Gözetleme
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Gözetleme
Herkese selam! Bana kızımı, üvey kızımı, annemi, gelinimi, kız kardeşimi vs. gerçekten kimin gözetlediğini söyle. ve filme aldı. Böyle insanlar var mı ve hangi duyguları yaşadılar? Açıklığa kavuşturmama izin verin, gizlice bir çatlaktan, bir anahtar deliğinden, bir delikten, hafif açık bir kapıdan vb. gözetliyordum. )))
- These users thanked the author Fritz for the post (total 18):
- Avare, Gefalar, Lika32, kaptan63, Petroviç, Makar1977, fırçalamak, Fabian 38, Hayalet, abartı, gtyydyvXenaFB, Stirlitz, Bulmaca 2, mercek, sergey.nos, utandım, Igor.Zhuravlev, Postalamak
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: gözetleme
Yaklaşık 12-13 yaşındaydı, Baltık’ta, sahilde bir nehrin kıyısında, doğru yerlerde hazır delikleri olan ahşap bir tuvalet vardı ve sonra kızların nasıl işediğini gözetleyebildim, sonra Bu gösteriye sarsıldım ve günde birçok kez uzaklara uçtum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 4 years 1 month
Babam annemi becerirken kapının aralığından baktım, sonra da bütün gece mastürbasyon yaptım.
- These users thanked the author Borç almak for the post (total 4):
- Fritz, mercek, Makar1977, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 7 months
banyoda kız kardeşlerini gözetledi, yeğeninin karısı banyoda yıkanırken gözetledi. Hatta videoya bile çektim)
- These users thanked the author Rudi for the post (total 8):
- Fritz, Morpheus, Barmeley, viktor.medvedev, Makar1977, Sonya69bi, mercek, PavelNokia
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Gençliğimde, sınıf arkadaşlarımı nehirde bir yelek giyerek, bir hamamın penceresinden, arkadaşımın kız kardeşleri kendilerini yıkarken ve yıkanan herkesi, tabii ki sadece kadınları gözetledim))) Zaten mini aracılığıyla yazdım video kameralar, 2 adet. üvey çocuk için, onu gerçekten takip etmek istemedim, iyi niyet, biz işteyken dairede neler oluyor... Sonuç tüm beklentileri aştı, en mütevazı kedi Noel’i devretmesine rağmen oldu ağaç
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 6):
- Borç almak, Fritz, Herurg, Denach, PavelNokia, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
Kayınvalidemin bu yaz köyde kaldığını önceki gün öğrendiğimde, en küçük kızım düzenli olarak çalılıkların arasından gözetliyordu, ben de ablasını nehirde becerdim!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 9):
- Sibiryak89, Fritz, As.Men, Fabian 38, Ded, mercek, Mart, PavelNokia, Kamçarus
-
- Nirvana’dayım
Abla en büyük kızdır, doğru anlaşıldı mı?))Dünden önceki gün, en küçük kızımın bu yaz köyde kayınvalidemin yanında kaldığını, ben ablasını sikerken düzenli olarak çalıların arasından gözetleme yaptığını öğrenir öğrenmez nehir!
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Fritz, Şöhret, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
Sibiryak89, DERSİN. 16 YAŞINDA. GENÇ 13.
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fritz, Şöhret
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
12-13 yaşlarımdan itibaren sürekli banyoda annemi gözetledim. Banyo gününde yatılı okuldaki kızlar için. Bir otelde birkaç kez duşa gittim ve orası doluydu, neyse ki kapıda bir delik vardı, bir adam bir kıza sandalyeye oral seks yaptı, sonra kız onu emdi, sonra onu becerdi şu sandalye....

- These users thanked the author Ahah for the post (total 4):
- Nikk, Sibiryak89, Fritz, Cidden
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Akrabaya da gerek yok!AxAX: ↑21 Dec 2021, 17:43 12-13 yaşlarımdan itibaren banyoda sürekli annemi gözetledim. Banyo gününde yatılı okuldaki kızlar için. Bir otelde birkaç kez duşa gittim ve orası doluydu, neyse ki kapıda bir delik vardı, bir adam bir kıza sandalyeye oral seks yaptı, sonra kız onu emdi, sonra onu becerdi şu sandalye....![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 6 months
Deniz kenarında ailecek tatil yaptığımızı hatırlıyorum; muhtemelen okula gitmeye hazırlanıyordum. Tabanda da duşlar vardı; erkek ve kadın duşları arasındaki bölme plastikten yapılmıştı ve üzerinde birkaç küçük delik vardı. Yüzmek için günde birkaç kez duşa giderdim)) Ve çocukken, fırsat ortaya çıktığında her zaman gözetlemeyi severdim. Video çekmedim çünkü o zamanlar hiçbir şey yoktu.
