Dron94, Yalnızca koyun ağırlığını çekebildiğini, senin hatan değil, SENİN SORUNUN!!! Ve kadının şu anda NORMAL! Ve eğer onu bir "çorba seti" iken beğendiyseniz, o zaman yine sizindir (yukarıyı okuyun). Benimkinin de böyle göğüsleri olsaydı, göğüsleri zaten annesininkinden büyük olan bir kıza imrenip aileme katılır mıydım? Ona örnek olsan iyi olur: Elbette boyunuzu uzatmayacaksınız, ancak kilonuzu kolayca artırabilirsiniz!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 6):
[ref=#0000ff]Dron94[/ref], Yalnızca koyun ağırlığını çekebildiğini, senin hatan değil, SENİN SORUNUN!!! Ve kadının şu anda NORMAL! Ve eğer onu bir "çorba seti" iken beğendiyseniz, o zaman yine sizindir (yukarıyı okuyun). Benimkinin de böyle göğüsleri olsaydı, göğüsleri zaten annesininkinden büyük olan bir kıza imrenip aileme katılır mıydım? Ona örnek olsan iyi olur: Elbette boyunuzu uzatmayacaksınız, ancak kilonuzu kolayca artırabilirsiniz!
Aptal kocama söyleyebilir miyim? Bulunması çok zor olan lüks bir bayanı kaybediyorsunuz. Daha sonra pişman olacaksınız! Sadece özledim! Onu geri vermeyeceksin! Hatta senin için biraz üzülüyorum...
These users thanked the author Nikk for the post (total 10):
Aptal kocama söyleyebilir miyim? Bulunması çok zor olan lüks bir bayanı kaybediyorsunuz. Daha sonra pişman olacaksınız! Sadece özledim! Onu geri vermeyeceksin! Hatta senin için biraz üzülüyorum... :grust:
Kelimenin tam anlamıyla bir arkadaşınızı eşiniz olarak almalısınız. Ve sadece görünüşe göre seçim yaparsanız, o zaman böyle bir evlilik en başından itibaren başarısızlığa mahkumdur. Yaşlanırız, kelleşiriz, tedavi edilemeyecek şekilde yaralanabiliriz vb.
Not: Ve bu arada kız çok güzel
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 10):
Kelimenin tam anlamıyla bir arkadaşınızı eşiniz olarak almalısınız. Ve sadece görünüşe göre seçim yaparsanız, o zaman böyle bir evlilik en başından itibaren başarısızlığa mahkumdur. Yaşlanırız, kelleşiriz, tedavi edilemeyecek şekilde yaralanabiliriz vb. Not: Ve bu arada kız çok güzel
Andrey I: ↑19 Feb 2022, 16:32
Kelimenin tam anlamıyla bir arkadaşınızı eşiniz olarak almanız gerekir. Ve sadece görünüşe göre seçim yaparsanız, o zaman böyle bir evlilik en başından itibaren başarısızlığa mahkumdur. Yaşlanırız, kelleşiriz, tedavi edilemeyecek şekilde yaralanabiliriz vb.
Not. ve bu arada kız çok güzel
Ben de onu aldım. Ama kendini çok fazla hayal kırıklığına uğrattı. Ben 70-75 kiloyum, o ise zaten 85-90 yaşında! Aşırı kilo sağlık, çocuk sahibi olma vb. açısından bir sorundur. Neden bu kadar sağlıklı bir kısrağa ihtiyacım var??? Ben kendime bakıyorum ama o kendini umursamıyor
Yani bu kocanın tüm bunlardan haberi olmadığı açık...
n
Sizce de onun lüks olduğunu düşünüyor musunuz?! Şimdi çok terliyor. Terden ıslanmıştı ve hala kokuyordu. Hayır, bu kadar yağ çok fazla
[quote="Andrey I" post_id=57299 time=1645277542 user_id=2456] Kelimenin tam anlamıyla bir arkadaşınızı eşiniz olarak almanız gerekir. Ve sadece görünüşe göre seçim yaparsanız, o zaman böyle bir evlilik en başından itibaren başarısızlığa mahkumdur. Yaşlanırız, kelleşiriz, tedavi edilemeyecek şekilde yaralanabiliriz vb. Not. ve bu arada kız çok güzel [/quote]
Ben de onu aldım. Ama kendini çok fazla hayal kırıklığına uğrattı. Ben 70-75 kiloyum, o ise zaten 85-90 yaşında! Aşırı kilo sağlık, çocuk sahibi olma vb. açısından bir sorundur. Neden bu kadar sağlıklı bir kısrağa ihtiyacım var??? Ben kendime bakıyorum ama o kendini umursamıyor
[quote=niqk post_id=57301 time=1645277657 user_id=218] Yani bu kocanın tüm bunlardan haberi olmadığı açık... [/quote] n Sizce de onun lüks olduğunu düşünüyor musunuz?! Şimdi çok terliyor. Terden ıslanmıştı ve hala kokuyordu. Hayır, bu kadar yağ çok fazla
Size bir sır vereceğim: Birçok erkek ter kokusundan çok etkilenir! Özellikle kedi üzerinde! Ve bu kadar tombul bir kızı göğüslerinin arasında sikmek inanılmaz bir heyecan! Özellikle de ağzına bir yudum sperm alırsa! Ama bu gurmeler için. Ve görünüşe göre sen bir gurme olmaktan çok uzaksın. Ve sen seks hakkında hiçbir şey anlamıyorsun... Ama - herkesin kendine göre...
