Bir fahişe istiyorum, bu normal mi?

Değişken karmaşıklık ve mahremiyetteki hizmetler hakkında duyurular
Çukur
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çukur »

Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Fahişe istiyorum bu normal mi?

Unread post by Guest »

Bu benim için normaldir. Ben fahişeleri kendim seçiyorum, tüm kızlar arasından seçim yapmak mümkün ve siz de zevkinize göre hiçbir sorun yaşamadan seçim yapabilirsiniz.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Neyin normal olup neyin olmadığı konusunda herkesin kendi fikri vardır. Bence bazı şeylere daha basit bir yaklaşım sergilemen gerekiyor, eğer bir fahişeyle yatmak istiyorsan neden yapmayasın?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ben de fahişe istiyorum, bu normal mi? Daha doğrusu seks istiyorum ama bir kızla tanışamıyorum
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Her şey yolunda. Birçok erkek seks yapmak için fahişelerin hizmetlerine başvuruyor. Bunu kendim yapıyorum ve gerçekten hoşuma gidiyor.
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Orientation: heteroseksüel

Unread post by AlexTDV »

Bu çok iyi! Yolsuz aşkı ilk kez gençliğimde yaşadım ve uyuşturucu gibi bağımlısı oldum, ilişkilerim oldu kızlar, ama onlardan fahişelerle aynı dürtüyü alamazsınız, bu hisleri hatırlıyorum, çok genç bir çocuğun sıcakta nasıl yürüdüğünü noktalar, düzinelerce farklı, kışkırtıcı giyimli sürtük görünce gözlerim nasıl büyüdü ve şu anda onlardan birini becereceğim hissi, daha sonra kesinlikle meslektaşlarımla bir barda oturacağım, sonra sarhoş olarak fahişelere giderim, hoşuma gitti amcıklarını yalamak, ahlaksız amcıkları, müşterinin önceki üyesinden sonra soğumamış, onları yüzüme oturmaya zorlamış, muhtemelen yüzlerce amcık yalamış, daha sonra bir gün bir fahişeyle başka bir buluşmadan döndü, sarhoş, zar zor ayağa kalktı, onu sikti, vahşi bir ereksiyon yaşadı, ama hiçbir şekilde boşalamadı ve prezervatifi benden alıp çıkardı. Islak, sıcak vajinasını kafamla hissettiğimde, tüm penisini serbest bıraktım. Bu olaydan sonra sık sık prezervatifi çıkarıp içine boşalmaya başladım, buna direnmeleri özellikle heyecan vericiydi ve ben de prezervatif olmadan zorla vajinalarına boşaldım, artık yetişkin, başarılı ve aile babasıyım, 33 yaşındayım, fahişelerle birlikte oldum ama gençlik yıllarımı ve yalayıp içeri girdiğim yüzlerce farklı amcığı hala bir gülümsemeyle hatırlıyorum. Not: Onları hala lastik bant olmadan becermeye değmez, onlardan çok sayıda HIV enfeksiyonu vakası var, bu benim için bir mucizeydi, ama şahsen HIV’i bir fahişeden yakalayan ve hayatını mahveden bir adam tanıyorum
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Roman89
seksmarina80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by seksmarina80 »

Peki burada normal olmayan ne? Neden bir fahişe isteyemiyorsun?
Anbel
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Orientation: biseksüel

Unread post by Anbel »

Bir fahişenin sıradan bir kadından ne kadar farklı olduğunu bilmiyorum? Her şey doğru - hiçbir şey. Fahişelik meslektir, fahişelik meslektir, biri maaş alır, diğeri mesleği gereği sikişir, nereden bileyim? Kendisi bir fahişeyle evli, bir oğlu var, 12 yıldır resmi olarak yaşıyoruz, çok lezzetli yemek yapıyor ve muhteşem sikişiyor. Herkese iyi şanslar.
Afrod
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Afrod »

para karşılığında seks[/url] ücretsiz mi? Para için daha ucuz.
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Ahlaki »

Erkekler kimsenin onlara vermediğini böyle haklı çıkarırlar
Tam korumalar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Tam korumalar »

Hiç denemedim. Biraz utanıyorum. Ve özel bir ihtiyaç yoktu.
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Alyoşa »

Bazen "kritik anda" hiçbir şeyin işinize yaramayacağı korkusundan dolayı bir kıza yaklaşmaktan utanırsınız - bu yüzden bir fahişe alın ve "program" üzerinde çalışın
Ayrıca, birbirinizi şahsen gördüğünüzde kızların iletişimde oldukça basit olduğunu görün, bazen gerçekten de yabancı kızlar çok ulaşılmaz ve mesafeli görünürler ve iletişim konusunda fazla deneyiminiz yoksa, bunu başaramayabilirsiniz, ancak bir fahişe ekranın arkasına bakabilirsin ve bir dahaki sefere yabancılara veya sınıf arkadaşlarına karşı daha güvende olacaksın
!!!! AMA bir kızla seksten sonra güzel bir sohbete gireceksen kendine dikkat etmelisin , bu onun sadece sana iyi davrandığı anlamına gelmez, bu öyle değil!!! Bir fahişeye arkadaşın gibi davran
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Peri, bağımsız”