Anneler doğumdan sonra bebeklerine şaka yapar mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
- Orientation: biseksüel
Re: Anneler doğumdan sonra bebeklerine şaka yapar mı?
Bebekle şakalar yapıyoruz.
- These users thanked the author bir peri for the post (total 20):
- Denis881, Uyanmak, Duvar, Forum, seksmarina80, KseniaPony, Aylaz, kaptan63, Sibiryak89, Senin zehirin, DEF#1, Wot_ja, Sonraki, ajanjohnsmith, sapık, Ted_2023, Solgans1970, Alexander Adexander, Guguk kuşu, edgard.shuhard
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Peki bir kadın doğum yaptıktan sonra kadın olmaktan çıkar mı????
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 7):
- KseniaPony, Anne, kaptan63, Senin zehirin, Sonraki, İsveç125, edgard.shuhard
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Şaka falan yapıyorlar)
- These users thanked the author ahlaksız for the post (total 9):
- annem adam yaptı, Uyanmak, KseniaPony, Sibiryak89, Senin zehirin, Sonraki, sapık, Ted_2023, edgard.shuhard
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
evet bu çok büyük bir arzu ve bundan kaçış yok
- These users thanked the author Liza for the post (total 10):
- rmt, Uyanmak, Toronto, KseniaPony, Sibiryak89, Senin zehirin, DEF#1, Wot_ja, Alexander Adexander, Guguk kuşu
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Orientation: heteroseksüel
Freud, dadıların bazen bebeklerin amlarıyla mastürbasyon yaptığını yazdı. Muhtemelen bahsettiğimiz şey bu.
- These users thanked the author tenzör for the post (total 3):
- KseniaPony, sapık, Kurulum₩
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
Geçen yıl bebeğim anaokuluna gitti, 3 yaşına girdi. Böylece, genç dadı için bir duruşma ve gerçek bir cezayla sonuçlanan büyük bir skandal ortaya çıktı! Kızları kucağına alıp amlarına mastürbasyon yaptı ve gündüz uykusunda da erkeklerin amlarını ağzına alıp bundan zevk aldı! Hem erkekler hem de kızlar onu sevdi! Ve kazara yandı - bahçe aşçısı pencereden kollarında oturan bir kızın elbisesinin altına nasıl uzandığını gördü ve kız zevkle gözlerini devirdi... Tanrıya şükür, bu benimkini etkilemedi!
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Seni anaokuluna gönderir göndermez şaka yapmaya başlıyorlar
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Çoğunlukla babalar şaka yapar)
- These users thanked the author Johnny for the post (total 3):
- sapık, Sandro, Guguk kuşu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
Ayrıca anaokulunda amımı sallarken beni büyüttü
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Orientation: eşcinsel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Yeni bir tane alacağım
tg’ye yazın
@no1no2no3no4
Sohbet edebiliriz
tg’ye yazın
@no1no2no3no4
Sohbet edebiliriz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
Ama öyle görünüyor ki - ne anlama geliyor? öğretmen umurunda mı? Yalnızca çocuğa hiçbir şey olmamasını, bir tür yaralanma almasını, bir yerden düşmemesini vb. sağlamaktan sorumludur. Amcığıyla ne yapıyor - onun için ne önemi var? Belki kendisi de çocukken mastürbasyon yaptı ve bunu erkeklere gösterdi ve erkeklerden izledi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Sanırım etrafta oynuyorlar) yine de)
- These users thanked the author maxim.maximovich for the post (total 2):
- sapık, Herurg
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
Eğer annelerden biri bunu yaparsa, o zaman bu lanet soruyu soran kişi gibi kendisinin de akıl hastanesine yatması gerekir.
