Alinka: 07 Sep 2022, 03:13
Size bunu avatarınıza koydum... daha yakından hayran olabilirsiniz)))
Erotik!!! Kızların kısa bir tişört giymesini ya da popolarını zar zor kapatan bir erkek gömleği giymelerini seviyorum. Yukarıdan hiçbir şey görünmüyor ama biraz eğilirseniz samimi bir güzellik açılıyor.
[quote=Alinka post_id=107597 time=1662509609 user_id=373] Size bunu avatarınıza koydum... daha yakından hayran olabilirsiniz))) [/quote]
Erotik!!! Kızların kısa bir tişört giymesini ya da popolarını zar zor kapatan bir erkek gömleği giymelerini seviyorum. Yukarıdan hiçbir şey görünmüyor ama biraz eğilirseniz samimi bir güzellik açılıyor. :roll:
İşte bu yüzden şehrinizde bir erotik ürünler mağazası var, böylece insanlar seks hayatlarını çeşitlendirmek için farklı şeyler satın alabilirler. Ve bunda utanılacak bir şey yok. Ancak yine de anonim...
Elbette masaj salonlarına gitmedim ama bir VK grubunda bir kız yazdı ve masaj teklif etti, onunla temasa geçtim ve ona gittim, o gerçekten sadece masaj yaptı ve para için bir kız değil, çok var böyle...
Last post
Bu arada burada erotik masajla ilgili pek çok şey yazıldı Bu masajı çiftleri için deneyen var mı? Peki nasıl?
Erotik masajın oldukça keyifli ve rahatlatıcı olduğunu duydum, bana St. Petersburg’da nereye gidebileceğimi söyleyebilir misiniz?
Last post
St.Petersburg’da farklı masaj türleri sunan salonların olduğunu biliyorum. Web sitelerini birden fazla kez gördüm. Ama kendim denemedim. Sadece bir arama motorunda arayın.
Erotik bir masaja gitmeyi denemek istiyorum çünkü oldukça hoş olduğunu söylüyorlar, ben de denemeye karar verdim, Yalta’da bunu iyi yapan bir yeri nerede bulabileceğimi söyle bana?
Last post
Ben de yakın zamanda bu masajı denedim çünkü ondan önce evliydim ve bir şekilde bunu gerçekten yapmak istemiyordum, bir eşim olduğunu biliyordum, şimdi boşandım ve bu masaja oldukça sık gidiyorum....