Benim fikrime göre biseksüel tercihler, insanlara bakıp düşünebiliyorum - ilginç mi? - bu kişi veya bu kişi hangi tercihlere sahip?! ve eğer kim olduğumu bilselerdi aynı yatakta kalma ihtimalimiz var mıydı... eh (ne yazık ki zihinleri okuyamıyorum
Cinsel tercihlerimiz hakkında açıkça konuşmamızın alışılmış bir şey olmaması üzücü...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cinsel tercihlerimiz hakkında açıkça konuşmamızın alışılmış bir şey olmaması üzücü...
Ne yazık ki cinsel tercihlerimiz hakkında açıkça konuşmak bizim için alışılagelmiş bir şey değil; eğer insanlar bunu söylemekten korkmasaydı ve daha sık eğlenebilseydik daha kolay, daha iyi olurdu...
Benim fikrime göre biseksüel tercihler, insanlara bakıp düşünebiliyorum - ilginç mi? - bu kişi veya bu kişi hangi tercihlere sahip?! ve eğer kim olduğumu bilselerdi aynı yatakta kalma ihtimalimiz var mıydı... eh (ne yazık ki zihinleri okuyamıyorum
-
Re: Cinsel tercihlerimiz hakkında açıkça konuşmamızın alışılmış bir şey olmaması üzücü...
Güzellik salonları zinciri
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Cinsel tercihlerimiz hakkında açıkça konuşmamızın alışılmış bir şey olmaması üzücü...
Ah! Eşiniz çok şanslı! Bunu çok takdir etmeli!
-
Salonlardan önce Federal Cezaevi Hizmetinde çalıştı. Takdir etmiyor. Onun için açtılar. Ve bunu yapmaya başladım
-
- Nirvana’dayım
Evet. Olur. Kadınlar karmaşık yaratıklardır. Çoğu zaman kendileri ne istediklerini gerçekten bilmezler...
-
-
İlk kez ne zaman seksi denediniz?
-
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
Ve cinsel tercihlerim Asyalı. Bütün seks partnerlerim Asyalı. Eşim de. İstisna: Yalnızca eski eş Rus’tu.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Fotoğraflarımı paylaşmak, yaratıcılığımı desteklemek istiyorum ki bedenimi daha da çok sevebileyim, nokta sonrası boşlukları kaldırayım fotoğraflarıma baktığınızda heyecanlanıyorum
https://boosty. kız öğrenciye
https://boosty. kız öğrenciye
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Ben biseksüelim)))
Ve ben biseksüelim.......
Ve ben biseksüelim.......
-
- Nirvana’dayım
Ve birisi bip-bip-... Ve böylece - sonsuza kadar...
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Orientation: biseksüel
Saklanmak zorundayız. Gizlice forumda oturun, gizlice buluşun, gizlice oral seks yapın... ve gerçekten tatlım ile bugün arabada nasıl seviştiğimi, ne kadar ekstrem ve havalı olduğunu paylaşmak istiyorum. Saklanmak ve sanki bir sevgiliye vermek ve bir şekilde onu aldatmak istemiyorum. O zamanlar itiraf etmediğim için bunu yapmak zorundayım.
O halde evli OLMAYAN herkese tavsiye. Öncelikle, seçtiğiniz kişiye cinsel tercihlerinizi, giyinmeyi, nelere oral seks yapmaktan hoşlandığınızı, ne istediğinizi ve sizi kapıdan atıp atmayacaklarını anlatın. O halde hayatınızı bu kişiye adamaktan çekinmeyin. Ve sonra mutlu olacaksın.
Yüzbinlerce insanın hayatını tehlikeye attığını söyleyebilirim. Kaçımız, hayatları boyunca tercihlerini eşlerinden gizleyen, evli, biseksüel insanlarız. Bu korkunç bir yaralanma. Bütün bu orta yaş krizleri vs. bu yüzden.
Saklanmak zorundayız. Gizlice forumda oturun, gizlice buluşun, gizlice oral seks yapın... ve gerçekten tatlım ile bugün arabada nasıl seviştiğimi, ne kadar ekstrem ve havalı olduğunu paylaşmak istiyorum. Saklanmak ve sanki bir sevgiliye vermek ve bir şekilde onu aldatmak istemiyorum. O zamanlar itiraf etmediğim için bunu yapmak zorundayım.
