Üçlü. Ya da kaç çift hayvanat bahçesinde çalışıyor?

Hayvanlarla seks
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 3 years 7 months
 Üçlü. Ya da kaç çift hayvanat bahçesinde çalışıyor?

Unread post by İlaç »

Tüm hayvanat bahçesi severlere merhaba!

Sevgilim ve ben birkaç yıldır Labrador’umuzla seksin tadını çıkarıyoruz. İnternetteki konumuzla ilgili videolara dikkat ederseniz çoğunlukla kızları ve köpekleri/atları filme aldıkları anlaşılıyor. Doğal olarak dişileri/atları/keçileri vb. olan erkeklerin sayısı daha azdır. Ve bir erkeğin ve bir köpeğin bir kızı tatmin ettiği çok az video var.

Bu anlaşılabilir bir durum; bu tür çiftler hala nadirdir ve onların "isteklerine" bu kadar çok rastlamak büyük bir şanstır. Üstelik bu çok samimi bir an ve herkes bu tür deneyimleri paylaşmaya hazır değil.

Bu konuda deneyimlerimi paylaşmak, belki de tartışmak istiyorum. O yüzden isterseniz soru sorun, dürüst ve eksiksiz cevaplamaya çalışacağım.

P.S. İlgi olup olmayacağını henüz bilmiyorum ve eğer varsa tam olarak ne olacak, bu yüzden buna nasıl geldiğimizden beşikteki ayrıntılara kadar her şeyi anlatmak yerine soruları yanıtlamayı tercih ederim))
n
Pps. Ama hemen şunu belirteyim: birbirimize yakın olmaktan çok keyif alıyoruz, köpek harika bir baharat ve heyecan katıyor, ama ekliyor ve benim yerime geçmiyor)))
These users thanked the author İlaç for the post (total 4):
Zoo.sax, Kuzey, Metamarfoz, Öksürük
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Üçlü. Ya da kaç çift hayvanat bahçesinde çalışıyor?

Unread post by Anne »

Arkadaşlar, dürüstlük kontrolü. Köpeğinizle ayda kaç kez seks yapıyorsunuz? Hemen söyleyeceğim ki bizim de bir Labrador’umuz var
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Ne zaman, ama ortalama olarak - ayda 2 kez. On günde beş kez bir an vardı, ama zavallı köpek artık bunu gerçekten istemiyordu)) Her ne kadar itaatkar bir şekilde "elle" heyecanlansa da, aynı zamanda daha hızlı söndü ve penis ve düğüm eskisi kadar büyük değildi. kırmak.
These users thanked the author İlaç for the post:
Öksürük
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

En azından birisi bir şeyler biliyor. Karınız orgazm nedeniyle bilincini mi kaybetti?
These users thanked the author Anne for the post:
Öksürük
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Köpek içindeyken klitorisi uyarırsam çok güçlü bir şekilde boşalır, ilk defa şaşırdım. Ama bilincimi kaybedecek kadar yalan söylemeyeceğim.

14 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Eğer bir duraklamadan sonra seks uzun ve yoğunsa, heyecanlandığında art arda birkaç kez boşalabilir. Tanrıya şükür bilincini kaybetmedi ama şiddetle titriyor, bu yüzden ara vermesi gerekiyor.

Yine, çok nadiren bir erkek köpekle hemen sekse başlıyoruz. Her ikisinin de sadece birkaç kez "Hadi hemen onunla gidelim" demek istediği oldu. Genellikle eşim ve ben başlıyoruz. Erkek etrafında döner ve bulabildiği yeri yalamaya çalışır. 15-20 dakika sonra hamle ona gidiyor. Ya ona yanlış öğrettik ama inişi kendisi yapmıyor - yanaşmayı manuel olarak yapmak zorundayım. Beş ila yirmi dakika boyunca o onun içinde ve ben zaten "kanatlardayım" - köpeği tut, karımı okşa. Yaklaşık bir yıl önce öyle bir düzenleme yapıldı ki sevgilime onunla birlikte girdim, bu yüzden bazen ikimiz birkaç dakikalığına birlikte içeri giriyoruz. O halde "programın öne çıkan kısmı" belki de bizim başka bir fetişimizdir: Köpek atladıktan sonra sekse devam etmeyi gerçekten seviyoruz ve orada çok fazla sperm ve kayganlaştırıcı var. Şimdi muzaffer sonuma kadar.
These users thanked the author İlaç for the post (total 8):
Nikk, Gulya, Korsan, Denis881, vl123kl, Kasım, geniş kalçalı adam, Öksürük
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Zengin bir tecrübeniz var!
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Şikayet etmiyoruz))
Fakat kaç yaşındayız; hayal gücümüz çalışıyor, aynı zamanda yeni bir şeyler deneme arzumuz da var.
Öksürük
Oxxotnik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59