- These users thanked the author Diğerleri_p for the post (total 5):
- Sibiryak89, Ahah, Fritz, esip, PavelNokia
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Eeeeh, buradaki pek çok kişi bunu gözetlediklerini, filme aldıklarını söylüyor, ancak hiçbir onay yok. Bir konu oluşturdum, ilk ben olayım, umarım birileri bana destek olur)))
1 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Peki bir şeyi anlamadım, nasıl video eklenir? veya en azından bir fotoğraf
Peki bir şeyi anlamadım, nasıl video eklenir? veya en azından bir fotoğraf
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Olan bu, ancak videoyu nasıl başlatacağımı bilmiyorum
1 dakika 39 saniye sonra gönderilir:
1 dakika 39 saniye sonra gönderilir:
Evet, by bu arada, bu benim en küçük oğlumun kızı, o henüz ..... 18 YAŞINDA))))
- These users thanked the author Fritz for the post (total 20):
- Sibiryak89, geniş kalçalı adam, Alinka, Altı, Ahah, İvannavi, Sergey, Vladimir69, AlexTDV, Andrey74, Mega, Andrey57115, Frodo, Fargal94, Maariv, fırçalamak, Denach, mercek, Oleg257, Niko20
-
- Nirvana’dayım

Güzel, etkilendim
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- alex211, Fritz
-
- Nirvana’dayım
Çok baştan çıkarıcı kız! Onu beceriyor musun? Yoksa uzaktan mı hayranlık duyuyorsunuz?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- geniş kalçalı adam, Fritz
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Artık ne yok Orası? Görme yeteneğiniz hayran kalmanıza izin vermiyor mu?)

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Fritz, Alinka
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
)))))) tam tersine, şimdi hayranım )) Artık sevişmiyorum, artık yeni bir tutkum var))
- These users thanked the author Fritz for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Cidden
-
- En güçlü orgazm!
Fritz,
Anlaşıldı. Çok iyi)
Anlaşıldı. Çok iyi)
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Fritz
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Çocuklar, ne olmuş yani? fotoğraf paylaşalım)))) Örnek gösterdim))
Kızlar da yapabilir))))
Kızlar da yapabilir))))
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 10 months
Bir zamanlar annemi gözetliyordumFritz: ↑21 Dec 2021, 10:19 Herkese merhaba! Bana kızımı, üvey kızımı, annemi, gelinimi, kız kardeşimi vs. gerçekten kimin gözetlediğini söyle. ve filme aldı. Böyle insanlar var mı ve hangi duyguları yaşadılar? Açıklığa kavuşturmama izin verin, gizlice bir çatlaktan, bir anahtar deliğinden, bir delikten, hafif açık bir kapıdan vb. gözetliyordum. )))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 5 years
Kayınpederimin bana öyle gelmesinin ilk başta beni biraz rahatsız ettiğini hatırlıyorum. , her köşeden atlıyordu, özellikle de yakınlardaysa kayınvalidesi yoktu
Peki şimdi , Kayınpederim adına tamamen sakinim!!! Hepinizin aynı olduğunuzu görüyorum, kızlara, eşlerinize, oğullarınıza salyalarınız akıyor

-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 4 years 10 months
Erkek doğa böyle.. O yüzden kayınpederiniz için endişelenmeyin, bu güzel bir kıza verilen normal bir tepkidir, özellikle de sizin kadar muhteşemAlinka: ↑23 Dec 2021, 10:33Eh artık kayınpederim adına tamamen sakinim!!! Hepinizin aynı olduğunuzu görüyorum, kızlara, eşlerinize, oğullarınıza salyalarınız akıyorKayınpederimin bana öyle gelmesinin ilk başta beni biraz rahatsız ettiğini hatırlıyorum. , her köşeden atlıyordu, özellikle de yakınlardaysa kayınvalidesi yoktu
![]()
- These users thanked the author Avare for the post (total 4):
- Fritz, Alinka, Cidden, İkonspekter
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Eh, ne istedin? Genç taze et)))) göğüs ayakta, vücut incelenmemiştir))) lepotaaaaAlinka: ↑23 Dec 2021, 10:33Eh artık kayınpederim adına tamamen sakinim!!! Hepinizin aynı olduğunuzu görüyorum, kızlara, eşlerinize, oğullarınıza salyalarınız akıyorKayınpederimin bana öyle gelmesinin ilk başta beni biraz rahatsız ettiğini hatırlıyorum. , her köşeden atlıyordu, özellikle de yakınlardaysa kayınvalidesi yoktu
![]()
-
- En güçlü orgazm!