O halde evli OLMAYAN herkese tavsiye. Öncelikle, seçtiğiniz kişiye cinsel tercihlerinizi, giyinmeyi, nelere oral seks yapmaktan hoşlandığınızı, ne istediğinizi ve sizi kapıdan atıp atmayacaklarını anlatın. O halde hayatınızı bu kişiye adamaktan çekinmeyin. Ve sonra mutlu olacaksın.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Tanrım, ne diyebilirim? Beğendiyseniz yapın. Kimin umurunda? Ben biseksüelim, eşim de biseksüel. Fantezilerimizi çok sık gerçekleştiremediğimiz doğrudur. Baharatlı bir baharat olarak kullanın. Ve sadece birlikte. Ayrı olarak hayır. Serin. Adrenalin guardı pompalıyor. Özellikle cinsiyette gelişme olduğunda. Eşimin sanki bilerek penisi ağzıma nasıl soktuğunu hatırlıyorum. Sonra uzun süre oynarken kıçımı çocuğun altına koydum.. Harika))))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Babaska, tamamen destekliyorum. tercihleriniz ve bunu her zaman forumda tartışabilirsiniz.
-
- ön sevişme
21. yüzyıldayız... Ne istersen onu yap. Kimin umurunda? Sadece burada ne istediğini anlamalısın. Bir oğlanı em - sadece bir kez dene, ya da sikilmeyi - peki, dene. Bunun onsuz yaşayamayacağınız bir şey olduğunu düşünüyorsanız. Bu da seçeneklerden biri. Eğer bir kerelik eğlence içinse o farklı bir konu. Eğer bu tek seferlik bir maceraysa neden bunun hakkında konuşalım ki? Denedim ve denedim. Eğer gerçek istekleriniz bunlarsa ve biseksüel olduysanız bunu eşinizle tartışın. Eğer karısı buna karşı çıkıyorsa, o böyle bir eştir. Bir eşin veya kocanın normal cinsel arzulara nasıl karşı çıkabileceğini gerçekten anlamıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Kadınlar genellikle kocalarının çoğu isteğine karşı çıkarlar. Kıskançlık, bencillik, sahiplenme, kaybetme korkusu onları harekete geçirir.
-
- ön sevişme
O zaman neden böyle bir eş??...Eğer erkeğini periyodik olarak memnun edemiyorsa.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Peki, bazıları için eşin iyi olması önemlidir. iyi bir anne, pancar çorbasını iyi pişirirdi. Ve seks eksikliğini mastürbasyon ve fantezilerle kapatıyorlar.
-
- ön sevişme
Kocasının isteklerini anlayamıyorsa neden bir eşe ihtiyacın olsun ki?
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
St. Petersburg’da kimse var mı? Ağzımda taze, sıcak sperm hissetmek istiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Anlatması utanç verici bir hikaye var. Bir keresinde karımla seks yaparken o kadar kapılmıştı ki heyecanla şöyle dedi: Onu şişmanlasan daha iyi olurdu.
