Çocukta ereksiyon

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Karanlık Lord
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Çocukta ereksiyon

Unread post by Karanlık Lord »

Bir yıldır bir kızla yaşıyorum. 5 yaşında bir kızı var. Ve ilk başta çok açık giyinmeleri beni çok etkiledi. Kızla durum hala açık. İlk başta kıskandım. Herkes bakıyor. Artık başlıyor bile. Ancak kızı genellikle iç çamaşırı olmadan kısa bir elbise giyiyor. Bazen çoraplar. Doğa bilimci oldukları için bu işleri kolaylaştırmıyor. Evde çıplak dolaşıyoruz. Ve çocuğun ayağa kalktığını fark ettim. Bana tamamen yanlış geldi. Gerçekten pedofili miyim? Eskiden böyle insanlardan nefret ederdim ama artık birçok şeyin hayalini kuruyorum. Ama kız bana bunun normal bir erkek tepkisi olduğu konusunda güvence verdi.
Ve erkeklerin sokaktaki bir çocuğa nasıl da yağlı bir şekilde bakıp patilemeye çalıştıklarını. Bu da bunu doğruluyor.
Küçük kızların kalkması sizce normal mi?
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: biseksüel
 Re: Çocukta ereksiyon

Unread post by bir peri »

Elbette bu normal. Bir erkek potansiyel bir seks nesnesi görür. Bu doğadır. Onunla tartışamazsın. Kısıtlamalar doğal kabuğa dayatılan sosyal normlardır.
These users thanked the author bir peri for the post (total 14):
Hayalperest, Kuzey, Kirya, Ded, Guguk kuşu, Wot_ja, Fan, Ted_2023, Aslan 123540, gerz13, Tip, Mihasik, sağırlığın, utandım
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by şefkatli »

Tamamen normal bir tepki! Eğer bir çocuk terbiye normlarına uymaz ve çıplak kedi ile dairenin etrafında koşarsa, o zaman sizin yerinizdeki herhangi bir erkek ereksiyona sahip olur! Bu, karşı cinsin cinsel organlarına yönelik koşulsuz bir reflekstir. Ve nesnenin hangi yaşta olduğu önemli değil. Bu özellikle peri çağındaki kızlar için geçerlidir, ancak diğer yaşlarda böyle bir tepki yeterlidir! Diğer bir husus da kafanın kafanın yerine geçmemesi ve erkeğin ereksiyon sonrasındaki her türlü hareketten haberdar olması gerektiğidir. Geriye kalan her şey doğal!

8 dakika 58 saniye sonra gönderildi: Randevumda yine heteroseksüel bir aileden gelen 12 yaşında hamile bir kız vardı. Kendisinden 3 yaş büyük olan erkek kardeşi penisinin başının kontrolünü kaybedip onu "düştürene" kadar sık ​​sık apartman dairesinde çıplak dolaşıyordu. Eylem bir kerelikti ve buna eylem denemez - kızlık zarı sağlam kaldı! Anamnezi açıklığa kavuştururken penetrasyon YOK olduğu ve erkek kardeşin penisinin vajina girişinde olduğu ve boşalmanın orada meydana geldiği ortaya çıktı. Ancak sperm akışı güçlüydü ve giriş holünden bir kısmı kızlık zarı açıklığından vajinaya nüfuz etti. Ve bunun gerçekleştiği ortaya çıktı! Hamileliğin 6.haftada etik nedenlerden dolayı sonlandırılması gerekti...
These users thanked the author şefkatli for the post (total 14):
Avare, George, Evgeniy-Spb, Kirya, Mart, Ded, Wot_ja, Fan, INVAR, Aslan 123540, Juravl, gerz13, Mihasik, utandım
Автор темы
Karanlık Lord
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Tender: 06 Nov 2021, 10:17İhale
Teşekkür ederiz. Yoksa zaten hasta olduğumu düşünüyordum.
Evet, kız nasıl bir tepkiye neden olduğunu anlıyor. Ve kasıtlı olarak dalga geçiyor. Dizlerinin üstüne oturur. Sarılmalar, öpücükler. Penise dokunur.
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 4 years 11 months

