Millet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi yanlış?
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: biseksüel
Re: Millet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi var?
Konstantin, Merhaba, hâlâ çocuğunuz için bir ortak arıyorum çift ? Ben Kaliningradlı bir adamım, size katılmaktan memnuniyet duyarım)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Benim için bu ilişkileri yenilemenin iyi bir yolu, asıl önemli olan güvenilir ortaklardır.
- These users thanked the author her yerde for the post:
- artm.razvratnik
-
Bana öyle geliyor ki mzhm tıpkı zhmzh gibi, sadece süper, gerçekten denemek istiyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
Denemedim, söylemeyeceğim ama iki kadının birbirini okşamasını izlemek çok güzel. Ve onlara birer birer giriyorsunuz, bu harika.
- These users thanked the author Hayalperest for the post (total 2):
- Nikk, artm.razvratnik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Özellikle ikisi de kıçını yaladığında!!! Ne büyük bir heyecan!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Hayalperest
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
- Total posts: 22
Eğer tüm katılımcılar bundan hoşlanıyorsa, o zaman yanlış bir şey yok.
- These users thanked the author sergey-may for the post:
- Fan
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
tanışabileceğimiz bir erkek arıyoruz, bu format ilginçKonstantin: ↑30 May 2020, 06:41 Kaliningrad. Biz 49 ve 47 yaşında bir çiftiz. Fiziği normal. 35 yaşın altında
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Farklı durumlar vardır; kavga sırasında gereksiz bilgiler, fotoğraflar vb. ortaya çıkabilir. Swingersclub’dan mı yoksa internetten mi daha iyi? Herhangi bir şehirde tanışan insanlar var, saunalar, kiralık evler var... VK’da yeterince topluluk var, arayın ve bulacaksınız. Kendinizinkini seçmek başarının anahtarıdır, bunun gibi bir şey..)))
- These users thanked the author Tatlı biber for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
“İki selam”da karınızı sikmek çok fazla. FFM mümkündür ancak tam tersi mümkün değildir.
- These users thanked the author Nandandaar for the post:
- İvannavi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
Kötü bir şey yok, örneğin amatörler için, birinin karısını kocasının önünde becermek ya da mzhm için başka birinin karısının resmini yapmak ilgimi çekiyor
-
- Total posts: 22
-
- Total posts: 11
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Bir çift için bir merhem, bir ilaç, büyük bir keyif kaynağı olabilir. İkincisi ise zehirdir; ilişkileri öldürebilen ve yok edebilen bir zehirdir. Ünlü şarkıda olduğu gibi: kendiniz düşünün, kendiniz karar verin - sahip olmak ya da olmamak!,))). (Kaderin ironisi veya.....)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Orada 5 dakika kadar oturdum, olumsuz yanlarını bulmak istedim ama bulamadım. Tüm katılımcılar duygusal olarak hazırsa ve üçü arasında güvene dayalı bir ilişkiniz varsa, o zaman büyük olasılıkla her şey sizin için iyi gidecektir. Partnerin (2. M) kız için değil, muhtemelen erkek arkadaşı için seçilmesi gerektiğini unutmayın (seksten bahsetmiyorum). kız için harika olacak. Seni o kadar sert sikecekler ki, pek fazla görünmeyecek. Ve eğer erkekler birbirlerine güvenmiyorsa, utangaçsa veya rekabet etmeye çalışıyorsa, o zaman öyle olacaktır.
Deneylerinizde size iyi şanslar, eğer planlarsanız elbette ve merakımdan dolayı ilgilenmiyorum.
Kendime ne diyebilirim ki: sevgilimle 17 yıldır birlikte yaşıyoruz. Birbirimizi delice seviyoruz ve çok mutluyuz. İlişkimizin en başında bir arkadaşımla ilk kez iki kişilik imza attığımızda yaklaşık 3 ay geçti. Sıradaki partnerimiz onun çocukluk arkadaşıydı. Neyse, gidiyoruz. Hiçbir zaman kendimizi kasırga gibi kaptırmadık, sık sık toplantılar yapmadık. Her nasılsa her şey kendi kendine ilerledi. Eğlenecek biri var ve herkes bunu istiyor, o yüzden hadi gidip takılalım. Hiçbir şeyden pişman olmadık ve bundan kötü bir şey çıkarmadık. Eğer karım şimdikinden daha az huysuz olsaydı, evlenebileceğimden ve evlilikte mutlu yaşayabileceğimden emin değilim.