- These users thanked the author Anonim for the post (total 8):
- Tanya, Ensest sürtük, Sibiryak89, Marisola, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Firavun faresi, Eski Şeytan, Mezar
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Bir kızın nasıl sikildiğini ve kucağında bir bebeği olduğunu kendim gördüm, çok heyecan vericiydi
- These users thanked the author Drandulet264043 for the post (total 9):
- KseniaPony, Ded, SERG!!, Rasaroam, DEF#1, MağaralarJ, sapık, Herurg, Guguk kuşu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
Ben yapmadım ama kız kardeşim çocukken oğlumun amını öpmüştü çünkü bu birkaç kez oldu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
Büyük olasılıkla birkaç kez değil. Bu yaramaz çocukları sakinleştirmenin en eski yoludur. Görünüşe göre bu güne kadar hayatta kaldı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Eşim neredeyse kızını emzirmeye başladığında beni çağırıyor ve spermi ağzına vermem için çağırıyor... ve spermi yutmuyor, sadece ağzını açıyor ve sperm göğsüne akıyor. Ve tam olarak beslenen kişi.
- These users thanked the author Voldemort’un for the post (total 19):
- Nikolay., KseniaPony, Korsan, SERG!!, Rasaroam, DEF#1, milletvekili92, MağaralarJ, sapık, Bay x, Ted_2023, Solgans1970, Herurg, Henson, Denis881, Al Admin Rutovich, Dmitri244, Guguk kuşu, IchAğustos
-
- Orgazm!
Eşim 6 aylıkken emzirmeyi bıraktı ama sonra onu mastürbasyon yaparken ve kızı da memesini emerken yakaladım.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 13):
- KseniaPony, Öksürük, Korsan, SERG!!, DEF#1, Wot_ja, Eski Şeytan, Hız Adamları, MağaralarJ, sapık, Herurg, Ted_2023, Denis881
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Ben de bunu yaptım! Kızım için güzel bir tamamlayıcı yiyecek oldu ve çok hoşuma gitti.
- These users thanked the author Nikolay. for the post (total 6):
- KseniaPony, Korsan, sapık, Herurg, Yetişkin_17, Guguk kuşu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272

:evet:..................................
- These users thanked the author EVLER for the post (total 3):
- Vlad.Galtsky, Anonim, Tanya
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Bilginin kaynağının bağlantısını verir misiniz?) Hangi eski çağlarda çocukları bu kadar sakinleştirdikleri çok ilginç !? Belki hala mızrak ve yaylarla ortalıkta dolaşan bazı Afrika kabilelerinde!))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Orientation: aseksüel
Tabi ki çocuğunuz özeldir, yağmur bile onu atlatır, şemsiyeye bile ihtiyacı yoktur....Snejana: ↑05 Sep 2021, 20:57 Geçen yıl bebeğim anaokuluna gitti, 3 yaşına girdi. Böylece, genç dadı için bir duruşma ve gerçek bir cezayla sonuçlanan büyük bir skandal ortaya çıktı! Kızları kucağına alıp amlarına mastürbasyon yaptı ve gündüz uykusunda da erkeklerin amlarını ağzına alıp bundan zevk aldı! Hem erkekler hem de kızlar onu sevdi! Ve kazara yandı - bahçe aşçısı pencereden kollarında oturan bir kızın elbisesinin altına nasıl uzandığını gördü ve kız zevkle gözlerini devirdi... Tanrıya şükür, bu benimkini etkilemedi!
- These users thanked the author NitroJ for the post (total 2):
- KseniaPony, Guguk kuşu
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Şimdi, eğer bir çocuk varsa, bu birisini harekete geçirecektir.
Sonra birisinin çocuğu beslediğini ve emzirildiğinde boşalabileceğini yazmışlar, herkes değil ama
memeleri olan birisi yapabilir. hassas, eşime öyle bakardım, besleniyor ve önümde boşalıyor.
Sonra birisinin çocuğu beslediğini ve emzirildiğinde boşalabileceğini yazmışlar, herkes değil ama
memeleri olan birisi yapabilir. hassas, eşime öyle bakardım, besleniyor ve önümde boşalıyor.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
- KseniaPony, Eski Şeytan
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
4 yaşına kadar periyodik olarak bu şekilde kendini şımarttı.
