Kafkasyalılarla Seks
-
Автор темыBoş ver
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kafkasyalılarla Seks
Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
- These users thanked the author Boş ver for the post (total 16):
- seksmarina80, Serge, Rogatik, Şeytan, Romalılar, Martin, Garik, Alex366, Veronika, aynen böyle3, hayalet, Edik evli, YoYo90, Papadoça yakında, Devam etmek, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kafkasyalılarla Seks
Lanet olsun....Bu resmi aldım.
- These users thanked the author seksmarina80 for the post (total 7):
- Sergey Arı, Artem.Maxsimov, Bayınız., artmen88, Martin, Lazobay, Kuklacılık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
Ve sonra ona boşalacaklar ve sonra onu eğitecekler))
- These users thanked the author sadece82 for the post (total 6):
- Sergey Arı, Tolyan, Viar, Martin, Sevgililer Günü-74, Elnur
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Doğaüstü hiçbir şey yok. Annem gençliğinde Kafkasyalılar tarafından sık sık fotoğraflandı, hatta çevrelerde bulunmasına bile izin verildi.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 5):
- Sergey Arı, Artem.Maxsimov, Martin, Anadolu, Elnur
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
Bir şekilde çok fazla)
Genel olarak konu normal olsa da
Genel olarak konu normal olsa da
- These users thanked the author Şans for the post (total 3):
- Sibiryak89, Sfinc’ler, Artem.Maxsimov
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
- Registered for: 4 years
Bu sahada doğaldır. Ben de Kafkasyalıyım. Ve çoğu zaman Rus kızlarının bir daireye girmesine izin veriliyordu. İlk başta kırılırlar, deneyince hoşlarına gider
- These users thanked the author André for the post (total 4):
- seksmarina80, Sergey Arı, Sulu Svetlana, andylee
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
hayalperest
- These users thanked the author Ben Lazarus for the post (total 3):
- Tolyan, Gudgeon, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Flört etmek
-
- En güçlü orgazm!
Belki de yapacak bir işi vardı bu yoldaşlarla mı? Belki ordudakiler...... onu anlamadılar? Yoksa hemşerileri onu anlamazken, askerden onu bekleyen kız onlarla mı aldatmıştı? :göz kırp:
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
- Şans, Misha_blue57, Stas99rus
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
İyi versiyon, pek çok şeyi açıklayabilir))Evgenii-SPb: ↑04 Feb 2022, 12:54 Belki de bu yoldaşlarla bir ilgisi vardı? Belki ordudakiler...onu anlamadılar mı?
- These users thanked the author Şans for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Flört etmek
evet, bence bu sadece bir ensest kompleksinin bu fanteziler aracılığıyla gerçekleşmesi... sadece annesi için heyecanlanıyor, bu yüzden fantezi kuruyor...
bana annesinin 6 Kafkasyalı tarafından tecavüze uğradığını yazdı. 13 yaşındaydı.. dayanamadı. Bu sadece bir hayal...
bana annesinin 6 Kafkasyalı tarafından tecavüze uğradığını yazdı. 13 yaşındaydı.. dayanamadı. Bu sadece bir hayal...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
Ben Lazar, bir kızı 13 yıldır tanıyorum. Hatta onu gece için asker kışlasına götürmelerinin bir sakıncası olmayacağını söylüyor. Seks konusunda çok aktif.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Kafkasyalılar ve hatta seks konusunda dev olan siyahlar hakkında inanılmaz fanteziler! Sadece 1001 gecenin masalları!
Farklı halkların ve kültürlerin cinselliği üzerine sosyolojik çalışmaları okumak zorunda kaldım. Yani her şey tamamen bireyseldir. Bütün ulusların seks devleri ve seks cüceleri vardır. Her şey vücudun hormonal arka planına bağlıdır: hormon seviyesi ne kadar düşükse, seks arzusu o kadar zayıf ve cinsel potansiyel o kadar az olur. İşte bu!
Farklı halkların ve kültürlerin cinselliği üzerine sosyolojik çalışmaları okumak zorunda kaldım. Yani her şey tamamen bireyseldir. Bütün ulusların seks devleri ve seks cüceleri vardır. Her şey vücudun hormonal arka planına bağlıdır: hormon seviyesi ne kadar düşükse, seks arzusu o kadar zayıf ve cinsel potansiyel o kadar az olur. İşte bu!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Evgeniy-Spb, Sibiryak89, SergeiKa, Tolyan
-
Автор темыBoş ver
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 5 months
Şunu söyleyeceğim, Kafkasyalılar pek iyi aşıklar değiller. Normal olanları Ermeniler ve Gürcüler arasında da bulunabilir.
Fakat büyük bir artısı var. Rus kızlarını pis fahişeler olarak görüyorlar ve onları esirgemeden sikiyorlar.
