Karısının geçmişi
-
Автор темыViktor
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Karısının geçmişi
Bir insan karısının geçmişine nasıl tepki verir? Eşim bekaretini 16,5 yaşında kaybetti, ilk aşkı benden 5 yaş büyüktü, altı ay boyunca onu sikip terk etti, sonra 3 kez başka biriyle çıktı, sanırım yalan söylemiyor ve sonra neredeyse 18 yaşında benimle tanıştı, zaten 10 yıldır, 4 yıldır evli, bir sürü şey oldu, iyi ve kötü, ama biriyle seviştiği için onu affedemiyorum, ilk partnerle sikiş, ama ikinciyle sikişti, bana öyle geliyor ki ilkine inat, sanki onu gerçekten istemiyormuş gibi, başkaları da olacak, hayır, hayır, bu konuda skandallar yapıyorum (sık sık), nedenini bilmiyorum, birden aklıma geliyor! Her ne kadar ben de meşgul bir insan olsam da))) ve bunun olduğunu ve geçtiğini anlıyorum, bu benim seçimimdi! Ama beynim bunları düşünmeye devam ediyor ve kanım kaynıyor! Yüz yıl geçmesine rağmen! Nasılsın?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Re: Eşimin geçmişi
İkiniz de şanslısınız. aynı dalga boyunda olduğunuzu! Ve ne kırgınlığınız, ne kıskançlığınız, ne de...
Ne yazık ki, çoğu zaman başlangıçtaki merakı tatmin eden kişi her şeyden ve herkesten şüphelenmeye başlar ve karısının davranışlarını gözlemleyerek onu yakalamaya çalışır. hile. Ki bu yakın bile değil! Sonuç olarak bu durum boşanmaya yol açabilir...
Ne yazık ki, çoğu zaman başlangıçtaki merakı tatmin eden kişi her şeyden ve herkesten şüphelenmeye başlar ve karısının davranışlarını gözlemleyerek onu yakalamaya çalışır. hile. Ki bu yakın bile değil! Sonuç olarak bu durum boşanmaya yol açabilir...
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 6 months
Küçük kızım düğünden önce onu bana vermedi. Ama elleriyle çok ustaca çalıştı. Çıktığım erkeklerle de mastürbasyon yaptığımdan şüpheleniyorum. İtiraf etmiyor, kimseye bir şey söylemiyor. Az önce diskoda öpüştüler. Tabii ki kıskanmasam da inanamıyorum. neydi o
- These users thanked the author Richard Sorge for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 7 months
Eşim bildiğimi bilmiyor. Düğünümüzden birkaç ay önce girdiği bir seks hikayesi hakkında. Bildiğimi söylersem vereceği tepkiyi hayal bile edemiyorum. Utançtan yanacaktım! :ayyy:
- These users thanked the author GİYMEK for the post (total 2):
- Sibiryak89, hayalet
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Gelecekteki eşimle tanıştığımda ne onun ne de benim aziz olmadığımızı fark ettim. Geçmişini neredeyse düğünden önce, onu üvey babasıyla bulduğumda öğrendim. Onları bir arada görünce, bu kadar hayvani bir tutkuya imrendim bile. Şimdi bile onu görmeye gidiyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben de bu konuda endişeleniyordum ama zamanla her şey değişti. Şimdi tam tersine benden önce sikilip ağzına verilmesi beni heyecanlandırıyor. Yavaş yavaş bana birçok şeyi ayrıntılı olarak anlattı. Bazen seks sırasında sana onu siken birini hatırlatacağım ve ona anında boşaldığını söylemesini isteyeceğim. Hatta kendimize bir arayış bulduk, mümkünse sikildiği yerleri ziyaret edip tekrarlıyoruz. Not: Bir yer kesinlikle eksik, üniversite günleri, güneye giden yol, otobüs, gece, koltukların arasındaki koridorda uyku tulumunda uyumak, gerçekten hoşuma gitti, sadece kıçının tamamının yapışkan olduğunu söylüyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
Birlikte hayatımıza başlamadan önce, arkadaşlarımın ve kız arkadaşlarının bana fısıldamaması için bana geçmiş cinsel hayatımla ilgili her şeyi anlatmasını istedim. detay Nerede, ne zaman, kiminle birlikte olduğumuz süre boyunca bu konuya dönmedim.
