Ben de şok oldum. Herkese selam. Size biraz kendimden bahsedeceğim. Benim adım...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Ben de şok oldum. Herkese selam. Size biraz kendimden bahsedeceğim. Benim adım...

Unread post by Guest »

Şok oldum.
Size biraz kendimden bahsedeceğim. Adım Vladislava, şu anda 24 yaşındayım. Boyum yaklaşık 180 cm, atletik yapıdayım. Yaklaşık 2 yıl önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Parfüm ve kozmetik ürünleri satan bir çevrimiçi mağazada çalışıyorum. Geçen yıl başıma ilginç bir olay geldi. Bunu uzun süre sakladım ama şimdi elbette isimsiz olarak sizinle paylaşmaya karar verdim.
Yani bir temmuz yaz akşamıydı, kendimi işe o kadar kaptırmıştım ki ve son siparişten sonra Mağazamıza döndüm. İş yerinde acilen başka bir sipariş teslim etmemi istediler. İlk başta reddettim ama daha sonra adres evime uzak olmadığı için kabul ettim. Mağazadan aldığım yiyecekleri eve getirip duş alacağımı ve biraz sonra yürüyüş sırasında siparişi bırakacağımı düşündüm.
Şimdi de mağazaya doğru yola çıkıyorum. teslimat için adres. O daireye vardığımda hafif romantik bir müzik geliyordu. İlk başta belki yarın getirebilirim diye düşündüm, belki bir erkekle bir kız arasında romantik bir akşam yemeği vardır ve ben de teslimatımla buradayımdır. Ama onu vermek zorunda kaldım. Daireyi aradım. Birkaç dakika sonra çok güzel bir kız kapıyı benim için açtı, önümde sadece ipek bir elbiseyle duruyordu. Siparişimin parasını ödemem için gelmemi istedi ve ben de yaptım. Bana ödemek için para ararken o sırada bir adam odadan çıktı. Şaşırtıcı derecede yakışıklıydı, pantolonu, kar beyazı gömleği, hafif gevşek bir kravatı vardı ve inanılmaz bir gülümsemeyle yavaş yavaş kadehinden şarabı yudumluyordu. Ödemeyi alır almaz çıkışa koştum. Ve sonra arkadan iki ses duydum: "Kız kalabilir, bize arkadaşlık edebilir, konuşalım, şarap içelim." Elbette, adam ve kız arkadaşının bana kendileriyle kalmamı teklif etmeleri beni şok etmişti. Tabii ki rahat değildim ama evde kimse beni beklemiyordu ve bir haftadır işte yorgundum. Dinlenebilirsin, ben de kabul ettim. Adamın çıktığı odaya kadar onları takip ettim. Yatağın yanında üzerinde mumların yandığı, meyvelerin ve bir deste iskambil kağıdının olduğu bir masa vardı. Buluştuk, şarap içtik, konuştuk. Alena beni onlarla kağıt oynamaya davet etti. Aptalı oynadık. Adam ilk oyunu kaybetti ve hemen gömleğini çıkardı. Ve onun şişmiş güzel vücudunu gördüm. Bunun bir soyunma oyunu olduğunu hemen anladım. Ve muhtemelen şarabın etkisiyle oynamaya devam ettim. Nedense bundan sonra ne olacağıyla ilgileniyordum. Bir süre sonra hepimiz iç çamaşırlarımızla kaldık ve sonra Maxim kaybetti. Ayağa kalktı ve yüzlerimizin hemen yanında Alena ile benim yanımıza geldi. Alena külotunu çıkardı ve ilk defa böyle bir dev gördüm. Yavaşça ağzına aldı ve diliyle okşamaya başladı. Daha sonra beni kendine çekerek dudaklarımdan öpmeye başladı. Maxim yakışıklı yüzünü yüzüme yaklaştırdı ve yanağıma tokat attı. (Açıkçası daha önce hiç oral seks yapmamıştım, denemek istedim ama oral seks yapacak adayla tanışmamıştım. Ama sonra kararımı verdim.) Penisini elime alıp ağzıma doğrulttum. Diğer elimle