Sonra kendisine bu sözlerini hatırlattım ama o bunu hatırlamadığını söyledi. Bu aklıma geldi, şaka olsun diye dolgun bir yapay penis almayı önerdim. Bir nevi kabul ettim. Ben seçtim, 23 cm ve 5 cm çapında vantuzlu, güzel, kaliteli, gerçekçi bir sürpriz yapmak istedim. Ama bunu hemen göstermeye cesaret edemedi. Günlük sorunlar vardı, o ve çocuğu deniz kenarına, başka bir ülkeye gidiyorlardı. Genel olarak gösteriş. Neyse ayrıldık. Kendim kaldım. Bir akşam bakmak için çıkardım. Amcığında nasıl görüneceğini hayal etmeye başladım. Penisimin yanına koydum, benimki onunkiyle karşılaştırılamazdı. Heyecanlı. Fotoğrafını dizüstü bilgisayarımda açtım ve yanına bu devi yapıştırdım. Sarsılmaya başladı. Onu dolaba yapıştıracağımı, karımın önünde köpek stili duracağını ve onu amına sokmasına yardım edeceğimi hayal ettim. Sonra kendini ona doğru itmeye başlıyordu, ben de onun önünde duruyordum ve beni emiyordu. Neden yağlayıcıyı aldım, onu da aldım ve yağladım bilmiyorum. Sikimi ve bu canavarı mastürbasyon yapmaya başladım)). Ve sonra başladı... Sanki birini emiyormuşum gibi ağzımda denedim, garip hisler oluştu. Sonra onu ve anüsümü cömertçe yağladım ve kıçıma sokmaya başladım... Çok büyük, kıçım içeri almıyor ama içimdeki sapıklık ve merak heyecanla galip geldi. Acıdı... ama girdi... başı anüsün en dar yerinden geçip kıçın derinliklerine düştüğünde öyle bir heyecan hissettim ki çığlık bile attım. Korktum. Ama sonra onu biraz zorlamaya başladı... Gittikçe daha hızlı, çok fazla yağlanma vardı ve bu nedenle artık orada ağrıya neden olmuyordu. Kendimi becermeye ve aynı anda mastürbasyon yapmaya başladım... Durum yüksekti... Neredeyse hepsini kıçıma sokuyordum. Daha yoğun mastürbasyon yapmaya başladım, heyecan çılgıncaydı, Allah bilir kafamda neler oluyordu, kıçımda sik vardı ve bu beni boşalttı... Kovayla geldim)).
Birkaç gündür kıçım ağrıyor. Gidip üstüne yastık koydum.
Bunu bir daha yapmadım))
Ama bazen birinin beni siktiğine dair fanteziler kuruyorum. İdeal olarak eş olurdu))
Hikaye gerçek. İşte ben böyle bir sapığım.
Sonra kendisine bu sözlerini hatırlattım ama o bunu hatırlamadığını söyledi. Bu aklıma geldi, şaka olsun diye dolgun bir yapay penis almayı önerdim. Bir nevi kabul ettim. Ben seçtim, 23 cm ve 5 cm çapında vantuzlu, güzel, kaliteli, gerçekçi bir sürpriz yapmak istedim. Ama bunu hemen göstermeye cesaret edemedi. Günlük sorunlar vardı, o ve çocuğu deniz kenarına, başka bir ülkeye gidiyorlardı. Genel olarak gösteriş. Neyse ayrıldık. Kendim kaldım. Bir akşam bakmak için çıkardım. Amcığında nasıl görüneceğini hayal etmeye başladım. Penisimin yanına koydum, benimki onunkiyle karşılaştırılamazdı. Heyecanlı. Fotoğrafını dizüstü bilgisayarımda açtım ve yanına bu devi yapıştırdım. Sarsılmaya başladı. Onu dolaba yapıştıracağımı, karımın önünde köpek stili duracağını ve onu amına sokmasına yardım edeceğimi hayal ettim. Sonra kendini ona doğru itmeye başlıyordu, ben de onun önünde duruyordum ve beni emiyordu. Neden yağlayıcıyı aldım, onu da aldım ve yağladım bilmiyorum. Sikimi ve bu canavarı mastürbasyon yapmaya başladım)). Ve sonra başladı... Sanki birini emiyormuşum gibi ağzımda denedim, garip hisler oluştu. Sonra onu ve anüsümü cömertçe yağladım ve kıçıma sokmaya başladım... Çok büyük, kıçım içeri almıyor ama içimdeki sapıklık ve merak heyecanla galip geldi. Acıdı... ama girdi... başı anüsün en dar yerinden geçip kıçın derinliklerine düştüğünde öyle bir heyecan hissettim ki çığlık bile attım. Korktum. Ama sonra onu biraz zorlamaya başladı... Gittikçe daha hızlı, çok fazla yağlanma vardı ve bu nedenle artık orada ağrıya neden olmuyordu. Kendimi becermeye ve aynı anda mastürbasyon yapmaya başladım... Durum yüksekti... Neredeyse hepsini kıçıma sokuyordum. Daha yoğun mastürbasyon yapmaya başladım, heyecan çılgıncaydı, Allah bilir kafamda neler oluyordu, kıçımda sik vardı ve bu beni boşalttı... Kovayla geldim)).