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- Sibiryak89, Evgeniy-Spb, Tapkin
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 8 months
Tutkumla buluştuktan sonra kim, ne zaman, nerede diye de esprili karalamalar yaptık. Ve en önemlisi, beğendin mi??.. Komik olan şu ki, ikimiz de seksin tüm epik biçimlerine bayılıyoruz. Ama bir çekince var... Biz birlikteyken, sola bir adım bile atmıyoruz!!!... Ve ne olursa olsun sevgili forum Anya, düşün, ama dürüst olmak gerekirse... Bunu yapmak istemiyorum sola dön"!... Biz, birbirimizden son derece memnunuz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
niqk, tabii ki karısıyla ilgili düşünceler. Geçmiş kafanızda beliriyor, sonra bir noktada bu düşünceler kelimelere ve eylemlere dönüşüyor. Bunu düşünürseniz, o zaman boşanmak ve yalnız yaşamak kesinlikle daha iyidir. bakire bulamazsınız ve karınızın geçmişiyle ilgili düşüncelerle kendinize eziyet etmek kendiniz için daha pahalıdır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Ah yazıklar olsun

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Tapkin
-
- Nirvana’dayım
Öncelikle bu, onun ilk adamı olarak sana değer vereceğine dair hiçbir garanti vermez. İkincisi, bu
senin dışında başka birini denemek istemeyeceğini garanti etmez. Üçüncüsü, bir bakireyle, özellikle
hassas doğası olan bir kişiyle, bekaretinizi kırarak azap çekersiniz: o korkmuştur, sıradışıdır, acı verir ve...
Kısacası, daha fazlası da vardır zevkten çok bakirelerle uğraşmak
O halde, kızını al! Ve onun birisinin olup olmadığı ya da bu değerli yere ilk ulaşanın siz olup olmadığı hiç önemli değil...
Dürüst olmak gerekirse Bakirelere olan bu takıntıyı anlamıyorum! Sadece kusursuz bir üne sahip bir kızın eş olarak alınması gerektiğini söylüyorlar! Ne için?!Tolqala: ↑31 Jan 2022, 05:57 niqk, elbette hayır. Karınızın geçmişiyle ilgili düşünceler kafanızda belirecek, sonra bir noktada bu düşünceler belirli koşullar altında sözlere ve eylemlere dönüşecek. Ve bu sık sık olabilir, o zaman boşanmak kesinlikle daha iyidir. Yalnız yaşa. Çünkü bakire bulamazsın ve eşinin geçmişiyle ilgili düşüncelerle kendine eziyet etmek sana daha pahalıya mal olur.
Öncelikle bu, onun ilk adamı olarak sana değer vereceğine dair hiçbir garanti vermez. İkincisi, bu
senin dışında başka birini denemek istemeyeceğini garanti etmez. Üçüncüsü, bir bakireyle, özellikle
hassas doğası olan bir kişiyle, bekaretinizi kırarak azap çekersiniz: o korkmuştur, sıradışıdır, acı verir ve...
Kısacası, daha fazlası da vardır zevkten çok bakirelerle uğraşmak
O halde, kızını al! Ve onun birisinin olup olmadığı ya da bu değerli yere ilk ulaşanın siz olup olmadığı hiç önemli değil...
-
- En güçlü orgazm!
Ama hayal edin, tek bir parçam bile kırılmadı. Ve hiç de bu konuda şanssız olduğumuz ya da böyle insanlarla tanışmadığımız için değil. Tanıştık ve yalnız değildik. Nedenini bilmiyorum ama gençliğimden beri, hayatımın geri kalanında bir bakire tarafından hatırlanmak istemediğim aklıma geldi.
