Millet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi yanlış?

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Misafir_221
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Millet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi var?

Unread post by Misafir_221 »

İyi değil))
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Guest_221: 01 Sep 2020, 10:11Pek değil)
Pek iyi değil, kötü mü?
Misafir_221
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_221 »

Eh, o biraz şişman))
Matvey
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Orientation: biseksüel

Unread post by Matvey »

Konstantin, Merhaba, hâlâ çocuğunuz için bir ortak arıyorum çift ​​? Ben Kaliningradlı bir adamım, size katılmaktan memnuniyet duyarım)
her yerde
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by her yerde »

Benim için bu ilişkileri yenilemenin iyi bir yolu, asıl önemli olan güvenilir ortaklardır.
These users thanked the author her yerde for the post:
artm.razvratnik
tatlım
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by tatlım »

Bana öyle geliyor ki mzhm tıpkı zhmzh gibi, sadece süper, gerçekten denemek istiyorum
Hayalperest
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118

Unread post by Hayalperest »

Denemedim, söylemeyeceğim ama iki kadının birbirini okşamasını izlemek çok güzel. Ve onlara birer birer giriyorsunuz, bu harika.
These users thanked the author Hayalperest for the post (total 2):
Nikk, artm.razvratnik
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Özellikle ikisi de kıçını yaladığında!!! Ne büyük bir heyecan!!! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post:
Hayalperest
Capharchan
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Capharchan »

öyleyse söyle bana
Konstantin39_2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Konstantin39_2 »

Matvey: 28 Mar 2021, 18:40 Konstantin, Merhaba, çiftiniz için hâlâ partner mi arıyorsunuz? Ben Kaliningradlı bir erkeğim, size katılmaktan memnuniyet duyarım)
MFM seksi her zaman ilgi çekicidir. Kişisel bir mesaj yazın, her şeyi tartışacağız
sergey-may
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by sergey-may »

Eğer tüm katılımcılar bundan hoşlanıyorsa, o zaman yanlış bir şey yok.
These users thanked the author sergey-may for the post:
Fan
wild_max
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by wild_max »

Konstantin: 30 May 2020, 06:41 Kaliningrad. Biz 49 ve 47 yaşında bir çiftiz. Fiziği normal. 35 yaşın altında
tanışabileceğimiz bir erkek arıyoruz, bu format ilginç
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Tatlı biber »

Farklı durumlar vardır; kavga sırasında gereksiz bilgiler, fotoğraflar vb. ortaya çıkabilir. Swingersclub’dan mı yoksa internetten mi daha iyi? Herhangi bir şehirde tanışan insanlar var, saunalar, kiralık evler var... VK’da yeterince topluluk var, arayın ve bulacaksınız. Kendinizinkini seçmek başarının anahtarıdır, bunun gibi bir şey..)))
These users thanked the author Tatlı biber for the post:
Sibiryak89
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232

Unread post by Nandandaar »

Guest: 28 Nov 2019, 00:44 Millet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi kötü?
“İki selam”da karınızı sikmek çok fazla. FFM mümkündür ancak tam tersi mümkün değildir.
These users thanked the author Nandandaar for the post:
İvannavi
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070

Unread post by AlexTDV »

Kötü bir şey yok, örneğin amatörler için, birinin karısını kocasının önünde becermek ya da mzhm için başka birinin karısının resmini yapmak ilgimi çekiyor
_mister_JAOY
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by _mister_JAOY »

kız arkadaşı başkası için ayrılabilir
Tita
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Tita »

Ничем 🤣👍🙏😒❤️
Orpheus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by Orpheus »

Bir çift için bir merhem, bir ilaç, büyük bir keyif kaynağı olabilir. İkincisi ise zehirdir; ilişkileri öldürebilen ve yok edebilen bir zehirdir. Ünlü şarkıda olduğu gibi: kendiniz düşünün, kendiniz karar verin - sahip olmak ya da olmamak!,))). (Kaderin ironisi veya.....)
These users thanked the author Orpheus for the post:
Vladtsst
teslim olacaksın
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by teslim olacaksın »