Formatın kendisi iyi ya da kötü olamaz. Her şeyin nasıl gideceği katılımcılara bağlı.
Orada 5 dakika kadar oturdum, olumsuz yanlarını bulmak istedim ama bulamadım. Tüm katılımcılar duygusal olarak hazırsa ve üçü arasında güvene dayalı bir ilişkiniz varsa, o zaman büyük olasılıkla her şey sizin için iyi gidecektir. Partnerin (2. M) kız için değil, muhtemelen erkek arkadaşı için seçilmesi gerektiğini unutmayın (seksten bahsetmiyorum). kız için harika olacak. Seni o kadar sert sikecekler ki, pek fazla görünmeyecek. Ve eğer erkekler birbirlerine güvenmiyorsa, utangaçsa veya rekabet etmeye çalışıyorsa, o zaman öyle olacaktır.
Deneylerinizde size iyi şanslar, eğer planlarsanız elbette ve merakımdan dolayı ilgilenmiyorum.
Kendime ne diyebilirim ki: sevgilimle 17 yıldır birlikte yaşıyoruz. Birbirimizi delice seviyoruz ve çok mutluyuz. İlişkimizin en başında bir arkadaşımla ilk kez iki kişilik imza attığımızda yaklaşık 3 ay geçti. Sıradaki partnerimiz onun çocukluk arkadaşıydı. Neyse, gidiyoruz. Hiçbir zaman kendimizi kasırga gibi kaptırmadık, sık sık toplantılar yapmadık. Her nasılsa her şey kendi kendine ilerledi. Eğlenecek biri var ve herkes bunu istiyor, o yüzden hadi gidip takılalım. Hiçbir şeyden pişman olmadık ve bundan kötü bir şey çıkarmadık. Eğer karım şimdikinden daha az huysuz olsaydı, evlenebileceğimden ve evlilikte mutlu yaşayabileceğimden emin değilim.
Last edited by teslim olacaksın on 15 Apr 2022, 05:03, edited 1 time in total.
- These users thanked the author teslim olacaksın for the post (total 2):
- Sibiryak89, Kar Bakiresi
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
İlk eşim ve ben bir kez MFM geçirdik. Sonunda boşandılar. Hemen değil, yıllar sonra. Ama nedeni bu.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
-
- Orgazm!
sit585,
Başlangıçta ben değildim. Ama sürekli suçlamalardan bıktım. Ve sonunda boşanmayı kabul ettim.
Başlangıçta ben değildim. Ama sürekli suçlamalardan bıktım. Ve sonunda boşanmayı kabul ettim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Sebebin bu olduğunu söyleyerek kendinizi haklı çıkarmanız saçmalık. Bu da kadının sitemlerine sebep olabilirdi ama öyle olmasaydı başka bir şeye sarılırdı.
-
- Orgazm!
yedi,
Ve tutunduğum tek şey bu değil. Özetle: Eğer boşanmak istiyorsanız evet, lütfen.
Ve tutunduğum tek şey bu değil. Özetle: Eğer boşanmak istiyorsanız evet, lütfen.
-
- Sürtünmeler
Yani sadece sevmediğimi ve evliliğe uygun olmadığımı söylüyorum. Süper güvenilir, sizi hiçbir koşulda bırakmayacak ve her durumda size destek olacak seks hanımı eşleri var. Seksin bununla hiçbir ilgisi yok ve grup seksten, kıskançlıktan ve boşanmadan korkmanıza gerek yok, eğer sizden boşanmak istiyorlarsa, bu sadece sizin kişiliğiniz değil, eğer boşanmak istiyorsanız, o zaman aynı şey!