Ve bundan pişman değilim.
Ve bundan pişman değilim.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Vladtsst, Kasım
-
- Nirvana’dayım
Bence hiçbir şey kaybetmedin. En azından gereksiz sorunlardan kaçındı...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Kabul etmek. Ben de bekaretin bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Yine de belli bir aşamada bakirenin eş olarak alınması gerektiğini düşündüm. Artık bunun boşuna olduğunu düşünüyorum.
- These users thanked the author Richard Sorge for the post (total 2):
- Vladtsst, Orpheus
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Karısının geçmişi onu tahrik ediyor. Düğünden önce bana her şeyi anlattı. Eşim Filipinli. Uzun yıllar
O.A.E Abu Dhabi’de çalıştı. 23 yaşındayken kızlık zarı 38 yaşındaki Faslı bir adam tarafından kırıldı. Onunla 3 yıl boyunca seviştim. Sonra onun dışında üç kişi daha sikiştiğini öğrendim. Ondan ayrıldım. Daha sonra kendisinden 3 yaş küçük Pakistanlı bir adam buldu. Onun için ilk kadın olduğunu söyledi. Ondan önce bakireydi. Onunla evlenmek istiyordum. Ancak akrabaları orada yetişti çünkü o Müslüman değildi ve artık bakire değildi. Daha sonra onunla tanışma sitelerinden birinde tanıştım. O sıralarda ilk karımdan yeni boşanmıştım. Onu görmeye Abu Dhabi’ye gittim. Daha sonra Filipinler’e gittik ve ailesiyle tanıştık. Kendisine davetiye gönderdim, Moskova’da yanıma geldi ve evlendik. Arkadaşının sayfasında eski Pakistanlı sikicisine sarılırken çekilmiş müstehcen fotoğraflar buldum. Bu fotoğrafları görüyorum ve sikim sertleşiyor. Eşine, arkadaşının Pakistanlı bir adamla fotoğraflarını bulduğunu söylemedi. Kıskançlık yok. Ben genç bir çocuk değilim ve onun uzun süredir bakire olmadığı açık.
O.A.E Abu Dhabi’de çalıştı. 23 yaşındayken kızlık zarı 38 yaşındaki Faslı bir adam tarafından kırıldı. Onunla 3 yıl boyunca seviştim. Sonra onun dışında üç kişi daha sikiştiğini öğrendim. Ondan ayrıldım. Daha sonra kendisinden 3 yaş küçük Pakistanlı bir adam buldu. Onun için ilk kadın olduğunu söyledi. Ondan önce bakireydi. Onunla evlenmek istiyordum. Ancak akrabaları orada yetişti çünkü o Müslüman değildi ve artık bakire değildi. Daha sonra onunla tanışma sitelerinden birinde tanıştım. O sıralarda ilk karımdan yeni boşanmıştım. Onu görmeye Abu Dhabi’ye gittim. Daha sonra Filipinler’e gittik ve ailesiyle tanıştık. Kendisine davetiye gönderdim, Moskova’da yanıma geldi ve evlendik. Arkadaşının sayfasında eski Pakistanlı sikicisine sarılırken çekilmiş müstehcen fotoğraflar buldum. Bu fotoğrafları görüyorum ve sikim sertleşiyor. Eşine, arkadaşının Pakistanlı bir adamla fotoğraflarını bulduğunu söylemedi. Kıskançlık yok. Ben genç bir çocuk değilim ve onun uzun süredir bakire olmadığı açık.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
Vlad6969, dedikleri gibi mutluluk, anlayış ve sevgi aile hayatınızda size!)
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Vladtsst
-
- Orgazm!
Teşekkür ederim! 7 yıldır evliyiz. Toplamda 8 yıldır birlikteyiz
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
- Nikk, Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Bunda yanlış bir şey yok. Geçmişe sakin davranmalıyız.