Baktığımda cep telefonları henüz icat edilmemişti)))Fritz: ↑22 Dec 2021, 11:17 Eeeeh, burada pek çok kişi onu gözetlediklerini, filme aldıklarını söylüyor, ancak bunun onayı yok. Bir konu oluşturdum, ilk ben olayım, umarım birileri bana destek olur)))
Peki bir şeyi anlamadım, nasıl video eklenir? ya da en azından bir fotoğraf

- These users thanked the author Ahah for the post (total 3):
- Fritz, Evgeniy-Spb, Herurg
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Bu 1812’de miydi?AxAX: ↑23 Dec 2021, 15:07Baktığımda cep telefonları henüz icat edilmemişti)))Fritz: ↑22 Dec 2021, 11:17 Eeeeh, buradaki pek çok kişi onu gözetlediklerini, filme aldıklarını söylüyor, ancak hiçbir onay yok. Bir konu oluşturdum, ilk ben olayım, umarım birileri bana destek olur)))
![]()
-
- Penetrasyon
- Total posts: 241
-
- Nirvana’dayım
Alinochka, kayınvalidenin yanında bile senin gibi bir güzelliğe ağızları akacak! :şampuan:Alinka: ↑23 Dec 2021, 10:33
Eh artık kayınpederim adına tamamen sakinim!!! Hepinizin aynı olduğunuzu görüyorum, kızlara, eşlerinize, oğullarınıza salyalarınız akıyorKayınpederimin bana öyle gelmesinin ilk başta beni biraz rahatsız ettiğini hatırlıyorum. , her köşeden atlıyordu, özellikle de yakınlardaysa kayınvalidesi yoktu
![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Uzun zaman önce bölgesel bir şehirdeki bir kütüphanenin tuvaletinde bir vaka yaşanmıştı. M ve F.’de ayrı tuvalet girişi mevcut ve kontrplak bölmeler mevcuttu. her şeyi duyabiliyorsun. Daha önce delik açmıştık. Erkekler bölümünden birinin izlediğini gördüm, adam muhtemelen bunu görüp kaçtı. Bir hafta sonra içeri girdim ve erkekler bölümüne kimin gireceğini izledim. Bu 5-6 kez oldu. Ve bir ay sonra akşam tuvalete gittim - ve yaklaşık 30 yaşında bir adam ve 23-24 yaşlarında bir kız benimle buluşmak için dışarı fırladı. Kadınlar bölümünden çıktılar, kesinlikle gördüm. Tuvalette sperm kokusu vardı. Başka hiçbir iz yoktu. Bana bir şeymiş gibi geliyor. tuvaletin bu özelliğini fark eden sadece ben değildim. Yakında onarım yapmaya başladılar. ve dükkan kapandı. Beni çok heyecanlandırdığını söylemeyeceğim ama ilginçti.
- These users thanked the author geniş kalçalı adam for the post (total 9):
- Avare, Ahah, Nikk, Sibiryak89, Fedor36, Piero, annem adam yaptı, kaptan63, Herurg
-
- En güçlü orgazm!
Geçen yüzyılın 90’lı yıllarının ortaları) ))Fritz: ↑23 Dec 2021, 15:29Bu 1812’de miydi?AxAX: ↑23 Dec 2021, 15:07Baktığımda cep telefonları henüz icat edilmemişti)))Fritz: ↑22 Dec 2021, 11:17 Eeeeh, buradaki pek çok kişi onu gözetlediklerini, filme aldıklarını söylüyor, ancak herhangi bir onay yok. Bir konu oluşturdum, ilk ben olayım, umarım birileri bana destek olur)))
![]()
-
- Nirvana’dayım
Evet, umumi tuvaletlerde böyle maceralar yaşandı! Serin!bigass: ↑23 Dec 2021, 17:02 Uzun zaman önce bölgesel bir şehirdeki bir kütüphanenin tuvaletinde bir vaka yaşanmıştı. M ve F.’de ayrı tuvalet girişi mevcut ve kontrplak bölmeler mevcuttu. her şeyi duyabiliyorsun. Daha önce delik açmıştık. Erkekler bölümünden birinin izlediğini gördüm, adam muhtemelen bunu görüp kaçtı. Bir hafta sonra içeri girdim ve erkekler bölümüne kimin gireceğini izledim. Bu 5-6 kez oldu. Ve bir ay sonra akşam tuvalete gittim - ve yaklaşık 30 yaşında bir adam ve 23-24 yaşlarında bir kız benimle buluşmak için dışarı fırladı. Kadınlar bölümünden çıktılar, kesinlikle gördüm. Tuvalette sperm kokusu vardı. Başka hiçbir iz yoktu. Bana bir şeymiş gibi geliyor. tuvaletin bu özelliğini fark eden sadece ben değildim. Yakında onarım yapmaya başladılar. ve dükkan kapandı. Beni çok tahrik ettiğini söylemeyeceğim ama ilginçti.