Formatın kendisi iyi ya da kötü olamaz. Her şeyin nasıl gideceği katılımcılara bağlı.
Orada 5 dakika kadar oturdum, olumsuz yanlarını bulmak istedim ama bulamadım. Tüm katılımcılar duygusal olarak hazırsa ve üçü arasında güvene dayalı bir ilişkiniz varsa, o zaman büyük olasılıkla her şey sizin için iyi gidecektir. Partnerin (2. M) kız için değil, muhtemelen erkek arkadaşı için seçilmesi gerektiğini unutmayın (seksten bahsetmiyorum). kız için harika olacak. Seni o kadar sert sikecekler ki, pek fazla görünmeyecek. Ve eğer erkekler birbirlerine güvenmiyorsa, utangaçsa veya rekabet etmeye çalışıyorsa, o zaman öyle olacaktır.
Deneylerinizde size iyi şanslar, eğer planlarsanız elbette ve merakımdan dolayı ilgilenmiyorum.
Kendime ne diyebilirim ki: sevgilimle 17 yıldır birlikte yaşıyoruz. Birbirimizi delice seviyoruz ve çok mutluyuz. İlişkimizin en başında bir arkadaşımla ilk kez iki kişilik imza attığımızda yaklaşık 3 ay geçti. Sıradaki partnerimiz onun çocukluk arkadaşıydı. Neyse, gidiyoruz. Hiçbir zaman kendimizi kasırga gibi kaptırmadık, sık sık toplantılar yapmadık. Her nasılsa her şey kendi kendine ilerledi. Eğlenecek biri var ve herkes bunu istiyor, o yüzden hadi gidip takılalım. Hiçbir şeyden pişman olmadık ve bundan kötü bir şey çıkarmadık. Eğer karım şimdikinden daha az huysuz olsaydı, evlenebileceğimden ve evlilikte mutlu yaşayabileceğimden emin değilim.
Last edited by teslim olacaksın on 15 Apr 2022, 05:03, edited 1 time in total.
These users thanked the author teslim olacaksın for the post (total 2):
Sibiryak89, Kar Bakiresi
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

İlk eşim ve ben bir kez MFM geçirdik. Sonunda boşandılar. Hemen değil, yıllar sonra. Ama nedeni bu.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Sibiryak89
teslim olacaksın
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by teslim olacaksın »

Vlad6969, boşanmayı başlatan sen miydin?
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

sit585,

Başlangıçta ben değildim. Ama sürekli suçlamalardan bıktım. Ve sonunda boşanmayı kabul ettim.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446

Unread post by yedili »

Vlad6969: 15 Apr 2022, 04:53 İlk eşim ve ben bir kez MFM geçirdik. Sonunda boşandılar. Hemen değil, yıllar sonra. Ama nedeni bu.
Sebebin bu olduğunu söyleyerek kendinizi haklı çıkarmanız saçmalık. Bu da kadının sitemlerine sebep olabilirdi ama öyle olmasaydı başka bir şeye sarılırdı.
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

yedi,

Ve tutunduğum tek şey bu değil. Özetle: Eğer boşanmak istiyorsanız evet, lütfen.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by yedili »

Yani sadece sevmediğimi ve evliliğe uygun olmadığımı söylüyorum. Süper güvenilir, sizi hiçbir koşulda bırakmayacak ve her durumda size destek olacak seks hanımı eşleri var. Seksin bununla hiçbir ilgisi yok ve grup seksten, kıskançlıktan ve boşanmadan korkmanıza gerek yok, eğer sizden boşanmak istiyorlarsa, bu sadece sizin kişiliğiniz değil, eğer boşanmak istiyorsanız, o zaman aynı şey!
These users thanked the author yedili for the post:
Sibiryak89
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

yedi,

Eh, bu MFM evliliğimizi 12 yıl daha uzattı. Ama sonunda suçlamaları sıkıcı hale geldi. Evliliğinin son yıllarında MFM’yi kınadı. Ama her şey daha iyiye doğru. Şimdi ikinci evliliğini yapıyor. Ama ikinci eşimle MFM istemiyorum. Her ne kadar cinsel geçmişiyle ilgili hikayeleri onu gerçekten heyecanlandırıyor olsa da.
Lao
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by Lao »

Şimdi yalnızca tıbbi parametrelere dayanarak konuşacağım. Bir çift kalıcı olarak yaşadığında ve birbirleriyle seks yaptığında, sadece bir evlilik ve aşk birliği değil aynı zamanda mikrobiyolojik bir birliktelik de oluştururlar çünkü içimizde milyarlarca bakteri yaşar. Bir öpücükle 10 saniyede 80 milyon bakteri birbirine bulaşıyor. Özellikle erkeklerde, çeşitli kadınlardan beslenmeye sıklıkla bu tür bir "takviye" alırlarsa, bu durum kalp krizine neden olur, çünkü dolaşım sisteminde neden olan plaklar ve kan damarlarının tıkanması ve diğer pislikler patojenik bakterilerden kaynaklanır ve diğer faktörler değil. Ayrıca her iki cinsiyette de böyle bir "diyet" almak kansere neden olur ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları ve cinsel yolla bulaşabilecek diğer hastalıkları da unutmayın. Ancak sağlıklı yaşam tarzıyla ilgilenmeyen ve sağlık sorunları olmadan daha uzun yaşamak istemeyen biri bu ona göre değil.

18 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Millet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi kötü?
İkinci kısım ezoterik :angel: :wink:
İki kişi arasındaki herhangi bir cinsel ilişki (örneğin) 7 yıl boyunca bir bağlantı kurulur, bir veya birkaç kez olması önemli değildir. Her halükarda bu bağlantıyı koparamayacaksınız (büyükanneler, falcılar veya medyumlar yardımcı olmayacaktır). Diyelim ki bir kadın başka bir erkekten bakteri dışında seks yaptı (diğer paylaşımıma bakın), o da enerji aldı ve almaya devam ediyor ve şimdi kocasıyla seks yaparak şimdi ve bu enerjiyi ona veriyor (tüm bunlar bilinçsizce), adam baş bölgesindeki aurada delikler geliştiriyor (BU NEDEN ERKEKLERE BOYNUZLU DİYENİR) "boynuz" biçimindedir ve herhangi bir ihlal belirli sonuçlara yol açar. Her türlü çok eşli ilişki, toplumsal sisteme doğru atılmış bir adımdır; muhtemelen Doğa Ana, evrim sürecinde bizi daha sağlıklı insanlar olarak yetiştirmek için insanları tek eşli ilişkilere yönlendirmenin sebeplerinden biri değildir. BU TAMAMEN BENİM GÖRÜŞÜM, ENERJİYE İNANMAYANLAR ORMANDAN ÇIKMALI VE BU KONUYU KELİMEDEN ANLAMADAN KİTAPTAN SAÇMA YORUMLAR YAZMAMALIDIR.
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Şeytan »

O zaman daha fazlasını isteyebilir ama karısı istemez.
These users thanked the author Şeytan for the post:
Cidden
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

namdandar: 09 Feb 2022, 12:43[quote=namdandar post_id=55675 time=1644399786 user_id=2240]karınıza çok fazla şey sorabilir misiniz?
Wutanged
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Orientation: biseksüel

Unread post by Wutanged »

Bana öyle geliyor ki insanların asıl korkusu gizliliktir)
These users thanked the author Wutanged for the post (total 2):
Sibiryak89, Şeytan
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by yedili »

Vlad6969: 16 Apr 2022, 05:26 yedi,
n
Bu MFM evliliğimizi 12 yıl daha uzattı. Ama sonunda suçlamaları sıkıcı hale geldi. Evliliğinin son yıllarında MFM’yi kınadı. Ama her şey daha iyiye doğru. Şimdi ikinci evliliğini yapıyor. Ama ikinci eşimle MFM istemiyorum. Her ne kadar cinsel geçmişiyle ilgili hikayelerinden çok etkilenmiş olsa da.
Uzun yıllardır MFM uygulayan birçok çiftle konuştum ve her şey yolunda onlarla. Senin durumunda karın hemen senden boşanmak istedi. Ve daha sonra bana mfm’yi hatırlatması en azından bir tür nedendi, seni en azından bir şeyle suçlamak için tutunabileceği bir fırsattı.