Bu, kültürlerarası cinsiyette tipik bir durumdur.
Azeri bir erkeğin Azerbaycanlı bir kadınla seks yapmasını izlerseniz 10 saniye içinde uykuya dalacaksınız. Ama son kaltak gibi Rus’u becerecek ve sonra bacakları ovuşturacak.
Rusların Özbek kadınlarını, Kırgız kadınlarını vs. siktiği gibi, orospu gibi bağırıyorlar.
Fakat büyük bir artısı var. Rus kızlarını pis fahişeler olarak görüyorlar ve onları esirgemeden sikiyorlar.
Azeri bir erkeğin Azerbaycanlı bir kadınla seks yapmasını izlerseniz 10 saniye içinde uykuya dalacaksınız. Ama son kaltak gibi Rus’u becerecek ve sonra bacakları ovuşturacak.
Rusların Özbek kadınlarını, Kırgız kadınlarını vs. siktiği gibi, orospu gibi bağırıyorlar.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 16):
- seksmarina80, Sfinc’ler, Denis881, Sibiryak89, Artem.Maxsimov, Hiç kimse, Rogatik, SergeiKa, Tolyan, Spica5, YeniDim, Misha_blue57, Sergey_1176, Meloman Almatı, andylee, Stas99rus
-
- ön sevişme
%100 katılıyorum! !!nymphet: ↑06 Feb 2022, 18:30 Şunu söyleyeceğim, Kafkasyalılar pek iyi aşıklar değiller. Normal olanları Ermeniler ve Gürcüler arasında da bulunabilir.
Rusların Özbek kadınlarını, Kırgız kadınlarını vb. siktiği gibi, orospu gibi çığlık atıyorlar.
- These users thanked the author seksmarina80 for the post:
- Misha_blue57
-
- ön sevişme
Ah nasıl! Fantezi olsun ya da olmasın, bu onuncu mesele. Ama yazışmaları yayınlaman gerçeği... Sen iğrenç, küçük bir adamsın.Ben Lazar: ↑04 Feb 2022, 13:19 evet, bence bu sadece bu fanteziler aracılığıyla bir ensest kompleksinin gerçekleşmesi...sadece annesi için heyecanlanıyor, bu yüzden fantezi kuruyor...
şu adrese yazdı: Bana annesinin 13 yaşındayken 6 Kafkasyalı tarafından tecavüze uğradığını söyledi... Bunu hayal bile edemiyordu... Bu sadece bir fantezi...
- Boş ver
-
- Flört etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 8 months
Bunun Kafkasyalılarla veya diğerleriyle ne alakası var, tamamen hormonlara bağlı, insanların cinselliğini onlar yönetiyor.
ama elbette güneyliler güneşin etkisiyle daha sıcaktır.
ve elbette kadının yatakta nasıl davrandığı da rol oynar, eğer kadın aktifse erkek de çabalar,
Öyle olmasa bile adam pek ilgilenmez hale gelir ve birkaç görüşmeden sonra artık ondan hoşlanmaz olur.
ama elbette güneyliler güneşin etkisiyle daha sıcaktır.
ve elbette kadının yatakta nasıl davrandığı da rol oynar, eğer kadın aktifse erkek de çabalar,
Öyle olmasa bile adam pek ilgilenmez hale gelir ve birkaç görüşmeden sonra artık ondan hoşlanmaz olur.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Ben Lazar, bundan sonra nasıl olacağını muhtemelen bilmiyorsun Çöküş SSCB Azerbaycan’daki Rusları kovdu. Çocukların toplu halde tecavüze uğraması artık normal bir durumdu.
a 13 yaşında 6 erkek artık kayıt sırasında pek çok sıradan terhis ediliyor.
a 13 yaşında 6 erkek artık kayıt sırasında pek çok sıradan terhis ediliyor.
-
- Flört etmek
sen neden bahsediyorsun?
Bilmiyorum? Orada çocuklar hiçbir şeye dokunmadı. ve bazı kişilerin saldırıları dışında Ruslar özellikle sınır dışı edilmedi.
11 yıl boyunca Bakü’de yaşadım ve bu olayların görgü tanığıydım, saldırılar oldu, münferit vakalar oldu, ancak orada İhraç olmadı..
Kime anlatıyorsun, Azerbaycan dilini bile anlıyorum. dalga geçme!!!
Bilmiyorum? Orada çocuklar hiçbir şeye dokunmadı. ve bazı kişilerin saldırıları dışında Ruslar özellikle sınır dışı edilmedi.
11 yıl boyunca Bakü’de yaşadım ve bu olayların görgü tanığıydım, saldırılar oldu, münferit vakalar oldu, ancak orada İhraç olmadı..