testislerime masaj yaptım. Ben çabalayıp emerken Alena külotumu ve sutyenimi çıkardı. Beni dizlerimin üstüne koydu, bir eliyle nazikçe klitorisimi okşadı ve kıçımı yalamaya başladı. Meme uçlarım şişti, vücudumdan bir ürperti geçti, bunun benim başıma geldiğine inanamadım. Penis emmeyi gerçekten seviyordum ve bu gerçekten iyi hissettiriyordu. Maxim beni saçlarımdan tuttu ve yoğun bir şekilde ağzıma itmeye başladı. Biraz utandım ve utandım ama durmayacağım. Maxim bana şaraptan bir yudum verdi ve ağzımı daha da derine sikmeye devam etti ama tamamı içeri girmedi. Alena’nın dikkati biraz dağılmıştı, bana oral seks sırasında nasıl nefes almam gerektiğini anlattı ve beni okşamaya devam etti. Maxim beni boynumdan tuttu ve zar zor nefes alarak testislerime doğru götürdü, elinden geldiğince ağzıma vurdu. Gözyaşlarım yanaklarımdan aşağı akıyor ve salyalarım göğsüme akıyordu. Daha sonra yer değiştirmeye karar verdiler. Maxim hemen kıçıma girmeye karar verdi, anüsü bir şeyle yağladı ve girmeye başladı. Canımı çok acıttı ama dayandım. Bu sırada Alena önümde sırt üstü uzandı ve bacaklarını açtı. Onu kalçasından tuttum ve dilimle kasıklarını okşamaya başladım. İnlemelerimle kıçımı hareket ettirmeye çalıştım, bu kadar büyük bir şeyin sığacağını düşünmemiştim. Sonra Alena yapay bir penis taktı ve altıma uzandı. Ve amımı sikmeye başladı. Canımı daha çok acıttı ama durmadılar ve iki deliğime de vurmaya devam ettiler. Sonra Maxim yine ağzımı koparmaya karar verdi ve Alena kendini kıçıma bağladı. Beni bir fahişe gibi siktiler. Ama kendimi çok iyi hissettim. Sonra Maxim sırtüstü uzandı, 69 pozisyonunda onun üzerine yattım ve hemen emmeye başladım ve klitorisi o kadar şefkatli ve soğuk bir şekilde yaladı ve emdi, o (sanki yalayıcı olarak doğmuş gibi) Şaşırtıcıydı. . Bu arada Alena kendini kıçıma yapıştırdı ve beni becermeye devam etti. Daha sonra Alena bu yapay penisi üzerime koydu ve köpek stilinde ayağa kalktı. Uzun süre düşünmeden Maxim ve ben ona katıldık. O da benim gibi onun ağzını sikmeye başladı ve ben de onun kıçıyla çalıştım. Sonra bizi dizlerimizin üzerine çöktürdü, bir eliyle saçlarımızı tuttu, diğer eliyle çok hızlı mastürbasyon yaptı ve ağzımıza geldi. Harikaydı. Duş aldık. Geceyi kendilerinde geçirmemi istediler. Sabah tekrar duşa girdim, birkaç dakika sonra Maxim geldi ve beni becermeye başladı. Beni parçalayacağını düşündüm, önceki akşamdan beri her şey çok acı veriyordu. Alena bu sırada uyuyordu ve elinden geldiğince beni bükmeye, döndürmeye ve sikmeye devam etti. Ve yine ağzımı spermle doldurdu. Kendimizi yıkadık. Ve beni işe götürdü. (Çok ilgili.) Arabada telefon numaramı istedi (bu tür toplantılar için), verdim. Bir dahaki sefere daha da iyi olacağını söyledi.
yarov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
 Cevap: Şok oldum. Herkese selam. Size biraz kendimden bahsedeceğim. Benim adım...

Unread post by yarov »

ilginç hikaye
These users thanked the author yarov for the post (total 2):
Sergey Arı, gatilo
Sergey Arı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 889
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Şok oldum. Herkese selam. Size biraz kendimden bahsedeceğim. Benim adım...

Unread post by Sergey Arı »

Guest: 23 Nov 2019, 19:52 Şok oldum.
Size biraz kendimden bahsedeceğim. Adım Vladislava, şu anda 24 yaşındayım. Boyum yaklaşık 180 cm, atletik yapıdayım. Yaklaşık 2 yıl önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Parfüm ve kozmetik ürünleri satan bir çevrimiçi mağazada çalışıyorum. Geçen yıl başıma ilginç bir olay geldi. Bunu uzun süre sakladım ama şimdi elbette isimsiz olarak sizinle paylaşmaya karar verdim.
Yani bir temmuz yaz akşamıydı, kendimi işe o kadar kaptırmıştım ki ve son siparişten sonra Mağazamıza döndüm. İş yerinde acilen başka bir sipariş teslim etmemi istediler. İlk başta reddettim ama daha sonra adres evime uzak olmadığı için kabul ettim. Mağazadan aldığım yiyecekleri eve getirip duş alacağımı ve biraz sonra yürüyüş sırasında siparişi bırakacağımı düşündüm.
Şimdi de mağazaya doğru yola çıkıyorum. teslimat için adres. O daireye vardığımda hafif romantik bir müzik geliyordu. İlk başta belki yarın getirebilirim diye düşündüm, belki bir erkekle bir kız arasında romantik bir akşam yemeği vardır ve ben de teslimatımla buradayımdır. Ama onu vermek zorunda kaldım. Daireyi aradım. Birkaç dakika sonra çok güzel bir kız kapıyı benim için açtı, önümde sadece ipek bir elbiseyle duruyordu. Siparişimin parasını ödemem için gelmemi istedi ve ben de yaptım. Bana ödemek için para ararken o sırada bir adam odadan çıktı. Şaşırtıcı derecede yakışıklıydı, pantolonu, kar beyazı gömleği, hafif gevşek bir kravatı vardı ve inanılmaz bir gülümsemeyle yavaş yavaş kadehinden şarabı yudumluyordu. Ödemeyi alır almaz çıkışa koştum. Ve sonra arkadan iki ses duydum: "Kız kalabilir, bize arkadaşlık edebilir, konuşalım, şarap içelim." Elbette, adam ve kız arkadaşının bana kendileriyle kalmamı teklif etmeleri beni şok etmişti. Tabii ki rahat değildim ama evde kimse beni beklemiyordu ve bir haftadır işte yorgundum. Dinlenebilirsin, ben de kabul ettim. Adamın çıktığı odaya kadar onları takip ettim. Yatağın yanında üzerinde mumların yandığı, meyvelerin ve bir deste iskambil kağıdının olduğu bir masa vardı. Buluştuk, şarap içtik, konuştuk. Alena beni onlarla kağıt oynamaya davet etti. Aptalı oynadık. Adam ilk oyunu kaybetti ve hemen gömleğini çıkardı. Ve onun şişmiş güzel vücudunu gördüm. Bunun bir soyunma oyunu olduğunu hemen anladım. Ve muhtemelen şarabın etkisiyle oynamaya devam ettim. Nedense bundan sonra ne olacağıyla ilgileniyordum. Bir süre sonra hepimiz iç çamaşırlarımızla kaldık ve sonra Maxim kaybetti. Ayağa kalktı ve yüzlerimizin hemen yanında Alena ile benim yanımıza geldi. Alena külotunu çıkardı ve ilk defa böyle bir dev gördüm. Yavaşça ağzına aldı ve diliyle okşamaya başladı. Daha sonra beni kendine çekerek dudaklarımdan öpmeye başladı. Maxim yakışıklı yüzünü yüzüme yaklaştırdı ve yanağıma tokat attı. (Açıkçası daha önce hiç oral seks yapmamıştım, denemek istedim ama oral seks yapacak adayla tanışmamıştım. Ama