Kız boşalamıyor
-
Автор темыPinokolor
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 5 months
Kız boşalamıyor
Merhaba kızlar ve kadınlar!
Bir sorunum var, bir kız boşalamıyor... Onu 30-40 dakika sikiyorum ama faydası yok!
İlk başta çok ıslak, sonra kuruyor ve ikimiz için de hoş olmuyor... penisim 14 cm
Bir sorunum var, bir kız boşalamıyor... Onu 30-40 dakika sikiyorum ama faydası yok!
İlk başta çok ıslak, sonra kuruyor ve ikimiz için de hoş olmuyor... penisim 14 cm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
Re: Kız boşalamıyor
Onu orgazma ulaştırmak için dilinizi veya parmağınızı kullanmayı deneyin. Bir kızım vardı ancak parmağımla içini okşadığımda diğer el içeri girdi, sonra o geldi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Kardeşim, sadece kaba olanını ortaya çıkar... “Boncuk” üzerinde dans et (Umarım sen nerede olduğunu bil) en sevdiğin Napoliten tangosunu kaba dilinle... İtmeyin, nazikçe ve nazikçe yapın, sonuca ulaşırsınız. :göz kırp:
-
- Total posts: 11
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 11 months
Benim böyle bir arkadaşım vardı. Okulda birlikte okuduk. O daha yaşlıydı. Çocuklarımız büyüyünce sokakta tesadüfen karşılaştık. Konuştuk ve... dil bizi Kiev’e değil yatağa getirdi. Orada seksten hiç orgazm yaşamadığını öğrendim. Ve sonra aniden oldu. Üstte oturan kadının pozisyonunun uygun olduğunu açıkladı. Derinliği ve hareketleri kendisi ayarladı. Ondan sonra her pozisyonda orgazm olmaya başladım. 45 yaşıma kadar bunu hiç yaşamadım. Onu farklı pozlarda deneyin! Ellerinizle onu üzerinize ve leğen kemiğinizin arkasına oturtun, kendiniz hareket ettirin ve çığlık atmasına izin verin!

- These users thanked the author Nandandaar for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Total posts: 22
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 3 years 8 months
Bir kızın boşalamadığı doğru mu? Belki de sorun kızda değildir...
Yazıldığı gibi, konuyu başlatan kişi onun orgazmını fark etmiyor ve aptalca devam ediyor. Ama kız işleri daha da kötüleştirmemek için susuyor... Kişisel görüş tabi...
Yazıldığı gibi, konuyu başlatan kişi onun orgazmını fark etmiyor ve aptalca devam ediyor. Ama kız işleri daha da kötüleştirmemek için susuyor... Kişisel görüş tabi...
- These users thanked the author Sen koydun for the post:
- Orpheus
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
Kadınlar için her şey fizyolojiyle değil psikolojiyle ilgilidir. Bir şeyden yoksunsa, en azından onu sıfıra silin - orgazm olmayacak.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 3 years 6 months
Bir vaka vardı... İtalya’da uzun yıllar fuhuş yapan bir kadınla evimde seks yaptım. Ona ortakların sayısını bilip bilmediğini sordum. 5000’den sonra sayıyı kaybettiğini söyledi. Benim bahsettiğim bu değil. Üç gün boyunca onu becerdim, uyku molaları verdim ve votka almak için yürüdüm... Sorup durdu... yala yoksa boşalamam.. Ben asla bir sikten gelmedim. Bilmiyorum.. ama "yıldızı" büyüklüğüyle beni korkuttu. Asla yalamadım. Ama orgazmı hâlâ penisten geliyordu. Tsunami gibiydi... Keşke birisi onun çığlıklarını duyabilseydi..
12 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
12 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Biliyorum öyle oluyor. .. yavaş yavaş boşalıyor. Partnerinizi bilgilendirmeye gerek duymadan defalarca bile olsa)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 3 years 10 months
Ve oral seks yapıyorum ve küçük parmağımı onun kıçına ve 3 parmağımı da amının içine sokuyorum, bu onu boşalmanın en kesin yoludur ve bundan çok parlak ve ıslak boşalıyor)) bunu kız arkadaşın için dene)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 8 months
Eş değiştirmeye başladıktan sonra komşularımızın ailelerine asılmaya başladım. Zaten bizim evde ya da onların evinde bir araya geldiklerinde karısına küstahça el yordamıyla dokundum.
