Çocuğunuzun önünde seks yapmak ister misiniz?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Çocuğunuzun önünde seks yapmak ister misiniz?

Unread post by Evgeniy7519 »

Biz bir aileyiz, eşim 48 yaşında, kızlarımız var, onlar 16 ve 17,5 yaşında. Son zamanlarda seks sırasında bizi gözetlemeye başladılar ve aynı zamanda mastürbasyon da yapıyorlar. Elbette bunları fark ettik ama göstermedik. Dürüst olmak gerekirse biz de bunu gerçekten beğendik. Özellikle eşim daha çok tahrik olmaya başladı. Daha sonra bir orospu gibi akıyor ve çok şiddetli bir şekilde boşalıyor. Biz de bunun bu kadar keyifli ve heyecan verici olacağını beklemiyorduk
Bu süreçte onları parmağınızla cezbetmeye çalışmadınız mı? ) Acaba yerini ne alacak; merak ve heyecan mı yoksa korku mu?)

4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
aleksey.vititnev: 17 Jun 2023, 07:24 Biz bir aileyiz. Ben 48 yaşındayım, eşim ise 41. Kızlarımız var, onlar 16 ve 17,5 yaşında. Son zamanlarda seks sırasında bizi gözetlemeye başladılar ve aynı zamanda mastürbasyon da yapıyorlar. Elbette bunları fark ettik ama göstermedik. Dürüst olmak gerekirse biz de bunu gerçekten beğendik. Özellikle eşim daha çok tahrik olmaya başladı. Daha sonra bir orospu gibi akıyor ve çok şiddetli bir şekilde boşalıyor. Biz de bu kadar keyifli ve heyecan verici olacağını beklemiyorduk
Ve Temmuz ayında kızlarımın 15 ve 16,5 yaşında olduğunu yazmıştım... kahretsin ben, sevgilim 🤣🤣 🤣🤣
Viktoriuz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: eşcinsel

Unread post by Viktoriuz »

Gösterişli 90’larda yaşadım, zaten 10 yaşındaydım. İki odalı bir yatakta tek odalı bir dairede yaşıyorduk. ben ve annem... böylece kendime bir erkek buldum... sanki herkes yattı ve seslerden uyandım... ve o annemi sikti. Sonra gözlerimi açtım, kansere benziyorlardı ve amım çıldırdı... Ben seksin ne olduğunu zaten biliyordum. Bir saat boyunca orada yatıp onlara baktım. Ve sabah bir tekrar vardı
These users thanked the author Viktoriuz for the post (total 4):
Juravl, Mart, hayalet, Sibiryak89
sağırlığın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by sağırlığın »

Genç bir anneyle anlaştım. Çok kolay erdeme sahip bir kız, üç çocuğu da farklı babalardan ve bilinmeyenlerden... Daire küçük, bu yüzden sikişme neredeyse her zaman çocukların önünde. Aslında umrunda değil ama ereksiyon halindeki penisimi gördüklerinde çok heyecanlanıyorum.
Onların önünde mastürbasyon bile yapıyorum
These users thanked the author sağırlığın for the post (total 3):
Aslan 123540, Korsan, PavelNokia
sertgenç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by sertgenç »

Ben 19 yaşındayım, evlenmemiş genç bir anne 21 yaşında, kızım da 2-2,5 yaşında, yaklaşık altı ay her gece... Gecenin/gündüzünün çoğunu uyuyarak izlememesi iyi bir şey, bu yüzden de geç uyumuyor bir beşik, ama ortak bir beşikte (bazı nedenlerden dolayı), kol mesafesinde ve orada annem ve ben onun tüm "teknolojik deliklerini" gece yarısı temizliyoruz... :oops:
These users thanked the author sertgenç for the post (total 2):
Alisa A, utandım
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Tapkin »

