Ensest için en iyi ülke

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
MaksMaks
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 141
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Ensest için en iyi ülke

Unread post by MaksMaks »

Ensest konusunda en hoşgörülü tutuma sahip ülkeler hangileri? En düşük rıza yaşı kaçtır? Tepede kim yaşıyor, temanız nasıl? Tartışın, bilgiyi paylaşın ;) :oops:
InL
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 4 years 1 month
 Re: Ensest için en iyi ülke

Unread post by InL »

MaxMax, Ukrayna’da bu konu kesinlikle daha kolay ve onlar bu bizimkinden çok daha sakin :)
Oradaki kadınlar bizimkinden daha kötü :angel:
These users thanked the author InL for the post (total 3):
Tolkala, Travolta, PavelNokia
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by HATA »

L’de, bana nasıl bildiğini söyle
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Zelensky muhtemelen :-) demiştir
These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
SergeiKa, Fargal94, Ahah
Voldemort’un
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Voldemort’un »

Ukrayna konusunda katılıyorum. TG’deki aktiviteye ve karakteristik aksanlı videolara bakılırsa Ukrayna’da bu konuda pek endişelenmiyorlar...

1 saat 1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Bu arada dün bir aileyi ziyaret ediyorduk, kocası Azerbaycanlı, karısı Ukraynalı. Oğulları 5 yaşında ve kocanın (babanın) oğlunu doğduğundan beri kendisi yıkadığı ortaya çıktı. Ve her şey normal, ailedeki kurallar bunlar. Sonra şaşkın yüzlerimize baktılar ve babaları şöyle dedi: evet, bu normal! Hatta şaka yollu bir şekilde yıkamamı önerdi))). Ve banyoya baktım, kemikli, çıplak bir çocuk küvette debeleniyordu... babasını bekliyordu... bütün bunlar bana şüpheli göründü...
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by EVLER »

:na-na: :na-na: Avrupa’ya gitmek için oradaki her şeyi sikmelisin! orada her şey mümkün -
Voldemort’un
Flört etmek
Flört etmek

Evet, çocuklarla Norveç oyunları hakkında çok şey duyduk)))
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Vlad.Galtsky »

Voldemar: 13 Dec 2021, 05:22 Evet, Norveç oyunları hakkında çok şey duyduk
YouTube’da İzlanda’da yaşayan bir kadın blog yazarının hikayelerini izledim. İşyerindeki barda kendisine anlatılanlardan sonra kendisi de şok oldu, İzlanda’da bunun övgüye değer olduğunu ancak herkesin sessiz olduğunu söyledi... Bir Avrupa ülkesinde bunun mümkün olduğunu söyledi.
Voldemort’un
Flört etmek
Flört etmek

Bir yaşın altındaki bebeklerin sikildiği gerçeğinden mi bahsediyorsunuz?
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme

Voldemar: 13 Dec 2021, 09:38 Bir yaşın altındaki bebeklerin sikildiğinden mi bahsediyorsunuz?
bunu orada söylemedi! Hikayelerden İzlanda’da ensestin tabu olmadığını ve çalıştığı barda, ailede yaşananlar, dede-torun vb. hikayeler duyduğunu söyledi.... YouTube’da kanalında var, herkes izleyebilir ...
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

İnternette ne istersen yazacaklar ve siz aptallar buna inanmak zorunda kalacaksınız! Batı’ya o kadar kızgınsınız ki, sanki Rusya çocuk ve ergen hamileliğinde dünyada birinci sırada değilmiş gibi! Üstelik Batılı ülkelerden ve hatta ABD’den büyük bir farkla...!
These users thanked the author Piero for the post (total 2):
annem adam yaptı, Tolkala
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme

Piero: 13 Dec 2021, 10:44 İnternette ne isterseniz onu yazacaklar ve siz aptallar buna inanmak zorunda kalacaksınız! Batı’ya o kadar öfkelisiniz ki, sanki Rusya çocuk ve ergen sayısında dünyada birinci sırada değilmiş gibi
Hamilelikle ilgili dünya istatistiklerini biliyor musunuz? ...!?)) Rusya için orada kesinlikle %100 olmayan bir şey söylemeyin.... Afrika ve az gelişmiş Asya, Arap ülkeleri kültürleri ve kültürleri ile doğurganlık açısından mutlaka tüm ülkeleri geride bırakacaktır. Avrupa dünyası birleşti...
These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Kırk beşinci
j123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by j123 »

Afrika ve az gelişmiş Asya ve Arap ülkeleri kültür ve kültürleriyle doğurganlık açısından kesinlikle tüm Avrupa ülkelerini geride bırakacak...
Doğru, Afrika’ya, Honduras’a ve 3. dünyanın geri kalanına bakın. Onlarla karşılaştırıldığında elbette Rusya hala çok iyi.
These users thanked the author j123 for the post (total 2):
Piero, Toronto
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Rudi »

Voldemar: 13 Dec 2021, 04:18 Ukrayna konusunda aynı fikirdeyim. TG’deki aktiviteye ve karakteristik aksanlı videolara bakılırsa Ukrayna’da bu konuda pek endişelenmiyorlar...

