Canis91: ↑18 Aug 2024, 17:18
Şeytanlar böyledir. Çocuk odamızda bir İblis olduğunu hatırlıyorum...
Bu konu hakkında daha fazla bilgi başka zaman gelecek. Orada bir şeytan kovucumuz var... Yani bir şeytan kovucu ortaya çıktı. Belki okuldan atılır...
Günah çıkarma kabinine gidin, peder size her konuda yardımcı olacaktır
These users thanked the author Nick1979 for the post:
[quote=Canis91 post_id=397832 time=1723990684 user_id=22727] Şeytanlar böyledir. Çocuk odamızda bir İblis olduğunu hatırlıyorum... Bu konu hakkında daha fazla bilgi başka zaman gelecek. Orada bir şeytan kovucumuz var... Yani bir şeytan kovucu ortaya çıktı. Belki okuldan atılır... 😊 :roll: [/quote ] Günah çıkarma kabinine gidin, peder size her konuda yardımcı olacaktır :-D :-D
Eustace,
Selamlar Kutsal Babamız, burada birisi seninle günah çıkarmak için kayıt olmak istiyor, ona doğru yolu göstermek istiyor, aksi halde yoldan çıkmış demektir
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], Selamlar Kutsal Babamız, burada birisi seninle günah çıkarmak için kayıt olmak istiyor, ona doğru yolu göstermek istiyor, aksi halde yoldan çıkmış demektir :-D :-D
[ref=#bf0000]Nick1979[/ref], Peki Genosse Eustace de rütbesini aldı mı? Yedinci Günün Şahitleri Tarikatı mı? 😊 Aman Tanrım! Zamanın ne kadar gerisindeyim. *x)
Canis91: ↑18 Aug 2024, 18:54Nick1979, Peki ya Genosse Eustace? çok mu rütbeli?
Yedinci Günün Şahitleri Tarikatı mı?
Aman Tanrım! Zamanın ne kadar gerisindeyim.
Evet, çok şey kaçırdınız))
Onun aklına bir fikir geldi ve o da şunu yapmaya başladı: kayıp ruhları kurtarın
[quote=Canis91 post_id=397889 time=1723996463 user_id=22727] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], Peki ya Genosse Eustace? çok mu rütbeli? Yedinci Günün Şahitleri Tarikatı mı? 😊 Aman Tanrım! Zamanın ne kadar gerisindeyim. *x) [/quote] Evet, çok şey kaçırdınız)) Onun aklına bir fikir geldi ve o da şunu yapmaya başladı: kayıp ruhları kurtarın :-D :-D
Nick1979, yani şu anda sizinle ilgili güncel bir bilgi var ve yere doğru yaylarla. Ah, bu hiç iyi değil
Dünya yine de dünyanın eşekarısı üzerinde uçacak.
These users thanked the author Canis91 for the post:
[ref=#bf0000]Nick1979[/ref], yani şu anda sizinle ilgili güncel bir bilgi var ve yere doğru yaylarla. Ah, bu hiç iyi değil😊 Dünya yine de dünyanın eşekarısı üzerinde uçacak. 😊
Canis91: ↑18 Aug 2024, 18:58Nick1979, yani artık ona akıntı üzerinizde ve yaylar yere dönük. Ah, bu hiç iyi değil
Dünya yine de dünyanın eşekarısı üzerinde uçacak.
Hayır, şu anki çalışma şekli bu Zamanı geldiğinde basit ve iyi kalpli bir adamdır, kesinlikle yardımcı olacaktır
[quote=Canis91 post_id=397891 time=1723996723 user_id=22727] [ref=#bf0000]Nick1979[/ref], yani artık ona akıntı üzerinizde ve yaylar yere dönük. Ah, bu hiç iyi değil😊 Dünya yine de dünyanın eşekarısı üzerinde uçacak. 😊 [/quote] Hayır, şu anki çalışma şekli bu Zamanı geldiğinde basit ve iyi kalpli bir adamdır, kesinlikle yardımcı olacaktır :crazy: :crazy:
Nick1979: ↑18 Aug 2024, 19:03
şu anda çalışma saatlerinde
9-18 yaş arası, öğle yemeği dahil kabul ediliyor mu? Doktor, sen nasıl bir noonasın? :üzgünüm: Ve şimdi evsizim, pasaportum yok, işsizim. İstasyonlarda ve trenlerde dolaşıyorum. Acınası şarkılar söylüyorum.
Uuuu koooshkii four nooogi...
These users thanked the author Canis91 for the post:
[quote=Nick1979 post_id=397894 time=1723996984 user_id=13155] şu anda çalışma saatlerinde [/quote] 9-18 yaş arası, öğle yemeği dahil kabul ediliyor mu? Doktor, sen nasıl bir noonasın? :üzgünüm: Ve şimdi evsizim, pasaportum yok, işsizim. İstasyonlarda ve trenlerde dolaşıyorum. Acınası şarkılar söylüyorum. Uuuu koooshkii four nooogi... 😊
9-18 yaş arası, öğle yemeği dahil kabul ediliyor mu? Doktor, sen nasıl bir noonasın? :üzgünüm: Ve şimdi evsizim, pasaportum yok, işsizim. İstasyonlarda ve trenlerde dolaşıyorum. Acınası şarkılar söylüyorum.