Unread post by Oxxotnik »

[
Yine, bir erkek köpekle hemen sekse çok nadiren başlıyoruz. Her ikisinin de sadece birkaç kez "Hadi hemen onunla gidelim" demek istediği oldu. Genellikle eşim ve ben başlıyoruz. Erkek etrafında döner ve bulabildiği yeri yalamaya çalışır. 15-20 dakika sonra hamle ona gidiyor. Ya ona yanlış öğrettik ama inişi kendisi yapmıyor - yanaşmayı manuel olarak yapmak zorundayım. Beş ila yirmi dakika boyunca o onun içinde ve ben zaten "kanatlardayım" - köpeği tut, karımı okşa. Yaklaşık bir yıl önce öyle bir düzenleme yapıldı ki sevgilime onunla birlikte girdim, bu yüzden bazen ikimiz birkaç dakikalığına birlikte içeri giriyoruz. O halde "programın öne çıkan kısmı" belki de bizim başka bir fetişimizdir: Köpek atladıktan sonra sekse devam etmeyi gerçekten seviyoruz ve orada çok fazla sperm ve kayganlaştırıcı var. Şimdi muzaffer sonuma kadar.
[/quote]

harika! Bunu söylemenin başka yolu yok.
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

Lapanalapu, ilk başta bilincimi kaybettim. Adamlarım şok oldu. Köpek ilk kez yan taraflarını kötü bir şekilde yırttığında, patilerine eldiven takılması gerektiğini bilmiyorlardı.
These users thanked the author Anne for the post (total 2):
Denis881, Tolyan
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Oxxotnik: 17 Nov 2021, 21:12harika! Bunu söylemenin başka yolu yok
Ve yazmayı bitirdiğimde kendimi kıskanmaya başladım.
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

Lapanalapu, denemeyen herkes deneyebilir kıskanç
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Anne: 17 Nov 2021, 21:29 İlk başta bilincimi kaybettim
Bizim için (henüz) keşfedilmemiş anlardan biri de tam olarak aktif köpektir. Karısı gerçekten köpeğin onu yardım almadan almasını istiyor. O zaman ne olacağını kim bilebilir.

Peki, patilerdeki eldivenler mantıksal olarak yok çünkü tam da eş değerli bir varlık - düğümün dışarı fırlamaması ve o hareket etmesi için yanaşıp tutuyorum altında. Yine de bazen bacaklarında çizikler oluyor.
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

Lapanalapu, onu ne kadar süre eğitiyorsun?
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Bu erkek iki yaşında. Korkarım ki zaten yardımla alıştı. Tabii ki kendim atlamak isterim ama kendi heyecanımı kırmam gerekiyor. Ve bir erkekle seks benimle seksten sonra (ve önce)) geldiği için, hararetli eş beklemek istemiyor :oops:
Onu aynı hızla kendi içinde hissetmek istiyor mümkün olduğu kadar.