Tania: 25 Sep 2022, 17:15 Hem utanç verici hem de iğrençti, 2 gün boyunca bizi ağırlayanlar vardı. İlk gün birlikte olduğumuz ofisteydik ve sonra beni, önce beni, sonra kızımı saunaya götürdüler. Bu şart onun için konuldu. Bu arada, her şeyi benden daha sakin karşıladı. Evet, bu onların dünyasında sıradan bir şey (artistik patinaj)
Ve bildiğim kadarıyla artistik patinajı neden sevmediğimi düşünmeye devam ettim.. . bana kötü şeyler öğretecekler! ))))) :%)
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Tapkin: 24 Aug 2024, 07:29
Ve ben de artistik patinajı neden sevmediğimi düşünmeye devam ettim, bildiğim gibi... bana kötü şeyler öğret!))) ))) :%)
Hayır, iyi bir spor, muhteşem, zengin , ancak sadece mali açıdan çok güvenli olduğu için, zaman zaman sporun kendisiyle değil, paranın bölünmesiyle ilgili çeşitli skandallar ortaya çıkıyor ve bu kötülüğü ama gerekli parayı getiren insanlar için kavgalar çıkıyor.
These users thanked the author Tanya for the post:
Sibiryak89
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Tania: 24 Aug 2024, 09:40
Tania: 25 Sep 2022, 17:15
Ve bildiğim kadarıyla artistik patinajı neden sevmediğimi düşünmeye devam ettim.. . kötü öğretecektir!))))) :%)
Hayır, iyi bir spor, muhteşem, zengin , ancak yalnızca mali açıdan çok güvende olduğu gerçeğinden dolayı, zaman zaman sporun kendisiyle değil, paranın bölünmesiyle ilgili çeşitli skandallar ortaya çıkıyor ve bu kötülüğü ama gerekli olan parayı getiren insanlar için kavgalar
Eh, bugün genel olarak Rusya’nın tamamı böyle yaşıyor....her şey mahvolmuştu ve hatta dokunulmasına bile izin verilmeyen bir şey vardı. Tıptan askerliğe kadar spor hakkında konuşmanın hiçbir faydası yok, paten ve jimnastikte ise hiçbir şey yok Çocuklar büyük bir hayata yeni girmeye başladılar! :prface:
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Tapkin: 24 Aug 2024, 10:00 Eh, bugün genel olarak tüm Rusya böyle yaşıyor... Her şeyi mahvettiler, dokunulmasına izin verilmeyen şeyleri bile mahvettiler, tıptan orduya kadar, spordan bahsetmenin bir anlamı yok. paten ve jimnastik hatta çocuklar bile var Harika bir hayata yeni girmeye başladılar!
Sana bundan bahsetmiştim... ve sen bana saçmaladın. .. ama şükürler olsun ki bana geldi. Sizinle alay etmek ya da sizi ya da Rusya’yı küçük düşürmek niyetinde değilim. Rusya ve sizin onunla zenginleşmeniz benim için çok daha keyifli olurdu. Ama bunun için Rus erkeklerinin top geliştirmesi gerekiyor...
İşimde formda kalmam gerekiyordu... ve şunu söyleyebilirim... tüm kasları çalıştıran tek spor vücut yüzüyor... Amatör değil sporcu seviyesinde yaptığınız her spor... sakatlayıcıdır. Kendinizi zorlamadan amatör düzeyde sporla ilgilenmeniz gerekiyor.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Shalun70: 24 Aug 2024, 13:38
Eh, bugün Rusya’nın tamamı böyle yaşıyor....her şey mahvolmuştu ve hatta tıptan orduya kadar dokunulmasına izin verilmeyen bir şeye bile değinmenin anlamı yok. spor var ama paten ve jimnastik var ve çocuklar büyük bir hayata yeni yeni girmeye başladılar!
Sana bundan bahsetmiştim... ve sen de verdin saçmalıyorum... ama Tanrıya şükür ki Samago’ya geldi. Sizinle alay etmek ya da sizi ya da Rusya’yı küçük düşürmek niyetinde değilim. Rusya ve sizin onunla zenginleşmeniz benim için çok daha keyifli olurdu. Ama bunun için Rus erkeklerinin top geliştirmesi gerekiyor...
İşimde formda kalmam gerekiyordu... ve şunu söyleyebilirim... tüm kasları çalıştıran tek spor vücut yüzüyor... Amatör değil sporcu seviyesinde yaptığınız her spor... sakatlayıcıdır. Kendinizi zorlamadan, amatör düzeyde sporla uğraşmanız gerekiyor.
Dinle, sana defalarca gönderdim, göndereceğim. bir kez daha... ülkeme dokunma, o senin değil mi!
İnanın bana, sizin ve onun gibi diğerlerinin ülkesinde "FAGTERS" kat kat daha büyüktür ve tartışmamak daha iyidir.

