Halka açık yerlerde seks.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 241
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Halka açık yerlerde seks
Bunu bilerek beklemiyordum, sadece forumda okudum ve düşündüm. Ve burada bir köpek arıyordum)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 8 months
Denizdeydi, ancak akşam geç saatlerde, az sayıda insanın olduğu bir zamanda) her şey su altında olmasına rağmen aşırıydı
- These users thanked the author Peru’da for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Sualtı oral seks harika! Daha da havalı!!!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- sergey.petruhin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Girişte seks vardı ama çok şükür kimse çıkmadı))) Ben de parktaydım ama şans olmadı, amfinin arkasındaydık, kahrolası ayaktaydık, tam sikişmek istediğim sırada kalabalık geldi ... sonlandırdık)
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 2):
- Sibiryak89, sergey.petruhin
-
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
Farklı konularda iletişim kuruyoruz ve bu bizi birbirimize yakınlaştırıyor. Her şeyi telaffuz etmeniz gerekiyor ve o zaman her şey açık ve basit olacak!)
- These users thanked the author Gulya for the post:
- sergey.petruhin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 1 month
Kindar bir kızım vardı. Sırtını kumsaldaki sike yasladı, üzerini bir battaniyeyle örttü. Ben korktum ama o sadece memnuniyetle gülümsedi.
-
- Nirvana’dayım
Gülya, kocanla her şeyi tartışabildiğin için çok şanslısın ! Genellikle eşler en derin arzuları hakkında partizanlar gibi sessizdir. Yani kocamla asla uygulanmıyorlar. Ama yapabilirler; bir sevgiliyle...[QUOTE = 1637047195 user_id = 4026] S> nwe farklı konularda iletişim kurar ve bu bizi bir araya getirir. Her şeyi konuşmalısın, sonra her şey açık ve basit olacak!)
-
- Penetrasyon
Bunu zaten geçtik çok şükür... Geçtik
- These users thanked the author Gulya for the post:
- Büyüleyici
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 3 years 5 months
Bir kız sahilde birlikte seviştiğinde insanlar bunu kesinlikle görmüştür
- These users thanked the author Alex231 for the post:
- Büyüleyici
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Bir taksinin arka koltuğundaydı, sanki sürücü çarpmamış gibi xs) otelin balkonundaydı, yan balkondan seyirciler, birkaç yaşlı Alman vardı. Çalılıkların arasında, otuzbir çeken tanıkların olduğu bir Nudica’daydı. Ve hepsi bu değil. Ve evet, çok heyecan verici)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Gençliğimde, neredeyse bir kış boyunca girişte seviştik ve benimkinde müstakbel eşimle tanıştığımızda, sonra evimde, yatak odamda gizlice ve evde annem, babam, küçük kız kardeşim ve kapıyı kapatıyoruz, müziği açıp sevişiyoruz. Hastanede karımı desteğe koyduklarında, binaların arasındaki geçitte pencere kenarında oturuyordum, o bornozunu açtı, onu yukarı çekti. geceliktim ama külotsuzdum ve penisimin üzerine oturdum, yanmadan boşalmayı başardım Ziyaret ederken banyoya ya da akvaryuma seks yapmak için çıktılar, akşam pansiyonda sahildeydik. bira içiyordu, komşular yakınlarda bir çardakta oturuyorlardı, bu yüzden karısı onu çıkardı ve penisin üzerine oturdu, karanlık olmasına rağmen korkutucuydu ah gençlik!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Bu aslında en sevdiğim konulardan biri. Seks hayatım çıktığım kızın girişinde başladı. Orada bir yıldan fazla bir süre köpek stili, oral seks ve oral seks yaptık. Bu süre zarfında yakın olmamıza rağmen hiç yanmadık. Belki de bu yüzden bu tür yerlere karşı hâlâ özel bir arzum var. Sonra pek çok yer vardı, geceleri denizde en ilginç olanı, bir kurtarma kulesinden gelen projektör yönümüze yönlendirildi, biz ondan uzaklaşıyoruz ve arkamızdan hareket ediyor) Geceleri bir lambanın altında, bir kumsal, bir otobüs durağı , asansörde, balkonda tatilde, şehirde renkli arabada, parklarda. Kırım’da Vorontsov Parkı’ndaki bir bankta. Bir kafede, yaz terasında. Hakimin masasındaki mahkeme salonunun halka açık bir yer olarak kabul edilip edilemeyeceğini bile bilmiyorum?)) Genel olarak, fırsatın ortaya çıktığı her yerde. En ilginç olanı ise bunca zaman boyunca belki fark etmemiş olsam da hiç yakalanmadım. Gençlik en havalı ve en çılgın zamandır ama şimdiye kadar sinemaya gitmedim, bu fanteziyi gerçeğe dönüştürmek istiyorum.)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Bir tren kompartımanındaydı, herkes uyuyormuş gibi yapıyordu, yani yana doğru ama 5200 metre irtifada heyecan vardı, hostes endişeliydi, acele edelim, yoksa 2. pilot gelebilirdi ama gitmedi. Gel... Yurt, devlet hastanesi çok büyük. Aklıma başka bir şey gelmeyecek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 4 years 11 months
Çoğu zaman hiperin otoparkında kocam beni tankın arkasındaki arka koltuğa itiyor))) ve yeni hisler, Rosa Khutor’da teleferikte, kabinde, ooooohh eskisinden daha heyecan vericiydi vahşi plaj!!!