Aynı zamanda hayal kuruyor ve köpeğinin onu aktif olarak almasını gerçekten istiyor.
Denis881
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 3 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Zoo.sax »

Merhaba, bunun sizde nasıl gerçekleştiğini, buna nasıl karar verdiğinizi, başlatan kimdi, mailiniz varsa bize mail atalım, biz evli bir çiftiz, bu konuyu gerçekten çok beğendim, ne zaman kız erkek bir köpekle seks yapıyor, kararı karımın vermesini istiyorum, onunla çok konuşuyor sonra kabul ediyor, sonra bir şeyler sürekli onu rahatsız ediyor hayvanat bahçesi. [email protected] işte e-posta adresim, bana yaz, seninle tanıştığıma memnun olacağım

2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Konuya dahil olan herkes yazacak, tanıştığıma memnun oldum, adım Roman
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

Lapanalapu, bizimki de dönmeye ve koklamaya başladı. Uzun süre atladığımda içeri giremedim, deliklerin arasını acıyla sokmak zorunda kaldım, acıdı. Tıpkı senin ona yardım ettiğin gibi.
YeniN
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by YeniN »

Video gönderebilir misiniz?)
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Zoo.sax: 18 Nov 2021, 05:45 bunu yapmaya nasıl karar verdik, başlatan kimdi
Başlangıç ​​olarak şunu bir kez daha belirtmek isterim: çok şanslıyız: birbirimize çok yakınız, ayrıca arzular ve fanteziler de yakın. Hem benim hem de onun için tercihlerim ve hoşlanmadıklarım aynı.

Yani birbirimizi tanımamız ve cinsel hayattaki tercihlerimiz neredeyse tanışıp gittiğimiz andan itibaren başladı. yavaşça. Sevgilim bana güvenebileceğini, arzularını ve fantezilerini benimle tartışabileceğini anladı ve bu normal. İstersek deneyeceğiz ama istemezsek bu aramızda kalacak demektir.

Yani zamanla normal seksin yanına anal seks de eklendi ve güzel olan da bu. ve beni daha da heyecanlandıran şey onun bundan gerçekten hoşlanmasıdır.

Sonra başka biriyle seks hayalleri kurduk ve hazır olduğumuza karar verdiğimizde çiftle tanıştık, ardından birkaç yıl boyunca ara sıra buluştuk - farklı formatlar. Bu bölümün sonlarında hayvanat bahçeleri konulu fantezimi paylaşmaya karar verdim.

Anlatılan ilişkiye rağmen bunun onun için çok fazla olduğunu anlamamasından korkuyordum, bu yüzden konuşmak yerine akşamları birkaç video izlemeyi önerdim (Stray-X’le yapılmış bir albümdü, daha güzelini seçtim ve kızın nasıl keyif aldığını göresiniz diye) ve bu konuda ne düşündüğünü sordum.

Sonra orada şiddetli seksti ve sevilen kişi ne kadar heyecanlıysa, aktif arzuya olan düşünceli ilgisinden dolayı bu fikre o kadar meyilliydi.

(Bir sürü mektup... biraz sonra cevaplamaya devam edin)
Korsan
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267

Unread post by Kasım »

Lapanalapu ve ben bir erkek köpeği emmeye çalıştım sen sikişiyor musun?
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Listopad: 18 Nov 2021, 17:27 , peki bir erkek köpeği sikerken emmeyi denedin mi?
Evet ama beni heyecanlandıran da bu ama o pek değil. Bu nedenle sadece benim isteğim üzerine.

belki de erkek köpeğimiz dışarı çıkıp emildikten sonra hareketsiz durmak istemediği içindir. Onu saklaman gerek. Ne yazık ki ya emmek ya da sikmek arasında seçim yapmak önemsiz. Ama bazen işe yarıyor))

47 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Zoo.sax: 18 Nov 2021, 05:45 bunu yapmaya nasıl karar verdiler, başlatan kimdi
BÖLÜM 2

Devam edeceğim. Karının tiksinmediği, hatta kendini bir köpeğe verme fantezisinden çok heyecanlandığı temel noktadan sonra - seks sırasında fantezi kurduğumuz uzun bir dönemden (beş yıl) geçtik (kulağınıza onu fısıldadığınızda) sevgilinizin kendisini bir köpek sürüsüne nasıl verdiğini ve öfkeyle el sallamaya başladıklarını izlemek istiyorum).

Ve hafif bir uyumsuzluk: "Ah, şimdi bir köpek olsaydı, Kendimi hemen verirdim."