Bu arada, onunla neden evlendin?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Size bir sır vereceğim: Birçok erkek ter kokusundan çok etkilenir! Özellikle kedi üzerinde! Ve bu kadar tombul bir kızı göğüslerinin arasında sikmek inanılmaz bir heyecan! Özellikle de ağzına bir yudum sperm alırsa! Ama bu gurmeler için. Ve görünüşe göre sen bir gurme olmaktan çok uzaksın. Ve sen seks hakkında hiçbir şey anlamıyorsun... Ama - herkesin kendine göre... Bu arada, onunla neden evlendin?
niqk: ↑19 Feb 2022, 16:45
Size bir sır vereceğim: Birçok erkek ter kokusundan çok etkilenir! Özellikle kedi üzerinde! Ve bu kadar tombul bir kızı göğüslerinin arasında sikmek inanılmaz bir heyecan! Özellikle de ağzına bir yudum sperm alırsa! Ama bu gurmeler için. Ve görünüşe göre sen bir gurme olmaktan çok uzaksın. Ve sen seks hakkında hiçbir şey anlamıyorsun... Ama - herkesin kendine göre...
Ona ve bana bir bak. Benim atletik ve ince bir vücudum var, onun ise yağları ve etleri var. Peki buna neden ihtiyacım var?
[quote=niqk post_id=57303 time=1645278345 user_id=218] Size bir sır vereceğim: Birçok erkek ter kokusundan çok etkilenir! Özellikle kedi üzerinde! Ve bu kadar tombul bir kızı göğüslerinin arasında sikmek inanılmaz bir heyecan! Özellikle de ağzına bir yudum sperm alırsa! Ama bu gurmeler için. Ve görünüşe göre sen bir gurme olmaktan çok uzaksın. Ve sen seks hakkında hiçbir şey anlamıyorsun... Ama - herkesin kendine göre... [/quote]
Ona ve bana bir bak. Benim atletik ve ince bir vücudum var, onun ise yağları ve etleri var. Peki buna neden ihtiyacım var?
Neden bize soruyorsun? Eğer şişmansan ve bundan hoşlanmıyorsan boşan. Bulacaksın güzel, ince ama yemek yapamıyor, temizlik yapamıyor, Ama güzel... Karar ver
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Neden bize soruyorsun? Eğer şişmansan ve bundan hoşlanmıyorsan boşan. Bulacaksın güzel, ince ama yemek yapamıyor, temizlik yapamıyor, Ama güzel... Karar ver 😀 ;
Dron94 ve bu doğru, boşan. Zaten kafanın içinde bir kurtçuk varsa, buna dayanamaz ve aşık olamazsın. Ayrıca şimdi uçtuysa doğumdan sonra ne olacak? Aşırı kilosundan, kokusundan, daha doğrusu ter kokusundan rahatsız oluyorsunuz - ya koklayabilir, kiloya katlanıp yağ kokusuyla yaşayabilirsiniz ya da boşanıp kızlık soyadınızı alabilirsiniz.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
[ref=#0000ff]Dron94[/ref] ve bu doğru, boşan. Zaten kafanın içinde bir kurtçuk varsa, buna dayanamaz ve aşık olamazsın. Ayrıca şimdi uçtuysa doğumdan sonra ne olacak? Aşırı kilosundan, kokusundan, daha doğrusu ter kokusundan rahatsız oluyorsunuz - ya koklayabilir, kiloya katlanıp yağ kokusuyla yaşayabilirsiniz ya da boşanıp kızlık soyadınızı alabilirsiniz. :cat1:
[quote="Karanlık Lord" post_id=57386 time=1645335113 user_id=4118] noim kaltak. Elbette bu kadar çekici olanları kalabalığın içinde sikmek daha iyi. [/quote]
Sorunun ne olduğunu anlamıyorum
bir kızı doğru dürüst sikemezsin, bu yüzden başkaları önderlik etmez
bebeğim. ama biz de çocuk değiliz. her biri yüz kiloluk kuru kas başına.