Bence oğlunu bu harika dünyayla tanıştıran kişinin anne olması normal. seks!
Oğul yaklaşık 8 aylıkken, karısı diliyle penisini denedi... .....ve heyecanlandı!
4 yaşına kadar periyodik olarak bu şekilde kendini şımarttı.
Bence oğlunu bu harika dünyayla tanıştıran kişinin anne olması normal. seks!
- These users thanked the author seksmarina80 for the post (total 12):
- KseniaPony, Öksürük, DEF#1, Wot_ja, Juravl, sapık, Ted_2023, Herurg, Solgans1970, Kostiai72, Denis881, Guguk kuşu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
20. yüzyılın başında Ryabushinsky Konağı’nda cinsel eğilime sahip bir anaokulu bulunuyordu.
Freud vahası
Sovyet yönetimi altında tüm bilimsel araştırmaların katı bir şekilde yapıldığına inanılıyor en ortodoks anlayışıyla Marksizm-Leninizm teorisine tabidir. Bu tamamen doğru değil. Devrim sonrası ilk yıllarda, psikoloji ve pedagoji alanı da dahil olmak üzere ülkede en cesur deneylerin çoğu gerçekleştirildi. Şimdi buna inanmak zor ama yirmili yılların başında Freudculuğun dünyadaki önde gelen merkezlerinden biri olarak kabul edilen yer Sovyet Rusya’ydı.
Buna karşılık, Sovyet Freudcu vahalardan biri de ev 6’ydı. /2, Malaya Nikitskaya Caddesi üzerinde
1902 yılında ünlü mimar Fyodor Shekhtel tarafından tüccar ve hayırsever Stepan Ryabushinsky için inşa edilmiştir. Devrimden sonra Halk Dışişleri Komiserliği’nin bölümlerinden biri burada bulunuyordu, ardından yerini Devlet Yayınevi kurulu aldı ve 1924’te Devlet Psikanaliz Enstitüsü buraya taşındı.
Çalışanlarından biri olan Alexander Luria şunları yazdı: “Yirmi bir yaşındayken, başkanı Profesör Ermakov olan Rus Psikanaliz Derneği’nin bilimsel sekreteri oldum. .. Bize harika bir ev verildi - bir Ryabushinsky malikanesi... İpek duvar kağıdıyla kaplı muhteşem bir ofis aldım ve orada korkunç bir ciddiyetle oturdum, iki haftada bir psikanalist toplantıları düzenledim. Köşkün birinci katında psikanalitik topluluğumuz, ikinci katında ise psikanalitik bir anaokulu bulunuyordu. Çalışmamız büyük bir eğitimsel etki yaratmadı, ancak bir süreliğine bilimin en ilginç problemlerini ideal koşullarda inceleme fırsatı bulduk.”
Enstitünün kendisi bir yıl önce kuruldu. , yirmi üçte. Görevleri arasında psikanaliz alanında bilimsel ve teorik araştırmaların organizasyonu, devlet sorunlarının bilimsel çözümü - aynı Freudcu platformda, psikanaliz alanında bilim adamlarının eğitimi yer alıyordu.
Fakat en ünlüsü elbette Uluslararası Dayanışma yetimhanesi olarak da bilinen psikanaliz anaokuluydu.
Psikanalitik anaokulunun emirleri
Buraya Stalin’in oğlu Vasily katıldı. , Otto Schmidt’in oğlu Vladimir, Fyodor Sergeev’in oğlu (parti takma adı "Yoldaş Artem") Artem ve diğer üst düzey ebeveynlerin birçok çocuğu. Toplamda iki ila altı yaşları arasında yaklaşık 25 kişi var. Çocuklar hafta sonları evlerine götürülüyordu.