Doğru büyüklükte bir erkek köpeği alıp eve getirmek, yıkamak ve seks yapmak için dışarı çıkmak gibi aptalca seçenekler gerçekleştirilmedi (ben köpeğin neyden hasta olabileceğini bilmiyorum, sağduyu galip geldi).

Ama ne kadar uzun, ne kadar kısa ama ne ölçüde karar verildi? köpek. İki yaşında bir çocuğu aldık. Buna alışması için ona bir ay süre verdiler ve...

Önce kafesi kendisinin yapmasını sağlamaya çalıştılar. /Sana zaten anlatmaya başladığımdan beri, bence neyi yanlış yaptığımızı yazıyorum/
Karısının etrafında koşuyor, deniyor ama hiçbir şey yapmıyor... Ve burada, muhtemelen, bunu yapmak zorunda kaldık tahammül edin ve her şeyi yapması için çabalayın. Ama dikkati benden dağılıyor ve özellikle odadan çıktığımda bu onun için de işe yaramadı. Ve arzumuz sabrımıza galip geldi ve ben de köpeği, penisini dövüşecek bir şekle yükseltmesi ve elleriyle sevgilisine bağlaması için elle uyardım. Ve oradan devam etti.

İkinci hata - Düğüm kullanmak istedim ama karım biraz korktu ve köpeğin penisini en yüksek seviyesine kaldırdım ve düğüm şişti içeri girmedi. Böylece bir yıl daha onu düğümsüz olarak eşime soktum.

Ve yapılacak doğru şey (eğer ellerinizi kullanırsanız) onu kesenin içinden çekip çıkarmaya başlamak, onu büyüyen düğümle birlikte kesenin (prepisyum) dışına itmek ve hemen vajinaya sokun. Daha sonra düğüm tamamen içeride şişer ve önceden dışarı fırlamaması için onu kontrol etmeniz yeterlidir.

Düğüm ilk kez işe yaradığında eşim öyle bir duruma geldi ki bir yıl boyunca cesaret edemediği için pişmanlık duydu. (Bu arada, düğümle ilk seferimin yukarıda anlattığım gibi olmadığını, sadece karıma ittiğimi hatırladım. Sızlandı ama düğüm içine girince duyguları kontrolden çıktı)

Güle güle, yine böleceğim...

6 dakika 44 saniye sonra gönderildi: n
NewN: 18 Nov 2021, 14:43 Video gönderebilir misiniz?)
Yapabilirim ama kusura bakmayın, göndermeyeceğim’ Böyle bir özel mesajı ücretsiz olarak göndermeyin (ve mümkün olduğunca doğru yazıyorum). İsterseniz kişisel mesaj olarak yazın.
These users thanked the author İlaç for the post (total 3):
Korsan, Denis881, Öksürük
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Bu yüzden eşime normal tepki verdiğini ve boşanmak istemediğini, ancak gideceğini düşünmeme rağmen) söyledim)) ama erkek köpek yoktu, internete baktım, bir husky buldum ama o reddetti çünkü sahibi ondan utanıyordu, anlayabilirsiniz ki onu evlendirmenin hiçbir yolu yok, her şey burada bitti, ne yazık ki Yatakta kulağına köpeğinin onu nasıl becermesini istediğimi, nasıl sikmek istediğimi fısıldadığım anlar oldu. yatakta onu nasıl tahrik ettiğini görün, özellikle de böyle şeyler hakkında konuşmaya başladığında) Köpekten sonra ona gerçekten girmek istiyorum)
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Alexb »

Bir keresinde tanıdığı birinin yaklaşık 16 yaşındaki kızının bacaklarının arasına bir şey sürdüğünü ve ardından 4-5 yavru köpeğin onu yaladığını görmüştüm.
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Bunu nasıl gördün?)
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Alexb »

casusluk
Автор темы
İlaç
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by İlaç »

Ve sessizlik çöktü. Kimse yazmıyor.

