Kim ensest yaşadı, lütfen söyle bana)
-
Автор темыPalyaço_Sapık
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kim ensest yaşadı, lütfen söyle bana)
Herkese merhaba, kızı veya genç bir kızla seks yapanlar, lütfen bize daha detaylı bilgi verin, fotoğraf veya video paylaşırsanız çok minnettar olurum :)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ensest ilişki yaşayanlar lütfen söylesin)
Wanker mı? Anlıyorum...Seks kardeşimleydi, sonra da oğlumla... sersemlik derecesinde hoştu. Özellikle de 13 yaşındaki erkek kardeşim yaladığındaClown_Pervert: ↑26 Apr 2022, 15:21 Herkese merhaba, kızınızla veya reşit olmayan biriyle seks yapanlar, lütfen bana daha detaylı bilgi verin. Bir fotoğraf veya video paylaşırsanız çok minnettar olacağım
- These users thanked the author Gece Len for the post (total 2):
- Palyaço_Sapık, Tolkala
-
Автор темыPalyaço_Sapık
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Orientation: biseksüel
Oğlunuzla seks hakkında, nasıl ve hangi koşullar altında bana daha fazla bilgi verebilir misiniz?
- These users thanked the author Palyaço_Sapık for the post:
- Dmitrij881
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
Bu tür ilişkilerin tabu olması çok yazık. Sonuçta pek çok babanın kızlarına cinsel ilgi duyduğuna eminim. Çünkü eğer bir ebeveyn çocuğunu seviyorsa, o zaman onunla yakınlaşmaya yönelik cinsel bir arzunun ortaya çıkması kaçınılmazdır. Ancak bu tür şeylerin kabul edilemezliğiyle ilgili sosyal dogmaların ruh üzerinde o kadar güçlü bir etkisi vardır ki çoğu baba için bu tür düşünceler bilinçaltına gider. Ve kendileri bunun farkında değiller.
Örneğin kıskançlık hâlâ devam ediyor. Ve bir kız biriyle çıkmaya başladığında babalar onu kıskanmaya başlar. Elbette bu sadece kıskançlığı değil, aynı zamanda özeni ve görev duygusunu da içeriyor. Kızını tehlikeden korumak isteyen baba, beyefendilerine karşı güvensiz davranacak, onları tehdit olarak görecektir. Ama aynı zamanda gizli, kendisi de kızının samimi arzularına güvendiği kişinin yerinde olmak isteyecektir.
Birçok ailenin birbiriyle gerçek sevgiye ve yakınlığa asla ulaşamaması çok üzücü. Çünkü aşılanmış stereotipler ve empoze edilen normlar.
Örneğin kıskançlık hâlâ devam ediyor. Ve bir kız biriyle çıkmaya başladığında babalar onu kıskanmaya başlar. Elbette bu sadece kıskançlığı değil, aynı zamanda özeni ve görev duygusunu da içeriyor. Kızını tehlikeden korumak isteyen baba, beyefendilerine karşı güvensiz davranacak, onları tehdit olarak görecektir. Ama aynı zamanda gizli, kendisi de kızının samimi arzularına güvendiği kişinin yerinde olmak isteyecektir.
Birçok ailenin birbiriyle gerçek sevgiye ve yakınlığa asla ulaşamaması çok üzücü. Çünkü aşılanmış stereotipler ve empoze edilen normlar.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- nikolj202
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
@Kraftwerk64 telgrafına yazınClown_Pervert: ↑26 Apr 2022, 15:26 Oğlunuzla seks hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz, nasıl ve hangi koşullar altında
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 1875 Views
-
Last post by frenk
-
- 11 Replies