Yüzme konusunda sana tamamen katılıyorum, ne sıcak ne de soğuk, ölçülü ve fanatizm olmadan yapılan en harika spor!))) 8-)
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Tania: 24 Aug 2024, 09:40
Tania: 25 Sep 2022, 17:15
Ve bildiğim kadarıyla artistik patinajı neden sevmediğimi düşünmeye devam ettim.. . kötü öğretecektir!))))) :%)
Hayır, iyi bir spor, muhteşem, zengin , ancak yalnızca mali açıdan çok güvende olduğu gerçeğinden dolayı, zaman zaman sporun kendisiyle değil, paranın bölünmesiyle ilgili çeşitli skandallar ortaya çıkıyor ve bu kötülüğü ama gerekli olan parayı getiren insanlar için kavgalar
Hokeyde de durum aynı, eğer gol atmayı bilmiyorsan, yüzüne güzelce vurmayı biliyorsan kulübün kafesindesin😊
sertgenç
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 24 Aug 2024, 14:02 Hokeyde de durum aynı, eğer gol atmayı bilmiyorsanız, yüzünüze güzelce vurmayı biliyorsanız, kulübün çemberindesiniz
Tania’nın profesyonel hokey oyuncularıyla cinsel deneyimi var :)
These users thanked the author sertgenç for the post:
Sibiryak89
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Tapkin: 24 Aug 2024, 13:58 Dinle, seni defalarca gönderdim ve tekrar göndereceğim... Ülkeme dokunmayın, orası senin değil!
İnan bana, seninkinde ve onun gibilerinde kat kat fazlası var "FAGTERS" ve tartışmamak daha iyi.
Mısır koçanımı emdin, yönelimim hakkında neden söyleyebilirsin? Burada, bu İnternet platformunda ne kadar gösteriş yaparsanız yapın, Rusya’da dünyanın herhangi bir ülkesinde olduğu gibi ne daha az ne de daha fazla alışılmadık insan olduğu açıkça görülüyor... sadece sizin ülkenizde vahşiler bu insanlara zulmediyor, ama bizimkiler onlara karşı hoşgörülüdürler.
Eh, bugün genel olarak tüm Rusya böyle yaşıyor....her şey mahvolmuştu, hatta dokunulmasına izin verilmeyen şeyler bile ilaçtan orduya kadar. Spordan bahsetmenin anlamı yok ama paten ve jimnastiğe yeni başlayan büyük çocuklar var!
Ülkenize dokunan ben değilim.. . bu işte bir şeylerin ters gittiğini yeni anladın... Evet, ülke benim değil .. bu işin efendisi sensin... ama sonra uyarılmadığını söyle.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

hardyoung: 24 Aug 2024, 14:25
Hokeyde de durum aynı, nasıl gol atılacağını bilmiyorsan, yüzüne güzelce vurmayı bilirsen kulübün çemberinde olursun
Tania’nın profesyonel hokey oyuncularıyla cinsel deneyimi var :)
Muhtemelen seksi değiller😄
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Shalun70: 24 Aug 2024, 14:28
Dinle, sana defalarca gönderdim ve seni tekrar göndereceğim... ülkeme dokunma, o senin değil!
İnanın bana, seninkine ve diğerleri bundan hoşlanıyor, kat kat daha fazla "İBEK" var ve tartışmamak daha iyi.
Mısır koçanımı emdin, neden cinselliğim hakkında konuşabiliyorsun? Burada, bu İnternet platformunda ne kadar gösteriş yaparsanız yapın, Rusya’da dünyanın herhangi bir ülkesinde olduğu gibi ne daha az ne de daha fazla alışılmadık insan olduğu açıkça görülüyor... sadece sizin ülkenizde vahşiler bu insanlara zulmediyor, ama bizimkiler onlara karşı hoşgörülüdürler.
Eh, bugün genel olarak tüm Rusya böyle yaşıyor....her şey mahvolmuştu, hatta dokunulmasına izin verilmeyen şeyler bile ilaçtan orduya kadar. Spordan bahsetmenin anlamı yok ama paten ve jimnastiğe yeni başlayan büyük çocuklar var!
Ülkenize dokunan ben değilim.. . bu işte bir terslik olduğunu yeni anladın... Evet, bu ülke benim değil .. bu işin efendisi sensin... ama uyarılmadığını söyleme.
Siktir git seni aptal!(((
*diyalog bitti :tsjoe:
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Shalun70: 24 Aug 2024, 14:28
Dinle, sana defalarca gönderdim ve seni tekrar göndereceğim... ülkeme dokunma, o senin değil!
İnanın bana, seninkine ve diğerleri bundan hoşlanıyor, kat kat daha fazla "İBEK" var ve tartışmamak daha iyi.
Mısır koçanımı emdin, neden cinselliğim hakkında konuşabiliyorsun? Burada, bu İnternet platformunda ne kadar gösteriş yaparsanız yapın, Rusya’da dünyanın herhangi bir ülkesinde olduğu gibi ne daha az ne de daha fazla alışılmadık insan olduğu açıkça görülüyor... sadece sizin ülkenizde vahşiler bu insanlara zulmediyor, ama bizimkiler onlara karşı hoşgörülüdürler.
Ülkenize dokunan ben değilim.. . bu işte bir şeylerin ters gittiğini yeni anladın... Evet, bu ülke benim değil .. bu işin efendisi sensin... ama uyarılmadığını söyleme.
Burası cinsel bir forum ve eğer politika ve yaşadığınız ülke hakkında istiyorsanız, eğer yaşamıyorsanız özelden mesaj atalım, ilgilenirim bir subay, bir sporcu ve ben kesinlikle Batılı olan her şeyden nefret ediyorum (kıyafetlerden değil🤣) Tania Memur olan kocasına dokunma ve o korunan bir kadın. Seni kamera karşısında tövbe ederken bulacağım, yakınların utanacak. Bu bir kereden fazla oldu.
Haydi seks hakkında konuşalım, herkes daha sakin olacak😊 Bu şeref bana ait! 🤝
sertgenç
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 24 Aug 2024, 14:35 Muhtemelen seksi değiller
Evet, açıklamalarına bakılırsa çok "ateşliydi", ne yazık ki bunu yapamayacak kadar tembelim şu mesajları arayın... :oops:
These users thanked the author sertgenç for the post:
Sibiryak89
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Tapkin: 24 Aug 2024, 14:40 Siktir seni aptal!(((
Oğlum... siktir et... herkesi hapse atamazsın... hepsi Sovyet’ten hayatınızın çoğunu hizmet ederek geçirdim... SSCB Donanması’nın özel birimleri de dahil... Seni tekmeleyebilirim... Bak, böyle davranma, yoksa kesinlikle yapacaksın Birinden yıldız alın...
Onurlu bir şekilde kaybetmeyi öğrenin! Hatalarınızı kabul etmeyi öğrenin! Hakarete uğrayıp hemen çalıların arasına kaçan bozar kadını gibi davranmayın :wink: :facepalm:

