BEŞ KİŞİ İÇİN ÇALIŞIN<

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 BEŞ KİŞİ İÇİN ÇALIŞIN<

Unread post by Guest »

BEŞ KİŞİ ÇALIŞIN

Dışarıda sıcak bir Haziran günüydü, bu da yaz tatilinin yaklaştığı anlamına geliyordu - ancak yalnızca oturumu zamanında kapatmayı başaranlar için. Dasha, matematik bölümü başkanının ofisinin kapısının önünde kararsız bir şekilde durdu ve gergin bir şekilde dudaklarını ısırdı. Şu anda profesör bu kapının arkasında kızın eğitim gördüğü birinci sınıf öğrencileri için formlar dolduruyordu ve kız onun ona C vereceğini biliyordu.
Dünkü sınavda öğretmen açıkça başarısız oldu ona bir şans vermeden. Okuldan beri mükemmel bir öğrenci olmaya alışkın olan altın madalyalı Dasha bunun olmasına izin veremezdi. Onur derecesiyle mezun olma yolundaydı ve akıllı kızlarının C notlarına düştüğü haberine, onun hatası olmasa bile, ebeveynlerinin nasıl tepki vereceğini hayal bile edemiyordu. Bir şeyler yapması gerektiğini biliyordu ama artık çok geçti. Matematiksel analiz öğreten profesör sert bir insandı ve Dasha onu nasıl kızdırdığını kesinlikle anlamadı. Geriye kalan tek şey dizlerimin üzerinde yalvarmaktı ve o zaman bile bu pek işe yaramazdı...

Dasha çekingen bir şekilde kapıyı çaldı ve sessizce ofise girdi.

"Merhaba Valery Viktorovich," diye dikkatle selamladı, "İçeri girebilir miyim?" "Demek girdin, Antonova," öğretmen gözlüğünü çıkardı ve öğrenciye hoşnutsuzca baktı. Profesör elli yaşlarındaydı, iri ve yapılı bir adamdı. Her zaman sert ve tatminsiz olan yüzü taştan oyulmuş gibiydi ve küçük, dikkatli gözleri kalın gri kaşlarının altından dışarı bakıyordu. Bu yaşlı adam kızda tiksinti ve çekingenlikten başka bir şey uyandırmıyordu ama buna rağmen kız ona birkaç kez göz atmayı denemişti. Genellikle bu yöntem ona her zaman yardımcı oluyordu ve üniversitedeki diğer erkek öğretmenlerden tüm A’ları bu şekilde alıyordu. Ancak matematikçi çok sert ve esnek değildi, bu yüzden genç esmerin dolgun göğüsleri ve uzun bacakları onun üzerinde hiçbir etki yaratmadı.

"C notunu hâlâ düzeltmedin." dedi ki: “Seni uyarmama rağmen. Dönem boyunca diğer konulardan tüm A’ları aldın, değil mi?

Dasha başını salladı.

- Ben... Ben sahip değildim öğrenci "Valery Viktorovich" diye gevezelik etti. - Anlıyor musun, ben onurlu, mükemmel bir öğrenciyim ve burada...

- Peki burada ne var? - profesör yüzünü buruşturdu. - Zaten burada yayınlıyorum.

Önünde duran grubun listesini işaret etti.

-Have bunu bana zaten söyledin mi? — kız endişeyle sordu.

"Henüz değil," diye yanıtladı öğretmen ona, "Bunun sana ne faydası var?" Ne kadar çabalarsanız çabalayın, sınavı beş dakikada geçemezsiniz. O halde evine git, derslerin bitti mi? Öyleyse git.

"Peki, Valery Viktorovich, lütfen," diye yalvardı kız, "Belki başka bir yolu vardır?" Her şeyi düzelteceğim, yeter ki bana ne yapacağımı söyle. Senin için her şeyi yaparım, sakın bahse girme!

—Ne diyorsun? - Öğretmen kaşlarını kaldırdı. - Belki, belki...

Dasha’nın gözlerinde bir umut kıvılcımı parladı. Kız mutlu bir şekilde başını salladı.

- Ne yapmalıyım? — diye sordu hemen.

Valery Viktorovich sandalyesinde arkasına yaslandı ve öğrencisine baktı. Dasha on sekiz yaşında, bronz tenli, ince ve formda, normal bir öğrenciydi. Hacimli siyah saçlarını at kuyruğu şeklinde bağladı. Dasha hava şartlarına uygun giyinmişti; kısa beyaz şort, dar mavi tişört ve ayağında yazlık spor ayakkabılar.