1 saat 1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Bu arada dün bir aileyi ziyaret ediyorduk, kocası Azerbaycanlı, karısı Ukraynalı. Oğulları 5 yaşında ve kocanın (babanın) oğlunu doğduğundan beri kendisi yıkadığı ortaya çıktı. Ve her şey normal, ailedeki kurallar bunlar. Sonra şaşkın yüzlerimize baktılar ve babaları şöyle dedi: evet, bu normal! Hatta şaka yollu bir şekilde yıkamamı önerdi))). Ve banyoya baktım, kemikli çıplak bir çocuk küvette debeleniyordu... babasını bekliyordu... hepsi bana şüpheli göründü...
hiç kimse ahlaksızlığına göre algılamaz
These users thanked the author Rudi for the post:
Fargal94
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

vlad.galtskiy, adresine gitmen yanlış Afrika! İlgileniyorsanız internette arama yapabilirsiniz, veriler gizli değildir... Orada göreceksiniz ki Rusya, genç hamileliği de dahil olmak üzere birçok göstergede ilk sırada yer alıyor.
annem adam yaptı, şşş
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Rudi »

Piero: 13 Dec 2021, 15:29 vlad.galtskiy, Sen Afrika için çok yanlış! İlgileniyorsanız internette arama yapabilirsiniz, veriler gizli değildir... Orada göreceksiniz ki Rusya birçok göstergede ilk sırada yer alıyor,
genç hamileliği de dahil.
Siteleri biraz inceledim, Rusya’da her yıl yaklaşık 7-8 bin başvurunun, özellikle babalara yönelik ensest-tecavüzden kaynaklandığını görüyorum. Bunun muhtemelen başvurmaya karar verenlerin yarısından az olduğunu düşünüyorum. Japonya’da bu büyük bir sorun olarak görülmüyor, orada sıradan bir durum. Belki Rusya’da bu kadar dikkat çekicidir çünkü Rusya için bu alışılmadık bir şeydir ve bu yüzden kayıtlıdır, ancak birçok ülkede buna dikkat edilmiyor ve kaydedilmiyor.
These users thanked the author Rudi for the post:
Tolkala
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Rudi, çocuk ve ergenlik hamileliği hakkında yazdım ve Rus ensestiyle ilgili değil! Gerçi 7-8 bin ensest iddiası da çok fazla! Özellikle
adli yardımın yalnızca tahmin edildiği, alkolizmin yaygın olduğu ve sarhoş babaların karısının amının ve kızlarının nerede olduğunu gerçekten bilmediği Rusya taşrasını hesaba katarsak...
annem adam yaptı, Tolkala
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Bana göre ülke Ukrayna’dır. Bir adamla yazıştım, annesini şantajla becerdi ve sonra bana evde ve boşta o kadar çok fahişe yazdı ki, aynı zamanda karısından da bahsediyordu, bu yüzden onları hamamlara refakat etmeleri için gönderdi, bir miktar isim verdi Grivna’da rekabet olmasaydı karlı olacağını söylüyor😀
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
Kırk beşinci, Tolkala, PavelNokia
tomilyon
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by tomilyon »

Bence Rusya’da, Japonya’da, Hindistan’da çok fazla ensest var.
These users thanked the author tomilyon for the post:
Tolkala
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Yurik »

İsveç’te bu konuda bir sorun olmadığını biliyorum, birkaç yıl önce Almanya’da çiftler arasında ensest evliliğe izin verileceği haberi vardı. Ama izin verilip verilmediğini hatırlamıyorum. İngiltere’de annenin oğluyla evlendiğini ve Almanya’da kızının ve babasının onunla evlendiğini biliyorum.
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Rudi »

Yurik: 15 Dec 2021, 10:10 İsveç’te bu konuda bir sorun olmadığını biliyorum, birkaç yıl önce Almanya’da çiftler arasında ensest evliliğe izin verileceği haberi vardı. Ama izin verilip verilmediğini hatırlamıyorum. İngiltere’de annenin oğluyla evlendiğini, Almanya’da ise kızı ile babasının evlendiğini, kendisinin bir konumda olduğunu biliyorum.
İsveç’te bu yasa dışı ama sanırım burada da her yerde her şey orada ve her şey gizli. Almanya’da aile gibi yaşayan 4 çocuklu, 2’si normal, 2’si hasta bir erkek ve kız kardeşini televizyonda gösterdiler, bunun için kardeş 2 kez 2’şer yıl hapis cezasına çarptırıldı. yani kanuna göre bunların hepsi yasak ama her yerde olduğu gibi bir yerlerde de bir şeyler oluyor. İngiltere’de bilmiyorum, orada daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki ensest ilişkiye izin veren bir yasa düşünüyorlar ama şu anda Avrupa’da böyle bir şey yok.
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Yurik »

Almanya’da bu tür ilişkilerin yasallaşacağı haberlerde gösterildi, hatta YouTube’da bir keresinde bu hikayenin bir haber kupürüne rastlamıştım ama öyle bir yasa çıkardılar, bilmiyorum, google’a bakmam gerekecek BT.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Bana göre ensest için en iyi ülke Rusya’dır. Uzak köylerde herkesi sikebilirsiniz ve bundan kaçış yoktur. Birçok ailede sarhoşluk bir normdur ve 11 yaşından itibaren kızlar ebeveynleriyle birlikte içerler. sarhoşlar, herkesi beceriyorlar, sadece bunun reklamını yapmıyorlar.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 6):
Piero, InL, Toronto, SergeiKa, drow92, PavelNokia
Piero
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Piero »

Sibiryak89, Her şeyi yazabilirsin ama bu bir şeydir yazmak, Ama kendi gözünüzle görmek başka bir şey! Sana Marilyn Monroe’yu becerdiğimi yazacağım ve buna inanacaksın?
Ukraynalının annesine şantaj yapmakla aynı şey! İnternet kağıt gibi her şeye dayanır...
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Piero: 15 Dec 2021, 11:09 Sibiryak89, Her şeyi yazabilirsin, ama yazmak başka, kendi gözünüzle görmek başka! Sana Marilyn Monroe’yu becerdiğimi yazacağım ve buna inanacaksın?
Ukraynalının annesine şantaj yapmakla aynı şey! İnternet, tıpkı kağıt gibi, her şeye dayanır...
Evet, durum biraz farklı, fotoğraflar ve videolarla da doğrulandı, onun bu konuda takıntılı olduğu görülüyor. Babam iş gezisindeyken anneme seks yaparken filme alarak şantaj yaptı, babam ise varlıklı bir adam, herkese destek olan ve hayatta zorlu bir insan... Kimse beslenme teknesinden aforoz edilmek istemez. Bu videoları ve fotoğrafları sanki inceleme ister gibi bana gönderdi. Bir yıldan biraz fazla konuştuk ve ortadan kaybolduk, muhtemelen zengin olduk😀
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years

Unread post by Evgeniy-Spb »

Tolqala: 15 Dec 2021, 10:53 Bence ensest için en iyi ülke Rusya’dır. Uzak köylerde herkesi sikebilirsin ve bundan kaçış yok. Birçok ailede sarhoşluk normdur ve 11 yaşından itibaren kızlar ebeveynleriyle birlikte içerler. . Ve sarhoş olduklarında herkesi sikiyorlar. Sadece bunun reklamını yapmıyorlar
Peki ya sadece Rusya’daki uzak köyler ve sarhoşluk? Bu arada Finlandiya’da kesinlikle daha az içki içmiyorlar. Peki ya Ukrayna ve Beyaz Rusya?
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Sadece Rusya’da medeniyetten uzak taşra köylerinde ölçek giderek artıyor. Bir teselli: püre ve sikiş.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tolqala: 15 Dec 2021, 15:51 Sadece Rusya’da medeniyetten uzak taşra köylerinde ölçek daha da büyüyor. Tek bir teselli var: ezmek ve sikişmek.
Sorabilir miyim? Hangi bölgedensiniz? Peki bu bilgiyi nereden aldınız?

2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Rusya’da ölçeğin ne olduğunu ilk elden biliyorum. 1997’den bu yana, resmi işler nedeniyle genellikle arabayla ülke çapında seyahat ediyorum. Rotalar her zaman federal otoyollar boyunca ilerlemez. Her şeyi gördüm.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Evgenii-SPb, я в чём-то не прав ?