Unread post by Avare »

Karanlık Lord: 06 Nov 2021, 10:21
Tender: 06 Nov 2021, 10:17İhale
Teşekkür ederiz. Yoksa zaten hasta olduğumu düşünüyordum.
Evet, kız nasıl bir tepkiye neden olduğunu anlıyor. Ve kasıtlı olarak dalga geçiyor. Dizlerinin üstüne oturur. Sarılmalar, öpücükler. Penise dokunuyor.
Normal bir tepki veriyorsun ama kız bunu kasıtlı olarak kışkırtıyor, senin ve annesinin seks yaptığına tanık olmuş ve onunla ilgilenen eylem
These users thanked the author Avare for the post (total 2):
Mart, Aslan 123540
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

Karanlık Lord, Penise saf bir şekilde dokunuyor merak, bunda erotik ve özellikle cinsel hiçbir şey yok. Ama tepki göstermeden edemezsin! Tepki vermezseniz ve penise dokunma veya gösterme fırsatı vermezseniz, bu durum çocuğun zihninde yerleşecek, bunun bir norm olduğunu düşünecek ve gelecekte diğer insanların erkeklerine de buna göre davranacaktır. Erkeklerin bu "geçişlere" kanmamaları iyidir ama ya bazıları kendilerini dizginleyemiyorsa?
These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 2):
RedFox, rulo
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Peer Gynt: 06 Nov 2021, 10:30 Karanlık Lord, Tamamen meraktan penise dokunuyor, bunda bırakın cinselliği, erotik hiçbir şey yok. Ama tepki göstermeden edemezsin! Tepki vermezseniz ve penise dokunma veya gösterme fırsatı vermezseniz, bu durum çocuğun zihninde yerleşecek, bunun bir norm olduğunu düşünecek ve gelecekte diğer insanların erkeklerine de buna göre davranacaktır. Erkeklerin bu "geçişlere" kanmamaları iyi olur ama ya bazıları kendilerini tutamazsa?
Katılıyorum. Şunu da ekleyeyim, eğer kızın penise dokunmasını görmezden gelirseniz, bu gerçekten meraktan kararlılığa dönüşecektir. Ve halka açık bir yerde, halka açık bir yerde, tabiri caizse penise dokunursa halkın tepkisi ne olacak? Kızın merakını ve haylazlığını kontrol etmek daha iyidir.
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon

Peer Gynt,
Nasıl açıklanır? sana. Cinsellik nedir ya da değildir.
Seks zevki farklı arzuların bir karışımıdır. Memnun etme arzusu, merak, dokunsal zevk ve çok daha fazlası. Dolayısıyla bu oldukça cinsel bir arzudur ve çocuklar bile oldukça heyecanlanırlar. Örneğin, küçük erkek çocuklar kadınları okşayarak istemsiz bir şekilde ereksiyon yaşarlar.
These users thanked the author bir peri for the post (total 2):
Kirya, rulo
vvv123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by vvv123 »

er ya da geç sikini çekiştirmeye ve senin hakkında fanteziler kurmaya başlayacak
These users thanked the author vvv123 for the post:
Aslan 123540
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme

nimphet, Bunu bana açıklamana gerek yok. Ben bir üroloğum.

12 dakika 17 saniye sonra gönderildi: Yukarıda, "İhale" doğru bir şekilde açıklanmıştı; bu koşulsuz bir refleks, cinsel bir arzu değil...! 5 yaşında bir çocuk cinsiyeti bilemez; cinselliğin gelişiminin tüm aşamalarından (platonik, erotik) henüz geçmemiştir, dolayısıyla böyle bir çocuğun herhangi bir cinsel isteği olamaz. Bir kızın dış cinsel organını şimdi, bu yaşta uyarırsanız, çocuk çok heyecanlanabilir ve hatta orgazma ulaşabilir, ancak bu, bilinçaltı düzeyde koşulsuz bir refleks yayı boyunca sabitlenecek ve cinselliğe değil mastürbasyona yol açacaktır. arzu! Belirli bir heyecan verici duruma atıfta bulunmaksızın, cinsel organlarını tahriş etmeye ve uygun bir anda bu duruma ulaşmaya çalışacaktır. Bu arada, küçük bir çocuğun ereksiyonunun nedeni de aynı nedendir, cinsel arzudan değil!
These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 2):
gerz13, rulo
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