sonra kararımı verdim.) Penisini elime alıp ağzıma doğrulttum. Diğer elimle testislerime masaj yaptım. Ben çabalayıp emerken Alena külotumu ve sutyenimi çıkardı. Beni dizlerimin üstüne koydu, bir eliyle nazikçe klitorisimi okşadı ve kıçımı yalamaya başladı. Meme uçlarım şişti, vücudumdan bir ürperti geçti, bunun benim başıma geldiğine inanamadım. Penis emmeyi gerçekten seviyordum ve bu gerçekten iyi hissettiriyordu. Maxim beni saçlarımdan tuttu ve yoğun bir şekilde ağzıma itmeye başladı. Biraz utandım ve utandım ama durmayacağım. Maxim bana şaraptan bir yudum verdi ve ağzımı daha da derine sikmeye devam etti ama tamamı içeri girmedi. Alena’nın dikkati biraz dağılmıştı, bana oral seks sırasında nasıl nefes almam gerektiğini anlattı ve beni okşamaya devam etti. Maxim beni boynumdan tuttu ve zar zor nefes alarak testislerime doğru götürdü, elinden geldiğince ağzıma vurdu. Gözyaşlarım yanaklarımdan aşağı akıyor ve salyalarım göğsüme akıyordu. Daha sonra yer değiştirmeye karar verdiler. Maxim hemen kıçıma girmeye karar verdi, anüsü bir şeyle yağladı ve girmeye başladı. Canımı çok acıttı ama dayandım. Bu sırada Alena önümde sırt üstü uzandı ve bacaklarını açtı. Onu kalçasından tuttum ve dilimle kasıklarını okşamaya başladım. İnlemelerimle kıçımı hareket ettirmeye çalıştım, bu kadar büyük bir şeyin sığacağını düşünmemiştim. Sonra Alena yapay bir penis taktı ve altıma uzandı. Ve amımı sikmeye başladı. Canımı daha çok acıttı ama durmadılar ve iki deliğime de vurmaya devam ettiler. Sonra Maxim yine ağzımı koparmaya karar verdi ve Alena kendini kıçıma bağladı. Beni bir fahişe gibi siktiler. Ama kendimi çok iyi hissettim. Sonra Maxim sırtüstü uzandı, 69 pozisyonunda onun üzerine yattım ve hemen emmeye başladım ve klitorisi o kadar şefkatli ve soğuk bir şekilde yaladı ve emdi, o (sanki yalayıcı olarak doğmuş gibi) Şaşırtıcıydı. Bu arada Alena kendini kıçıma yapıştırdı ve beni becermeye devam etti. Daha sonra Alena bu yapay penisi üzerime koydu ve köpek stilinde ayağa kalktı. Uzun süre düşünmeden Maxim ve ben ona katıldık. O da benim gibi onun ağzını sikmeye başladı ve ben de onun kıçıyla çalıştım. Sonra bizi dizlerimizin üzerine çöktürdü, bir eliyle saçlarımızı tuttu, diğer eliyle çok hızlı mastürbasyon yaptı ve ağzımıza geldi. Harikaydı. Duş aldık. Geceyi kendilerinde geçirmemi istediler. Sabah tekrar duşa girdim, birkaç dakika sonra Maxim geldi ve beni becermeye başladı. Beni parçalayacağını düşündüm, önceki akşamdan beri her şey çok acı veriyordu. Alena bu sırada uyuyordu ve elinden geldiğince beni bükmeye, döndürmeye ve sikmeye devam etti. Ve yine ağzımı spermle doldurdu. Kendimizi yıkadık. Ve beni işe götürdü. (Çok ilgili.) Arabada telefon numaramı istedi (bu tür toplantılar için), verdim. Bir dahaki sefere daha da iyi olacağını söyledi.
bizi de yanında götür
yol arkadaşı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Orientation: heteroseksüel

Unread post by yol arkadaşı »

çok şanslısın :))
These users thanked the author yol arkadaşı for the post (total 2):
Sergey Arı, Vetal B
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by WWW »

herkes çok şanslı olurdu!
These users thanked the author WWW for the post:
Vetal B
1111
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by 1111 »

tam olarak fartanulo
These users thanked the author 1111 for the post:
Vetal B
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070

Unread post by AlexTDV »

bu bir peri masalı)))
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
Piero, George
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Guest: 23 Nov 2019, 19:52 Şok oldum.
Şimdi de mağazaya doğru yola çıkıyorum. teslimat için adres. O daireye vardığımda hafif romantik bir müzik geliyordu. İlk başta belki yarın getirebilirim diye düşündüm, belki bir erkekle bir kız arasında romantik bir akşam yemeği vardır ve ben de teslimatımla buradayımdır. Ama onu vermek zorunda kaldım. Daireyi aradım. Birkaç dakika sonra çok güzel bir kız kapıyı benim için açtı, önümde sadece ipek bir elbiseyle duruyordu. Siparişimin parasını ödemem için gelmemi istedi ve ben de yaptım. Bana ödemek için para ararken o sırada bir adam odadan çıktı. Şaşırtıcı derecede yakışıklıydı, pantolonu, kar beyazı gömleği, hafif gevşek bir kravatı vardı ve inanılmaz bir gülümsemeyle yavaş yavaş kadehinden şarabı yudumluyordu. Ödemeyi alır almaz çıkışa koştum. Ve sonra arkadan iki ses duydum: "Kız kalabilir, bize arkadaşlık edebilir, konuşalım, şarap içelim." Elbette, adam ve kız arkadaşının bana kendileriyle kalmamı teklif etmeleri beni şok etmişti. Tabii ki rahat değildim ama evde kimse beni beklemiyordu ve bir haftadır işte yorgundum. Dinlenebilirsin, ben de kabul ettim. Adamın çıktığı odaya kadar onları takip ettim. Yatağın yanında üzerinde mumların yandığı, meyvelerin ve bir deste iskambil kağıdının olduğu bir masa vardı. Buluştuk, şarap içtik, konuştuk. Alena beni onlarla kağıt oynamaya davet etti. Aptalı oynadık. Adam ilk oyunu kaybetti ve hemen gömleğini çıkardı. Ve onun şişmiş güzel vücudunu gördüm. Bunun bir soyunma oyunu olduğunu hemen anladım. Ve muhtemelen şarabın etkisiyle oynamaya devam ettim. Nedense bundan sonra ne olacağıyla ilgileniyordum. Bir süre sonra hepimiz iç çamaşırlarımızla kaldık ve sonra Maxim kaybetti. Ayağa kalktı ve yüzlerimizin hemen yanında Alena ile benim yanımıza geldi. Alena külotunu çıkardı ve ilk defa böyle bir dev gördüm. Yavaşça ağzına aldı ve diliyle okşamaya başladı. Daha sonra beni kendine çekerek dudaklarımdan öpmeye başladı. Maxim yakışıklı yüzünü yüzüme yaklaştırdı ve yanağıma tokat attı. (Açıkçası daha önce hiç oral seks yapmamıştım, denemek istedim ama oral seks yapacak adayla tanışmamıştım. Ama sonra kararımı verdim.) Penisini elime alıp ağzıma doğrulttum. Diğer elimle testislerime masaj yaptım. Ben çabalayıp emerken Alena külotumu ve sutyenimi çıkardı. Beni dizlerimin üstüne koydu, bir eliyle nazikçe klitorisimi okşadı ve kıçımı yalamaya başladı. Meme uçlarım şişti, vücudumdan bir ürperti geçti, bunun benim başıma geldiğine inanamadım. Penis emmeyi gerçekten seviyordum ve bu gerçekten iyi hissettiriyordu. Maxim beni saçlarımdan tuttu ve yoğun bir şekilde ağzıma itmeye başladı. Biraz utandım ve utandım ama durmayacağım. Maxim bana şaraptan bir yudum verdi ve ağzımı daha da derine sikmeye devam etti ama tamamı içeri girmedi. Alena’nın dikkati biraz dağılmıştı, bana oral seks sırasında nasıl nefes almam gerektiğini anlattı ve beni okşamaya devam etti. Maxim beni boynumdan tuttu ve zar zor nefes alarak testislerime doğru götürdü, elinden geldiğince ağzıma vurdu. Gözyaşlarım yanaklarımdan aşağı akıyor ve salyalarım göğsüme akıyordu. Daha sonra yer değiştirmeye karar verdiler. Maxim hemen kıçıma girmeye karar verdi, anüsü bir şeyle yağladı ve girmeye başladı. Canımı çok acıttı ama dayandım. Bu sırada Alena önümde sırt üstü uzandı ve bacaklarını açtı. Onu kalçasından tuttum ve dilimle kasıklarını okşamaya başladım. İnlemelerimle kıçımı hareket ettirmeye çalıştım, bu kadar büyük bir şeyin sığacağını düşünmemiştim. Sonra Alena yapay bir penis taktı ve altıma uzandı. Ve amımı sikmeye başladı. Canımı daha çok acıttı ama durmadılar ve iki deliğime de vurmaya devam ettiler. Sonra Maxim yine ağzımı koparmaya karar verdi ve Alena kendini kıçıma bağladı. Beni bir fahişe gibi siktiler. Ama kendimi çok iyi hissettim. Sonra Maxim sırtüstü uzandı, 69 pozisyonunda onun üzerine yattım ve hemen emmeye başladım ve klitorisi o kadar şefkatli ve soğuk bir şekilde yaladı ve emdi, o (sanki yalayıcı olarak doğmuş gibi) Şaşırtıcıydı. . Bu arada Alena kendini kıçıma yapıştırdı ve beni becermeye devam etti. Daha sonra Alena bu yapay penisi üzerime koydu ve köpek stilinde ayağa kalktı. Uzun süre düşünmeden Maxim ve ben ona katıldık. O da benim gibi onun ağzını sikmeye başladı ve ben de onun kıçıyla çalıştım. Sonra bizi dizlerimizin üzerine çöktürdü, bir eliyle saçlarımızı tuttu, diğer eliyle çok hızlı mastürbasyon yaptı ve ağzımıza geldi. Harikaydı. Duş aldık. Geceyi kendilerinde geçirmemi istediler. Sabah tekrar duşa girdim, birkaç dakika sonra Maxim geldi ve beni becermeye başladı. Beni parçalayacağını düşündüm, önceki akşamdan beri her şey çok acı veriyordu. Alena bu sırada uyuyordu ve elinden geldiğince beni bükmeye, döndürmeye ve sikmeye devam etti. Ve yine ağzımı spermle doldurdu. Kendimizi yıkadık. Ve beni işe götürdü. (Çok ilgili.) Arabada telefon numaramı istedi (bu tür toplantılar için), verdim. Bir dahaki sefere daha da iyi olacağını söyledi.
Mutlu günler var, pişman olmazsınız umarım?)))
Sekse ilgi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by Sekse ilgi »