Sonra komşumun karısını sikişmeye ikna etmeye başladım. kabul etmedi, sonra eşimin de katılacağını ve üçümüzün sikişebileceğini söyledim.
yine olmadı, sonra kocanı da davet edelim dedim. cevap vermedi. Bir şeylerin yoluna gireceğini fark ettim. Kocasının doğum günü Kasım ayıydı. Kutlama için onları
saunaya davet ettim. kabul ettiler. genel olarak oraya geldik, biraz içtik, ben benimkini yarıya indirdim, karısı da hiç paylaşmadı. Ben de külotumu çıkardım ve onun önünde çıplak dolaştım. Bir süre sonra kocasının külotunu da çıkardı. ama onu ikna edemiyoruz. Bundan sıkılıp saunaya gittim, sonra kendimi yıkadım. Tekrar odaya dönüyorum ve gördüklerim, şimdi bile bacaklarımın titrediğini, eşimin koltukta yattığını, bu komşunun onu büyük bir heyecanla siktiğini hatırladığımda. ve çıplak karısı karımın göğüslerini öpüyor ve okşuyor. Deliyim). durdular ama devam etmelerini istedim, yine bozulmaya başladı, kapı çalındı ve süremizin dolduğunu söylediler. 4 saat tüm sorunları çözmeye yetmedi (toplanıp gittiler ama onları bizimle beklediğimi söyledim. Akşam geldiler, yine biraz içtiler ve bizim için her şey yolunda gitti. Sonra buldum) yani ilk kez bizimle geldi yani kocasıyla birlikte oldu ama biz ve eylemlerimiz ona o zamandan beri bu anlamda iyi davrandı. O zamanlar kendisi 22, eşi 27, ben de 39 yaşındaydım. Hoş anılar. hem kocası hem de ben ona oral seks ve daha fazlasını verdik)
Sonra komşumun karısını sikişmeye ikna etmeye başladım. kabul etmedi, sonra eşimin de katılacağını ve üçümüzün sikişebileceğini söyledim.
yine olmadı, sonra kocanı da davet edelim dedim. cevap vermedi. Bir şeylerin yoluna gireceğini fark ettim. Kocasının doğum günü Kasım ayıydı. Kutlama için onları
saunaya davet ettim. kabul ettiler. genel olarak oraya geldik, biraz içtik, ben benimkini yarıya indirdim, karısı da hiç paylaşmadı. Ben de külotumu çıkardım ve onun önünde çıplak dolaştım. Bir süre sonra kocasının külotunu da çıkardı. ama onu ikna edemiyoruz. Bundan sıkılıp saunaya gittim, sonra kendimi yıkadım. Tekrar odaya dönüyorum ve gördüklerim, şimdi bile bacaklarımın titrediğini, eşimin koltukta yattığını, bu komşunun onu büyük bir heyecanla siktiğini hatırladığımda. ve çıplak karısı karımın göğüslerini öpüyor ve okşuyor. Deliyim). durdular ama devam etmelerini istedim, yine bozulmaya başladı, kapı çalındı ve süremizin dolduğunu söylediler. 4 saat tüm sorunları çözmeye yetmedi (toplanıp gittiler ama onları bizimle beklediğimi söyledim. Akşam geldiler, yine biraz içtiler ve bizim için her şey yolunda gitti. Sonra buldum) yani ilk kez bizimle geldi yani kocasıyla birlikte oldu ama biz ve eylemlerimiz ona o zamandan beri bu anlamda iyi davrandı. O zamanlar kendisi 22, eşi 27, ben de 39 yaşındaydım. Hoş anılar. hem kocası hem de ben ona oral seks ve daha fazlasını verdik)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Vakalarım vardı, kendini okşarsa bir kız geldi ve denedim ve sakince, o da cunnilingus ve seksten gelmedi, bazen seks istese de, bir şekilde aktivite gösterdi, günleri başladı ve istiyordu. Vibratörler de umurumda değil ama aşk duygusu yoktu, belki işe yarayabilirdi, güçlü görünüyordu ama pahalıydı.
