Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

Küçük
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Unread post by Küçük »

yalnızca oral seks miydi kuzenimle. Ben 18 yaşındaydım, kız kardeşim ise 16 yaşındaydı.
These users thanked the author Küçük for the post (total 2):
Aion2012Ölü, OwDrin
Nudefemeli36
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Nudefemeli36 »

Annemi çok istedim
Pek çok an oldu.
Artık bir eş ve oğul istiyorum
These users thanked the author Nudefemeli36 for the post:
Tolkala
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Nudefemeli36: 25 Aug 2024, 17:17 Annemi çok istedim
Pek çok an oldu.
Şimdi bunu isteyen bir eş ve
bir oğul istiyorum. arzularınızı gerçekleştirmenize izin vermiyor mu?
Nudefemeli36
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Karısı henüz o kadar ahlaksız değil. :oops:
Belki çıplak olacaktır.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Nudefemeli36: 25 Aug 2024, 17:32 Karısı henüz o kadar ahlaksız değil. :oops:
Belki çıplak olacaktır.
oğlunuz kaç yaşında?
Nudefemeli36
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Kendisi 17 yaşında
Ama onu çocukluğundan beri görüyor
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Nudefemeli36: 25 Aug 2024, 17:43 17 yaşında
Ama onu çocukluğundan beri görüyor
Karını onun önünde beceriyor musun?
Nudefemeli36
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Yatak odasının kapısını kapatmıyoruz. Sanırım istediğim her şeyi görmeyeli uzun zaman oldu
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Nudefemeli36: 25 Aug 2024, 17:56 Yatak odasının kapısını kapatmıyoruz. Sanırım uzun zamandır istediğim her şeyi zaten gördüm
ÖM’de yazdım
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 2 years

Unread post by Aşka Dokunmak »

Vasyanitsa: 19 Jul 2024, 21:58 Gelinin düğünden sonra bile bir süre eski sevgilisiyle sikişmeye devam etmesinin en azından kadınlar arasında yaygın bir uygulama olduğunun farkında mısınız?
Tamamen saçmalık. Üçüncü kez evliyim, pek çok sevgilim oldu ve geçici aşklarım oldu, ama bu kadar saçmalıkla uğraşacak mıyım? Peki neden?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Sevgiye Dokun: 25 Aug 2024, 19:46 Tamamen saçmalık. Üçüncü kez evliyim, pek çok sevgilim oldu ve geçici aşklarım oldu, ama bu kadar saçmalıkla uğraşacak mıyım? Peki neden?
Aynen katılıyorum, durumu tam olarak doğru şekilde anlatamadım. Açıklığa kavuşturmaya çalışacağım...
Yani...
Şu veya bu kadınla iyi geçinen herhangi bir erkek, eski sevgilisiyle uzun süre iletişim kurmaya devam edeceği gerçeğine hazırlıklı olmalıdır. bir süre.
Bunun nedeni eski sevgilinin şu anda bu kadına yeni erkek arkadaşından daha yakın olması.
Yeni erkek arkadaşla her şey net değil çünkü ikisi de birbirini iyi tanımıyor. kavga edebilirler, yatakta pek iyi durumda olmayabilirler. Birbirlerini yanlış anlayabilirler.

Evet, sonuçta kadının kendisi bu yeni erkeğe ihtiyacı olup olmadığına henüz tam olarak karar veremeyebilir. Çünkü artık onu daha çok tanımaya başlıyor ve belki de beklediği tam olarak bu değil. Ve bu muhtemelen her zaman olur. Diyelim ki bir kadın evlenmek istiyor ve çocuk istiyor ve adam, diğer şeylerin yanı sıra, kariyer gelişimi sürecinde olduğundan henüz bir aile kurmaya hazır olmadığını söyledi. Ayrıca diyelim ki, birkaç yıl veya daha fazla bir süre için Yakutya’ya bir yere gitmesi gerekebileceğini söyledi. Sanki petrol sektöründe kariyer yapıyormuş gibi.

Ve tüm bu arka plana rağmen, eski sevgilinizden skandal olmadan ayrıldıysanız, o aslında MCH kategorisinden çıkmış demektir. otomatik olarak arkadaşlara. Peki yeni erkeği hakkında başka kime danışmalı? Ve o tamamen şüphe içinde. Ve böylece yolları bir yerlerde kesişti, sohbet ettiler ve muhtemelen ikisi de henüz düzenli seks yapmıyorlardı. Ama birbirlerini çok iyi tanıyorlar, yatakta da. Peki neden geçmişi hatırlamıyorsunuz?

Aynı şeyin gelin ve damat için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Aslında onunla kendisi evlendi ama bir nedenden dolayı damat eski sevgilisine yakışmıyor. Diyelim ki onu terk eden eski sevgilisi değil, eski sevgilisi olduğu için. Ve onu hala seviyor, cinsiyet açısından da dahil.
Her ne kadar iki kişi hafızası olmadan birbirlerine aşık olsa ve ikisi de birbirleriyle iyi hissetse, bunu kabul etsem de. Ve daha önce olan hiçbir şekilde şimdikine uymuyor, o zaman elbette buna gerek yok.