İlginç bir hikaye. Hazırlıksız bir kızın kıçından böyle mi sikildi? Böyle bir seksten sonra nasıl çikolatalı bir oral seks yaptığını hayal edebiliyorum.
These users thanked the author Sekse ilgi for the post (total 6):
Piero, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, şefkatli, Maksimum, rüyada doğmuş, Vetal B
i.igor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by i.igor »

:cat1: !
Urallarda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Urallarda »

Masal. Buna inanmıyorum. Ama okuması çok ilginç.
These users thanked the author Urallarda for the post:
Gece Len
Alina.soul
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Alina.soul »

Bestelemeniz ne kadar sürdü?)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Alina.soul: 04 Apr 2022, 09:18 Oluşturmak ne kadar sürdü?)
Ne düşünüyorsun? :cat1:
Gece Len
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Gece Len »

Alina.soul: 04 Apr 2022, 09:18 Yazması uzun mu sürdü?)
Güzel bir hikaye ama ilginç değil
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Alex Barları »

Arkadaşımız sarhoş olduğunda karımı rahatsız ediyor, ona doğrudan ne istediğini sorduk, karımı gerçekten istediğini söyledi ve karım yaramaz, sallamayı bilmeme rağmen, bu yüzden düşünüyorum deneniyor bir dahaki sefere seks yapmaya ikna et
gatilo
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by gatilo »

Ben de şok oldum.
Guest: 23 Nov 2019, 19:52satın alındı
muhteşem sipariş heyecanlandırıyor
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272

Unread post by EVLER »

Misafir, Ne kadar iyi bir hikaye anlatıcısısın! kıçından sikeyim :m0901: :prtrio:
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
 Re: Şok oldum. Herkese selam. Size biraz kendimden bahsedeceğim. Benim adım...

Unread post by Vetal B »

Cinsiyete ilgi,

Belki de Maxim paket lastiği takıyordu!
Ve evet, güvenliğin çikolatalı oral seks yapmasına katılıyorum.
Lastik bantlarda opkanın içinde çıkarıp tamamen iterek ağzınıza koyabilirsiniz.
Karımdan beni hemen sikmesini istemedim ama o da kabul etti, askıyı kendim yaptım, çok büyük ve kalındı, yaklaşık 25-28 cm uzunluğundaydı. penisin başı) yaklaşık 3 cm idi ve kalınlık 5 santimetre arttı, belki daha çok büyük ve kalın penisli bir Afrikalı Amerikalı adamın penisine benziyordu. Köpek stili oldum, kıçıma tükürdüm, biraz emdim, rahatladım ve eşim içime soktu, kıçım biraz acıdı, Alka ev yapımı yapay penisin üzerinde kan olduğunu söyledi. Bir süre sonra acı azalıyor ve içime soktukça daha hoş ve keyifli hale geliyor, yeni hisler hissettim, porno videodaki fahişeler gibi kıçımı sallayarak sikişmeye yardım etmeye başladım. Ve sonra beklenmedik bir şey oldu ve ben bunu düşünemedim, kıçımdan oval bir kaka düştü ve Alka bu kadar yeter dedi ve yapay penisini yıkamaya gittim. Onu banyodan takip edip küvete girdim, su çekmeye başladım. elimle kıçıma dokundum, hala açıktı bir Ukraynalının ortalama penisi çok kolay girdi, saat gibi, muhtemelen sikildiğimi hemen anlamadım, bir gencin önünde diz çökmemin bir sakıncası yok. oral okşamalar için büyük bir aleti olan yakışıklı ve seksi bir adam ve her şey sadece büyüklüğüne bağlı değil. Çok kalınsa, tıraş köpüğünden daha kalınsa, kıçıma normal bir şişe vermem. Göz korkuyor, ağız çalışıyor, el yardım ediyor.
-AlexNova-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by -AlexNova- »

Istria harika. Heyecanlandım. Ancak açıkçası pek çok tutarsızlıkla birlikte çok uzak bir ihtimal. Yazar, bir hikayeyi hayal ederken, kişisel olarak böyle bir şeyi üçüncü bir kişi olmadan bile yaşamamış, sadece iki kişi ve partneri varmış gibi geliyor! Yazık, çünkü bu sadece temel bilgiler... :cat1:
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686

Unread post by Yağmurcu »

These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 3):
Vetal B, VoVa09, v. Vadim
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118

Unread post by Vetal B »

Yağmur Yapıcı,

Lütfen bana penis boyutunun ne olduğunu söyle? Hikayenizi anlatın, sizin için alışılmadık olan neydi, ne yaptınız, ne yapıyorsunuz ya da yapmak istiyorsunuz? belki sen de buna benzer bir şey yaşamışsındır, kız sana öyle olduğunu söyler, artık seks istemiyorum, daha iyi hissetmiyorum, daha mantıklı olmak için oral seks yap!

9 dakika sonra gönderilir 36 saniye:
Uralez,

Ve her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum. Mesela kardeşimin sikini emdim! Sen de bana inanmıyor musun? Bana gel ve sikini nasıl yaladığımı kendin gör, beğeneceksin, söz veriyorum!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”