Bir de kadın vardı, onu alıyorum, telefonda sohbet edebiliyor ve ne aldığımı bile anlamıyorum
ama oral seks yaparken hemen inlemeye ve çığlık atmaya başladım.
Geniş çapta doğum yapıyordum, boşalmak zordu .
Ayrıca boşalmaya başlayıncaya kadar bir saat sikişmek zorunda kaldığın da vardı, bayıldım, 5-10 dakika içinde partnerin boşalabiliyor.
Bazen bir kadını alırsın, o inlemiyor ama sen ondan hoşlanıyorsun ve seks istiyorsun.
Ama metresler vardı, yaklaşık 20 dakika sürdüler, bu yüzden onlarla bir yıldan fazla bir süre çıktım.
Not: Ayrıca şunu da hatırladım: video, toplu tecavüz var, Çek Cumhuriyeti, onlar da Japon kadınları gibi kütük değiller, yani orada 15 adam bir tane aldı, ilk başta sakince uzandı, bir film, oynayabilirsin, en ufak bir vızıltı bile yok ve sonra
üçüncüden sonra kapanmaya başladı, artık kendini kontrol edemiyordu, yani dövülüyordu ve görünüşe göre kedisi tepki vermeye başladı ve zaten yüzüyordu, burada sadece nasıl olduğunu konuşuyorduk diyelim, kadın istemez ama pasif bir şekilde yalan söyler ve sonra sosis yapmaya başlar yani kafa çalışır ve sonunda kedi kazanır, yani sadece erkekler organla değil aynı zamanda kadın da düşünür bazen içgüdülerin hâlâ galip geldiğini artık anlayamayabilir.
İşte bu kadar, bir şişe şarap ve arzu zaten galip gelecektir.
Bir de kadın vardı, onu alıyorum, telefonda sohbet edebiliyor ve ne aldığımı bile anlamıyorum
ama oral seks yaparken hemen inlemeye ve çığlık atmaya başladım.
Geniş çapta doğum yapıyordum, boşalmak zordu .
Ayrıca boşalmaya başlayıncaya kadar bir saat sikişmek zorunda kaldığın da vardı, bayıldım, 5-10 dakika içinde partnerin boşalabiliyor.
Bazen bir kadını alırsın, o inlemiyor ama sen ondan hoşlanıyorsun ve seks istiyorsun.
Ama metresler vardı, yaklaşık 20 dakika sürdüler, bu yüzden onlarla bir yıldan fazla bir süre çıktım.
Not: Ayrıca şunu da hatırladım: video, toplu tecavüz var, Çek Cumhuriyeti, onlar da Japon kadınları gibi kütük değiller, yani orada 15 adam bir tane aldı, ilk başta sakince uzandı, bir film, oynayabilirsin, en ufak bir vızıltı bile yok ve sonra
üçüncüden sonra kapanmaya başladı, artık kendini kontrol edemiyordu, yani dövülüyordu ve görünüşe göre kedisi tepki vermeye başladı ve zaten yüzüyordu, burada sadece nasıl olduğunu konuşuyorduk diyelim, kadın istemez ama pasif bir şekilde yalan söyler ve sonra sosis yapmaya başlar yani kafa çalışır ve sonunda kedi kazanır, yani sadece erkekler organla değil aynı zamanda kadın da düşünür bazen içgüdülerin hâlâ galip geldiğini artık anlayamayabilir.
İşte bu kadar, bir şişe şarap ve arzu zaten galip gelecektir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Peki bir kızın boşalması gereken en önemli şey 30-40 dakika ve 14 cm midir? Burada bence sizin ona karşı tavrınız, ön sevişme, arzu vs. çok önemli. Sadece oral seks yaparak boşalan kızlar da var, yıllarca boşalamayanlar da. Genel olarak bunun için bir anahtar almaya değer; zamanla onu alabilirsiniz. Nasıl seçilir ve ödüllendirileceksiniz)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post