12 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Lao: 16 Apr 2022, 06:35
Misafir: 28 Nov 2019, 00:44 Millet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi var?
Şimdi sadece tıbbi parametrelerden bahsedeceğim. Bir çift kalıcı olarak yaşadığında ve birbirleriyle seks yaptığında, sadece bir evlilik ve aşk birliği değil aynı zamanda mikrobiyolojik bir birliktelik de oluştururlar çünkü içimizde milyarlarca bakteri yaşar. Bir öpücükle 10 saniyede 80 milyon bakteri birbirine bulaşıyor. Özellikle erkeklerde, çeşitli kadınlardan beslenmeye sıklıkla bu tür bir "takviye" alırlarsa, bu durum kalp krizine neden olur, çünkü dolaşım sisteminde neden olan plaklar ve kan damarlarının tıkanması ve diğer pislikler patojenik bakterilerden kaynaklanır ve diğer faktörler değil. Ayrıca her iki cinsiyette de böyle bir "diyet" almak kansere neden olur ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları ve cinsel yolla bulaşabilecek diğer hastalıkları da unutmayın. Ancak sağlıklı yaşam tarzıyla ilgilenmeyen ve sağlık sorunları olmadan daha uzun yaşamak istemeyen biri bu ona göre değil.

18 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Millet, yakınınızdaki biriyle MFM seksinin nesi kötü?
İkinci kısım ezoterik :angel: :wink:
İki kişi arasındaki herhangi bir cinsel ilişki (örneğin) 7 yıl boyunca bir bağlantı kurulur, bir veya birkaç kez olması önemli değildir. Her halükarda bu bağlantıyı koparamayacaksınız (büyükanneler, falcılar veya medyumlar yardımcı olmayacaktır). Diyelim ki bir kadın başka bir erkekten bakteri dışında seks yaptı (diğer paylaşımıma bakın), o da enerji aldı ve almaya devam ediyor ve şimdi kocasıyla seks yaparak şimdi ve bu enerjiyi ona veriyor (tüm bunlar bilinçsizce), adam baş bölgesindeki aurada delikler geliştiriyor (BU NEDEN ERKEKLERE BOYNUZLU DİYENİR) "boynuz" biçimindedir ve herhangi bir ihlal belirli sonuçlara yol açar. Her türlü çok eşli ilişki, toplumsal sisteme doğru atılmış bir adımdır; muhtemelen Doğa Ana, evrim sürecinde bizi daha sağlıklı insanlar olarak yetiştirmek için insanları tek eşli ilişkilere yönlendirmenin sebeplerinden biri değildir. BU TAMAMEN BENİM GÖRÜŞÜM, ENERJİYE İNANMAYANLAR ORMANDAN ÇIKMALI VE BU KONUYU KELİMEDEN ANLAMADAN KİTAPTAN SAÇMA YORUMLAR YAZMAMALIDIR.
Kendini uzman gibi göstermeye çalışan birinden çok büyük bir yorum ama aslında bilgi açısından kendisi C sınıfı öğrencisi.
1. Tıbbi açıdan seks faydalıdır, stresi azaltır, vücuttaki tüm süreçleri iyileştirir. Hasta insanlarla uğraşmazsanız, cinselliğiniz yalnızca çok sayıda partnerle artacaktır.
2. Enerji açısından Lao da tam bir meslekten olmayan kişidir, dinsel sapkınlıkları ve Blavatsky’yi yeterince duymuştur, çok okumuştur ve beyni gitmiştir.
İlk olarak, bir kadın seks karısı erkeklerden çok fazla enerji alır. onunla yatıyor, bu onu daha da çekici kılıyor (büyük cinsellik, erkeklerin artan enerjisinden kaynaklanıyor ve çekiyor) Bu sadece kocasını daha başarılı kılıyor ve çoğu zaman bu tür kocalar hızla başarıya ulaşıyor ve liderlik pozisyonlarını işgal ediyor. Aura hakkında konuşursak, boynuzlar, örneğin Musa’nın sahip olduğu çift enerji kanalıdır. Ve bu bir sorun değil, aksine daha fazla kanalın olması bir avantajdır.
These users thanked the author yedili for the post (total 4):
Vladtsst, Marisola, Firavun faresi, Anto_Vz
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

yedi,

Evet, yeniden evlendikten sonra aradı ve geri gelmesini istedi. Ancak yeni bir evlilikte bir çocuk doğduğunda geride kaldım.
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by yedili »

