Erkeklere soru beyler. Ayrıca kadınların görüşleriyle de ilgileniyorum.
-
Автор темыArtem.Maxsimov
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 4 months
Erkeklere soru beyler. Ayrıca kadınların görüşleriyle de ilgileniyorum.
Anneniz, kız kardeşiniz, eşiniz dışarı çıktığı için arkadaşlarınızın önünde utandınız mı, utanmadınız mı?
- These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post:
- Serge
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Erkeklere bir soru beyler. Ayrıca kadınların görüşleriyle de ilgileniyorum.
Benimki yakın zamanda fahişe oldu. Ve şimdi bütün arkadaşları onu beceriyor.
Ve şimdi sanırım 10 yıl önce bana gülerlerdi ve beni enayi biri olarak görürlerdi.
Ve artık herkes kıskanıyor ve aynı fahişeyi istiyor.
Seks konusunda zeki ve seksi bir itaatkar. Enerjiyle, ateşle. Onunla seks sadece bir ateşti.
Ve sıkıcı, huysuz gri kadınları var. Seks bir evlilik görevidir ve bunu ifade etmenin başka yolu yoktur.
Ve şimdi sanırım 10 yıl önce bana gülerlerdi ve beni enayi biri olarak görürlerdi.
Ve artık herkes kıskanıyor ve aynı fahişeyi istiyor.
Seks konusunda zeki ve seksi bir itaatkar. Enerjiyle, ateşle. Onunla seks sadece bir ateşti.
Ve sıkıcı, huysuz gri kadınları var. Seks bir evlilik görevidir ve bunu ifade etmenin başka yolu yoktur.
- These users thanked the author Yabancı for the post (total 7):
- Artem.Maxsimov, Cidden, Onizm, O, Diana itaatsizlik etti, Bravo61, Mikha77
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 9 months
Cevap: Erkeklere bir soru beyler. Ayrıca kadınların görüşleriyle de ilgileniyorum.
elbette iyi değil duygular ama her şey zamanla unutulurArtem.Maxsimov: ↑14 Feb 2022, 01:33 Anneniz, kız kardeşiniz, eşiniz yürüyor diye arkadaşlarınızın önünde utandınız mı ya da utanmadınız mı?
- These users thanked the author Tavşan for the post:
- Artem.Maxsimov
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 10 months
Kadınlarımı kimseyle paylaşmaya alışkın değilim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 4 years
-- Bugün sokakta yürüyorum ve bana şöyle bağırıyorlar: "Hey, Sarah, ne oluyor!"
-- Sarah, sana tüm hayatım boyunca söyledim: don Seni tanıdıkları yere gitme!
-- Sarah, sana tüm hayatım boyunca söyledim: don Seni tanıdıkları yere gitme!
- These users thanked the author Hediyeler for the post (total 4):
- Artem.Maxsimov, annem adam yaptı, Onizm, Esinti
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 3 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İlk başta vardı ama çabuk geçti
- These users thanked the author Serge for the post:
- Artem.Maxsimov
-
Автор темыArtem.Maxsimov
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 4 months
Serge, Merhaba. İlk başta ben de. Ve sonra hoşuma gitti. Özellikle ben bakarken. Aynı şey kız kardeşimde de oldu. Onu arkadaşımla yakalamak güzeldi. Sonra sık sık sırayla gidiyoruz. Ama bizim dışımızda başkalarıyla da birlikte.....
- These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Çalıştığımı hatırlıyorum, gözü bir meslektaşına dikilmişti ama o daha yaşlıydı, evliydi, iletişim kuruyordu ve aynı zamanda katıydı
bir şekilde pek teması yoktu. Sonunda onu yatağına yatırdım, yatakta aktif olduğu ortaya çıktı, işte onunla takıldık, neredeyse her zaman bunu kendisi istedi ve isterse onu yanına aldı, en iyi sevgiliyi öğrenen olurdu. benimle yatmasına ve bundan hoşlanmasına şaşırma.
Onları sikene kadar sıkıcı.
Çalıştığımı hatırlıyorum, gözü bir meslektaşına dikilmişti ama o daha yaşlıydı, evliydi, iletişim kuruyordu ve aynı zamanda katıydı
bir şekilde pek teması yoktu. Sonunda onu yatağına yatırdım, yatakta aktif olduğu ortaya çıktı, işte onunla takıldık, neredeyse her zaman bunu kendisi istedi ve isterse onu yanına aldı, en iyi sevgiliyi öğrenen olurdu. benimle yatmasına ve bundan hoşlanmasına şaşırma.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Cidden
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
alex503311 ve evde kocamla birlikte yalnızca evlilik görevi, karanlıkta ve battaniyenin altında, oral seks ugh, anal kabul edilemez ve diğer saçmalıklar. Ve bir sevgiliyle, ağzında, kıçında ve istediğin yerde. Çünkü kendilerini ve kocalarını artık ondan hiçbir şeye ihtiyaç duymayacak şekilde konumlandırdılar. Ve bir sevgili varken her şey yeni renklerle oynar

-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Neden utanıyorlar? Bu onların hayatı ve bunu uygun gördükleri gibi yaşıyorlar. Başkalarının ne söylediğini kesinlikle umursamanız gerektiğini düşünüyorum!!! Muhtemelen sadece kıskanıyorlar... tavsiyelerime kulak asmayın!
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post:
- Onizm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 4 years 4 months
Karşı soru: Bu doğru olsa bile arkadaşlar bunu nasıl biliyor? :)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 219 Views
-
Last post by Alex 444
-
- 16 Replies