Freudcu eğitimin temel ilkesi çocukları hiçbir şey yapmaya zorlamamak, böylece bilinçaltının serbest bırakılmasıdır. Azarlamayın. Cezalandırmayın. Çocukla sert bir tonda konuşmayın, sesinizi yükseltmeyin. Hiçbir şekilde utanç duygusuna neden olmayın. Övgü de yasaktır; öznel değerlendirme yoktur. Sadece kelimelerle ve örneklerle açıklayabilirsiniz.
Bir çocuk altını ıslatırsa ve ıslak pantolonla dolaşırsa, sakince ona tam olarak ne konuda yanıldığını söylerler. Ve pantolonlarını değiştiriyorlar. Başka bir çocuğa vurduğunuzda size acının ne olduğunu, nereden geldiğini, başkalarına neden zarar vermemeniz gerektiğini söylerler. Bir çocuk tahtadan çarpık bir sopa oymuşsa, o zaman eleştirilen çarpık eller değil, çarpık sopaydı.
Ortak toplum hâlâ tüm bunlardan kurtulma kapasitesine sahipti. Tırpan kendisini Freudculuğun özünün başladığı bir taşın üzerinde buldu: cinselliğin yüceltilmesi.
Psikanalizin ilkelerine göre
Anaokulu müdürü Vera Schmidt (eşi) Efsanevi Otto Yulievich Schmidt’ten) raporlarından birinde şöyle yazmıştı: "Psikanaliz, bir çocuğun cinsel yaşamını inkar etmenin ve cinselliğin yalnızca ergenlik döneminde, cinsel organların olgunlaşmasıyla birlikte başladığını varsaymanın kabul edilemez bir hata olarak değerlendirildiğini gösteriyor."
Elbette kimse mastürbasyondan bahsetmiyor. Çocukları zorlamadı ama aynı zamanda mastürbasyon da yasak değildi. Tam tersine kendilerine belli yerlere dokunma ihtiyacının nereden geldiğini çocuklara tam olarak anlatmaya çalıştılar, bunda utanılacak bir şey olmadığını, bunun uyku, hava, uyku ihtiyacı ile aynı doğal fizyolojik ihtiyaç olduğunu söylediler. yiyecek ve içecek. Ama yine de başka bir şeye, daha yaratıcı bir şeye yönelmeyi ve bu yeni aktiviteden benzer bir zevk almayı önerdiler.
Ne kendi ne de karşı cinsten bir çocuğun bedeni, bir sır değildi. Çocuklar gerçekten zaman zaman birbirlerine kıyafetsiz baktılar, sorular sordular ve kapsamlı cevaplar aldılar. Aynı zamanda hijyen ve temizliğin temelleri anlatıldı.
Öğretmenlerin çocukları öpmesi ve okşaması yasaklandı. Vera Fyodorovna, öpücüklerin ve okşamaların çocukların şefkat ihtiyacını değil, öğretmenlerin gizli cinselliğini tatmin ettiğine inanıyordu. Korkunç personel değişiminin ve daha da inanılmaz dedikoduların nedeni budur.
Doğal son
Komisyon üstüne komisyon, kontrol üstüne kontrol. Anaokulunu kapatmak istediler ama ardından Alman madenciler sendikası "Birlik"ten bir heyet ortaya çıktı. Komintern kardeşler gördükleri karşısında büyülendiler ve yetimhaneyi himaye altına aldılar. Bu olaydan sonra ev-laboratuvara “Uluslararası Dayanışma” adı verildi. Şu anda kapatmak politik açıdan yanlış bir adım olacaktır.
Freudculuğa düşkün olan Troçki’nin himayesi bir süre işe yaradı. Ancak bu durum elbette uzun süremezdi.
Yetkililer Ermakov’un fikirlerinde nesnel analizin yerini öznel yorumun aldığını, toplumsal köklerden kopuşu ve daha birçok şeyi gördüler. Marksist-Leninistlere de eşit derecede düşmandılar. Ve bir anda ortaya çıkan bir yıldırım gibi, bir sonraki komisyonun sonucu gürledi: “Yetimhanede yaşayan çocukların çoğunda cinsel belirtiler ve mastürbasyon görülüyor. Ailelerden Yetimhaneye yeni giren çocuklarda bu durum görülmüyor.”