Birkaç gündür kıçım ağrıyor. Gidip üstüne yastık koydum.
Bunu bir daha yapmadım))
Ama bazen birinin beni siktiğine dair fanteziler kuruyorum. İdeal olarak eş olurdu))
Hikaye gerçek. İşte ben böyle bir sapığım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
En azından beni şaşırtmadın. Ve tek sapık sen değilsin. Eşime de oyuncaklar aldım, iş gezilerinde o da onlarla ilgileniyor ama bunların asıl amacı eşim için değil kendim için, kıçım için, asıl mesele onları saklamaya gerek olmaması , yasal olarak oradalar. Öyle ya da böyle birçok kişi başladı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Üzücü olan bir şey var. Eşim kendisine yapılan sürprizin kıymetini bilmedi ((. Onu atmak zorunda kaldım. Bana sapık dedi. Yazık oyuncağa.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Ben heteroyum, zaten 37 yaşındayım, kızların biraz rahatlamış olmasına ve onlarla seks hakkında konuşabilmenize sevindim.
Önceden sessizdiler ve kabaca söylersek yalakalık yapıyorlardı, ancak zamanımızda arzuları ve fantezileri hakkında biraz konuşmaya başladılar. Bence çok hoş.
4 dakika 44 saniye sonra gönderildi: Şimdi neden düzüştüklerini anlıyorlar)) Çağdaşlarımın yarısından fazlasının bunu yaptığı izlenimini edindim çünkü adam böyle istedi, kurtulmak için onu becerdi ve o hala becerilmemiş kaldı ve modern piliçler bunu tam olarak biliyor seksten ne istediklerini Oral seks istemekten, kıçlarını yalamaktan veya oraya parmaklarını sokmaktan çekinmiyorlar, genel olarak ne için seviştiklerini biliyorlar. Ve bu hoşuma gitti. Onlar adına mutluyum.
Önceden sessizdiler ve kabaca söylersek yalakalık yapıyorlardı, ancak zamanımızda arzuları ve fantezileri hakkında biraz konuşmaya başladılar. Bence çok hoş.
4 dakika 44 saniye sonra gönderildi: Şimdi neden düzüştüklerini anlıyorlar)) Çağdaşlarımın yarısından fazlasının bunu yaptığı izlenimini edindim çünkü adam böyle istedi, kurtulmak için onu becerdi ve o hala becerilmemiş kaldı ve modern piliçler bunu tam olarak biliyor seksten ne istediklerini Oral seks istemekten, kıçlarını yalamaktan veya oraya parmaklarını sokmaktan çekinmiyorlar, genel olarak ne için seviştiklerini biliyorlar. Ve bu hoşuma gitti. Onlar adına mutluyum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
Tamamen aynı hikaye. ilk deneyimden uzun zaman önceydi ve eşime fallus aldığımda erkeklerde pek sık olmuyordu. Bu yüzden kendim de denemeye karar verdim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
Klitoral kelebeği sakinleştiremiyorum))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188

Eh, kelebekler yok) çoğunlukla genişleme ve derin nüfuz için mermiler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
peki, en azından eşe bireysel kullanım için bir şeyler bırakılmalı) :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
Daha yeni sakinleştik. Crossy bana sikiyle kullanmam için verdiği silikon kıçını göstermek için geldi. Takma kirpik, beyaz peruk ve makyaj yaptım. Çiviler bile sahte. Uzun zamandır sevişmedik. Eşim iş gezisinde. Canlı olarak nasıl “kartopu alışverişi yaptığımızı” filme almak istedim. Ama vaktimiz yoktu, her şey çabuk bitti. Crossy karnının üstüne geldi, ben de ona girdim. Sarıldık. Karnından sperm toplayıp ona yedirdi. Duvarın arkasında öğrenci bir kiracı var. Bu kızın bana geldiğini düşünüyor.
Karım ona kendisi anlatacak. Minik bu sürpriz karşısında şaşkına dönecek.
Karım ona kendisi anlatacak. Minik bu sürpriz karşısında şaşkına dönecek.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 255 Views
-
Last post by Gudgeon
-
- 31 Replies