Annenize, teyzenize, kız kardeşinize veya kızınıza yapacağınız masaj sizi heyecanlandırıyor mu?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Annenize, teyzenize, kız kardeşinize veya kızınıza yapacağınız masaj sizi heyecanlandırıyor mu?

Unread post by Alexb »

Son birkaç yıldır masaj heyecan vericiydi, özellikle nasıl yapılacağını bilmiyorum ama ellerinizi vücudunuzun üzerinde hareket ettirdiğinizde, bir nedenden dolayı bacaklarınızın arasına sıkışmak istediğiniz hissi çok seviyorum, özellikle de bunu annene ve teyzene yaptığında.
Bu tür masajlara karşı tavrınızı merak ediyorum, kiminle yapmayı seviyorsunuz? ya da bunu sana kim yapıyor?
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: aseksüel
 Re: Annenizden, teyzenizden, kız kardeşinizden veya kızınızdan alacağınız masaj sizi heyecanlandırıyor mu?

Unread post by NitroJ »

Dedeme yaptım, orospunun teki, kulübede sırtını yırttı, üzerine biber sürdüm, siktir et, masaj genelde berbat...
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Annenizden, teyzenizden, kız kardeşinizden veya kızınızdan alacağınız masaj sizi heyecanlandırıyor mu?

Unread post by Timuryai »

Kızıma her zaman çıplak masaj yapıyorum
These users thanked the author Timuryai for the post (total 5):
bir yunus, Alexb, nikolj202, Aion2012Ölü, George
bir yunus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by bir yunus »

Timuryai: 29 Mar 2022, 18:26 Kızıma her zaman çıplak masaj yaparım
ne tür bir masaj?
These users thanked the author bir yunus for the post:
Travolta
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ve sırtlar ve kalçalar ve göğüsler ve bacaklar
Автор темы
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Alexb »

Timuryai: 29 Mar 2022, 19:40 Ve sırt, popo, göğüs ve bacaklar
Peki nasıl hissediyorsunuz?
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Rudi »

Annem bir kadın olarak hiçbir zaman ilgimi çekmedi ama kızım da ilgilenmedi (bu çok yazık tabii ki). Teyzeme ve kız kardeşime masaj yapmamış olmam çok yazık. Masaj yaparken kesinlikle boşalırdım. :)
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler

düzgünce yapıyorum
DedCat
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by DedCat »

Şöyle bir şey var... hem popo hem bacak istiyor, sonra tatmin olmuş bir şekilde dolaşıyor, ben de ereksiyon oluyorum...
These users thanked the author DedCat for the post (total 2):
Alexb, Paul366
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by SergeiKa »

Annem masajı severdi. Şimdi küçük kız kardeşim. Ayrıca sürükleniyor. O kadar ısıtıyorum ki... Sızıntı yapıyor. Ben de tekme yiyorum.
İster annem ister kız kardeşim sevsin, lordoları ve leğen kemiklerini yoğuruyorum. Aslında kuyruk kemiğini kaldırıyor... Konumsal olarak çok rahat. Ve eklemek günah değil.
Bu sabah sonuna kadar iki saat masaj yaptım ve işe gittim.
Belphegor
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Belphegor »

Bunu kızıma sık sık yapıyorum, benden bunu yapmamı istiyor. Soyunuyor, uzanıyor, arkadan başlıyorum, sonra bacaklarına ve kıçına masaj yapmasını istiyor, sonra dönüyor, meme uçlarını ve amının karnını okşamaya başlıyorum. sadece klitorise dokunduğumda yukarıdan vuruyorum, hoşlanmadığını söylüyor. Sonra memnun ayrılıyor, ben de penisimden yağ akıtıyorum. 11 yaşında, her şeyi onun inisiyatifiyle yapıyoruz, sormadı. daha fazlası için.
These users thanked the author Belphegor for the post (total 3):
Aion2012Ölü, Süleyman, sapık
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Belphegor
İlişkiniz harika. İyi bir açıdan kıskanılacak bir şey ^_^
Umarım karşılıklı ilgi ve zevk, çoğu zaman olduğu gibi yaşla birlikte kaybolmaz.
Ya da belki yeni bir seviyeye geçerler =) Önemli olan karşılıklı rıza ve karşılıklı zevktir.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
nikolj202
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Ergenlik döneminde küçük kız kardeşimle benzer oyunlar vardı. Birbirlerine bir tür masaj yaptılar. Ama aslında sadece eğlence olsun diye matsali yapıyorlardı =)
Kıçını yoğurmayı ve elimi bacaklarının arasına sürmeyi seviyordum. Gıdıklanıyormuş gibi ciyaklamasına rağmen (muhtemelen daha nazik davranması gerekirdi) buna da karşı değildi.
Ah, o günlerin geride kalması çok yazık.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
sapık
Belphegor
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Belphegor »

Aion2012Dead, göreceğiz umarım. geleceğe daha fazla ilgi göstermeye başlayın Önemli olan acele etmemek ve korkutmamaktır. :roll:
These users thanked the author Belphegor for the post (total 3):
Aion2012Ölü, nikolj202, sapık
Sussetsat
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Sussetsat »

