Doğru mu bilmiyorum ama her zaman grup oyunlarında birlikte yer aldığımız arkadaşım bana şunu söyledi.
O zamanlar 18-19 yaşında olduğunu söyleyerek grup arkadaşını alıp götürdü. Onu eve getirdi ve orada iki diuganla birlikte toplantıyı kutladılar. Filmi izlemek için beni odaya çağırdılar ve filmi izlerken uyuyakaldığını söyledi. Farklı insanlardan yüksek sesle inlemeler duyulduğunda, neler olduğunu hemen anladığını söyledi. Babasının kendine iyice işediğini ve aletini serbest bıraktığını ve annesini sertçe becerdiğini bilerek bir yudum su almak için mutfağa gitti. Kız arkadaşı gitmişti, Koridorda yürürken oturma odasına baktı çünkü orada kapı yoktu ve bir sorun vardı o sırada babası Fedya kızıyla sikişiyordu (penisinin ata benzediğini söylüyor.) Kanepenin kol dayanağında yatıyordu, Yakut’a benzeyen küçük bir arkadaş onun üzerinde durdu ve sikini ağzına soktu, ona izin vermedi. inledi, dedi, babasının yüzünden, daha doğrusu onun itişlerinden dolayı tükürüğü bir dereye akıyordu, arkadaşının siki dolu ağzına girdi, benim sikim zar zor sığıyordu. Ve üçüncü arkadaş dişleriyle gömleğini tutuyordu, annesinin boynundan sarkan sutyeni annesinin yanına geldi, o anda kıçını yırttı, kıçından sikmeye çalıştı, ya acıdan ya da bir vızıltıdan inledi ve onu çağırdı. Orospu, ayağa kalkıp delirdiğini söylüyor, babası onu gördü ve sırıttı, sanki onun bekaretini ilk koparan benmişim ve sen değilmiş gibi, eve döndüğünde gittiğini söylüyor anne. Kanepede yatıyordu, ilk başta çörekler arasında çok fazla mukus vardı, siklerden ağzındaki mukus çoktan kurumuştu, ölü bir uyku gibi uyuyordu. Ne babası ne de ikinci arkadaşı vardı. Mutfakta çıplak votka içti ama prezervatifi almadı, spermin boğulmasından dolayı lenkayı yırttıklarını söylüyor, annesiyle başladıklarını, iki tane emdiğini ve babasının onu siktiğini söylüyor. ve odanızdan genç bir kadın çıktı, biz ona gittik, bizi korkutmadı, sikini yuttu ve soru sormadı, sonra baban anneye verdi ve kendisi de oğlu gibi dedi. Yapamadı, o yüzden sikişecek. Her şey bittikten sonra onu uğurlamak için ayrıldılar. O zamandan beri babasıyla konuşmadı.
Arkadaşın hikayesi
-
Автор темыMoto oyunu
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

- These users thanked the author Moto oyunu for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fedor36, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum