Babam ve üvey babamla prezervatifsiz seks yapmak.

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 3 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Babam ve üvey babamla prezervatifsiz seks yapmak.

Unread post by Biz çiziyoruz »

Omsk’ta bir adam, 8 ve 9 yaşlarındaki yerli ve evlatlık kızlarına, eski karısına ve yeni karısına HIV bulaştırdı. Teşhisini biliyordu ve kasıtlı olarak enfeksiyon kapmış, kızları yozlaştırıp penisinin üzerine oturmaları için baştan çıkarmıştı. Annesi kapının arkasındayken kızların ölümlerinin üzerinde oturması, hareket etmesi ve bulaşıcı öldürücü spermi kendi içlerine göndermesi onu heyecanlandırıyordu. Üstelik eşlerden biri de onu haklı çıkararak kızına bunu asla yapmadığını iddia etti.
These users thanked the author Biz çiziyoruz for the post:
Endişeli
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Babam ve üvey babamla prezervatifsiz seks yapmak.

Unread post by Frodo »

Bunu kendin mi buldun yoksa biri mi önerdi!?
These users thanked the author Frodo for the post (total 3):
nefret doluydu, Endişeli, Mart
Автор темы
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Endişeli
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Frodo »

Peki sırada ne var? Konuyu neden oluşturdunuz, ne duymak istiyorsunuz?

1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ahlak hakkında mı konuşmak istiyorsunuz yoksa penis üzerine nasıl oturulacağının teknik ayrıntılarını mı öğrenmek istiyorsunuz?
These users thanked the author Frodo for the post:
Mart
Автор темы
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Frodo: 28 Mar 2022, 17:03 Peki ya sonra? Konuyu neden oluşturdunuz, ne duymak istiyorsunuz?

1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Ahlak hakkında mı konuşmak istiyorsunuz yoksa penis üzerine nasıl oturulacağının teknik ayrıntılarını mı öğrenmek istiyorsunuz?
Şunu söylemek isterim ki HIV olmasaydı kimsenin bundan haberi olmayacaktı. Bu hemen hemen her ailede olur, en azından oral sekste. Sadece bunun hakkında konuşmaktan utanıyorlar ve kanunlardan korkuyorlar. Kızını sürekli muayene eden bir annenin banyoyu yıkadığını vb. düşünmek saflıktır. Kızının bacaklarının arasında bir boşluk olduğunu, babasının onunla sikiştiğini bilmiyordu. Bu olmaz. Herkes her şeyi biliyor. Ve kızlarını HIV açısından kontrol ettiler çünkü biliyorlardı ve bunda yanlış bir şey görmediler çünkü kızların kendisi de ilgi gösterdi.

Ve tüm erkeklerin temel arzusu, hayır biri şunu konuşuyor: Masum, nazik, uysal çocuksu bir yüze sahip, mükemmel bakımlı ve herkes tarafından şefkatle sevilen, güzel, ince bir genç kıza olabildiğince ilgi göstermek ve mümkün olduğu kadar şımartmak.
Endişeli
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Frodo »

Peki, kategorik olarak tüm ailelerde ensestin olduğunu söylemeyin. Ancak bu fenomen şüphesiz var. Ama bu forumda bunun iyi mi kötü mü olduğunu tartışıyoruz. Bu arada ensest konusunda ne düşünüyorsun?
These users thanked the author Frodo for the post (total 2):
Piero, nefret doluydu
Автор темы
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Frodo: 28 Mar 2022, 17:24 Eh, her ailede ensestin olduğunu bu kadar kategorik olarak söylemeye gerek yok. Ancak bu fenomen şüphesiz var. Ama bu forumda bunun iyi mi kötü mü olduğunu tartışıyoruz. Bu arada ensest hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ensest kınama korkusundan dolayı ortaya çıkmayabilir ama ensest düşünceleri her ailede ortaya çıkar. bir erkek kardeş çıplak bir kadın gördüğünde kız kardeş, oğul anne, kız baba heyecanlanır. Seks eksikliği çeken güzel, çıplak bir kızın babası ve sabahları sertleşen kaslı bir oğlunun annesi. Özellikle de yabancılar tarafından sert bir şekilde sikildikleri ve pis bir şekilde aşağılandıkları zaman, ama tam tersine, bu şekilde aşağılananlar.
Gelen erişteler
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Gelen erişteler »

Sözlerinde mantık var
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Frodo »

Ama pis sikişme ve aşağılama konusunda bunu kimin yaptığı tam olarak belli değil mi? Sonuçta ensest aile içinde olur ve yabancılar nereden gelebilir? Kişisel olarak ensestten yana mısınız yoksa karşı mısınız?
These users thanked the author Frodo for the post:
Piero
Автор темы
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Frodo: 28 Mar 2022, 17:43 Ama pis sikişme ve aşağılama konusunda bunu kimin yaptığı tam olarak belli değil? Sonuçta ensest aile içinde olur ve yabancılar nereden gelebilir? Kişisel olarak ensestten yana mısınız yoksa karşı mısınız?
Örneğin, bir baba güzel, nazik kızının kıçına nasıl öfkeyle dövüldüğünü videoda gördü. ve ağız ikişer
. Ve kirli aletini mutlu bir şekilde emer ve açgözlülükle taşakları ve kıçını yalar. Oğul, annesinin tek kullanımlık bir şey gibi sikildiğini, erkek kardeşinin ise öpmeyi hayal ettiği ama utandığı sevgili kız kardeşini dövdüğünü gördü. Özellikle kullanıldıkları zaman, ziyarete gelen bazı siyahiler, uyuşturucu bağımlıları, şişman ucubeler hassas dudaklarını bademciklerine kadar uzatıyor ve aynı zamanda onlara müstehcen isimler takıyorlar.