Enstitü kapatıldı, psikanaliz anaokulu sadece anaokulu haline getirildi, ardından tamamen tasfiye edildi.
1926’da Konakta Tüm Birlik Yabancı Ülkelerle Kültürel İlişkiler Topluluğu bulunuyordu, daha sonra tekrar yerleşim yeri haline geldi - Uzun bir göçten sonra geri dönen Maxim Gorky buraya yerleşti ve 1965’te ve müzesi bugüne kadar evin içinde bulunuyor.
Vera Fedorovna Schmidt 1937’de Moskova’da 47 yaşında Graves hastalığından öldü.
n
Ivan Dmitrievich Ermakov baskıya maruz kaldı ve 1942’de Saratov hapishanesinde öldü.
Bu resmi bilgidir.
Not: Kendi adıma şunu ekleyebilirim ki, böyle bir deney yaptıklarında bu anaokulunun çocuklarının diğer çocuklardan ne kadar farklı olduğuna şaşırdılar.
Belki.... burası bir anaokulu, yalnızca 2.0 sürümü II. Dünya Savaşı’ndan sonra oluşturuldu, ancak bu küçük bir okuyucu çevresi için başka bir hikaye
Anladığınız gibi o dönemde çok şey bilenler temizlendi... ama eserleri kaldı!
Artık herkes ailesinde çocukları farklı şekilde yetiştirebilir! Dedikleri gibi, evde yaramazlık yapıp yapmamak size kalmış
Freud vahası
Sovyet yönetimi altında tüm bilimsel araştırmaların katı bir şekilde yapıldığına inanılıyor en ortodoks anlayışıyla Marksizm-Leninizm teorisine tabidir. Bu tamamen doğru değil. Devrim sonrası ilk yıllarda, psikoloji ve pedagoji alanı da dahil olmak üzere ülkede en cesur deneylerin çoğu gerçekleştirildi. Şimdi buna inanmak zor ama yirmili yılların başında Freudculuğun dünyadaki önde gelen merkezlerinden biri olarak kabul edilen yer Sovyet Rusya’ydı.
Buna karşılık, Sovyet Freudcu vahalardan biri de ev 6’ydı. /2, Malaya Nikitskaya Caddesi üzerinde
1902 yılında ünlü mimar Fyodor Shekhtel tarafından tüccar ve hayırsever Stepan Ryabushinsky için inşa edilmiştir. Devrimden sonra Halk Dışişleri Komiserliği’nin bölümlerinden biri burada bulunuyordu, ardından yerini Devlet Yayınevi kurulu aldı ve 1924’te Devlet Psikanaliz Enstitüsü buraya taşındı.
Çalışanlarından biri olan Alexander Luria şunları yazdı: “Yirmi bir yaşındayken, başkanı Profesör Ermakov olan Rus Psikanaliz Derneği’nin bilimsel sekreteri oldum. .. Bize harika bir ev verildi - bir Ryabushinsky malikanesi... İpek duvar kağıdıyla kaplı muhteşem bir ofis aldım ve orada korkunç bir ciddiyetle oturdum, iki haftada bir psikanalist toplantıları düzenledim. Köşkün birinci katında psikanalitik topluluğumuz, ikinci katında ise psikanalitik bir anaokulu bulunuyordu. Çalışmamız büyük bir eğitimsel etki yaratmadı, ancak bir süreliğine bilimin en ilginç problemlerini ideal koşullarda inceleme fırsatı bulduk.”
Enstitünün kendisi bir yıl önce kuruldu. , yirmi üçte. Görevleri arasında psikanaliz alanında bilimsel ve teorik araştırmaların organizasyonu, devlet sorunlarının bilimsel çözümü - aynı Freudcu platformda, psikanaliz alanında bilim adamlarının eğitimi yer alıyordu.
