Bir çiftle akşam

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Misafir_524
Potansiyel seks nesnesi
 Bir çiftle akşam

Unread post by Misafir_524 »

Bir tanıdığım beni davet etti.
Karısı ince esmer, minyatür göğüslü, uzun siyah saçlı, soluk tenli, dolgun dudaklı.
Birbirimizi yaklaşık bir yıldır tanıyoruz. Benim için şart sessizlik ve böyle bir üçlüye katılmaktı, uzun uzun düşündükten sonra kabul ettim.
Eşi başka birinin olacağını biliyordu ama benim olacağımı bilmiyordu. Zamanında vardım, odaya girdim; çıplak karısı masanın üzerindeydi, gözleri bağlıydı, elleri deri bileziklerle kelepçelenmişti ve kocası vücudunu kırbaçla okşuyordu.
Meme uçları dışarı çıkmış, göğsü yükseliyor, yaylanıyor, inliyor, heyecanın üzerimi kapladığını hissediyorum. Ben soyunurken penisim çoktan taşa dönmüştü.
Göğsüne dokundum, elimi yüzünde gezdirdim, sulu dudaklarına dokundum, yanakları anında kızardı, zaten burada olduğumu anladı. nOnu birlikte okşadık ve sevdik, onun inlemesini ve kıvranmasını izledik.
Bu akşam bana pek çok duygu ve zevk getirdi ve bunları onlarla paylaştım.
Orada olup olmadığını bilmiyorum bir tekrar veya devam olacaktır. Bekleyip görelim!
En iyi dileklerimle!✌️
Nicholas
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Bir arkadaşım beni davet etti. Karısı ince, esmer, minyatür göğüslü, uzun...

Unread post by Nicholas »

Eğer hoşlarına giderse olur.İlk eşimden boşandığımda, onun da orada bir sevgilisi vardı.Sonra beni birkaç kez daha davet ettiler. 19 yaşında iki kişi tarafından sikilmeyi hayal etmişti ve zaten 36 yaşındaydı.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
 Cevap: Bir arkadaşım beni davet etti. Karısı ince, esmer, minyatür göğüslü, uzun...

Unread post by Nikk »

Nikolai: 03 May 2020, 10:21[quote=Nikolai post_id=3868 time=1588490491 user_id=267] Çoğu zaman kızlar dürtülerinden çok utanırlar ve partnerlerinin tahmin edip ona tam olarak BUNU teklif etmesini sessizce beklerler! Ve partner bu tür başarılara sahip değil. Arkadaşınızın beynine giremezsiniz!
Dr.Hoff
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by Dr.Hoff »

Eğer birkaç erkek beni okuyorsa yazın, aynısını sizinle tekrarlamaktan memnuniyet duyarım)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”