Geçtiğimiz yıl 29. yüzyıl:
Evgenii-SPb, поправьте
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tolqala: 15 Dec 2021, 18:42 Evgenii-SPb, ben neyim hakkında konuşuyorum - yanılıyor muyum?
Odessa? Bir soruyu cevaplamak için bir soru mu?
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by bir peri »

Yurik,
En iyi ülke ensest burası Norveç. Resmi olarak buna karşı görünüyorlar ama buradaki toplumun hem ensest hem de pedofili konusunda gerçekten normal bir tutumu var. Bu onlar için gelenekseldir.
Ben de orada yaşadım ve sık sık ziyaret ediyorum. en büyük topluluklar. Üstelik her şey gücün en tepesine kadar nüfuz ediyor.
Ve asıl önemli olan, bunun en genç cinsiyet olmasıdır. Perenok ile bozulmuş
These users thanked the author bir peri for the post (total 7):
Sibiryak89, Tolkala, yavru kedi, InL, SergeiKa, Alisa A, edgard.shuhard
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Zengin ve gelişmiş ülkelerde insanlar buna dikkat etmiyorlar.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 5):
yavru kedi, Piero, InL, SergeiKa, PavelNokia
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Arkadaşlar!... Ben de Arkhangelsk eyaletinden taşralıyım.
Konularda ensest ailelerle ilgili konuştum. Bunlardan birini kendim yarattım(!). Ve yetişkinlikte bunun normal seks kadar doğal olduğunu anlıyorum. Ama daha fazla özveriyle. Kendinizi hiçbir şeye mecbur bırakmıyor veya taahhüt etmiyorsunuz. Dilek! - artar veya azalır.
Rusya’mız her türlü ilişki açısından zengin bir ülke. Bu açıdan bakıldığında "çürüyen" Batı’dan hiçbir şekilde ayırt edilemez, sadece büyükbaba ve torunun, büyükanne ve torunun, karı kocanın, oğul ve erkek kardeşle seviştiği battaniyenin altından çıkarılamaz. Önemli olan lezzetli olması, herkesin cezalandırılmaması.
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
Tolkala, Alex_Tash, Ahah
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

SergeiKa, bize ensest ailenden bahset.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Tolqala, biliyorsun, birçok konuyla ilgileniyorum , bundan zaten bahsetmiştik. En başından beri!... Takma adımı içeren konuları görün. Konu geliştikçe hikayeleri ekliyorum. Kendimizi tekrarlamanın bir anlamı yok.
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Tolkala, Evgeniy-Spb
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

SergeiKa: 28 Dec 2021, 19:40 Arkadaşlar!... Ben de Arkhangelsk eyaletinden taşralıyım.
Konularda ensest ailelerle ilgili konuştum. Bunlardan birini kendim yarattım(!). Ve yetişkinlikte bunun normal seks kadar doğal olduğunu anlıyorum. Ama daha fazla özveriyle. Kendinizi hiçbir şeye mecbur bırakmıyor veya taahhüt etmiyorsunuz. Dilek! - artar veya azalır.
Rusya’mız her türlü ilişki açısından zengin bir ülke. Bu açıdan bakıldığında "çürüyen" Batı’dan hiçbir şekilde ayırt edilemez, sadece büyükbaba ve torunun, büyükanne ve torunun, karı kocanın, oğul ve erkek kardeşle seviştiği battaniyenin altından çıkarılamaz. . Önemli olan herkesin cezalandırılmaması çok güzel.
Bana öyle geliyor ki ensest eşit derecede mümkün ve her yerde büyüyen kızlar ve erkekler var. cinsel dünyayı öğreniyorlar ve onlardan hoşlanan yetişkinler de bu konuda yardımcı oluyor.
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 5):
Sibiryak89, SergeiKa, Evgeniy-Spb, Andrey ben, edgard.shuhard
Servis
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Servis »

Malaylara gidin. orada böyle genelevler var.
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Hepinizi oraya koyabilecekleri ve koklamanızı sağlayacak osuruk odalarının olduğu yer))
NiKiTkA
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by NiKiTkA »

Zayıf bağırsak: 09 Feb 2024, 08:28 Hepinizi oraya koyacak ve kokuyu alabildiğiniz osuruk odalarının olduğu yer))
Ne kadar da berbatsın sen. Herkes her şeyi anladı zaten, her paylaşımın altına bunu yazmayı bırakın.. Bunu yazmak için kayıt oldum...
These users thanked the author NiKiTkA for the post:
şşş
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by 0dlb0 »

NiKiTkA: 09 Feb 2024, 08:51 Bunu yazmak için kayıt oldum...
Bir BAN atabilirsiniz - o zaman göremez (ve duyamazsınız) ) onun gönderileri.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”