Adam, "Şimdi ne yapabileceğini görelim" dedi Düşünceli bir şekilde masanın arkasından kalktı. Ofis kapısına doğru yürüdü ve kapıyı içeriden bir anahtarla kilitledi, ardından yavaşça Dasha’ya arkadan yaklaştı.

Kız onun hareketlerini hareket etmeden izledi. Neyin peşinde olduğunu bilmiyordu ama istediği notu almak için her şansı memnuniyetle değerlendirmeye hazırdı.

Profesör kızın omuzlarına arkadan sarıldı. Dasha onun sert, kısa parmaklarının dokunuşuyla ürperdi. Korkuyla ona döndü.

[HİKAYEYİ BEĞENDİYSENİZ BEĞENİN VE HİKAYEMİZE ABONE OLUN]

— Peki, hadi , ne kadar iyi olduğunu göster "İstiyorsun" dedi adam, öğrencinin kulağına derin bir nefes vererek.

"Viktor Valerievich," diye kekeledi Dasha.

— “Ne?” - dedi profesör. "Kendin söyledin: her neyse." Bu yüzden sana bir seçenek sunuyorum. Eğer istemiyorsan, o zaman defol buradan... Ben de formunu doldurup imzalayacağım.

- Ben... Tamam... - kız nefes verdi.

Profesör onu "Aferin" diye övdü. - A alacaksın. Haydi, oturun.

Dasha’yı bir sandalyeye oturttu ve yüzü kasıklarının hemen yanında olacak şekilde önünde durdu. Pantolonunun fermuarını açtı ve kırışmış, kırlaşmış penisini çıkardı. Yüzünün önünde nasıl şişip gerildiğini gören Dasha’nın midesi bulanıyor. Dolu gözlerle profesöre baktı. Elini sessizce başının arkasına koydu ve penisinin başını dudaklarına sokarak bastırdı.

"Çalışmaya başla" dedi.

Dasha ağzını açtı ve dudaklarını gergin kafanın etrafına doladı. Diliyle penisine dokunmamaya çalıştı ama profesör kalçalarını hareket ettirip penisi ağzının derinliklerine doğru itmeye başlayınca bu fikirden vazgeçti. Kafası ıslak dudaklarının arasında rahatça kaydı ve ara sıra kızın diliyle buluştu. Burnunu profesörün pantolonundan dışarı çıkan kalın gri saçlarına soktu ve bu nedenle nefes alması zorlaştı.

“İşte bu, Antonova, Haydi daha aktif olalım,” dedi adam, öğrenciyi giderek daha hızlı bir şekilde onun ağzına doğru iterek. "Bana göz atacağını mı sandın, hepsi bu mu?" Sana bir beşlik çakacak mıyım? Hayır, şimdi bana zor anlar yaşatacaksın...

Sonunda Viktor Valerievich öğrencinin kafasını bıraktı ve penisini çıkararak ondan bir adım uzaklaştı.

"Hadi, kalk," diye hırıldadı ağır bir şekilde.

Avucuyla dudaklarını silip sessizce burnunu çeken Dasha, titreyen bacaklarının üzerinde ayağa kalktı . Artık bunun iyi bir fikir olduğundan emin değildi. Devam etmek istediğinden emin değildi. En azından bundan daha ileri gitmeyeceğini umuyordu. Öğretmeninin önünde neredeyse yarı çıplak duruyordu ve öğretmen onun genç, ince vücuduna baktı. Sonunda ayağa kalktı ve elini uzattı, sutyeninin içinden kızın göğüslerine dokundu. Dasha kızardı ve neredeyse ondan geri çekiliyordu ama devasa bir irade çabasıyla olduğu yerde durmaya devam etti. Valery Viktorovich ona yaklaştı ve sanki tepkisini test ediyormuş gibi göğüslerine dikkatlice masaj yapmaya başladı. Kızdan bir direnç hissetmeyerek daha da aşağıya çöktü, avuçlarıyla karnını okşadı ve kalçalarına doğru kaydı. Öğretmen onun sert kalçalarını avuçlarının arasında yoğurarak dikkatlice yüzüne baktı. Dasha’nın gözlerinde yaşlar parıldadı ama ağlamamak için kendini tuttu. Hissettiği utanç ve tiksinti karışımı yüzüne zar zor yansıyordu. Dudaklarını büzerek öğretmenin omzunun üzerinden duvarda bir yere bakarken, terli sıcak ellerinin vücudunu okşamasına dayandı ve Valery Viktorovich’in kendisini yalnızca bununla sınırlaması için dua etti. Böylece kızı gönül rahatlığıyla el yordamıyla yakaladıktan sonra gitmesine izin verecek ve ikisi de bu çılgın hikayeyi unutabilecekti. Ancak profesörün durmaya niyeti olmadığı açıktı. Ondan tam olarak yararlanmak istiyordu.

