Cunnilingus geleneksel cunnilingus’tan daha mı iyi?

Bir kadının dış cinsel organının dudaklar, dil veya dişlerle manipüle edildiği bir oral seks biçimi
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cunnilingus geleneksel cunnilingus’tan daha mı iyi?

Unread post by Amatör »

Kaç kadının oral seks yapmayı tercih ettiğini ve kaç tanesinin böyle bir seks yapmaya karar verdiğini ve zorlamaya ve hükmetmeye başladığını bilmek isterim. Ben de yalayıcı oldum ve bu hoşuma gitti, boşandıktan sonra eşim beni zorladı ama başkaları ona tokat attığı için bundan bıktım. Bence oral seks en iyisi, çünkü bu bir sanat

40 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
ve neden bayanlar yalamayı seven insanlara biraz küçümseme ve tiksinti ile davranırlar?
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 6 months
 Re: Oral seks geleneksel oral seksten daha mı iyi?

Unread post by Altı »

Evet, Kuni (büyük C ile) yapabilmenin bir sanat olduğunu düşünüyorum. Sadece yalayın - muhtemelen isterse herkes bunu yapabilir, ancak kadını/kızı hissetmeniz ve onun vücut dilini okumanız ve ya biraz ileri gitmeniz ya da onun söylenmemiş arzularına hemen yanıt vermeniz ya da onun dile getirdiği arzuları ustaca dinlemeniz gerekir. , nasıl ve nerede istediğini ve neyin daha hoş olduğunu. Gözlerimin birkaç santimetre uzağında, kızı diliyle okşayarak boşalmaya başladığını, amının su sızdırdığını ve vajinasının daraldığını, fark etmemek imkansızdı! Evet, bu sanattır, Büyük Sanat! Kızların beni destekleyeceğini düşünüyorum 😎&#128522 ;
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272

Unread post by JackTheJack »

Herkes ona küçümseme ve tiksinti ile davranmıyor, ama benimki tam tersine onu yalamayı sevdiğimi takdir ediyor. Belki de kafalarında gerçek bir erkeğe ihtiyacım olduğuna dair düşünceler olanlar - bir erkeğe ve erkekler onu yalamayacak, öyleyse ona neden böyle ihtiyacım var, küçümseyebilirler. Herkesin kafasında kendi hamamböcekleri vardır
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by içinde »

Sexar: 02 Apr 2022, 20:45 Sadece yalayın - muhtemelen isteyen herkes bunu yapabilir, ancak kadını/kızı hissetmeniz, vücut dilini okumanız ve ya biraz ilerlemeniz gerekir
Peki, biraz açın, beden dilinin önünde nasıl durursunuz? :haha:
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Yine sevgili Amatörümüz ve yine onu çok ilgilendiren bir konu hakkında... Dürüst olmak gerekirse, prensip olarak her insanın bu tür sekse ilgisi anlaşılabilir... ister erkek ister kadın...
nFakat başka bir nokta beni şaşırtıyor... Bir kez daha tekrar ediyorum.. Yazar ya da genç, o zaman bu tür sorular anlaşılır... ya da bilmiyorum...
Belki 30 yıl önce toplum bu türü kınadı seks ve çoğu gerçekten de partnerlerini emdiklerini veya yaladıklarını gizlemek zorunda kaldı... ama şimdi korkacak ne var?
Hayır, belki hapis cezasını çekmiş insanlar arasında.. . bu tür seks hâlâ tabu... Ama herkes için..... Lanet olsun, tüm arkadaşlarım berbat (ve sadece kocaları değil) ve bu konuda hiç endişelenmeyin... Tanrıya şükür ki yapmıyorlar herkese bunu yaptıklarını duyurun... Ve genel olarak küçük çocuklar.... tam tersine birbirlerine gösteriş yaparlar.. kime emdiler/yaladılar... kaç kez... nerede ve altında hangi koşullar altında... Sürecin resimlerini sosyal ağlarda da yayınlarlarsa şaşırmam...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Sibiryak89, Peru’da, Vik.ruba80
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Natali_Natali, bunun böyle olduğu konusunda sana katılıyorum yalayıcı artık kimse yargılamamalı. Ama benim durumumda cunnilingus bir bayanı tatmin etmenin ve memnun etmenin tek yoludur. Bir kadının vajinasını ve anüsünü okşamaktan hoşlanan insanların, kadınların neden biraz tiksinti hissetmeye başladıklarını ve bunu ikinci kez yapmadıklarını merak ediyorum.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Amatör: 08 Apr 2022, 17:33 Natali_Natali, şu konuda sana katılıyorum artık kimsenin yalayıcıyı kınamaması gerektiği gerçeği. Ama benim durumumda cunnilingus bir bayanı tatmin etmenin ve memnun etmenin tek yoludur. Bir kadının vajinasını ve anüsünü okşamaktan hoşlanan insanların, yani kadınların neden biraz tiksinti hissetmeye başladıklarını ve bunu ikinci kez yapmadıklarını merak ediyorum
Yanlış olanı yalamış veya birini reddetmiş gibi görünüyor😀
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Maaş »

Amatör: 08 Apr 2022, 17:33 Natali_Natali, artık kimsenin yalayıcıyı kınamaması gerektiği konusunda sana katılıyorum. Ama benim durumumda cunnilingus bir bayanı tatmin etmenin ve memnun etmenin tek yoludur. Bir kadının vajinasını ve anüsünü okşamaktan hoşlanan insanların, yani kadınların neden biraz tiksinti hissetmeye başladıklarını ve bunu ikinci kez yapmadıklarını merak ediyorum
Eh, tiksintiyi ilk defa duyuyorum... daha önce tam tersine kadın cinsinin bundan hoşlandığını ve tam tersine daha çok çekici olduklarını duymuştum. bunu yapan biri...
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Amatör »

Karama, Karama,Bir bayanla (fazla kilolu) tanıştığım bir durum vardı, o düzenli seks istiyordu, ama ben Ereksiyonum başarısız oldu (şarap içtikten sonra penisim hiç sertleşmedi). Dilimi bacaklarının arasına daldırdım, 20 dakika sonra geldi ve ilk kez böyle bir orgazm yaşadığını ve kimsenin onu diliyle orgazma getiremediğini (kasılmalarda beyaz kayganlaştırıcıyla geldi) söyledi. Ama o akşamdan sonra bir daha telefonu açmadı ve sokakta buluştuğumuz zaman küçümseyici bir şekilde sırıttı. Boşalacağını biliyorsan bir kadını yalamaya değer mi, ama devamı olmayacak (ve o da tüm arkadaşlarına vajinanın tadını çıkarmayı sevdiğini söyleyecektir) Am yalıyorum çünkü penisim 14 cm küçük ve değilim kendimden utanıyorum ama erkekler delidir (her ne kadar yüzde 80’i bunu kendileri yalasa da)
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449

Unread post by Peru’da »

Amatör: 02 Apr 2022, 20:32 kadınlar yalamayı seven insanlara neden küçümseyerek ve tiksinerek davranırlar?
Yaladığı erkeklere davranan kadınları hiç görmedim, " tiksintiyle," bunlar bir tür yarı suç kavramları... Ancak elbette, erkeklerden oluşan bir şirkette bu konu hakkında dikkatli konuşmanız gerekir

Ben elimi yalamayı severim Eşim, bu süreç bana çok keyif veriyor, özellikle de sonundaki orgazmı. Bunu onun aldığından daha sık yapmak istemem çok yazık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”