Her zaman sözünü tuttu!
-
Автор темыHiç kimse
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Her zaman sözünü tuttu!
Kızlar, bana bir tavsiye verin!
Kadın ve kızların görüşüne göre bu durum daha ilginç. Aptallık yüzünden (biraz kafalarının altında) kartlarda gençlere olan dileklerini kaybettiler (3 erkek, biri 15, 16 yaşında iki kişi, biri oğul), bu yüzden herkesin benimle çıplak fotoğraf çekmesini veya onlar için striptiz dansı yapmasını dilediler, ama neye dokunabilirlerdi ki! Sorun şu ki, oğluma her durumda sözünü tutması öğretildi ve ben bunun tersini göstermek istemiyorum! Ne önerirsiniz ya da ne yapardınız?
Kadın ve kızların görüşüne göre bu durum daha ilginç. Aptallık yüzünden (biraz kafalarının altında) kartlarda gençlere olan dileklerini kaybettiler (3 erkek, biri 15, 16 yaşında iki kişi, biri oğul), bu yüzden herkesin benimle çıplak fotoğraf çekmesini veya onlar için striptiz dansı yapmasını dilediler, ama neye dokunabilirlerdi ki! Sorun şu ki, oğluma her durumda sözünü tutması öğretildi ve ben bunun tersini göstermek istemiyorum! Ne önerirsiniz ya da ne yapardınız?
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
Re: Sözümü her zaman tuttum!
Nikto, kart borcu kutsal bir konudur!.. Her zaman... Burada OĞUL müdahale ediyor. Ve özellikle de yaşam prensibiniz doğru olduğuna göre!.. Yapın!.. Sizi yalnız bırakmaz. Oğlumun özgüveni artacak. Ve eğer gösterişsizse, o zaman çocuklar, bilim.
-
Автор темыHiç kimse
İlkelere bağlılık iyidir, ancak hatıra olarak bir fotoğraf bırakmak tüyler ürpertici, her oğlanla bir fotoğraf çekmek ve dans edip oğlunuz dahil herkesin bunu biraz ürpertici hissetmesine izin vermek)))
- These users thanked the author Hiç kimse for the post (total 2):
- Sibiryak89, Anne
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 6 months
Nikto, Doğru, tüyler ürpertici ve korkutucu... Ama , önce. Kağıt oynamak için oturduğunuzda kafanızı çevirmeniz gerekiyordu. Modern gençlik için ekstrem sporlar ve hormonlar ilk sırada yer alıyor. Ve bana öyle geliyor ki aralarında senin sevdiğin oğlunun yanında bir de oğlan var...
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Nikto, Ve orada tüyler ürpertici veya korkutucu hiçbir şey yok! Sizi temin ederim ki siz de beğeneceksiniz. Annem benimle kağıt oynamazdı ama çocukluğumuzdan askere gidene kadar hamama birlikte giderdik. Vicdansız bir holigan olarak büyüdüm ve orada ona el yordamıyla dokunmaktan çekinmedim. Ve bundan hoşlandı, hayal edin! Ve çocuklar büyüyünce erkek olacaklar ve eğer istersen hayatta her şeyi başarabileceğini anlayacaklar! Kaybınızın olasılığını öngördünüz mü? Aksi takdirde kabul etmezlerdi! Elbette bu yüzden aldattılar! Daha sonra bu fotoğrafları PM olarak bana gönderin. Belki gördüğümde bir şeyler tavsiye ederim!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- SergeiKa
-
Автор темыHiç kimse
Aslında kimse kaybetmeyecekti! Fotoğraf çekecekler! Belki her yere dokunulmasına ve göğüslerinin öpülmesine izin verirsin? Ve sonra birkaç fotoğraf çekin!!!
Yani mutluluktan deliriyorlar mı? :şampuan:

-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 7 months
Bırakın her şeyi ben yapayım! Hayatlarının geri kalanında mutlaka bir anıları olacak ve emekliliklerinde bile bunu hatırlayacaklar! Ancak şunu aklınızda bulundurun: oğlunuz o zaman size kıyafetlerle bakacak ve sizi çıplak görecek! Ve eğer o da benim kadar küstahsa, o zaman göğüslerini ve kalçalarını bırakmaz!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- SergeiKa
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
Nikto ve kiminle kaybettin? Fotoğrafa gelince, şahsen bunu tavsiye etmem. Bunu diğer arkadaşlarınıza yayabilir ve kötü bir itibara sahip olursunuz. Dans edebilirsin. Dokunsunlar. Bir uzlaşma bulunabilir. Ancak fotoğraf ve videolara dikkat etmeniz gerekiyor
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
- Hiç kimse, Sibiryak89, R
-
Автор темыHiç kimse
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Size anlatacaklar ve fotoğraf %100 gönderilecek, oğlunuzla bir annenin nasıl olduğu konusunda dalga geçecekler. Seçenek 2, oğlunun kendisi ayarlaması ve üçünün, onun kaybetmesi için kartlarda hile yapması.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Hiç kimse
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Bir fantezi olarak hikaye kesinlikle heyecan verici. Ancak gerçekte samimi fotoğraflarınızı gençlere vermek kişisel olarak itibarınızı zedelemektir :evet:
- These users thanked the author 6996 for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Orientation: biseksüel
O yaşta o kadar çok konuşurlar ki, ne yaparsan yap onların gözünde fahişe olursun. Ve şimdi buna ihtiyacınız olup olmadığını düşünün. Bir yerlerde oğlu tarafından hayal kırıklığına uğrayan ve acilen şehri terk etmek zorunda kalan iyi bir arkadaşım hakkında yazmıştım.
- These users thanked the author Anne for the post (total 2):
- SergeiKa, Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Tavsiye mi istiyorsun? Ve her şey çok basit! Erkeklerle seksi olmak istiyorsanız seksi olun! Ve kimse
seni yargılamayacak! Ve eğer istemiyorsanız, kökteki tüm girişimleri kesin! Sert ve koşulsuz davranın! Aksi takdirde, size sürekli ve ısrarla şantaj yapacaklar ve en iyi ihtimalle sizi ortak fahişeleri yapacaklar. Ve en kötü durumda, para için gitmene izin verecekler! Ve seni kiralayacakları tüm ayaktakımına hizmet edeceksin!
seni yargılamayacak! Ve eğer istemiyorsanız, kökteki tüm girişimleri kesin! Sert ve koşulsuz davranın! Aksi takdirde, size sürekli ve ısrarla şantaj yapacaklar ve en iyi ihtimalle sizi ortak fahişeleri yapacaklar. Ve en kötü durumda, para için gitmene izin verecekler! Ve seni kiralayacakları tüm ayaktakımına hizmet edeceksin!

-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Evet, konunun yazarının bir erkek olduğu, ayrıca miyopluğu da ortada. Bugünlerde uzun yıllardır hiç kimse kağıt oynamıyor; genel olarak marjinalleştirilmişlerin çoğunluğu bu gibi görünüyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 329 Replies