- These users thanked the author yedili for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
yedi,
Eh, bu MFM evliliğimizi 12 yıl daha uzattı. Ama sonunda suçlamaları sıkıcı hale geldi. Evliliğinin son yıllarında MFM’yi kınadı. Ama her şey daha iyiye doğru. Şimdi ikinci evliliğini yapıyor. Ama ikinci eşimle MFM istemiyorum. Her ne kadar cinsel geçmişiyle ilgili hikayeleri onu gerçekten heyecanlandırıyor olsa da.
Eh, bu MFM evliliğimizi 12 yıl daha uzattı. Ama sonunda suçlamaları sıkıcı hale geldi. Evliliğinin son yıllarında MFM’yi kınadı. Ama her şey daha iyiye doğru. Şimdi ikinci evliliğini yapıyor. Ama ikinci eşimle MFM istemiyorum. Her ne kadar cinsel geçmişiyle ilgili hikayeleri onu gerçekten heyecanlandırıyor olsa da.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
18 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
İki kişi arasındaki herhangi bir cinsel ilişki (örneğin) 7 yıl boyunca bir bağlantı kurulur, bir veya birkaç kez olması önemli değildir. Her halükarda bu bağlantıyı koparamayacaksınız (büyükanneler, falcılar veya medyumlar yardımcı olmayacaktır). Diyelim ki bir kadın başka bir erkekten bakteri dışında seks yaptı (diğer paylaşımıma bakın), o da enerji aldı ve almaya devam ediyor ve şimdi kocasıyla seks yaparak şimdi ve bu enerjiyi ona veriyor (tüm bunlar bilinçsizce), adam baş bölgesindeki aurada delikler geliştiriyor (BU NEDEN ERKEKLERE BOYNUZLU DİYENİR) "boynuz" biçimindedir ve herhangi bir ihlal belirli sonuçlara yol açar. Her türlü çok eşli ilişki, toplumsal sisteme doğru atılmış bir adımdır; muhtemelen Doğa Ana, evrim sürecinde bizi daha sağlıklı insanlar olarak yetiştirmek için insanları tek eşli ilişkilere yönlendirmenin sebeplerinden biri değildir. BU TAMAMEN BENİM GÖRÜŞÜM, ENERJİYE İNANMAYANLAR ORMANDAN ÇIKMALI VE BU KONUYU KELİMEDEN ANLAMADAN KİTAPTAN SAÇMA YORUMLAR YAZMAMALIDIR.
Şimdi yalnızca tıbbi parametrelere dayanarak konuşacağım. Bir çift kalıcı olarak yaşadığında ve birbirleriyle seks yaptığında, sadece bir evlilik ve aşk birliği değil aynı zamanda mikrobiyolojik bir birliktelik de oluştururlar çünkü içimizde milyarlarca bakteri yaşar. Bir öpücükle 10 saniyede 80 milyon bakteri birbirine bulaşıyor. Özellikle erkeklerde, çeşitli kadınlardan beslenmeye sıklıkla bu tür bir "takviye" alırlarsa, bu durum kalp krizine neden olur, çünkü dolaşım sisteminde neden olan plaklar ve kan damarlarının tıkanması ve diğer pislikler patojenik bakterilerden kaynaklanır ve diğer faktörler değil. Ayrıca her iki cinsiyette de böyle bir "diyet" almak kansere neden olur ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları ve cinsel yolla bulaşabilecek diğer hastalıkları da unutmayın. Ancak sağlıklı yaşam tarzıyla ilgilenmeyen ve sağlık sorunları olmadan daha uzun yaşamak istemeyen biri bu ona göre değil.
18 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
İkinci kısım ezoterikMillet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi kötü?

