Yorgunum)
-
Автор темыEric
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 5 months
Yorgunum)
Virt’i gerçekten denemek istiyorum, yoksa yakında delireceğim. Fotoğraf lazım olursa özel mesaj atarım. Yükseklik 1.80. sarışın, mavi gözlü, biraz göbekli, karın kaslarım bu kış yaza kadar beni terk etti) Henüz sağlıklı ilişkiler için zamanım yok, sadece iletişim için ve belki biraz daha fazlası için)
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыEric
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 5 months
Yanıt: yoruldum)
Bunu düşünmediğimi düşünüyorsun, kızın ilgiye ihtiyacı var ki bunu şimdi veremem (ve üstelik onunla daha başlangıçta dalga geçmeye, daha sonra cevap vermeyeceğini veya böyle bir şey bulmayacağını fark ederek) onu daha da fazla gücendirmemek için düşünmelisin ve 2) ve ben bunu düşünemiyorum bile, ya da belki de sabah dörtte kulüpten aç bir şekilde gelen ilk kişi ama Virta hakkındaki fikrim oldukça iyi, birkaç kez stresimi atmam gerekiyor. Bunlar ihtiyaçlardır ve yokluğunda biz... Evet, iki aylık bu yoksunluktan sonra bunun nasıl bir şey olduğunu hatırlamam gerekiyor)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: yoruldum)
Dört seçeneğim var: 1) Kişi Rusça değil ve otomatik çevirmen kullanıyor, aldıklarını biraz düzenliyor. 2) Bu bir kişi değil, bir bot. Cevapları da saçmalıklara dönüşüyor. 3) Yazarın bir hastalığı var ve uzun süre konsantre olamıyor ve düşüncelerini ifade edemiyor. 4) Yazarın o kadar acelesi vardı ki, otomatik çevirici metni kendisi ekledi. Ancak yazar ne yazdığını kontrol etmedi.
Ne düşünüyorsunuz?
Not: Başka bir seçenek daha var. Bu, yazarın yazmaması ancak metni dikte etmesi durumunda olur. O zaman metnin saçma olduğu da ortaya çıkabilir.
Bu ilginç. Sonuna neden bu kadar belirsiz yazıyorsun?eric: ↑28 Dec 2021, 23:14 Bunu düşünmediğimi düşünüyorsun, kızların ilgiye ihtiyacı var ki bunu şimdi veremem (ve üstelik daha başlangıçta onunla dalga geçmeye, daha sonra cevap vermeyeceğini veya bir fikir bulmayacağını fark ederek) onu daha da fazla gücendirmemek için bir şeyler yapmalısın, 2’yi düşünemiyorum bile) ve bunu düşünemiyorum bile, ya da belki de saat dörtte kulüpten gelen tanıştığım ilk kişi. sabah acıktım ama Virta fikri oldukça iyi, birkaç kez stresimi atmam gerekiyor. Bunlar ihtiyaçlardır ve yokluğunda biz... Evet, iki aylık bu perhizden sonra nasıl olduğunu hatırlamam gerekiyor)
Dört seçeneğim var: 1) Kişi Rusça değil ve otomatik çevirmen kullanıyor, aldıklarını biraz düzenliyor. 2) Bu bir kişi değil, bir bot. Cevapları da saçmalıklara dönüşüyor. 3) Yazarın bir hastalığı var ve uzun süre konsantre olamıyor ve düşüncelerini ifade edemiyor. 4) Yazarın o kadar acelesi vardı ki, otomatik çevirici metni kendisi ekledi. Ancak yazar ne yazdığını kontrol etmedi.
Ne düşünüyorsunuz?
Not: Başka bir seçenek daha var. Bu, yazarın yazmaması ancak metni dikte etmesi durumunda olur. O zaman metnin saçma olduğu da ortaya çıkabilir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 568 Views
-
Last post by Eustace