Yeni bir erkekle her şeyin eskisi kadar çikolata gibi olmadığı durumu kastettim biz de isteriz ve beklediğimiz gibi.
Ama erkeğin bundan haberi olmayacak çünkü kadın elbette ona bundan bahsetmeyecek. Mesela bu konuda, bu konuda ve bu konuda senin hakkında daha iyi bir fikrim vardı. Ve bu arka plana karşı, eski sevgiliniz, içinde ağlamak isteyeceğiniz yeleğin aynısıdır. Çünkü şu anda ona en yakın olan, onu iyi tanıyan ve belki de hala onu sevmeye devam eden kişi odur. Ve belki karşılıklı olarak.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Saç gömlek,
Touch -a-Love: ↑Dün, 02:46
Tam bir saçmalık. Üçüncü kez evliyim, pek çok sevgilim oldu ve geçici aşklarım oldu, ama bu kadar saçmalıkla uğraşacak mıyım? Peki neden?

Kabul ediyorum, durumu tam olarak doğru şekilde açıklamadım. Açıklığa kavuşturmaya çalışacağım...
Yani...
Şu veya bu kadınla iyi geçinen herhangi bir erkek, eski sevgilisiyle uzun süre iletişim kurmaya devam edeceği gerçeğine hazırlıklı olmalıdır. bir süre.
Bunun nedeni eski sevgilinin şu anda bu kadına yeni erkek arkadaşından daha yakın olması.
Yeni erkek arkadaşla her şey net değil çünkü ikisi de birbirini iyi tanımıyor. kavga edebilirler, yatakta pek iyi durumda olmayabilirler. Birbirlerini yanlış anlayabilirler.

Evet, sonuçta kadının kendisi bu yeni erkeğe ihtiyacı olup olmadığına henüz tam olarak karar veremeyebilir. Çünkü artık onu daha çok tanımaya başlıyor ve belki de beklediği tam olarak bu değil. Ve bu muhtemelen her zaman olur. Diyelim ki bir kadın evlenmek istiyor ve çocuk istiyor ve adam, diğer şeylerin yanı sıra, kariyer gelişimi sürecinde olduğundan henüz bir aile kurmaya hazır olmadığını söyledi. Ayrıca diyelim ki, birkaç yıl veya daha fazla bir süre için Yakutya’ya bir yere gitmesi gerekebileceğini söyledi. Sanki petrol sektöründe kariyer yapıyormuş gibi.

Ve tüm bu arka plana rağmen, eski sevgilinizden skandal olmadan ayrıldıysanız, o aslında MCH kategorisinden çıkmış demektir. otomatik olarak arkadaşlara. Peki yeni erkeği hakkında başka kime danışmalı? Ve o tamamen şüphe içinde. Ve böylece yolları bir yerlerde kesişti, sohbet ettiler ve muhtemelen ikisi de henüz düzenli seks yapmıyorlardı. Ama birbirlerini çok iyi tanıyorlar, yatakta da. Peki neden geçmişi hatırlamıyorsunuz?

Aynı şeyin gelin ve damat için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Aslında onunla kendisi evlendi ama bir nedenden dolayı damat eski sevgilisine yakışmıyor. Diyelim ki onu terk eden eski sevgilisi değil, eski sevgilisi olduğu için. Ve onu hala seviyor, cinsiyet açısından da dahil.
Her ne kadar iki kişi hafızası olmadan birbirlerine aşık olsa ve ikisi de birbirleriyle iyi hissetse, bunu kabul etsem de. Ve daha önce olan hiçbir şekilde şimdikine uymuyor, o zaman elbette buna gerek yok.

Yeni bir erkekle her şeyin eskisi kadar çikolata gibi olmadığı durumu kastettim biz de isteriz ve beklediğimiz gibi.
Ama erkeğin bundan haberi olmayacak çünkü kadın elbette ona bundan bahsetmeyecek. Mesela bu konuda, bu konuda ve bu konuda senin hakkında daha iyi bir fikrim vardı. Ve bu arka plana karşı, eski sevgiliniz, içinde ağlamak isteyeceğiniz yeleğin aynısıdır. Çünkü şu anda ona en yakın olan, onu iyi tanıyan ve belki de hala onu sevmeye devam eden kişi odur. Ve belki de karşılıklı olarak.
Evet, babanızdan ayrılmak her zaman zordur, bazen gerekli değildir ama çoğunlukla büyümeniz gerekir !!!!
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Aion2012Dead: 26 Aug 2024, 17:14 Evet, babandan ayrılmak her zaman zordur, bazen gerekli değildir ama çoğunlukla büyümen gerekir!!!!
Eğer öyleyse bahsettiğiniz şey, ensest ilişkinin kötü olduğu ortaya çıktı. Çünkü travma ömür boyudur. Ve her şey kötü olduğu için değil, tam tersine - her şey iyi olduğu için, ama bunu kırmanız ve hayatınızı genel kabul görmüş kalıplara göre inşa etmeniz gerekiyor. Yani, sizin deyiminizle büyümek.
Bu yüzden ebeveynlerin çocuklarının hayatlarını mahvetmemeleri, onlara hayatları boyunca arayacakları bir ideal gibi davranmaları gerektiğini düşünüyorum.
Ancak ebeveynlerin bunu neden yaptıklarının mümkün olup olmadığını anlamaları gerekir - elbette! Bu sanki bir köpek yavrusunu kollarınızda tutmak gibi; çok tatlı ve kendini yalıyor. Peki, onu karşılıklı olarak nasıl sevmezsin - bu çok hoş ve çok da öyle.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”