İki kişi arasındaki herhangi bir cinsel ilişki (örneğin) 7 yıl boyunca bir bağlantı kurulur, bir veya birkaç kez olması önemli değildir. Her halükarda bu bağlantıyı koparamayacaksınız (büyükanneler, falcılar veya medyumlar yardımcı olmayacaktır). Diyelim ki bir kadın başka bir erkekten bakteri dışında seks yaptı (diğer paylaşımıma bakın), o da enerji aldı ve almaya devam ediyor ve şimdi kocasıyla seks yaparak şimdi ve bu enerjiyi ona veriyor (tüm bunlar bilinçsizce), adam baş bölgesindeki aurada delikler geliştiriyor (BU NEDEN ERKEKLERE BOYNUZLU DİYENİR) "boynuz" biçimindedir ve herhangi bir ihlal belirli sonuçlara yol açar. Her türlü çok eşli ilişki, toplumsal sisteme doğru atılmış bir adımdır; muhtemelen Doğa Ana, evrim sürecinde bizi daha sağlıklı insanlar olarak yetiştirmek için insanları tek eşli ilişkilere yönlendirmenin sebeplerinden biri değildir. BU TAMAMEN BENİM GÖRÜŞÜM, ENERJİYE İNANMAYANLAR ORMANDAN ÇIKMALI VE BU KONUYU KELİMEDEN ANLAMADAN KİTAPTAN SAÇMA YORUMLAR YAZMAMALIDIR.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
O zaman daha fazlasını isteyebilir ama karısı istemez.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
-
- Total posts: 21
- Orientation: biseksüel
Bana öyle geliyor ki insanların asıl korkusu gizliliktir)
- These users thanked the author Wutanged for the post (total 2):
- Sibiryak89, Şeytan
-
- Sürtünmeler
12 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
1. Tıbbi açıdan seks faydalıdır, stresi azaltır, vücuttaki tüm süreçleri iyileştirir. Hasta insanlarla uğraşmazsanız, cinselliğiniz yalnızca çok sayıda partnerle artacaktır.
2. Enerji açısından Lao da tam bir meslekten olmayan kişidir, dinsel sapkınlıkları ve Blavatsky’yi yeterince duymuştur, çok okumuştur ve beyni gitmiştir.
İlk olarak, bir kadın seks karısı erkeklerden çok fazla enerji alır. onunla yatıyor, bu onu daha da çekici kılıyor (büyük cinsellik, erkeklerin artan enerjisinden kaynaklanıyor ve çekiyor) Bu sadece kocasını daha başarılı kılıyor ve çoğu zaman bu tür kocalar hızla başarıya ulaşıyor ve liderlik pozisyonlarını işgal ediyor. Aura hakkında konuşursak, boynuzlar, örneğin Musa’nın sahip olduğu çift enerji kanalıdır. Ve bu bir sorun değil, aksine daha fazla kanalın olması bir avantajdır.
Uzun yıllardır MFM uygulayan birçok çiftle konuştum ve her şey yolunda onlarla. Senin durumunda karın hemen senden boşanmak istedi. Ve daha sonra bana mfm’yi hatırlatması en azından bir tür nedendi, seni en azından bir şeyle suçlamak için tutunabileceği bir fırsattı.Vlad6969: ↑16 Apr 2022, 05:26 yedi,
n
Bu MFM evliliğimizi 12 yıl daha uzattı. Ama sonunda suçlamaları sıkıcı hale geldi. Evliliğinin son yıllarında MFM’yi kınadı. Ama her şey daha iyiye doğru. Şimdi ikinci evliliğini yapıyor. Ama ikinci eşimle MFM istemiyorum. Her ne kadar cinsel geçmişiyle ilgili hikayelerinden çok etkilenmiş olsa da.
12 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Kendini uzman gibi göstermeye çalışan birinden çok büyük bir yorum ama aslında bilgi açısından kendisi C sınıfı öğrencisi.Lao: ↑16 Apr 2022, 06:35Şimdi sadece tıbbi parametrelerden bahsedeceğim. Bir çift kalıcı olarak yaşadığında ve birbirleriyle seks yaptığında, sadece bir evlilik ve aşk birliği değil aynı zamanda mikrobiyolojik bir birliktelik de oluştururlar çünkü içimizde milyarlarca bakteri yaşar. Bir öpücükle 10 saniyede 80 milyon bakteri birbirine bulaşıyor. Özellikle erkeklerde, çeşitli kadınlardan beslenmeye sıklıkla bu tür bir "takviye" alırlarsa, bu durum kalp krizine neden olur, çünkü dolaşım sisteminde neden olan plaklar ve kan damarlarının tıkanması ve diğer pislikler patojenik bakterilerden kaynaklanır ve diğer faktörler değil. Ayrıca her iki cinsiyette de böyle bir "diyet" almak kansere neden olur ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları ve cinsel yolla bulaşabilecek diğer hastalıkları da unutmayın. Ancak sağlıklı yaşam tarzıyla ilgilenmeyen ve sağlık sorunları olmadan daha uzun yaşamak istemeyen biri bu ona göre değil.
18 dakika 32 saniye sonra gönderildi:İkinci kısım ezoterikMillet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi kötü?![]()
![]()
1. Tıbbi açıdan seks faydalıdır, stresi azaltır, vücuttaki tüm süreçleri iyileştirir. Hasta insanlarla uğraşmazsanız, cinselliğiniz yalnızca çok sayıda partnerle artacaktır.
2. Enerji açısından Lao da tam bir meslekten olmayan kişidir, dinsel sapkınlıkları ve Blavatsky’yi yeterince duymuştur, çok okumuştur ve beyni gitmiştir.
İlk olarak, bir kadın seks karısı erkeklerden çok fazla enerji alır. onunla yatıyor, bu onu daha da çekici kılıyor (büyük cinsellik, erkeklerin artan enerjisinden kaynaklanıyor ve çekiyor) Bu sadece kocasını daha başarılı kılıyor ve çoğu zaman bu tür kocalar hızla başarıya ulaşıyor ve liderlik pozisyonlarını işgal ediyor. Aura hakkında konuşursak, boynuzlar, örneğin Musa’nın sahip olduğu çift enerji kanalıdır. Ve bu bir sorun değil, aksine daha fazla kanalın olması bir avantajdır.
- These users thanked the author yedili for the post (total 4):
- Vladtsst, Marisola, Firavun faresi, Anto_Vz
-
- Orgazm!
yedi,
Evet, yeniden evlendikten sonra aradı ve geri gelmesini istedi. Ancak yeni bir evlilikte bir çocuk doğduğunda geride kaldım.
Evet, yeniden evlendikten sonra aradı ve geri gelmesini istedi. Ancak yeni bir evlilikte bir çocuk doğduğunda geride kaldım.
-
- Sürtünmeler
Bazen bir erkek bu tür kadınlardan bile etkilenir, histerik kadınlar etkilenir, erişilemezlikleri, sıradışılıkları nedeniyle onlarla seks parlak görünür, ve basitçe değerleri daha yüksek görünüyor. Ancak onlarla kaliteli ilişkiler kurmak imkansızdır; yalnızca zaman, çaba, para ve hayati enerji kaybedersiniz. İnanın bana pek çok seçenek var; çılgın, histerik bir kadınla gri bir fare arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz. Eğer ilgileniyorsanız zaten güçlü, sevgi dolu sallanan çiftlerle ve partnerlerin yalnızca birbirleriyle seks yaptığı çiftlerle dolu birçok kez yazdım. İlginizi çekeni seçin
Bu, zihinsel bozuklukları olan bir kadın. Sadece bu tür insanları tanımlamayı öğrenmeniz ve onlarla ilişkiye girmemeniz gerekir.
Bazen bir erkek bu tür kadınlardan bile etkilenir, histerik kadınlar etkilenir, erişilemezlikleri, sıradışılıkları nedeniyle onlarla seks parlak görünür, ve basitçe değerleri daha yüksek görünüyor. Ancak onlarla kaliteli ilişkiler kurmak imkansızdır; yalnızca zaman, çaba, para ve hayati enerji kaybedersiniz. İnanın bana pek çok seçenek var; çılgın, histerik bir kadınla gri bir fare arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz. Eğer ilgileniyorsanız zaten güçlü, sevgi dolu sallanan çiftlerle ve partnerlerin yalnızca birbirleriyle seks yaptığı çiftlerle dolu birçok kez yazdım. İlginizi çekeni seçin
-
- Orgazm!
yedi,
Yani 8 yıl önce boşandık. 7 yıldır başka bir ailem var. 2. eşimle artık MFM’ye girme isteğim yok.