Parmakları uyluğunun iç kısmından yukarı kaydı ve kumaşın üzerinden kasıklarını hissetmeye başladı. Daha sonra avucunu kadının alt karnına bastırdı ve elini kızın külotunun içine kaydırarak pürüzsüzce tıraş edilmiş kasıklarını sert parmaklarıyla okşadı. Heyecanla homurdanan adam, öğrencinin omuzlarındaki sutyen askılarını çekip aşağı çekti. Dasha’nın gür, sıkı göğüsleri vardı ve mayosu nedeniyle bronzlaşmış vücudundan daha hafifti. Adam şehvetle dudaklarını onlara bastırdı, açgözlülükle yaladı ve onları salyalı, emici öpücüklerle kapladı. Gözyaşları kızın yanaklarından aşağı süzüldü. Boğazımda bir mide bulantısı yükseldi. Sarılmayı bitiren adam onu ​​omuzlarından yakaladı ve yakındaki masaya doğru eğdi, çıplak göğsünü soğuk cilalı tahtaya bastırdı. Düğmelerini açmadan, Dasha’nın şortunu zorla çıkardı ve ince külotunu aşağı çekti. Kızın sulu, elastik kalçaları Mayıs güneşinin ışınları altında iştah açıcı bir şekilde parlıyordu. Ofisin açık penceresinden içeri giren, çıplak kıçına esen taze rüzgarı hissetti. Valery Viktorovich, giriş yapmadan öğrencisine arkadan katıldı ve onu büyük harfle kullanmaya başladı. Kızın hassas, bronzlaşmış kalçalarını sıkıca kavrayarak, sertleşmiş organını ritmik bir şekilde ona doğru itti. (Özellikle sexytales.org - sexytales.org için) Yanağı masaya uzanıp gözlerini kapatan Dasha gözyaşlarıyla boğuldu. Adamın ona yaptığı her şeyi vücudunun her hücresiyle hissetti. Kalın kırmızı kafanın ileri geri hareket ettiğini hissetti, kendisini siken adamın parmaklarının demir tutuşundan kaynaklanan acıyı hissetti, içindeki gergin erkek organın dayanılmaz sıcaklığını hissetti ve sonra öğretmeninin dikenli kıllı kasık ona dokundu kalçalar. Bir hayvan gibi mırıldanarak, her hareketten keyif alarak onu zevkli bir şekilde arkadan sıkıştırdı. Ellerini kızın omuzlarına koyarak Dasha’yı kendine doğru çekerek onu sırtını eğmeye zorladı. Penisin hareketleri daha hızlı ve daha keskin hale geldi. Adam tüm ağırlığıyla arkadan ona yaslandı ve kızın yattığı masa acıklı bir şekilde gıcırdadı. Valery Viktorovich Dasha’ya sarıldı ve kulağına derin bir nefes aldı. Birkaç hızlı hamle daha yaptıktan sonra geldi.

Memnun bir şekilde içini çeken adam ondan uzaklaştı ve düşen organını pantolonunun içine koydu.

— Aferin Antonova," dedi nefesini vererek, "A alacaksın." O bunu hak etti. Rekor defterini buraya ver.

Dasha şortunu dikkatlice ağrıyan uyluklarının üzerine çekti. Sonra kaymış sütyenini aldı ve bir şekilde buruşuk bir tişört giydi.

Sessizce kayıt defterini profesöre uzattı. Sırıtarak hızlıca imzaladı ve geri verdi.

"İşte başlıyoruz" dedi, gözyaşlarına boğulmuş öğrenciye bakarak. — Kursunuz ve benim gelecek yıl hâlâ bir dönemimiz var... Ve sen ve ben zaten iletişim konusunda deneyime sahibiz. Yani sorularınız varsa... Bunları nasıl çözeceğinizi biliyorsunuz.

https://sun1-29.userapi.com/aPaDF6K2HCR ... dcfv3E.jpg

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”