Herkese merhaba. Fazla uzatmayacağım, direkt konuya gireceğim.
Hiç bir kıza tecavüz etmek istediğini hissettin mi? Heyecanlanmanız o kadar zor ki. Uzun zamandır bunu yaşıyorum, düşüncelerimde hayal kuruyorum. Sanki buna dışarıdan bakıyorum ve düşünüyorum ki, tabii ki sert, bu kaba ve ürkütücü. Kendi zevkim için herhangi bir kızla sikiştiğimi nasıl hayal edebilirim, külotum yırtılmış, sikim bıçaklanmış. Burada benzerleri var mı? Fikrinizi paylaşın) En iyi dileklerimle.
These users thanked the author Ufa adamı for the post:
Herkese merhaba. Fazla uzatmayacağım, direkt konuya gireceğim. :oops: Hiç bir kıza tecavüz etmek istediğini hissettin mi? Heyecanlanmanız o kadar zor ki. Uzun zamandır bunu yaşıyorum, düşüncelerimde hayal kuruyorum. Sanki buna dışarıdan bakıyorum ve düşünüyorum ki, tabii ki sert, bu kaba ve ürkütücü. Kendi zevkim için herhangi bir kızla sikiştiğimi nasıl hayal edebilirim, külotum yırtılmış, sikim bıçaklanmış. Burada benzerleri var mı? Fikrinizi paylaşın) En iyi dileklerimle.
Ben de bunu düşünüyorum. Beni yakalayıp bir yere sürüklemelerini ve yürüyebileceğim kadar sert sikmelerini istiyorum. Hatta belki birkaçı kaba sözlerle. Ama ne yazık ki öyle insanlar yok, çünkü kendi başınıza pazarlık yaparsanız yanlış duygulara kapılacaksınız (
These users thanked the author Bayan for the post (total 5):
Ben de bunu düşünüyorum. Beni yakalayıp bir yere sürüklemelerini ve yürüyebileceğim kadar sert sikmelerini istiyorum. Hatta belki birkaçı kaba sözlerle. Ama ne yazık ki öyle insanlar yok, çünkü kendi başınıza pazarlık yaparsanız yanlış duygulara kapılacaksınız :((
Missw: ↑29 May 2022, 08:28
Ben de bunu düşünüyorum. Beni yakalayıp bir yere sürüklemelerini ve yürüyebileceğim kadar sert sikmelerini istiyorum. Hatta belki birkaçı kaba sözlerle. Ama ne yazık ki öyle insanlar yok, çünkü kendi başınıza pazarlık yaparsanız yanlış duygulara kapılacaksınız (
Hadi anlaşalım))))
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote=Missw post_id=72524 time=1653802116 user_id=7428] Ben de bunu düşünüyorum. Beni yakalayıp bir yere sürüklemelerini ve yürüyebileceğim kadar sert sikmelerini istiyorum. Hatta belki birkaçı kaba sözlerle. Ama ne yazık ki öyle insanlar yok, çünkü kendi başınıza pazarlık yaparsanız yanlış duygulara kapılacaksınız :(( [/quote] Hadi anlaşalım))))
Missw: ↑29 May 2022, 08:28
Bazı erkekler içki içtiğinde kontrolü kaybeder. Ona içecek bir şey verirseniz, onunla dalga geçerseniz ve sonra onu reddederseniz, bu gerçek bir duygu tecavüzü olacaktır)))
[quote=Missw post_id=72524 time=1653802116 user_id=7428] Ben de bunu düşünüyorum. Beni yakalayıp bir yere sürüklemelerini ve yürüyebileceğim kadar sert sikmelerini istiyorum. Hatta belki birkaçı kaba sözlerle. Ama ne yazık ki öyle insanlar yok, çünkü kendi başınıza pazarlık yaparsanız yanlış duygulara kapılacaksınız :(( [/quote] Bazı erkekler içki içtiğinde kontrolü kaybeder. Ona içecek bir şey verirseniz, onunla dalga geçerseniz ve sonra onu reddederseniz, bu gerçek bir duygu tecavüzü olacaktır)))
Herkese selamlar. Fazla uzatmayacağım, direkt konuya gireceğim.
Hiç bir kıza tecavüz etmek istediğini hissettin mi? Heyecanlanmanız o kadar zor ki. Uzun zamandır bunu yaşıyorum, düşüncelerimde hayal kuruyorum. Sanki buna dışarıdan bakıyorum ve düşünüyorum ki, tabii ki sert, bu kaba ve ürkütücü. Kendi zevkim için herhangi bir kızla sikiştiğimi nasıl hayal edebilirim, külotum yırtılmış, sikim bıçaklanmış. Burada benzerleri var mı? Fikrinizi paylaşın) En iyi dileklerimle.