Sorunun ne olduğunu anlamıyorum bir kızı doğru dürüst sikemezsin, bu yüzden başkaları önderlik etmez bebeğim. ama biz de çocuk değiliz. her biri yüz kiloluk kuru kas başına.
Benim kişisel görüşüm, MCH’nin bir aşağılık kompleksi olduğu yönünde, yani böyle bir kızın yanında birçok kişinin böyle bir kompleksi olur. Şahsen kız benim için çok çekici ve eğer eşim olmasaydı böylesine çekici bir bayanla iletişim kurmaktan çok mutlu olurdum. Benim nacizane fikrime göre
These users thanked the author Anbel for the post (total 3):
Benim kişisel görüşüm, MCH’nin bir aşağılık kompleksi olduğu yönünde, yani böyle bir kızın yanında birçok kişinin böyle bir kompleksi olur. Şahsen kız benim için çok çekici ve eğer eşim olmasaydı böylesine çekici bir bayanla iletişim kurmaktan çok mutlu olurdum. Benim nacizane fikrime göre
Evlendiğimizde normaldi, şimdi 85-90 civarında bir yerde
onun fotoğraflarını buraya koyma izniniz var mı? Peki bu kadar küçük ve çürümüş bir şeye nasıl tahammül etti? Çürümüş çünkü senin de saygıyla ve haysiyetle boşanman ve onun resimlerini hiçbir yere koymaman gerekiyor.
These users thanked the author Rudi for the post (total 8):
Evlendiğimizde normaldi, şimdi 85-90 civarında bir yerde [/quote] onun fotoğraflarını buraya koyma izniniz var mı? Peki bu kadar küçük ve çürümüş bir şeye nasıl tahammül etti? Çürümüş çünkü senin de saygıyla ve haysiyetle boşanman ve onun resimlerini hiçbir yere koymaman gerekiyor.
Evet fotoğrafı ben de göremiyorum ama kadının çok lezzetli olduğunu hissediyorum. Uzun boylu, düzgün vücutlu, dik kısrakları, kadınları severim. Ve bırakın terlesin. Lanet olsun, bu benim için zaten zor.
Evet fotoğrafı ben de göremiyorum ama kadının çok lezzetli olduğunu hissediyorum. Uzun boylu, düzgün vücutlu, dik kısrakları, kadınları severim. Ve bırakın terlesin. Lanet olsun, bu benim için zaten zor.
[quote=nz_alex post_id=68286 time=1651857648 user_id=6661] Bence biraz zayıf bile. Ama genel olarak - sıradan bir kadını kandırırdım, dedikleri gibi :-) [/quote]
Ve sen de tek değil - neredeyse tüm forum! Bir şey hariç...
Eski sevgilim yazdı ...(eski sevgilim gibi, 3 haftadır tanışıyoruz😆) Ona buna neden ihtiyacın olduğunu söyledim, Seks istediğini sanıyordum. Seks ima etmediğini, sadece iletişim kurmak istediğini...
Last post
Çevrelerde aynı şeyi sürüyorlar
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
Eski sevgilim fahişeliğini erkek çokeşliliği ile meşrulaştırarak beni aldattı. Bir erkeğin yan yana seks yapmasının normal olduğuna inanıyordu. Ama ben onu hiçbir koşulda aldatamam. Beni kimseyle...
Last post
Düşünecek bir şey bile yok, buna tahammül edemezsin
Bana öyle geliyor ki eski sevgilim baskın kadınları seviyordu, her zaman sadece benim inisiyatifimle tanıştığımızı yeni fark ettim. Yüzüne oturduğumda ve her zaman beni incitmek istemediğini, sadece...
Last post
Pasif değilim ve hükmetmeyi tercih ederim ama bazen birinin yüzüme oturup amımın tadını çıkarmama izin vermesini de isterim
Uzun zamandır unutulmuş bir dönemden, 5-10-15 yıllık bir eski veya eski sevgili, yazıyor ve tanışmak istiyor, sohbet teklif ediyor. Şu ana kadar olan yazışmalarda her şey nötr, ne sıcak ne de soğuk....
Last post
Andrey Lukashov ,
İlk eşimizle iki yıldan az bir süre birlikte yaşadık. O günden bugüne 24 yıl geçti. İkinci kez evliyim. İkinci eşimle 23 yıldır birlikteyiz.
Belki birileri inanmaz ama yine de ilk...
4 yıl birlikte yaşadık. Ama ben spor yapıyorum ve o da şişmanlıyor. Sonuç olarak ben 70 civarında, o ise 90’ın altında. Bundan sıkıldım ve boşanmaya karar verdim. Başvuru zaten gönderildi.
Neredeyse...