Yani 8 yıl önce boşandık. 7 yıldır başka bir ailem var. 2. eşimle artık MFM’ye girme isteğim yok.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
yedi, her şeyi doğru yazdın.
Buna, kan damarlarında oluştuğunda kalp krizlerini ve felçleri tetikleyen plakların tamamen kandaki kolesterol düzeyine ve damar duvarının durumuna (kişinin duygusal durumu) bağlı olduğunu da ekleyebiliriz. arka plan). Seks partnerlerimizin bize aktardığı mikroorganizmalarla da hiçbir ilgisi yok.
Yani ne kadar çok seks o kadar çok sağlık.
Buna, kan damarlarında oluştuğunda kalp krizlerini ve felçleri tetikleyen plakların tamamen kandaki kolesterol düzeyine ve damar duvarının durumuna (kişinin duygusal durumu) bağlı olduğunu da ekleyebiliriz. arka plan). Seks partnerlerimizin bize aktardığı mikroorganizmalarla da hiçbir ilgisi yok.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
nAs bir film kahramanı, senin yerinde olsaydım tez için masaya otururdum dedi...Marisola: ↑01 May 2022, 06:25 yedi, her şeyi doğru yazdın.
Buna, kan damarlarında oluştuğunda kalp krizlerini ve felçleri tetikleyen plakların tamamen kandaki kolesterol düzeyine ve damar duvarının durumuna (kişinin duygusal durumu) bağlı olduğunu da ekleyebiliriz. arka plan). Ve bunların seks partnerlerimizin bize aktardığı mikroorganizmalarla hiçbir ilgisi yok.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Marisola
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Başka bir film karakterinin dediği gibi: Yapacağım Oturmak için her zaman vaktiniz olsun...Sibiryak89: ↑07 May 2022, 02:39 Bir film karakterinin dediği gibi, senin yerinde olsaydım tezime otururdum...
- These users thanked the author Marisola for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
Evet, her şey eğlenceli, asıl mesele partnerinizi sevmek ve ona güvenmek, mzhm’yi denedik, mzhm ve mzhmzh
zhmzh mzhm siz ve partneriniz partnerinizi memnun edin, bir grupta istediğiniz gibi seks yapabilirsiniz, biz sadece Birlikte bir arkadaşının karısını memnun etmeye başladılar, onu bir arkadaşıyla siktiler ve karısı onu ağzıyla memnun etti, sonra arkadaşının karılarını birlikte memnun ettiler, böylece sen de yapmak zorunda kaldın her şeyi deneyin.
zhmzh mzhm siz ve partneriniz partnerinizi memnun edin, bir grupta istediğiniz gibi seks yapabilirsiniz, biz sadece Birlikte bir arkadaşının karısını memnun etmeye başladılar, onu bir arkadaşıyla siktiler ve karısı onu ağzıyla memnun etti, sonra arkadaşının karılarını birlikte memnun ettiler, böylece sen de yapmak zorunda kaldın her şeyi deneyin.
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 2):
- Cidden, Anto_Vz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Her ne kadar böyle bir deneyimim olmasa da, eğer boşanma nedenleri varsa, ne olursa olsun ve kiminle olursa olsun bunların ortaya çıkacağından fazlasıyla eminim bunu yapmazsınız.
- These users thanked the author Doktor_sexy for the post (total 2):
- Yardım77, Anto_Vz
-
- Orgazm!
Doctor_sexy,
Öyle olabilir. Ama yeni evliliğimde böyle denemeler yapmıyorum.
Öyle olabilir. Ama yeni evliliğimde böyle denemeler yapmıyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1324 Views
-
Last post by Allah 1974
-
- 13 Replies