Karım genellikle mütevazı davranır. Konu seks olduğunda gerçek bir havai fişektir ama katı davranır ve gereksiz hiçbir şeye izin vermez. Ve sonra bir keresinde bana rüyasında onu yatağa bağladığımı söyledi ve bunun bizimkiyle mümkün olmamasının iyi olduğunu söyledi. Bunu kendince anladım, kelepçe askıları aldım, görünmesin diye yatağın altındaki metal bir çerçeveye bağladım ve yüz üstü yattığında yanına uzandım, o otururken bir elimi tuttum. öfkelendi, ikinciyi bağladı, külotunu çıkardı ve bacaklarını bağladı. Bana çığlık attı ve tısladı, amıma uzandım ve o zaten ıslaktı. Üstüne uzandı ve arkadan girdi... Uzun süre beni becerdi... Çözdüler, ’dövdüler’, keçi ve sapık dediler ama sonra mutlu bir şekilde ortalıkta dolaştı... Sonra Yatakta bu kayışları kendim fark ettim) Yani asıl önemli olan kişinin arzusunu doğru anlamaktır)
These users thanked the author Maliyet for the post (total 2):
[quote="Ufa adamı" post_id=67085 time=1651298894 user_id=3168] Herkese selamlar. Fazla uzatmayacağım, direkt konuya gireceğim. Hiç bir kıza tecavüz etmek istediğini hissettin mi? Heyecanlanmanız o kadar zor ki. Uzun zamandır bunu yaşıyorum, düşüncelerimde hayal kuruyorum. Sanki buna dışarıdan bakıyorum ve düşünüyorum ki, tabii ki sert, bu kaba ve ürkütücü. Kendi zevkim için herhangi bir kızla sikiştiğimi nasıl hayal edebilirim, külotum yırtılmış, sikim bıçaklanmış. Burada benzerleri var mı? Fikrinizi paylaşın) En iyi dileklerimle. [/quote] Karım genellikle mütevazı davranır. Konu seks olduğunda gerçek bir havai fişektir ama katı davranır ve gereksiz hiçbir şeye izin vermez. Ve sonra bir keresinde bana rüyasında onu yatağa bağladığımı söyledi ve bunun bizimkiyle mümkün olmamasının iyi olduğunu söyledi. Bunu kendince anladım, kelepçe askıları aldım, görünmesin diye yatağın altındaki metal bir çerçeveye bağladım ve yüz üstü yattığında yanına uzandım, o otururken bir elimi tuttum. öfkelendi, ikinciyi bağladı, külotunu çıkardı ve bacaklarını bağladı. Bana çığlık attı ve tısladı, amıma uzandım ve o zaten ıslaktı. Üstüne uzandı ve arkadan girdi... Uzun süre beni becerdi... Çözdüler, ’dövdüler’, keçi ve sapık dediler ama sonra mutlu bir şekilde ortalıkta dolaştı... Sonra Yatakta bu kayışları kendim fark ettim) Yani asıl önemli olan kişinin arzusunu doğru anlamaktır)
Akşamın yarısını, farklı bir kaynaktan da olsa, yerel bir ünlünün ifşaatlarına adadım. Kafam karmakarışık, bu kişide her şey o kadar karışık ki, onun aktif yaşam pozisyonundan kaynaklanan bir...
Last post
Marinka , spermotoksikoz ile ilgili ne tür fanteziler olabilir? ? İlgili...
Anlayanlar, hayatın gerçeklerinden kaynaklanan bir sorum var.
BDSM’nin unsurlarını seviyorum. Kocam yapmıyor. Soru bu. Kocam ve benim bir Dominant ile tanışabilmemiz için bir uygulama bulmak mümkün...
Bu eğilimi uzun zamandır fark ediyorum. Elbiseli veya etekli bir kadın, aşırı kilolu veya olgun kadınlar hariç, dizlerini kapalı tutar ve ardından bacaklarını bir araya getirmeye çalışır. Ancak dış...
Erkeklerin bir kadının yüksek sesle inlemesine neden bu kadar bayıldığını bilmiyorum, benim için bu durum çılgınca dikkati süreçten uzaklaştırıyor ve eğer kadının bunu rol yaparak yaptığı açıksa...
Last post
Kadınlar inliyor - tamam... Arkadaşım seks sırasında inlemediğim için çok sinirlendi. O kadar sinir bozucuydu ki süreç düzeltmemi kendim üstlendim.
Sadece parmaklarınızla oynamak ile bir oyuncakla kendinizi tamamen sikmek arasında ses açısından bir fark var mı?
ne zaman gibi? Sürtük mmm mmm mmm ve ne zaman bir oyuncak aa ooo aaaahhh ve ne zaman...