- These users thanked the author Bir günlüğüne for the post:
- Vladtsst
-
- Orgazm!
Tam tersine sekse biraz baharat katar. Eski sevgilisinin neredeyse göğüslerine dokunduğu fotoğrafa baktığınızda siki hemen dikleşiyor.
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 3):
- Bir günlüğüne, NFF477, Makar1977
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 7 months
Harika bir kocam var. 11 yıldır birlikteyiz.....Bir defasında bana ondan önce kimin olduğunu sordu. Kendisinin onu tanıdığını söyledim - bu, benimle kavga ettiği eski nişanlım... Ama gerçek gerçeği asla bilemeyecek. Neden bilmesi gerekiyor?
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 3):
- Nikk, Sibiryak89, İskender
-
- ön sevişme
- Total posts: 141
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
Katılıyorum! Bütün kocalar geçmişlerini açıklayamaz. Tehlikeli...Utangaç Bebek: ↑26 Feb 2022, 17:59 Harika bir kocam var. 11 yıldır birlikteyiz.....Bir defasında bana ondan önce kimin olduğunu sordu. Kendisinin onu tanıdığını söyledim - bu, benimle kavga ettiği eski nişanlım... Ama gerçek gerçeği asla bilemeyecek. Neden bilmesi gerekiyor?

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Utangaç bebek
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Sen bariz bir nadirliksin! Birçok koca, eski sevgilileri için karılarını delicesine kıskanıyor! Ve karılarının onları becermeye devam ettiğinden fena halde şüpheleniyorlar! Kıskanıyorlar, bir o kadar da ürkütücü!
-
- Orgazm!
Siktir et, ben bir erkeğim falan. Ama her şeyi biliyorsunuz ve karşınızda karınıza eski sevgilinizin nerede olduğu sorulduğunda şaşırmayacaksınız. Bu yüzden bir yabancıyla evliyim. Onların zihniyeti tamamen farklı. Açıklar. Ve bu düğünden önce sizin seçiminizdir, sonra sikilme hissiyle değil.
-
- Nirvana’dayım
Dürüst olmak gerekirse, karımın kimi becerdiği umurumda değil... Ve benim geçmiş maceralarım da umurumda değil!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Vladtsst, Sibiryak89
-
- Orgazm!
Benimki de benim hakkımda her şeyi sordu. Esas olarak eski karısıyla ilgileniyordu. Bu gelecekteki olası sorunlarla ilgilidir.
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Bu doğru. Ama bütün bunlar düğünden önce oldu. Bundan sonrası bu kadar. Başka soru yoktu. İngilizce bilen herkes okuyabilir. Orada kimsenin kimseyi kıskanmaması çok normal. Yatakta eski seks partnerleri hakkında konuşuyorlar ve tahrik oluyorlar. Yalnızca Hintliler ve Müslüman ülkelerden olanlar uygunsuz tepki veriyor
-
- Nirvana’dayım
Eh, bu türden pek çok çiftimiz var! Özellikle toplu tecavüzü sevenler arasında...
-
- Orgazm!
Grup aktiviteleri yapmadık. O dindar, tuhaf olmasına rağmen elbette dindar ama pekala.
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Adventistler 7 gün. Benden önce Birleşik Arap Emirlikleri’nde çalışmasına rağmen sadece Müslümanları becerdi Ve orada başka kimse yok. Beyaz insanlarla sevişmezdi. Yurttaşlarla da. Ve orada neredeyse hiç Hıristiyan yok.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Evet, eklemek zor. Kesinlikle Cooney. İlk kez onunla dizginleri kırdım. Regl olduğumuz için bekaretimiz için kolaylıkla öldürülebiliriz. Deliğinin fotoğrafına bak
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 3):
- Nikk, Sibiryak89, Mart
-
- Nirvana’dayım
Tombul amcıkları seviyorum! Onları okşamak çok güzel! Mımmm!!!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Vladtsst, Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 365 Replies
- 17910 Views
-
Last post by YeniDim