Kime anlatıyorsun, Azerbaycan dilini bile anlıyorum. dalga geçme!!!
- These users thanked the author Ben Lazarus for the post (total 8):
- Sfinc’ler, Rudi, Piero, Erkekİçin, dış görünüş, Viar, Süleyman, Elnur
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Mümkün olsaydı bunun için sana bir kez değil beş kez teşekkür ederdim! Teşekkür ederim!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
insanların seks hakkında konuşmak için toplandığı burada bile onların milliyetçi işlerine müdahale ediyorlar.
Cevap için teşekkürler, o muhtemelen bir Ermeni ve Azerbaycanlılara bu şekilde iftira atıyor. savaşta kaybettiler ve şimdi
insanların seks hakkında konuşmak için toplandığı burada bile onların milliyetçi işlerine müdahale ediyorlar.
- These users thanked the author Rudi for the post (total 4):
- Sfinc’ler, Piero, dış görünüş, Elnur
-
- Flört etmek
Rudi, Rusça’da doğru yazıyorsun ve o da o harfleri bilmiyor! Görünüşe göre kendisi Ermenistanlı, bu yüzden her kelimede hatalar var. Ama Ermeniler güya büyükler ama sadece kendi gözlerinde))) Bakü’de Ruslara karşı bireysel saldırılar oldu ama Rusların Azerbaycan’dan sürülmesi olmadı, bu bir yalan!!! Ve şimdi Bakü’de Rusları kollarında taşımıyorlar. AMA bu site diğer konuların tartışıldığı bir yerdir...daha durgun...)))
13 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Tamam, ben de teşekkür ederim)
13 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Tamam, ben de teşekkür ederim)
- These users thanked the author Ben Lazarus for the post (total 3):
- Sfinc’ler, Piero, Elnur
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Ben Lazar, hakkında peri masalları anlatma Azeriler, ellerinde taşıdıkları şeyler hakkında. Orada kimse Rusları beklemiyor ve kimse onları kucağında taşımıyor. Oradan geçiyorduk, bir arabayla bu vahadan geçtik ve kendimizi geçtik, ayrıca sınırda daha fazla beyin yıkama yaptık.
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- alex503311, Misha_blue57
-
- Flört etmek
Kardeşim, Azerbaycan’da çok sayıda Rus yaşıyor takdir ediyorlar, “bizim Ruslar” diyorlar ama siz oradan geçiyordunuz, dolayısıyla genel durumu anlayamıyorsunuz, iyi ki Ukrayna sınırında henüz gümrükten geçmemişsiniz...)) )
- These users thanked the author Ben Lazarus for the post (total 4):
- Piero, Erkekİçin, dış görünüş, Elnur
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Ben Lazar, pek de bu konuya değinmedim böyle incelikler... ama tecrübelerime dayanarak en önemli şerefsizlerin ve dolandırıcıların Azeriler olduğunu biliyorum, onlar kendi aralarında bile bulunmuyorlar.
Tamam, bu bu forumun konusu değil. Öyleyse kapatalım
Tamam, bu bu forumun konusu değil. Öyleyse kapatalım
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Görelim
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
orfey, Devamını sabırsızlıkla bekliyorum
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- ön sevişme
Dürüst olmak gerekirse hayatım hakkında konuşmak konusunda biraz isteksizdim. Ne yazık ki, bu tür "peri masalı aptallarına" ve onların burada eksik olmayan "aklımdaki kardeşlerine" tepki vermemeyi henüz öğrenemedim. Elbette burada bu forumu varlıklarıyla şereflendiren akıllı, kültürlü, zeki, hoşgörülü insanların olması beni sevindiriyor. Yine A.P.’nin yazdığı gibi. Çehov. : Kısalık, yeteneğin kız kardeşidir)) Belki de hikaye anlatım tarzını değiştirmem gerekiyordu. Öte yandan, aptallar için yazmıyorum ama hayat hikayemin bir kısmını yeniden anlatıyorum. Bazen birisinin önce teşekkür etmesini, iletişim kurmasını, konu hakkında soru sormasını ve biraz sonra eşlerimi
eleştirmeye, ahlaki ve etik değerlendirmelerde bulunmaya başlamasını ve bir yandan da onların yaptıklarını unutmasını izlemek komik oluyor. kendi tercihlerimiz, yönelimlerimiz vs.. Sanki kiliseye gidip yeni görüşlerle buraya tekrar gelmiş gibiydik. Olay budur kardeşlerim. Daha kalın bir cilde sahip olmam gerekiyor)))) Sorularınızı cevaplamaya çalışacağım
eleştirmeye, ahlaki ve etik değerlendirmelerde bulunmaya başlamasını ve bir yandan da onların yaptıklarını unutmasını izlemek komik oluyor. kendi tercihlerimiz, yönelimlerimiz vs.. Sanki kiliseye gidip yeni görüşlerle buraya tekrar gelmiş gibiydik. Olay budur kardeşlerim. Daha kalın bir cilde sahip olmam gerekiyor)))) Sorularınızı cevaplamaya çalışacağım
- These users thanked the author Orpheus for the post (total 3):
- Evgeniy-Spb, Vladtsst, Piero
-
- Flört etmek
Kardeşim, heh, kim birbirini sikmez ? Ruslar Rusları sikmiyor mu? Yahudiler Yahudileri sikmiyor mu? Ve yaşadığım Ukrayna’da yakalanmak sana göre değil!!! O zaman herkes sana dürüst görünecek!!!
- These users thanked the author Ben Lazarus for the post:
- Elnur
-
- En güçlü orgazm!
orfey, karşılık vermek normalin anlık tepkisidir Adam. Ve sizin yönünüze yönelik herhangi bir girişimin nasıl bastırıldığı önemli değil. Öte yandan her şeye duygusal tepki verip ruhunuzu ve kalbinizi parçalamaya değmez. Çoğu zaman “eleştirinin” geldiği karakterler dikkatinize değmez.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Orpheus, Vladtsst
-
- Flört etmek
O kadar anlaşılmaz bir şey yazmışsınız ki, çevirmen olmadan anlaşılması imkansız...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 7 months
orfey, gerekli olduğunu düşündüğünüzü yazın. isteyen okur. örneğin ilgileniyorum
- These users thanked the author Fedor36 for the post (total 3):
- Orpheus, Evgeniy-Spb, Elnur
-
- ön sevişme
Lanet olsun!
Burada hâlâ siyasi bir tartışma var!
Dikkatinizi konudan uzaklaştırmayın.
Peki ya birisi.....birine... ..beğenmedim mi......soruları PM’de çözün!!! Ne oluyor, herkes senin çekişmelerini izlemek zorunda mı???
p.s. piyasadaki kadınlardan daha kötü.
Burada hâlâ siyasi bir tartışma var!
Peki ya birisi.....birine... ..beğenmedim mi......soruları PM’de çözün!!! Ne oluyor, herkes senin çekişmelerini izlemek zorunda mı???
p.s. piyasadaki kadınlardan daha kötü.
- Tolyan
-
- ön sevişme
Forum üyelerinin nerede ve nasıl iletişim kurabileceği ve tartışabileceği konusunda tavsiyeler.... sizin yetkinliğiniz değil, yöneticilerin yetkinliğidir. HER TÜRLÜ ORTAK GÖRÜŞE SAYGIYLA. ))
2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
nGönderinizin sonunda bunun sadece kişisel görüşünüz olduğunu eklememiş olmanız çok yazık) ve forum üyelerinin nerede ve nasıl iletişim kurması ve tartışması gerektiğine ilişkin
atavsiyenizin... öyle olmadığını DÜŞÜNÜYORUM: sizin yetkinliğiniz, ancak yöneticilerinki. HER TÜRLÜ ORTAK GÖRÜŞE SAYGIYLA. )) bunlar için üzgünüm. biraz önce yazılanlarda hata
25 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Yazınızın sonunda bunun yalnızca kişisel görüşünüz olduğunu eklememiş olmanız çok yazık) ve ben de bunu yapmıyorum’ seninki olduğunu düşünmüyorumsexmarina80: ↑11 Feb 2022, 05:34 Ah, kahretsin!
Burada hâlâ siyasi tartışmalar yapılabilir!
Peki, eğer birisi..... birine... ..beğenmeyen...sorunlarınızı PM’de çözün!!! Ne oluyor, herkes senin çekişmelerini izlemek zorunda mı???
p.s. pazar kadınlarından daha kötü.
Forum üyelerinin nerede ve nasıl iletişim kurabileceği ve tartışabileceği konusunda tavsiyeler.... sizin yetkinliğiniz değil, yöneticilerin yetkinliğidir. HER TÜRLÜ ORTAK GÖRÜŞE SAYGIYLA. ))
2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
nGönderinizin sonunda bunun sadece kişisel görüşünüz olduğunu eklememiş olmanız çok yazık) ve forum üyelerinin nerede ve nasıl iletişim kurması ve tartışması gerektiğine ilişkin
atavsiyenizin... öyle olmadığını DÜŞÜNÜYORUM: sizin yetkinliğiniz, ancak yöneticilerinki. HER TÜRLÜ ORTAK GÖRÜŞE SAYGIYLA. )) bunlar için üzgünüm. biraz önce yazılanlarda hata
25 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Kınamaya ya da ellerimi çırpmaya hakkım yok
- These users thanked the author Orpheus for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Elnur
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7441 Views