Bunu düzenli olarak haftada bir kızıma yapıyorum. Eskiden kasıklarıma dokunmaktan korkuyordum ama her seferinde daha da yaklaşıyorum. Şimdi sakince bacaklarından ve poposundan sonra iç dudaklarına masaj yapıyorum, hoşuna gidiyor
These users thanked the author Sussetsat for the post (total 3):
nikolj202, sapık, Stas99rus
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202
Registered for: 4 years

Unread post by 1520’yi al »

Kız kardeşime “gel sana masaj yapayım” dediğimde prezervatifim var mı diye soruyor. Kız kardeşime masaj yaptığımda, onun poposuna oturuyorum, doğal olarak heyecanlanıyorum ve boşalana kadar sikimi onun kıçına ya da sırtına sürtüyorum, ama kız kardeşim ona boşaldığımda bundan hoşlanmıyor, bu yüzden benden koymamı istiyor prezervatif üzerinde.
These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
Bulkin, sapık
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years

Unread post by Esnek »

Elbette! Aynı zamanda çok heyecan vericidir; çoğu zaman böyle bir masaj sekse dönüşür.
These users thanked the author Esnek for the post:
sapık
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624

Unread post by Vadik »

Bizim için annemle Masaj ön sevişmedir. Çok heyecan vericidir.
These users thanked the author Vadik for the post (total 2):
sapık, Stas99rus
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Vadik: 21 Jul 2022, 16:26 Bizim için anneyle e> Masaj ön sevişmedir
Samimi masaj genellikle harika bir şeydir, annem de bundan gerçekten hoşlanıyor.
çiçek hastalığı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 629

Unread post by çiçek hastalığı »

Hamamda kız kardeşime süpürgeyle vurdum, hep elimdeydi. Omuzlarına masaj yaptı, bir keresinde topuklu ayakkabılardan yorulduğundan şikayet ettiğinde ona ayak masajı teklif etti. vermedi
These users thanked the author çiçek hastalığı for the post (total 2):
dema11, sapık
Esnek
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Esnek »

Bu vermediğim bir serseri
These users thanked the author Esnek for the post:
çiçek hastalığı
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by MağaralarJ »

Evet, anneme masaj yaptığımda onun üstüne çıkıyorum. Sonra belin alt kısmına inip kıçının hemen altına doğru ilerledim ve orada penisimi dikkatlice çıkarıp kıçına sürttüm.
These users thanked the author MağaralarJ for the post:
Stas99rus
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Nick1979 »

Kızıma her zaman haftada en az bir kez masaj yapıyorum. Ben arkadan başlıyorum, sonra bacaklarından, sonra da kıçını ezip bacaklarının arasına tırmanabilirsin. Her zaman benden onu parmağımla memnun etmemi ve klitorisine masaj yapmamı istiyor. Bu da sikimi sertleştiriyor. Bitirdiğinde bana penis masajı yapmaya başlıyor tabii ki. Onu elleriyle itebilir, oral seks yapabilir ama bazen tepeye çıkıp zıplamaya başlar.
These users thanked the author Nick1979 for the post:
sapık
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Andrey Petrov »

Kızlarıma masaj yapıyorum. Yüzüstü yatıp, masaj yapıyorum, o meşhur masaj talimatlarını yüksek sesle tekrarlıyorum: Raylar, raylar, uyuyanlar, uyuyanlar, tren gecikti, son pencereden tahıl aniden düştü, tavuklar geldi ve gagaladı, kazlar geldi ve kemirdi , bir hademe geldi ve her şeyi süpürdü, bir tank geçti. Ve sonra sırtından kollarının altından göğüslerinin üzerine kaydım! O: Nereye!? Tanklar tepelerin üzerinden geçmez!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
sapık
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Ensestçiler, herkesin sürekli olarak terli sarhoşların ve şişman, pis kokulu yaşlı kadınların osuruklarını koklamasını diliyorum, ihtiyacınız olan şey bu
AWDXXX
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 11 months

Unread post by AWDXXX »

Üniversitede okurken tıp alanında masaj kursu vardı. Pratik yapmak için kız kardeşimin üzerinde çalışmasını önerdim. Başka bir şehirde okudum ve orada akrabalarım arasında sadece o yaşıyordu.
Ve onun vücuduna ilk kez dokunduğumda ben de çok heyecanlandım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Kardeşinize seksi nasıl öğretirsiniz...?
    by Avdeyka » » in Ensest
    15 Replies
    256 Views
    Last post by Lizkkka616
  • New post Seks hayatınızın hangi kısımları sizi en çok heyecanlandırıyor?
    by Hazır » » in Seks çardağı
    18 Replies
    1238 Views
    Last post by Truwor
  • New post Küçük kızlar sizi heyecanlandırıyor mu?
    by Balayı » » in Sapıklar mı?
    161 Replies
    10686 Views
    Last post by Galce
  • New post Hangi akrabanızın çocukları sizi heyecanlandırıyor?
    by Alexb » » in Ensest
    39 Replies
    1086 Views
    Last post by Oleg257
  • New post Ağzınıza tükürmek sizi heyecanlandırıyor mu?
    by Sonofly » » in Kızlara ve kadınlara yönelik sorular
    27 Replies
    1101 Views
    Last post by Biyel kolu

Return to “Ensest”