Ya da örneğin bir baba, en pahalı fahişeyi bir arkadaşının doğum gününe çağırdı ve kulaklı yarım maskesini çıkardıklarında onun kızı olduğu ortaya çıktı. Ya da bir erkek kardeş, kız kardeşini bir partide bir grup pislikle sallanırken gördü.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Peki ne öneriyorsun? Herkesten daha mı ağır? Önleme için mi?
Автор темы
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

niqk: 28 Mar 2022, 18:17 Peki ne önerirsiniz? Herkesten daha mı ağır? Önleme için mi?
niqk: 28 Mar 2022, 18:17 Peki ne önerirsiniz? Herkesten daha mı ağır? Önleme için mi?
Böyle bir şey yokmuş gibi, bunlar izole vakalarmış gibi davranmayı bırakmayı öneriyorum. Bütün arkadaşlarımda vardı. Tıpkı fuhuş gibi.

Kişisel yaşamın gizliliğini ortadan kaldırmayı, her eve kamera yerleştirmeyi, ailedeki bir şeyden hoşlanmayan çocuklara gözetim altında bağımsız yaşamaları için ücretsiz barınma ve küçük para sağlamayı öneriyorum . Ve rızaya dayalı seksin şiddet olmadığını kabul edin.
Endişeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Eck, bunalmışsın!
Öncelikle kimse bunun var olmadığını iddia etmiyor. En azından forumumuzu okuyun, ne kadar çok tartışma yapıldığını göreceksiniz...
İkincisi, özel hayatın mahremiyetinin kaldırılmasını nasıl hayal ediyorsunuz? Kocanızla
cinsiyetinize tanık olmaları için hükümet yetkililerini davet edecek misiniz?
Üçüncü olarak, çocuklarınızın hayatlarını denetlemesi için kimi atayacaksınız? Sübyancıların oraya girmeyeceğine dair garantiler nerede?
Dördüncüsü, eğer karşılıklı rızaya dayalı seks kabul edilebilirse, o zaman bu kadar yaygara neden? :soru:
Автор темы
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

niqk: 28 Mar 2022, 18:34 Eh, başın belada!
Öncelikle kimse bunun var olmadığını iddia etmiyor. En azından forumumuzu okuyun, ne kadar çok tartışma yapıldığını göreceksiniz...
İkincisi, özel hayatın mahremiyetinin kaldırılmasını nasıl hayal ediyorsunuz? Kocanızla
cinsiyetinize tanık olmaları için hükümet yetkililerini davet edecek misiniz?
Üçüncü olarak, çocuklarınızın hayatlarını denetlemesi için kimi atayacaksınız? Sübyancıların oraya girmeyeceğine dair garantiler nerede?
Dördüncüsü, eğer karşılıklı rızaya dayalı seks kabul edilebilirse, o zaman bu kadar yaygara neden? :soru:
Sonra şiddeti şiddetsizlikten ayırmak için.

Kameralar kurun, insanları özel hayatlarını ifşa ettikleri için cezalandırmayı bırakın. Herkes komşularının ve iş arkadaşlarının ne yaptığını, kızlarını nasıl becerdiklerini görsün. Ve sonuçlar çıkarıyorlar. Eğer pedofililerin hoşuna giderse, bir kız kendisini her yerde bedavaya babasına veya erkek kardeşine vermek yerine kamera karşısında gösterip bir milyar kazanabilir.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

nast9: 28 Mar 2022, 18:41 Sonra şiddeti şiddetsizlikten ayırmak için.

Kameralar kurun, insanları özel hayatlarını ifşa ettikleri için cezalandırmayı bırakın. Herkes komşularının ve iş arkadaşlarının ne yaptığını, kızlarını nasıl becerdiklerini görsün. Ve sonuçlar çıkarıyorlar. Eğer pedofililerin hoşuna giderse, bir kız kendini babasına ya da erkek kardeşine bedavaya vermek yerine, kendisini kamera karşısında gösterip bir milyar kazanabilir.
Garip mantık! Şiddeti ayırmak istiyorsunuz ama mahremiyeti yok eden kameraları ZORUNLU olarak yerleştirmeyi kendiniz teklif ediyorsunuz. Ve artık babaların kızlarını bedavaya sikmemesini, pedofililerin ise ücret karşılığında kızlarını sikmelerini istiyorsunuz!
Hiçbir şey sizi rahatsız etmiyor mu?
These users thanked the author Nikk for the post:
Natalie
Автор темы
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

niqk: 28 Mar 2022, 18:47
Sonra şiddeti şiddetsizlikten ayırmak için.

