Vajina yalamak uzlaşma mıdır? Oral seks seven bayanlar
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Vajina yalamak uzlaşma mıdır? Oral seks seven bayanlar
Soru . Bir kadının amını yalamak, çünkü o sadece cunnilingus yoluyla orgazm oluyor, çünkü penisin 14 cm kadar küçük, bu bir çıkış yolu mu? Gün içinde başka birinin penisinin orada olduğunu bilerek yalama gerçeğine rağmen. Bu ahlak dışı mı? Her gün üç kadını yaladığımı ve onların birbirlerini tanımadığını söyleyerek kendimi haklı çıkardım. Eğer vajinayı yalayıp bir kadını orgazma ulaştırmak istiyorsanız bu küçük penisin telafisi sayılabilir mi? Genel olarak, burada günlük oral seks yapmayı kabul edecek çok sayıda bayan var mı?
- These users thanked the author Amatör for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Re: Vajina yalamak bir taviz midir? Oral seks seven bayanlar
Amatör,
Sadece ilk eşim Rus’tu. Bütün seks partnerlerim Asyalıydı. Hayır, Tayland’da değilim, Filipinler’de yaşıyorum. Neden dikkatli olmalıyım? Eşcinsellerin bunu saklamadığı hemen anlaşılıyor. Kimse onları burada sikemez. Burada kimsenin kim olduğu umurunda değil. Yasayı çiğnemeyin. Buradaki kuaförlerin hepsi eşcinsel, bu yüzden eşim saçımı kesiyor. Muhtemelen siyahi bir kadını da deneyeceğim ama onlar burada değiller. Ayrıca başkalarından siyah kadınların çok özel bir kokuya sahip olduğunu, tüm erkeklerin bundan hoşlanmadığını duydum. Bilmiyorum, tecrübem yok. Ve sana tavsiyem, eğer şehrin seni bu kadar sıktıysa, taşın. Bu yüzden Asyalı kadınları seviyorum ve kendime Asyalı bir eş buldum ve Asya’ya taşındım. Bir şeyi gerçekten makul sınırlar içinde istiyorsanız, o zaman ulaşılabilirdir. İlk eşimden 44 yaşında boşandım ve hayatımı değiştirmeye karar verdim. İstediğime ulaştım.
Sadece ilk eşim Rus’tu. Bütün seks partnerlerim Asyalıydı. Hayır, Tayland’da değilim, Filipinler’de yaşıyorum. Neden dikkatli olmalıyım? Eşcinsellerin bunu saklamadığı hemen anlaşılıyor. Kimse onları burada sikemez. Burada kimsenin kim olduğu umurunda değil. Yasayı çiğnemeyin. Buradaki kuaförlerin hepsi eşcinsel, bu yüzden eşim saçımı kesiyor. Muhtemelen siyahi bir kadını da deneyeceğim ama onlar burada değiller. Ayrıca başkalarından siyah kadınların çok özel bir kokuya sahip olduğunu, tüm erkeklerin bundan hoşlanmadığını duydum. Bilmiyorum, tecrübem yok. Ve sana tavsiyem, eğer şehrin seni bu kadar sıktıysa, taşın. Bu yüzden Asyalı kadınları seviyorum ve kendime Asyalı bir eş buldum ve Asya’ya taşındım. Bir şeyi gerçekten makul sınırlar içinde istiyorsanız, o zaman ulaşılabilirdir. İlk eşimden 44 yaşında boşandım ve hayatımı değiştirmeye karar verdim. İstediğime ulaştım.
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
Bana öyle geliyor ki bütün Asyalılar hamamböceği yiyor
-
- Orgazm!
Amatör,
Onları burada yemiyorlar. Ancak yerel halkın kafasında Ruslara göre daha az hamamböceği var. Çinliler hakkında bunu duymuştum ama buna 100℅ inanmazdım. Çekirgeler ve hamamböcekleri hala farklı böceklerdir. Muhtemelen Çinliler hamamböceklerini Rus turistlere trolling diye sunuyorlar, sonra da onlara gülüyorlar.
Onları burada yemiyorlar. Ancak yerel halkın kafasında Ruslara göre daha az hamamböceği var. Çinliler hakkında bunu duymuştum ama buna 100℅ inanmazdım. Çekirgeler ve hamamböcekleri hala farklı böceklerdir. Muhtemelen Çinliler hamamböceklerini Rus turistlere trolling diye sunuyorlar, sonra da onlara gülüyorlar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 3 years 1 month
Küçük bir penisin telafisi nasıldır bilmiyorum ama sonunda oral seks yapmayı seviyorum - zaten tüm delikleri siktiğimde ve eylemi tamamlamam gerektiğinde 
O halde cunnilingus tam olarak doğru.
Hazırlanmaya başlarken biraz yalayabilirsiniz.
O halde cunnilingus tam olarak doğru.
Hazırlanmaya başlarken biraz yalayabilirsiniz.
-
- Orgazm!