Uuuu koooshkii dört nooogi...
Bıyık ve kuyruk iskeleden))
Ona bir şarkı söyleyin, her şey yoluna girecek))
İyi huyludur, sizi koruyabilir Bir yerde, Yüce Allah’a miras olarak, yardım etmemiz gerekiyor
[quote=Canis91 post_id=397895 time=1723997543 user_id=22727] [quote=Nick1979 post_id=397894 time=1723996984 user_id= 13155] şu anda çalışma saatlerinde [/quote] 9-18 yaş arası, öğle yemeği dahil kabul ediliyor mu? Doktor, sen nasıl bir noonasın? :üzgünüm: Ve şimdi evsizim, pasaportum yok, işsizim. İstasyonlarda ve trenlerde dolaşıyorum. Acınası şarkılar söylüyorum. Uuuu koooshkii dört nooogi... 😊 [/ alıntı ] Bıyık ve kuyruk iskeleden)) Ona bir şarkı söyleyin, her şey yoluna girecek)) İyi huyludur, sizi koruyabilir Bir yerde, Yüce Allah’a miras olarak, yardım etmemiz gerekiyor :-D
[ref=#bf0000]Canis91[/ref], Crossova Kayden’a özel teşekkürler. Havalı kız. Ve 7. günün Şahitleri Bogomer’in kafirleridir. Yalnızca Krishna’nın Tanıklarının Tarikatı! :)
Aynı anda pek çok teklifi başarıyla girdiğim yer burası. Ama... İlginiz için hepinize teşekkür ederim, ama ben gidip Çin halkının Kutsal Dağı üzerinde meditasyon yapsam iyi olur.
😊 Aynı anda pek çok teklifi başarıyla girdiğim yer burası. Ama... İlginiz için hepinize teşekkür ederim, ama ben gidip Çin halkının Kutsal Dağı üzerinde meditasyon yapsam iyi olur. 😊
[size=85][color=green]1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [url=https:/ /postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/cHVVrDgK/i-5.jpg[/img][/url]
Canis91: ↑18 Aug 2024, 19:34
Burası başarıyla girdiğim yer Aynı anda çok fazla teklif. Ama... İlginiz için hepinize teşekkür ederim, ama ben gidip Çin halkının Kutsal Dağı üzerinde meditasyon yapsam iyi olur.
Peki, meditasyonunuzda iyi şanslar ))
Unutmayın, yalnızca Pederimizin öğretisi doğrudur, geri kalan her şey kötü olandandır :deli:
[quote=Canis91 post_id=397905 time=1723998881 user_id=22727] Burası başarıyla girdiğim yer 😊 Aynı anda çok fazla teklif. Ama... İlginiz için hepinize teşekkür ederim, ama ben gidip Çin halkının Kutsal Dağı üzerinde meditasyon yapsam iyi olur. 😊 [/quote] Peki, meditasyonunuzda iyi şanslar )) Unutmayın, yalnızca Pederimizin öğretisi doğrudur, geri kalan her şey kötü olandandır :deli:
Canis91: ↑18 Aug 2024, 19:36
Burası başarıyla girdiğim yer Aynı anda çok fazla teklif. Ama... İlginiz için hepinize teşekkür ederim, ama ben gidip Çin halkının Kutsal Dağı üzerinde meditasyon yapsam iyi olur.
[quote=Canis91 post_id=397905 time=1723998964 user_id=22727] Burası başarıyla girdiğim yer 😊 Aynı anda çok fazla teklif. Ama... İlginiz için hepinize teşekkür ederim, ama ben gidip Çin halkının Kutsal Dağı üzerinde meditasyon yapsam iyi olur. 😊
[size=85][color=green]1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [url=https:/ /postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/cHVVrDgK/i-5.jpg[/img][/url] [/quote] куда ты пойдёшь Мастурбировать, на какую гору? :-D
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], ben meditasyon diyorum, [url=viewtopic.php?t=15285]mastürbasyon.[/url] Peki, siz de bağış yapın Tramvay konteyneri koçu.☺ ((C)Guru.M.Naumenko.gr.Zoo’nun Şarkısı)
[url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/9XK6fZL7/i-10.jpg[/img][/url] [/quote] Бобикус!!! Ты на святой горе что ли передрачил!!! Ужас какой... :good:
Herkese merhaba, olgun kadınlardan çok tahrik oluyorum. Beni en çok tahrik eden olgun kızların fotoğraflarını yayınlayacağım. Seni heyecanlandıran olgun kızların fotoğraflarını gönder
Last post
ikinci fotoğraf bir sonraki konudan bir öğretmen , görünüşe göre kazara internetten olgun kızlarla da karışmış :D