Fakat en ünlüsü elbette Uluslararası Dayanışma yetimhanesi olarak da bilinen psikanaliz anaokuluydu.
Psikanalitik anaokulunun emirleri
Buraya Stalin’in oğlu Vasily katıldı. , Otto Schmidt’in oğlu Vladimir, Fyodor Sergeev’in oğlu (parti takma adı "Yoldaş Artem") Artem ve diğer üst düzey ebeveynlerin birçok çocuğu. Toplamda iki ila altı yaşları arasında yaklaşık 25 kişi var. Çocuklar hafta sonları evlerine götürülüyordu.
Freudcu eğitimin temel ilkesi çocukları hiçbir şey yapmaya zorlamamak, böylece bilinçaltının serbest bırakılmasıdır. Azarlamayın. Cezalandırmayın. Çocukla sert bir tonda konuşmayın, sesinizi yükseltmeyin. Hiçbir şekilde utanç duygusuna neden olmayın. Övgü de yasaktır; öznel değerlendirme yoktur. Sadece kelimelerle ve örneklerle açıklayabilirsiniz.
Bir çocuk altını ıslatırsa ve ıslak pantolonla dolaşırsa, sakince ona tam olarak ne konuda yanıldığını söylerler. Ve pantolonlarını değiştiriyorlar. Başka bir çocuğa vurduğunuzda size acının ne olduğunu, nereden geldiğini, başkalarına neden zarar vermemeniz gerektiğini söylerler. Bir çocuk tahtadan çarpık bir sopa oymuşsa, o zaman eleştirilen çarpık eller değil, çarpık sopaydı.
Ortak toplum hâlâ tüm bunlardan kurtulma kapasitesine sahipti. Tırpan kendisini Freudculuğun özünün başladığı bir taşın üzerinde buldu: cinselliğin yüceltilmesi.
Psikanalizin ilkelerine göre
Anaokulu müdürü Vera Schmidt (eşi) Efsanevi Otto Yulievich Schmidt’ten) raporlarından birinde şöyle yazmıştı: "Psikanaliz, bir çocuğun cinsel yaşamını inkar etmenin ve cinselliğin yalnızca ergenlik döneminde, cinsel organların olgunlaşmasıyla birlikte başladığını varsaymanın kabul edilemez bir hata olarak değerlendirildiğini gösteriyor."
Elbette kimse mastürbasyondan bahsetmiyor. Çocukları zorlamadı ama aynı zamanda mastürbasyon da yasak değildi. Tam tersine kendilerine belli yerlere dokunma ihtiyacının nereden geldiğini çocuklara tam olarak anlatmaya çalıştılar, bunda utanılacak bir şey olmadığını, bunun uyku, hava, uyku ihtiyacı ile aynı doğal fizyolojik ihtiyaç olduğunu söylediler. yiyecek ve içecek. Ama yine de başka bir şeye, daha yaratıcı bir şeye yönelmeyi ve bu yeni aktiviteden benzer bir zevk almayı önerdiler.
Ne kendi ne de karşı cinsten bir çocuğun bedeni, bir sır değildi. Çocuklar gerçekten zaman zaman birbirlerine kıyafetsiz baktılar, sorular sordular ve kapsamlı cevaplar aldılar. Aynı zamanda hijyen ve temizliğin temelleri anlatıldı.
Öğretmenlerin çocukları öpmesi ve okşaması yasaklandı. Vera Fyodorovna, öpücüklerin ve okşamaların çocukların şefkat ihtiyacını değil, öğretmenlerin gizli cinselliğini tatmin ettiğine inanıyordu. Korkunç personel değişiminin ve daha da inanılmaz dedikoduların nedeni budur.
Doğal son
Komisyon üstüne komisyon, kontrol üstüne kontrol. Anaokulunu kapatmak istediler ama ardından Alman madenciler sendikası "Birlik"ten bir heyet ortaya çıktı. Komintern kardeşler gördükleri karşısında büyülendiler ve yetimhaneyi himaye altına aldılar. Bu olaydan sonra ev-laboratuvara “Uluslararası Dayanışma” adı verildi. Şu anda kapatmak politik açıdan yanlış bir adım olacaktır.