Kameralar kurun, insanları özel hayatlarını ifşa ettikleri için cezalandırmayı bırakın. Herkes komşularının ve iş arkadaşlarının ne yaptığını, kızlarını nasıl becerdiklerini görsün. Ve sonuçlar çıkarıyorlar. Eğer pedofililerin hoşuna giderse, bir kız kendini babasına ya da erkek kardeşine bedavaya vermek yerine, kendisini kamera karşısında gösterip bir milyar kazanabilir.
Garip mantık! Şiddeti ayırmak istiyorsunuz ama mahremiyeti yok eden kameraları ZORUNLU olarak yerleştirmeyi kendiniz teklif ediyorsunuz. Ve artık babaların kızlarını bedavaya sikmemesini, pedofillerin ise para karşılığında kızlarını sikmelerini istiyorsunuz!
Sizi rahatsız eden bir şey var mı?
nHayır. Para için seks şiddet değil, iştir.

Artık küçük bir ücret karşılığında milyarlarca insana kendinizi göstermek, para için sevişip AIDS’e yakalanmaktan daha karlı. Eğer bir milyar insan yayını izlemek için günde bir ruble yatırırsa, kazancı her gün sağlığını riske atan bir fahişenin hayatı boyunca kazandığından çok daha fazla olacaktır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Yani bir babanın kızını fuhuşa zorlamasını haklı mı çıkarıyorsunuz? Aynı zamanda kendisi de onu sikemeyebilir...
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Kırk beşinci »

nast9: 28 Mar 2022, 17:50
Frodo: 28 Mar 2022, 17:43 Ama pis sikişme ve aşağılama konusunda bunu kimin yaptığı tam olarak belli değil? Sonuçta ensest aile içinde olur ve yabancılar nereden gelebilir? Kişisel olarak sen ensestten yana mısın yoksa karşı mısın?
Alex, seni şeytan yeni bir kılığa mı büründün?!
Bak, kurnazsın.

Örneğin, bir baba videoda iki kişinin
güzel, nazik kızının kıçına ve ağzına nasıl öfkeyle vurduğunu gördü. Ve kirli aletini mutlu bir şekilde emer ve açgözlülükle taşakları ve kıçını yalar. Oğul, annesinin tek kullanımlık bir şey gibi sikildiğini, erkek kardeşinin ise öpmeyi hayal ettiği ama utandığı sevgili kız kardeşini dövdüğünü gördü. Özellikle kullanıldıkları zaman, ziyarete gelen bazı siyahiler, uyuşturucu bağımlıları, şişman ucubeler hassas dudaklarını bademciklerine kadar uzatıyor ve aynı zamanda onlara müstehcen isimler takıyorlar.

Ya da örneğin bir baba, en pahalı fahişeyi bir arkadaşının doğum gününe çağırdı ve kulaklı yarım maskesini çıkardıklarında onun kızı olduğu ortaya çıktı. Veya bir erkek kardeş, kız kardeşini bir partide bir sürü pislikle sallanırken gördü.
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Frodo »

Para için seks iştir, sonra babanın anaokulunda, okulda kızının parasını her zaman ödediğini, beslediğini, giydirdiğini, öğrettiğini, yani kızına her zaman para harcadığını ve sizin mantığınıza göre kızının parayı kazanması gerektiğini açıklayın. seksle mi?

2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Tüm arkadaşlarınıza bunun olduğunu yazıyorsunuz ve mumu bizzat siz mi tuttunuz? Ya da belki arkadaşlarınız size fotoğraf ve videolar gösterdi? Çok şey söyleyebilirsiniz ve her şeyin doğru olacağı bir gerçek değil

4 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Peki aileniz, tutkuyla anlattığınız bu videoları nereden bulabilir? O kız, anne vb. Görmek? Bunların hepsi sizin fantezileriniz, hayatın gerçekleri çok daha sıradan, şiddet nedeniyle travma mı yaşıyorsunuz? Enseste çok mu olumsuz tepki veriyorsunuz?
These users thanked the author Frodo for the post (total 2):
Piero, Endişeli
Krokin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Krokin »

Ben de prezervatif kullanmıyorum ve hiçbir baba-kızın prezervatif kullandığını görmedim. Kızım, karım, bu bir aile, herkes bizim... :oops:
These users thanked the author Krokin for the post (total 3):
SERG!!, İyi1, Endişeli
Henri 17
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Henri 17 »

Eşimle prezervatifsiz, kızımla ise sadece prezervatifle.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tanya »

Ama yine de sahte olduğunu düşünüyorum. Elbette bu vardır ama yukarıda her ailede yazıldığı gibi bu çok abartıdır.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
SERG!!, Fargal94, Şuştrik
A.U.D.
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 2 years

Unread post by A.U.D. »

Hayatta olmayan şeyler elbette zordur.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”