- These users thanked the author Alinka for the post (total 3):
- Temiç, Sibiryak89, Büyüleyici
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Evet, bana öyle geliyor ki bu birçok insanın başına geldi. Mütevazı bir yazar olmama ve böyle bir deneyime sahip olmama rağmen. Çalılar, bir dönme dolap, sadece bir bank. Sinemada işler yolunda gitmedi, son sırada çok fazla insan var her zaman)) ama ilk sırada kimse yok
araba, oral seks hoşuma gitmedi, her şey sakıncalı, dikkat dağıtıcıydı, herkesin kendine göre
- These users thanked the author Temiç for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
Forumun bu bölümünü okuduktan sonra hayatımın ne kadar sıkıcı olduğunu fark ettim...

- These users thanked the author INVAR for the post (total 2):
- Nikk, Zorba Carrie
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 4 months
Geceleri bir park alanında, eşimle birlikte bir arabanın kaportasında. İki adam sessizce izledi... Bu onu çok heyecanlandırıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Dzian, bu uzun zaman önce oldu. Ayrıca park alanında, üçü polis üniformalı olmasına rağmen adamlar da izliyordu))
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 2 months
Eşim bana bulvarın ortasında, insanlar bizden 30-40 metre uzaktayken oral seks yaptı.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Sahilde eşiyle birlikte bir çalının arkasında, bize yakın çok az kişi vardı, çocuklu iki anne vardı, biri bizi yaktı, diğerine gösterdi, skandal çıkaracaklarını sandılar ama hayır , bira içtikçe hala içiyorlar, ancak bize daha sık bakmaya başladılar
- These users thanked the author Maksil for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
-
- Nirvana’dayım
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Arabada bagajı kaldırdım ve arka koltukta kaputu 69 pozisyonda açtım!!!
