Andre321: ↑19 Nov 2021, 15:25
Kadın sütüyle kahve denemek istiyorum.
Kadın sütüyle hikayesi olan var mı
bu öyle bir süt değil kahvenin yanında gider. İnek ile karıştırmayın). Farklı bir rengi ve tadı var. Bir defasında kahveye ekledim, tadı hiç olmadı ama insan sütünü kahveyle denemem ahlaki açıdan ilginçti...
[quote=Andre321 post_id=44694 time=1637324726 user_id=3880] Kadın sütüyle kahve denemek istiyorum. Kadın sütüyle hikayesi olan var mı [/quote] bu öyle bir süt değil kahvenin yanında gider. İnek ile karıştırmayın). Farklı bir rengi ve tadı var. Bir defasında kahveye ekledim, tadı hiç olmadı ama insan sütünü kahveyle denemem ahlaki açıdan ilginçti...
Andre321: ↑19 Nov 2021, 15:25
Kadın sütüyle kahve denemek istiyorum.
Kadın sütüyle hikayesi olan var mı
Bu kahvenin yanına gidecek türden bir süt değil. İnek ile karıştırmayın). Farklı bir rengi ve tadı var. Bir keresinde kahveye eklemiştim, tadı hiç yoktu ama insan sütünü kahveyle denemem ahlaki açıdan ilginçti...
peki, Bilmiyordum, ineğin ya da keçininki kadar beyaz sanıyordum. Sadece az miktarda içtim ve artık bunu hatırlamıyorum
[quote=vlad.galtskiy post_id=44696 time=1637325404 user_id= 4214] [quote=Andre321 post_id=44694 time =1637324726 user_id=3880] Kadın sütüyle kahve denemek istiyorum. Kadın sütüyle hikayesi olan var mı [/quote] Bu kahvenin yanına gidecek türden bir süt değil. İnek ile karıştırmayın). Farklı bir rengi ve tadı var. Bir keresinde kahveye eklemiştim, tadı hiç yoktu ama insan sütünü kahveyle denemem ahlaki açıdan ilginçti... [/quote]😅😂peki, Bilmiyordum, ineğin ya da keçininki kadar beyaz sanıyordum. Sadece az miktarda içtim ve artık bunu hatırlamıyorum
[quote=Andre321 post_id=44694 time=1637324726 user_id=3880] :oops: İnsan sütüyle kahve denemek istiyorum. Kadın sütüyle ilgili hikayesi olan var mı? [/quote] Ne kadar gurmesin ama sen). Yani sıra sperme gelecek. :cat1:
[quote=Evgenii-SPb post_id=44700 time=1637325770 user_id= 1630] Ne kadar da lezzetlisin ama). Böylece pancar çorbasındaki ekşi krema yerine [/quote] :clever: sperme ulaşacak 😂
Eski eşim hamileyken sütü çok fazlaydı ve göğüs pompasıyla emmek zorunda kalıyordu, bazen ben de onun için bunu yapıyordum ama böyle bir durumda neden memeyi kendiniz emmeyi denemiyorsunuz, tadı güzel kesinlikle aynı değil, koku aynı, renk o kadar zengin değil Bunu bir kereden fazla yaptım ama içmedim ve tükürmedim. Bu arada seks sırasında böyle daha heyecanlı dedim
These users thanked the author Hydrapona4 for the post (total 2):
Eski eşim hamileyken sütü çok fazlaydı ve göğüs pompasıyla emmek zorunda kalıyordu, bazen ben de onun için bunu yapıyordum ama böyle bir durumda neden memeyi kendiniz emmeyi denemiyorsunuz, tadı güzel kesinlikle aynı değil, koku aynı, renk o kadar zengin değil Bunu bir kereden fazla yaptım ama içmedim ve tükürmedim. Bu arada seks sırasında böyle daha heyecanlı dedim
Merhaba arkadaşlar! Kişisel tecrübelerime dayanarak kilo vermenin en iyi yolunun düzenli egzersiz ve elbette sağlıklı beslenme olduğunu söyleyebilirim. Sağlıklı beslenme sadece vücut şekliniz için...
Sevgili forum kullanıcıları, belki birisinin bu soruya bir cevabı vardır? Cevabını hiçbir yerde bulamıyorum ve soru kafamı kurcalıyor.
Kısacası göğüslerin büyüklüğü süt miktarını etkiler mi? Ya da...
Genel olarak kızlar ve kadınlar arasında hangi fetişlerin yaygın olduğunu bilmek ilgimi çekiyor. Örneğin erkekler arasında en yaygın ayak fetişi ayak fetişidir. Ben kendim de böyleyim. Eşimin...
Last post
Natasha44 , sen çok tatlısın, ben de onu seviyorum