Kızı İzleyiciler
-
Автор темыNikolay.
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Kızı İzleyiciler
Kim kızları hakkında casusluk yapmaktan hoşlanır? Kendimizi yakmamak için deneyimlerimizi paylaşıyoruz, sadece bu da değil.
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Re: Kızı İzleyiciler
çünkü açıkça sağlıksız şeyler yazıyorsun.
gözlem için bir psikiyatriste gitmeniz gerekir... Böylece sizi fark etmeden gözlemleyebilir , böylece seni izlediğim psikiyatrist.

- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post:
- Borç almak
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 2 months
Sevgili, bu kadar kategorik olma. Bir şeye tepki gösterip kalbinizi, ruhunuzu parçalamayın, her şeyde bir orantı olması gerektiğini anlıyorum ama sapıkların sitesindesiniz.gözlem için bir psikiyatriste başvurmanız gerekir... Seni gözetleyebilsin diye Psikiyatristin seni izlediği fark edilmiyor.çünkü açıkça sağlıksız şeyler yazıyorsun.
-
Автор темыNikolay.
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
-
- ön sevişme
Ve işin psikolojik boyutuna gelince. gözetleme vb. gibi kendi yönündeki eylemlere rıza göstermeyen üçüncü şahıslar... İnsanın farkında olmadığı şeyler artık norm değil... Çünkü bu tür düşüncelerle kişinin zihninde neler olup bittiği belli olmuyor. kafa... Umarım düşüncelerimin gidişatını anlayışla karşılarsınız....
Sekste sapkınlıklar muhtemelen SSCB döneminden kalma sanırım... Ve bu kesinlikle doğru tanım değil. Sebebi basit, bir erkeğin ve bir kadının yatakta ve genel olarak sekste ne yaptığı, partnerlerinden birini nasıl ve neyle sikeceği, bu gece sikişenler için kişisel bir mesele... Karşılıklı rıza ile istediklerini yapabilirler, asıl önemli olan kendilerini iyi hissetmeleridir... tamamen ruhlarının arzuladığı her şeyi. Bu onların kendi işi. Önemli olan bununla başkalarının gözüne girmemeleri... Dolayısıyla benim için sekste sapıklık diye bir kavram yok..Evgenii-SPb: ↑27 Dec 2021, 21:22 Her şeyde bir orantı olması gerektiğini anlıyorum ama sen sapıkların sitesindesin.
Ve işin psikolojik boyutuna gelince. gözetleme vb. gibi kendi yönündeki eylemlere rıza göstermeyen üçüncü şahıslar... İnsanın farkında olmadığı şeyler artık norm değil... Çünkü bu tür düşüncelerle kişinin zihninde neler olup bittiği belli olmuyor. kafa... Umarım düşüncelerimin gidişatını anlayışla karşılarsınız....

- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post (total 3):
- Anonim, Fedor36, INVAR
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 2 months
vlad.galtskiy,
Anladım düşünce treniniz. Ve dünyayı daha temiz hale getirmek istediğinizi anlıyorum)
Anladım düşünce treniniz. Ve dünyayı daha temiz hale getirmek istediğinizi anlıyorum)
-
- ön sevişme
Sadece şunu söylemek istiyorum ki dikizleyen kişi bir Sokakta birinin kafası ve karışıklığı..!
- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ve sonra, bu ahlaksız ve çılgın forumda takılan bazı forum kullanıcılarının "arka sokaktaki birini silmeye..."" başlayabileceklerine dair korkunç bir şüphe ortaya çıkıyor!!! Garanti yok!!! :kullanıldı:
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
Kızlarım, kıyafetlerini değiştirirken veya duştan çıkarken annelerine göre daha çok utanıyorlar. Ve o evde olmadığı zamanlarda, yaz aylarında çeyrekte yarı çıplak dolaşıyorlar. Neden korkmalılar? Eğer sistematik olarak büyük olanı sikersem ve 13 yaşındaki daha genç olanı zaten sikime yerleşmeyi hayal ediyor. Yürürken uyluğuyla ya da küçük göğsüyle ona dokunmaya çalışıyor. Ve kapıya girmeme gerek yok ve evde yeterince kız cesedi var!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 4):
- Nikolay., Evgeniy-Spb, Tolkala, Ded
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Doğru yaklaşımKızlarım, kıyafetlerini değiştirirken veya duştan çıkarken annelerine göre daha çok utanıyorlar. Ve o evde olmadığı zamanlarda, yaz aylarında çeyrekte yarı çıplak dolaşıyorlar. Neden korkmalılar? Eğer sistematik olarak büyük olanı sikersem ve 13 yaşındaki daha genç olanı zaten sikime yerleşmeyi hayal ediyor. Yürürken uyluğuyla ya da küçük göğsüyle ona dokunmaya çalışıyor. Ayrıca kapıya girmeme gerek yok ve evde yeterince kız cesedi var!

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
-
- ön sevişme
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 1288 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 33 Replies
- 3493 Views
-
Last post by Sool40
-
- 18 Replies
- 8220 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
-
New post Kızı yatağa yatırmanın bir amacı yok!
by Orjinallik » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 15 Replies
- 696 Views
-
Last post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-