-
- Oral stimülasyon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
öğrenciyken üniversiteden önce arabada sevişiyordum, sonbahardı, camlar terliyordu. insanlar geçti ve bazen içeriye baktılar). Sahildeydim, karımı beceriyordum. o zamanlar içki satışı yapılan köşkün biraz arkasında. geceydi ve kimse bizi görmedi ama biz orada olan herkesi gördük. Biseksüel olduğumu zaten söylemiştim. Bir erkekle birlikteydim, arabamda gidiyorduk ve bunu istiyorduk. yol o kadar kalabalık değildi, arabayı durdurdum, yol kenarındaki çalıların arasına girdim ve beni orada becerdi. Yakınlardan arabalar geçip yavaşladılar, sahibi olmayan bir arabanın neden yolda durduğunu anlayamadılar. tuvalette, garajda, arabada birden fazla kez oldu. çoğu zaman aynı adamla ve birkaç kez başka kadınlarla ve karısıyla. Eşimle trendeydik, sevişiyorduk ve kondüktör kapıyı çalıyordu. Ona meşgul olduğumu söylüyorum, sonra yanıma geliyor, o da geri kalmıyor ve çay isteyip istemediğimizi soruyor))
- These users thanked the author Rudi for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
Kız arkadaşımı bu tür deneyler yapmaya gerçekten ikna etmek istiyorum. Her ne kadar prensipte çıplaklar plajına gitmeye hazır olsa da, bu küçük bir mesele)
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Bir iş arkadaşımla iyi bir deneyim yaşadım. Altı kişi (üçer üçer) bir iş gezisine geldik, küçük bir kasaba, bir rezervuarın kıyısında, her yer güzellikler... Akşam kaldığımız bölüm otel odasında toplandık, konyak içtik. , kendimizi şampanyayla cilaladık ve yürüyüşe çıktık. Kıyıda plaja erişimi olan büyük bir park var, herkes farklı yönlere dağılmış. Elli yaşlarında bir bayan ve ben uzun süre parkta yürüdük, sahile çıktık, sonra şeytan dilimi çekti, hadi kumun üzerine oturalım diyorum. Oturmak. Zaten hava kararmaya başlamıştı. Etek giyiyordu, bacakları iki yana açılmıştı, beyaz külotu görünüyordu. Zorlandım. Ona sarıldım ve onu kumların üzerine yatırdım. Ve sonra patladı! Beni oyuncak bebek gibi yakaladı ve "uzun zaman oldu bir erkeğim oldu" sözleriyle beni kendi üstüne fırlattı. Bunu bir eylem çağrısı olarak anladım ve hızla külotuyla birlikte eteğini de çıkardım. Kot pantolonunu dizlerine kadar zar zor indirecek zamanı bulan kendisi de kendini bunun içinde buldu. Ne yapıyordu! Kama Sutra dinleniyor! Onun böyle bir mizaca sahip olduğundan, şehvetli zevklere bu kadar susamış olduğundan bile şüphelenmedim! Kısacası, parktan ayrıldıktan yaklaşık kırk dakika sonra etek giydi ama külot giymedi ve otele kadar elimi tuttu ve yürürken parmaklarımı vajinasına soktu. Neyse ki hava zaten karanlıktı. İş gezisinin beş günü boyunca, işten önce ve işten ayrılmadım. Günde üç ya da dört kez sevişiyorduk, son gün zaten duvarlara tutunuyordum! Eve döndük ve her şey bitti, yine bir çalışan oldu, güzel bir kadın olmasına rağmen biraz ciddi ve katı! Bir daha onunla iş gezisine çıkmadık. Yazık!
-
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 3 months
Sinemadaydı, son sıradaki kız beni asıyordu, film ilgi çekici değildi)
O da hastanedeydi, annemi randevuya götürdüler, beklerken gittiler koridora çıktım ve ofisin yakınındaki bir bankta o da belimin düğmelerini çözdü ve emmeye başladı. Üstelik koridorun ilerisinde yerleri yıkayan bir temizlikçi kadın vardı))
Ve bir kez daha soyunma odasında kahrolası bir oral seks yaşandı)
Ah evet, su parkında bile Bir zamanlar bir sürü farklı sauna vardı, birinde içeri girdiler ve orada kimse yoktu, loş ışık, sis. Mayolarımı da çıkarıp ağzına koydu. Birinin içeri girmesi hem korkutucu hem de harikaydı)
O da hastanedeydi, annemi randevuya götürdüler, beklerken gittiler koridora çıktım ve ofisin yakınındaki bir bankta o da belimin düğmelerini çözdü ve emmeye başladı. Üstelik koridorun ilerisinde yerleri yıkayan bir temizlikçi kadın vardı))
Ve bir kez daha soyunma odasında kahrolası bir oral seks yaşandı)
Ah evet, su parkında bile Bir zamanlar bir sürü farklı sauna vardı, birinde içeri girdiler ve orada kimse yoktu, loş ışık, sis. Mayolarımı da çıkarıp ağzına koydu. Birinin içeri girmesi hem korkutucu hem de harikaydı)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 6 months
Tam olarak aynı durum vardı , sadece seks sırasında Eşim ve ben de bu yol üzerinde bizden bir metre uzakta bir yayanın yanından geçtik.drmaksimfil: ↑06 Oct 2021, 20:08 Sokak ortasında yaya yolunun yanındaki çalıların arkasında karımla sikişiyordum)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post