su perisi, Peer Gynt kesinlikle haklı! (Meslektaşımı yorumdan tanıdım). Ergenlik öncesi ve ergenlik çağındaki erkekler sabahları "sabah ereksiyonunu" yaşarlar. Şu anda onların cinsel olarak uyarıldığını ve cinsel ilişki arzuladıklarını iddia edemezsiniz! Sonuçta sabah ereksiyonu arzudan değil, dolu mesaneden, yani refleks olarak ortaya çıkar!
These users thanked the author şefkatli for the post (total 2):
Fan, gerz13
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Aman Tanrım, ne biçim insanlar yaşıyoruz yan yana!!! Çok güzel!!! :bel_flag:
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Peer Gynt, Meslektaşım! Bu forumun sayfalarında tanıştığımıza göre, lütfen benim utanmaz sorum için beni suçlamayın: Bir ürolog olarak çalışma deneyiminin önemi nedir ve sizce paradoksal boşaltım olgusunun gerçekten var olduğunu düşünüyor musunuz? Uygulamanızda böyle bir olguyla karşılaştınız mı? Lütfen cevap verin! PM alabilir miyim...
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 06 Nov 2021, 17:22 Peer Gynt, Meslektaşım! Bu forumun sayfalarında tanıştığımıza göre, lütfen benim utanmaz sorum için beni suçlamayın: Bir ürolog olarak çalışma deneyiminin önemi nedir ve sizce paradoksal boşaltım olgusunun gerçekten var olduğunu düşünüyor musunuz? Uygulamanızda böyle bir olguyla karşılaştınız mı? Lütfen cevap verin! Kişisel bir mesaj gönderebilir miyim...
Hayır sevgililer, burada tartışın. Biz de çok ilgileniyoruz)))
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
kötü Eeh
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evgenii-SPb, Teşekkürler! Umurumda değil! Peer Gynt’ten bir cevap bekleyeceğiz...
These users thanked the author şefkatli for the post:
Evgeniy-Spb
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 06 Nov 2021, 17:50 Evgenii-SPb, Teşekkürler! Umurumda değil! Peer Gynt’ten bir yanıt bekleyeceğiz...
Oh, teşekkürler!
Автор темы
Karanlık Lord
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

İhale,
Ben değilim kızın seks istediğini söylüyorum.
Cinsel arzunun fiziksel olmaktan çok psiko-duygusal olduğunu söylüyorum.
Fakat psiko-duygusal tepkiler ve arzular belirli koşullar altında çok erken şekilleniyor. Veya tam tersine, doğal akışa müdahale edilirse oluşmayabilir veya güçlü çarpıklıklarla oluşmayabilirler.

Çocuklarda cinselliğin tezahürünün yasaklandığı modern klasik eğitim, gelecekte birçok sorun var.
Arzularına yazıklar olsun. Seksi kirli ve yanlış bir şey olarak görmek. Vücuduna yazık. Çıplaklık korkusu.

Evet, bir çocuğun davranışı büyük ölçüde merak, ilgi görme arzusu, beğenilme arzusu, karşı cinse olan ilgi tarafından belirlenir.

Fakat bu aynı zamanda yetişkinler için de geçerlidir. Cinsel arzuyu büyük oranda belirleyen faktörler vardır.
Seks, orgazm, esas olarak kafada gerçekleşir. Başka bir kişinin vücudunun yardımıyla cinsel organların basit mekanik uyarılması bizim için yeterli değildir.
Çocukta bu arzuları engellersek, yetişkinlikte cinsel nitelikte sorunlar yaşamayız.
These users thanked the author Karanlık Lord for the post:
gerz13
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme

İhale, Teşekkürler meslektaşım! İlk sorunun cevabı: 18 yıllık iş tecrübesi, Tıp Bilimleri Akademisi Nefroloji, Üroloji ve Androloji Araştırma Enstitüsü kliniğinde çalışıyorum, Tıp Bilimleri Adayı, Bölüm Başkanı. departman. İkinci sorunun cevabı: Sözde “paradoksal ayrılık” tamamen sahte! Paradoksal bir ayrım yoktur ve olamaz! Bu bir blöf! Bu terim, Chikatilo’nun yakalanmasından sonra, o zamanki yerel doktorların hatasını gizlemek ve bu piçin testlerinin yanlış yorumlanmasının sorumluluğundan kaçınmak için ortaya çıktı! Bu hata bir düzineden fazla insanın hayatına mal oldu, çünkü bundan kaçınırsa Chikatilo 1984’te tutuklanabilirdi! Böyle bir terimin icat edilmesi yasa korkusundandı. Bir kişinin salgılarının antijenik özellikleri ve grup bağlılığı her zaman aynıdır; eğer kişinin kanı ikinci gruptan ise sperm de her zaman ikinci gruptan olacaktır!
These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 3):
şefkatli, Evgeniy-Spb, gerz13
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Konu bir şekilde söndü... Gerçekten hiç ilgi çekici değil mi? Ve Su Perisi bir şekilde sustu, bize cinsel arzu hakkında hiçbir şey anlatmak, tartışmak istemiyor...
Ama benim anlatacaklarım var! Peer Gynt’i bilmiyorum ama muayenehanemde pek çok ilginç şey vardı...
These users thanked the author şefkatli for the post:
Denis881
Vlad.Galtsky
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Vlad.Galtsky »

Tender: 20 Nov 2021, 12:14 ama pratiğimde pek çok ilginç şey vardı...
Bunun bir Avrupa ülkesi olan İzlanda’da nasıl olabileceğini açıklayın. Seyahat etmeyi seviyorum ve fırsat buldukça dünyanın farklı ülkelerinden farklı blogcuları izliyorum. Bir haftalığına İzlanda’ya gitmek istiyordum. Yıllarca İzlanda’da yaşayan bu kadını izledim ve birden fazla kez ebeveynlerinin ailelerindeki seks ve yolsuzluktan bahsettiğini gördüm! Bir uzman olarak Avrupa halkı arasında olup bitenleri nasıl açıklayabilirsiniz? 00:37:33 zaman kodu
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon

Tender: 20 Nov 2021, 12:14 Konu bir şekilde sona erdi... Gerçekten hiç ilgi çekici değil mi? Ve Su Perisi bir şekilde sustu, bize cinsel arzu hakkında hiçbir şey anlatmak, tartışmak istemiyor...
Ama benim anlatacaklarım var! Peer Gynt’i bilmiyorum ama benim muayenehanemde pek çok ilginç şey vardı...
Seks bence sadece fiziksel çekim değil, aynı zamanda duygusal.
Ve eğer çocuk, fiziksel etkiyi açıkça sevse de, anlamadığı şey seksse. Çok erken yaşlarda çeşitli duygusal tepkiler oluşur.
Ayrıca, örneğin 7 yaşında, seks hakkında çok az bilgisi olan bir kız ve bir erkeği ele alırsak, cinsel organlara bakılmaksızın bazı okşamalar, okşamalar kayganlaştırıcı salgıya neden olacaktır.
These users thanked the author bir peri for the post (total 3):
Tolkala, Kirya, Aslan 123540
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 20 Nov 2021, 12:14 Konu bir şekilde sona erdi... Gerçekten hiç ilgi çekici değil mi? Ve Su Perisi bir şekilde sustu, bize cinsel arzu hakkında hiçbir şey anlatmak, tartışmak istemiyor...
Ama benim anlatacaklarım var! Peer Gynt’i bilmiyorum ama muayenehanemde pek çok ilginç şey vardı...
Öyleyse paylaş, çünkü yapacak bir şeyin var söylemek. Çok ilginç. :ayyy:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Destekliyorum! :daypyat:
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme

İhale, benim de sana söyleyeceklerim var ama kimin umurunda? Burada hayal kurabilmeniz ve mastürbasyon yapabilmeniz için maceralarınız ve edindiğiniz cinsel deneyimler hakkında hikayelere ihtiyacınız var! Ama ilginç klinik vakalarda forum üyeleri arasında ilgi kalmıyor ve forumun bu bölümü de diğer pek çok bölüm gibi hızla yok olup gidecek... Mesela sizin başlattığınız “Kızlarda Ensestin Sonuçları” bölümü çok ilgimi çekti. ,” ama uzmanlar dışında bununla kim ilgileniyor?
These users thanked the author Akran Gynt for the post:
gerz13
Voldemort’un
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by Voldemort’un »

Ereksiyon öyledir ki penis patlayacak gibi görünür)). Kızımı karımla yıkadığımda)).
These users thanked the author Voldemort’un for the post (total 4):
Denis881, Mart, sapık, utandım
Raker04
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Raker04 »

Bu kadar heyecan verici olan tam olarak ne? Belki sadece genç, çıplak bir bedenin yakınlığı ya da çiftleşme arzusu?
Voldemort’un
Flört etmek
Flört etmek

Onunla çok farklı şeyler yapabileceğim düşüncesi beni heyecanlandırıyor...
Raker04
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Raker04 »

Hmm, bu karımın önünde de dahil olmak anlamına geliyor)
Snegshura
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62

Unread post by Snegshura »

Kimsenin karısının huzurunda bunu yapması pek mümkün değildir.
-demokrat-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Unread post by -demokrat- »

Snegshura: 21 Nov 2021, 13:50 Kimsenin eşinin yanında bunu yapması pek mümkün değil
Bunu (ve çok daha fazlasını) eşimin katılımıyla gerçekleştiriyorum :roll:
Orada bir çocuk var ama o daha büyük ve benim değil. Üvey kız, tabiri caizse
These users thanked the author -demokrat- for the post (total 3):
Denis881, Ted_2023, fötr şapka_1986
Snegshura
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62

Unread post by Snegshura »

Birinin bunu karısıyla birlikte yapması oldukça mümkündür, ancak kural olarak bu, kimsenin öğrenmemesi için gizlice yapılır.
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by frenk »

Böyle anlarda kızım değil de oğlum olduğu için pişman oluyorum
Raker04
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Raker04 »

Oğlunuz için bir kız kardeş yapma zamanı! ✌️ 👌 👍
Voldemort’un
Flört etmek
Flört etmek

Bu da kimseyi durdurmuyor))
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by frenk »

Raker04: 21 Nov 2021, 23:28 Oğlunuza bir kız kardeş yapma zamanı! ✌️ 👌 👍
Henüz kimseyle değil)
nBu yüzden bir "üçüncü taraf hizmet sağlayıcı") arıyorum))
Raker04
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Raker04 »

Ve yine de oğul, kız kardeşiyle mutlu olacak 👍👍👍
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by frenk »

Raker04: 22 Nov 2021, 01:18 Ve yine de oğul kız kardeşiyle mutlu olacak 👍👍👍
Sanırım) neden olmasın. Doğru, babam bana bir kız kardeş teklif etmedi (ben de onunla birlikteydim), ama sekreterini "eğitim amaçlı" emrime verdi!
Raker04
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Raker04 »

Doğum günü hediyesi olarak mı?
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mart »

Tender: 06 Nov 2021, 16:57 Sonuçta, sabah ereksiyonları arzudan değil, mesanenin dolu olmasından kaynaklanır, yani refleks olarak!
)))))))) )))) ))))))
Hiç sabah ereksiyonunuz olmadığı hemen anlaşılıyor.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Gudgeon, Fargal94
Sivil8
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Sivil8 »

Lanet olsun, kesinlikle bir sübyancı, sizin çocuğunuz veya bir başkasının olması önemli değil, bu bir çocuk, bu bir çocuk, siz bir aptalsınız ve düşünceleriniz çok belirsiz ve annenizin yetiştirilme tarzı da çok tartışmalı.
Bu kıza çok üzülüyorum, böyle bir annesi, babası ve üvey babası varken, yüzde yüz ruhsal bozukluğu olacak, eğer şimdiden değilse.....
These users thanked the author Sivil8 for the post:
Devam etmek
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”