Freudculuğa düşkün olan Troçki’nin himayesi bir süre işe yaradı. Ancak bu durum elbette uzun süremezdi.
Yetkililer Ermakov’un fikirlerinde nesnel analizin yerini öznel yorumun aldığını, toplumsal köklerden kopuşu ve daha birçok şeyi gördüler. Marksist-Leninistlere de eşit derecede düşmandılar. Ve bir anda ortaya çıkan bir yıldırım gibi, bir sonraki komisyonun sonucu gürledi: “Yetimhanede yaşayan çocukların çoğunda cinsel belirtiler ve mastürbasyon görülüyor. Ailelerden Yetimhaneye yeni giren çocuklarda bu durum görülmüyor.”
Enstitü kapatıldı, psikanaliz anaokulu sadece anaokulu haline getirildi, ardından tamamen tasfiye edildi.
1926’da Konakta Tüm Birlik Yabancı Ülkelerle Kültürel İlişkiler Topluluğu bulunuyordu, daha sonra tekrar yerleşim yeri haline geldi - Uzun bir göçten sonra geri dönen Maxim Gorky buraya yerleşti ve 1965’te ve müzesi bugüne kadar evin içinde bulunuyor.
Vera Fedorovna Schmidt 1937’de Moskova’da 47 yaşında Graves hastalığından öldü.
n
Ivan Dmitrievich Ermakov baskıya maruz kaldı ve 1942’de Saratov hapishanesinde öldü.
Bu resmi bilgidir.
Not: Kendi adıma şunu ekleyebilirim ki, böyle bir deney yaptıklarında bu anaokulunun çocuklarının diğer çocuklardan ne kadar farklı olduğuna şaşırdılar.
Belki.... burası bir anaokulu, yalnızca 2.0 sürümü II. Dünya Savaşı’ndan sonra oluşturuldu, ancak bu küçük bir okuyucu çevresi için başka bir hikaye

Anladığınız gibi o dönemde çok şey bilenler temizlendi... ama eserleri kaldı!
Artık herkes ailesinde çocukları farklı şekilde yetiştirebilir! Dedikleri gibi, evde yaramazlık yapıp yapmamak size kalmış

- These users thanked the author Alex31 for the post (total 6):
- yavru kedi, KseniaPony, Aylaz, Amatör123, Solgans1970, Herurg
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
-
- Orgazm!
Hamamda kadınların oğullarının amlarını yıkayıp öptüklerini (5-8 yaşlarındaydılar) ya da amlarıyla oynayıp çıkardıklarını sık sık gördüm, acaba bu bir tür kadın ritüeli mi?
- These users thanked the author Alexb for the post (total 6):
- Elena_Vladimirovna85, KseniaPony, DEF#1, sapık, Kostiai72, Herurg
-
- Penetrasyon
sexmarina80, sen bir tür boynuzlu adam mısın? bir tür marina80
- These users thanked the author EVLER for the post:
- Eski Şeytan
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
Hmm! Doğrudan küçümseyerek konuştu. Acımasız maço.....kanepe dökülmesini hemen hissedebilirsiniz.
- These users thanked the author seksmarina80 for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Küçük düzeltme: acımasız bir makine...sexmarina80: ↑09 Feb 2022, 18:55Hmm! Doğrudan küçümseyerek konuştu. Hemen acımasız bir maço.....kanepenin döküldüğünü hissedersiniz.
- These users thanked the author Nikk for the post:
- seksmarina80
-
- Penetrasyon
niqk, kendini bir boynuzlu adama verir miydin?
-
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Ah ve kedi. ,, Sık sık şunu görüyordu: “Seni kim, seni ucube, kadınlar hamamına soktu?
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post (total 2):
- Sulu Svetlana, İskender
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 327 Views
-
Last post by Bay Hamsterrr