15 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Sibiryak89: Burası cinsel bir forum ve eğer siyaset, yaşamadığınız ülke hakkında istiyorsanız PM’de konuşalım, ben sizin ilgi alanınızım, bir memurum, bir sporcu ve kesinlikle Batılı olan her şeyden nefret ediyorum (kıyafetlerden değil) Tania’ya dokunma, kocası bir subay ve o da koruma altında bir kadın. Seni kamera karşısında tövbe ederken bulacağım, yakınların utanacak. Bu bir kereden fazla oldu.
Seks hakkında konuşalım, herkes daha sakin olacak.
Ben de eşimle konuştum. karısı mı kocası mı? Peki neden bu kadar kategoriksin... çünkü kıyafetler, arabalar, ekipmanlar vs. seninkinden daha iyi. Zenginleriniz Rusya’da değil yurtdışında tedavi görüyor. Milletvekillerinin tüm çocukları Rusya’da okuyor ve yaşıyor... onlar gerçekten kendi düşmanları mı? Bir düşünün...!!!
Nudefemeli36
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 10 months

Unread post by Nudefemeli36 »

Her şey çocuğun yaşına bağlıdır. Küçük olmasına rağmen sorunsuz bir şekilde mümkündür. Yaşlandım, hepsi bu, arkadaşlarıma anlatayım diye bıraktım. Ancak bir genç seksle ilgilenmeye başladığında bu hesaplanabilir ve gösterilebilir.
Renara
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by Renara »

Nudefemeli36: 26 Aug 2024, 15:00 Her şey çocuğun yaşına bağlıdır. Küçük olmasına rağmen sorunsuz bir şekilde mümkündür. Yaşlandım, hepsi bu, arkadaşlarıma anlatayım diye bıraktım. Ancak bir gencin sekse ilgi duyduğu ortaya çıktığında bu hesaplanabilir ve gösterilebilir.
her şey onun yeterliliğine bağlıdır! İlgi, çenenizi kapalı tutma yeteneğinden çok daha erken ortaya çıkar.
FunTick
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by FunTick »

Çocuklarımın bizi seks yaparken görmesini istemem.
Nudefemeli36
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Registered for: 10 months

Unread post by Nudefemeli36 »

Pek çok şey ebeveynlere de bağlıdır
Arkadaşlarına neyin söylenip neyin söylenemeyeceğini çocuğa aktarma yeteneği
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

FunTick,
Endişelenme , bunu çoğunluk yapıyor.
Neden veya neden başka bir sorudur.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
FunTick
kontrol888
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by kontrol888 »

Evet yerine kategorik bir hayır. En küçüğü 5 yaşına gelene kadar hep yandan yapıyorlardı, kadın klitorisi ovuşturuyordu ve orgazm sırasında çocuk soruyordu; anne, senin sorunun ne? Ne oldu? :) :) :) Ve son zamanlarda en büyük kızımız (20 yaşında) dağınık yatağımıza uzanmaya karar verdi ve kendini gömdü. annesinin yapay penisi ..(6cm çapında) ve duşa girdik ve hiç önemsemedik... sorduğunda sadece yetişkinlerin işi olduğunu söyledik :) :) :) geçmiş gibi... Artık duşa gitmeden önce oyuncaklarımızı kontrol ediyoruz...
These users thanked the author kontrol888 for the post:
Nudefemeli36
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”