önce yaşananların beni ilgilendirmediğini her zaman söyledim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 365 Replies
- 17910 Views
-
Last post by YeniDim
-
- 45 Replies