Vlad6969: 23 Apr 2022, 04:17 yedi,
n
Evet, yeniden evlendikten sonra aradı ve geri gelmesini istedi. Ancak yeni bir evlilikte çocuk doğduğunda geride kaldı.
Bu, zihinsel bozuklukları olan bir kadın. Sadece bu tür insanları tanımlamayı öğrenmeniz ve onlarla ilişkiye girmemeniz gerekir.
Bazen bir erkek bu tür kadınlardan bile etkilenir, histerik kadınlar etkilenir, erişilemezlikleri, sıradışılıkları nedeniyle onlarla seks parlak görünür, ve basitçe değerleri daha yüksek görünüyor. Ancak onlarla kaliteli ilişkiler kurmak imkansızdır; yalnızca zaman, çaba, para ve hayati enerji kaybedersiniz. İnanın bana pek çok seçenek var; çılgın, histerik bir kadınla gri bir fare arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz. Eğer ilgileniyorsanız zaten güçlü, sevgi dolu sallanan çiftlerle ve partnerlerin yalnızca birbirleriyle seks yaptığı çiftlerle dolu birçok kez yazdım. İlginizi çekeni seçin
These users thanked the author yedili for the post:
Vladtsst
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

yedi,

Yani 8 yıl önce boşandık. 7 yıldır başka bir ailem var. 2. eşimle artık MFM’ye girme isteğim yok.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Sibiryak89
Marisola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Unread post by Marisola »

yedi, her şeyi doğru yazdın.
Buna, kan damarlarında oluştuğunda kalp krizlerini ve felçleri tetikleyen plakların tamamen kandaki kolesterol düzeyine ve damar duvarının durumuna (kişinin duygusal durumu) bağlı olduğunu da ekleyebiliriz. arka plan). Seks partnerlerimizin bize aktardığı mikroorganizmalarla da hiçbir ilgisi yok.
Yani ne kadar çok seks o kadar çok sağlık.
These users thanked the author Marisola for the post (total 2):
Cidden, Anto_Vz
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Marisola: 01 May 2022, 06:25 yedi, her şeyi doğru yazdın.
Buna, kan damarlarında oluştuğunda kalp krizlerini ve felçleri tetikleyen plakların tamamen kandaki kolesterol düzeyine ve damar duvarının durumuna (kişinin duygusal durumu) bağlı olduğunu da ekleyebiliriz. arka plan). Ve bunların seks partnerlerimizin bize aktardığı mikroorganizmalarla hiçbir ilgisi yok.
Yani ne kadar çok seks o kadar çok sağlık.
nAs bir film kahramanı, senin yerinde olsaydım tez için masaya otururdum dedi... 😀
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Marisola
Marisola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Unread post by Marisola »

Sibiryak89: 07 May 2022, 02:39 Bir film karakterinin dediği gibi, senin yerinde olsaydım tezime otururdum...
Başka bir film karakterinin dediği gibi: Yapacağım Oturmak için her zaman vaktiniz olsun... 🤣
These users thanked the author Marisola for the post:
Sibiryak89
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Alex Barları »

Evet, her şey eğlenceli, asıl mesele partnerinizi sevmek ve ona güvenmek, mzhm’yi denedik, mzhm ve mzhmzh
zhmzh mzhm siz ve partneriniz partnerinizi memnun edin, bir grupta istediğiniz gibi seks yapabilirsiniz, biz sadece Birlikte bir arkadaşının karısını memnun etmeye başladılar, onu bir arkadaşıyla siktiler ve karısı onu ağzıyla memnun etti, sonra arkadaşının karılarını birlikte memnun ettiler, böylece sen de yapmak zorunda kaldın her şeyi deneyin.
These users thanked the author Alex Barları for the post (total 2):
Cidden, Anto_Vz
Doktor_sexy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by Doktor_sexy »

Her ne kadar böyle bir deneyimim olmasa da, eğer boşanma nedenleri varsa, ne olursa olsun ve kiminle olursa olsun bunların ortaya çıkacağından fazlasıyla eminim bunu yapmazsınız.
These users thanked the author Doktor_sexy for the post (total 2):
Yardım77, Anto_Vz
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!

Doctor_sexy,

Öyle olabilir. Ama yeni evliliğimde böyle denemeler yapmıyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”