Marisola,
Öncelikle hazırlık için. Vajinaya çok dar giriş. Ve bazen sonunda, eğer karısının boşalmaya vakti yoksa.
Öncelikle hazırlık için. Vajinaya çok dar giriş. Ve bazen sonunda, eğer karısının boşalmaya vakti yoksa.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
Yalamak her zaman lezzetli ve havalı

- These users thanked the author Andrey57115 for the post:
- Marisola
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
Kesinlikle haklısın! Başlamadan önce onu yaladığınızdan ve kupasını sikişmek için hazırladığınızdan emin olun... Özellikle penis büyükse. Rahatsızlığı azaltmak için. Ve eylemden sonra ateşi biraz sakinleştirmek ve azaltmak için.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Küba, Vietnam, Tayland)))
4 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
İlgi çekiciVlad6969: ↑02 May 2022, 02:03 Amatör,
n
Fransa’da değilim. Ve Rus standartlarına göre burada her zaman yaz mevsimidir. Kışın sıcaklıklar +26’nın altına düşmez. Karım dışında burada siktiğim tüm yerlilerin hepsinin kılları tıraş edilmişti. Sıcak iklim
Ve rastgele cinsel ilişkiye gelince - boşuna. Mesela uyuşturucu konusunda çok katı, hatta acımasız diyebilirim. Ancak burada rıza yaşı düşük.
4 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Filipinler’i okumayı bitirmediğimi fark ettim...İlgi çekiciVlad6969: ↑02 May 2022, 02:03 Amatör ,
Fransa’da değilim. Ve Rus standartlarına göre burada her zaman yaz mevsimidir. Kışın sıcaklıklar +26’nın altına düşmez. Karım dışında burada siktiğim tüm yerlilerin hepsinin kılları tıraş edilmişti. Sıcak iklim
Ve rastgele cinsel ilişkiye gelince - boşuna. Mesela uyuşturucu konusunda çok katı, hatta acımasız diyebilirim. Ancak burada rıza yaşı düşük.Küba, Vietnam, Tayland)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Vladtsst
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- These users thanked the author JackTheJack for the post:
- Marisola
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
1. 14 cm aslında ameliyatla 16 cm’ye kadar çıkarılabilir ve bu zaten erkeklerin %90’ının ortalama boyudur.
2. 14cm 7cm değil, uygun pozisyonda herhangi bir deliğe sikmak oldukça mümkün.
3. Yalamayı yalamayı severim ve sebeplerini düşünmem, önemli değil.
2. 14cm 7cm değil, uygun pozisyonda herhangi bir deliğe sikmak oldukça mümkün.
3. Yalamayı yalamayı severim ve sebeplerini düşünmem, önemli değil.
- These users thanked the author yedili for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
Daha fazlasını bile söyleyeceğim, 14 cm’den itibaren acıtabilir
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
Karım boşanıncaya kadar amcık yalayıcı olduğumun farkında bile değildim nafaka yerine onu yalamaya zorlandı . Onun sevgililerini görene kadar iki yıl boyunca denedim ve diğer üyelerden sonra onu yalamaktan tiksindim (her ne kadar beni gerçekten takdir etse de) Kuni Ani ve herkese benim en iyi olduğumu söyleyerek övündü, nasıl da 40 dakika sonra geldi ve hemen ya dilini gözüne sokmak zorunda kaldı ya da penisini vajinasındaki taşaklara kadar sokmak zorunda kaldı, 14 cm olduğum için gözünü yaladım ve dilimle ona en iyi olduğumu kanıtladım (başkalarıyla kurnazca sikişmesine ve onu bir saat hatta 2 saat yalamama rağmen (bundan sonra 3 gün yemek yiyemedim, dilim nasırlaştı ve Oturup yüzümü yalamasına ve orgazma kadar 30 dakika boyunca kıçımı okşamaya zorlamasına rağmen yüzümdeki vajina hissinden bıkmıştım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 3 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 2 years 8 months
Boyu 14 cm’den az olanlar ne yapmalı, nasıl telafi etmeli? Başka neyin yalanması gerekiyor?
-
Автор темыAmatör
- Orgazm!
Kadınlar oral seks için cesur ve yetenekli partnerleri severler. Ve "beceriksiz uzmanlar" (bunu ilk kez denemeye karar veren) bayanlarla kötü ilişkiler bırakıyor. Kızlardan sadece bana hitap eden coşkulu sözler duydum. Ustalıkla oral seks yaptıktan sonra kadın teşekkür edecek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 439 Views
-
Last post by Oleksandr
-
- 13 Replies
- 406 Views
-
Last post by Omelchenko.Alexey
-
- 3 Replies
- 2262 Views
-
Last post by sergey.petruhin
-
- 0 Replies
- 209 Views
-
Last post by Salon k666
-
-
New post Vajina ve anüs fotoğraflarının altındaki yorumlara bir kez daha şaşırdım
by Misafir_524 » » in Seks çardağı - 54 Replies
- 6069 Views
-
Last post by Rodeville
-