- These users thanked the author Nikk for the post:
- geniş kalçalı adam
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Zaman zaman eşimin kız kardeşini banyoda tuvaletten çamaşır yıkarken gözetliyorum, pencere var, bazen içeri giriyor, her türlü pozda amının fotoğraflarını çekiyor ve birine atıyor, geliyor dışarı çıktım ve sonra onun külotuna mastürbasyon yaptım)))
- These users thanked the author joker for the post (total 5):
- geniş kalçalı adam, Sibiryak89, esip, Romalılar, Herurg
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
şaka, aferin yoldaş) onu anlamaya çalış Android’den etkinleştirme anahtarını alın ve tüm fotoğraflarını, WhatsApp’ı ve Viber’den de kopyalayın - tercihen uyurken * sonra bize fotoğraf çekimini gösterin *
3 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
joker, ve yine de yapabilirsin ve kahretsin, aynı fotoğrafı kullanarak kendisinin de fotoğrafını çekebilirsin-
3 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
joker, ve yine de yapabilirsin ve kahretsin, aynı fotoğrafı kullanarak kendisinin de fotoğrafını çekebilirsin-
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
)) En sinir bozucu şey, Korece bir iPhone’um olması ve kameranın sessiz fotoğraf çekmemesi))) yüksek sesle tıklıyor
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
Video buraya yüklenemez - bu bir forumdur * yalnızca ekran görüntüleri veya resimler ve ayrıca gifleriniz de olabilir - ancak video yok
2 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
joker, ayarlarda kameranın deklanşör sesi kapalıdır - ve hangi iPhone’a veya akıllı telefona sahip olduğunuz önemli değildir
2 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
joker, ayarlarda kameranın deklanşör sesi kapalıdır - ve hangi iPhone’a veya akıllı telefona sahip olduğunuz önemli değildir

-
- En güçlü orgazm!
İyi bir koku alma duyun var! Umumi bir tuvalette, tüm aromaların arasında spermin kokusunu duyabilirsiniz!!! Ne vajinanın ne de penisin kokusu... Kusura bakmayın, kullanılmış tuvalet kağıdı kokusu. Yetenek.bigass: ↑23 Dec 2021, 17:02 Uzun zaman önce bölgesel bir şehirdeki bir kütüphanenin tuvaletinde bir vaka yaşanmıştı. M ve F.’de ayrı tuvalet girişi mevcut ve kontrplak bölmeler mevcuttu. her şeyi duyabiliyorsun. Daha önce delik açmıştık. Erkekler bölümünden birinin izlediğini gördüm, adam muhtemelen bunu görüp kaçtı. Bir hafta sonra içeri girdim ve erkekler bölümüne kimin gireceğini izledim. Bu 5-6 kez oldu. Ve bir ay sonra akşam tuvalete gittim - ve yaklaşık 30 yaşında bir adam ve 23-24 yaşlarında bir kız benimle buluşmak için dışarı fırladı. Kadınlar bölümünden çıktılar, kesinlikle gördüm. Tuvalette sperm kokusu vardı. Başka hiçbir iz yoktu. Bana bir şeymiş gibi geliyor. tuvaletin bu özelliğini fark eden sadece ben değildim. Yakında onarım yapmaya başladılar. ve dükkan kapandı. Beni çok heyecanlandırdığını söylemeyeceğim ama ilginçti.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
- George, Morpheus, Piero, mercek
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
-
- En güçlü orgazm!
Bu onun halka açık olmasını engellemedi. Kütüphane halka açık bir yerdir. Peki, pekala.
-
- Nirvana’dayım
Önemli olan bu tuvaletin çok fazla keyif getirmesi...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 657 Views
-
Last post by Yunanca10