Bana ilginç gelen şey: Birkaç düzine ülkede yapılan isimsiz bir anketin sonuçlarına göre kadınların yaklaşık %3’ünün ilgilendiğinin belirtildiği bir film izledim. hayvanlarla cinsel ilişki konusunda. Rusça konuşanlar için oranın aynı olduğunu varsayarsak, o zaman şu ya da bu şekilde ilgilenen üç milyon kadın elde ederiz. Ve erkekler sayılmıyor.

Bu yüzden mi çok az yanıt var? Aslında böyle bir tabu olan (her ne kadar diğerlerinden daha kötü olsa da) bir toplumda bir konuyla karşılaşmanın hiç de kolay olmadığı açık. Anonimlik ve tüm bunlar. Ancak görünen o ki bu, İnternet’te iletişim kurmayı engellememeli.

Bu soru bu sabah kafamı karıştırdı.
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

Bilmiyorum, bu konuyu gerçek hayatta konuşmaktan çekinmem, özellikle evli bir çiftle veya atı, kısrağı olan biriyle, sikişmek istiyorum, karım bu arzumu biliyor ve denemekten çekinmiyor )
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years

Unread post by Travolta »

Anne: 17 Nov 2021, 20:34 En azından birisi bir şeyler biliyor. Karınız orgazm nedeniyle bilincini mi kaybetti?
Orgazm nedeniyle bilincini mi kaybetti? Bu olur mu?
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by 6996 »

Lapanalapu: 25 Nov 2021, 10:59 Ve sessizlik çöktü. Kimse yazmıyor.

Bana ilginç gelen şey: Birkaç düzine ülkede yapılan isimsiz bir anketin sonuçlarına göre kadınların yaklaşık %3’ünün ilgilendiğinin belirtildiği bir film izledim. hayvanlarla cinsel ilişki konusunda. Rusça konuşanlar için oranın aynı olduğunu varsayarsak, o zaman şu ya da bu şekilde ilgilenen üç milyon kadın elde ederiz. Ve erkekler sayılmıyor.

Bu yüzden mi çok az yanıt var? Aslında böyle bir tabu olan (her ne kadar diğerlerinden daha kötü olsa da) bir toplumda bir konuyla karşılaşmanın hiç de kolay olmadığı açık. Anonimlik ve tüm bunlar. Ancak bunun İnternet’teki iletişimi engellemesi gerekmiyor gibi görünüyor.

Bu soru bu sabah kafamı karıştırdı
Çok basit. Tüm bu anketler (eğer yapılmışlarsa ve birdenbire yazılmamışlarsa) doğru şekilde yürütülmemektedir. Bence gerçek yüzde daha düşük ve daha da azı bu konuda konuşmaya istekli.
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

Ne yazmalı: herkes iyi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Anne: 25 Nov 2021, 16:25 Ne yazmalı: herkes iyi
Bunu doğru fark ettiniz. Hayalleri hayal olarak kalanların hepsi telaşlanıyor. Hayallerini gerçekleştirenler ise çoğunlukla susuyor ya da genel ifadelerle geçiştiriyorlar... :smile001:
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

niqk, her şey doğru. Bir kişinin kendisi ilk adımı atmak istemiyorsa, o zaman hiçbir şeyin olmayacağını kendiniz anlarsınız.
These users thanked the author Anne for the post (total 2):
Nikk, Maksil
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Adımlarınızı özel mesajla anlatır mısınız? İlginç...
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

Bir yere yazdım ama nereye olduğunu anlamadım
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Anne: 25 Nov 2021, 17:26 Bir yere yazdım ama nereye
yazdığımı anlamıyorum. Kabul edilmiş. Okudum. Daha fazlasını yazın - ilginç!
Zoo.sax
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Zoo.sax »

И мне пиши)) [email protected]
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Anne »

Soyundum, diz çöktüm ve erkeğin üstüme atlamasını bekledim. Ama o sadece gelip kokladı ve herhangi bir hareket yapmadı. Oğlum bir köpek alıp onu mastürbasyon yapmamı önerdi. Hiçbir deneyiminiz olmadan bir köpeğin üzerinden mastürbasyon yapmaya çalıştığınızı hayal edin.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Hmmm, bu bir sorun... Peki bununla nasıl başa çıktın?
Locked Previous topicNext topic
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zoofili”