Kim seni gözetlemekten veya gözetlenmekten hoşlanır?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years
Re: Kim seni gözetlemeyi ya da gözetlenmeyi sever?
İlginç bir nesneyi gözetlememek günahtır.
Biri beni gözetlediyse bunu bilmiyorum ama genel olarak umurumda değil
Grup seksine katılmak sayılır mı casusluk?
Biri beni gözetlediyse bunu bilmiyorum ama genel olarak umurumda değil
Grup seksine katılmak sayılır mı casusluk?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Özellikle gözetleyecek bir şey aramıyorum, ancak birkaç kez yapmak zorunda kaldım) bir kez heyecanlandım çünkü bir kız beni "yaktı" ve güldü) sonra çok hızlı bir şekilde aynı alışveriş merkezinin tuvaletine geldim)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years
Yatağımdan çıkmadan bitirmeliydim, daha da serin olurdu!Bir keresinde bir kız beni "yaktığı" ve güldüğü için heyecanlanmıştım) ardından hızla aynı alışveriş merkezinin tuvaletine girdim)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Mastürbasyon yaptığımda veya iç çamaşırı denediğimde gözetlenmek ve mastürbasyon yapmak isterim.
Mastürbasyon yaptığımda veya iç çamaşırı denediğimde gözetlenmek ve mastürbasyon yapmak isterim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Ailemi gözetledim. İşte o zaman babamın ilk kez penisi sertleşmiş, yaşayan bir adam görmesini istedim.
Beni gözetlesinler diye mi? Fark etmedim. Yabancı bir adamın beni çıplak gördüğü ve ondan önce benimle siktiği tek sefer, ilk başta beni kızdırdı, ama onun önünde giyindiğimde bundan hoşlandığımı hissettim. Ve bana bakabilmek için yavaşça giyindi. Ve bu süreçte bir üyenin bana girdiğini gördüğüm ortaya çıkınca yine teslim olmaya hazırdım, çok heyecanlandım.
O yüzden aldırmıyorum, casusluk yapsınlar.
Beni gözetlesinler diye mi? Fark etmedim. Yabancı bir adamın beni çıplak gördüğü ve ondan önce benimle siktiği tek sefer, ilk başta beni kızdırdı, ama onun önünde giyindiğimde bundan hoşlandığımı hissettim. Ve bana bakabilmek için yavaşça giyindi. Ve bu süreçte bir üyenin bana girdiğini gördüğüm ortaya çıkınca yine teslim olmaya hazırdım, çok heyecanlandım.
O yüzden aldırmıyorum, casusluk yapsınlar.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 7):
- Aion2012Ölü, netshadow99, sapık, Ahah, Mart, Fargal94, abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Merit,
Ne kadar akıllı bir kız ! Evet! Tebrikler! Aynen öyle!
Neden güzelliği ve gençliği gizleyelim ki! Yıllar geçecek, bak isteyeceksiniz ama avcılar kalmayacak.
Hayatın kanunu!
Ne kadar akıllı bir kız ! Evet! Tebrikler! Aynen öyle!
Neden güzelliği ve gençliği gizleyelim ki! Yıllar geçecek, bak isteyeceksiniz ama avcılar kalmayacak.
Hayatın kanunu!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 1 month
Ve göz atmak ilginçtir ve baktıkları zaman da harikadır, eğer onların ne gördüklerini de biliyorsanız, heyecan vericidir
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years
Otuzbir çekip kendimi filme çektiğimde, beni nasıl gözetlediklerini ve boşaldıklarını hayal ediyorum
https://i.postimg.cc/85k5zzjM/VID-20211109-122851-2.gif
-
- ön sevişme
- Total posts: 129
- Registered for: 1 year 1 month
İnsanların bana baktığında siklerimin nefes almaya başlamasını seviyorum, )))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Даже когда дрочу перед зеркалом создается эффект присутствия кого то со стороны. Возбуждение намного сильнее .Göbek: ↑29 Jun 2024, 21:43 31 çekerken ve kendimi filme çektiğimde, beni nasıl gözetlediklerini ve boşaldıklarını hayal ediyorum
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 2 months
Komşuların nasıl içip kavga ettiklerini gözetlemeyi her zaman severim. Diğer komşular havuzda nasıl yüzüyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Slavik 34,
Komşular, daha doğrusu kadın komşular casuslar için ayrı bir konudur. Yazın yazlıktayken ve eşiniz olmadan bile bakışlarınız komşunun çitine ya da sebze bahçesine takılır. Ve evde hafif kıyafetlerle, seksi pozlarla, iç çamaşırlarıyla giyinmiş, bakacak bir şey var. Komşunun çitimin yanındaki yaz duşu ağır bir şekilde inşa edilmiş, içeriye bakma fırsatı yok ama bir komşunun kendini yıkaması fantezisi bile hoş ve sonra çıplak vücudunda bir bornozla çıkıp eve gidiyor. Bu sene sezona hazırlık olarak bu duşun kabını yıkarken hediye etmiştim. Konteyner büyük, geniş boyunlu, merdiven üzerinde duruyor, namlunun içine yaslanmış ve dışarıda kısa bir elbise, yontulmuş bacaklar ve pembe külotlu sulu bir eşek var. Yaklaşık 15 dakika kadar uğraştı, aşağı inip kalktı, ardından hortumla duruladı. Ve olup biteni izlerken nefis bir şekilde mastürbasyon yaptım. Ve sonra birkaç kez daha gördüklerini hafızasında tekrar oynattı ve fantezi ekledi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 11 months
Bende bir şey vardı... Komşu evden bir kız beni gözetliyordu. Başından beri utanç vericiydi...
Sonra çok heyecan verici bir hal aldı.
Kısacası bu hikaye şöyle gelişiyor. Ona fotoğrafımı gönderdiğimi. Artık periyodik olarak fotoğraflarımı birbirimize gönderiyorum
Sonra çok heyecan verici bir hal aldı.
Kısacası bu hikaye şöyle gelişiyor. Ona fotoğrafımı gönderdiğimi. Artık periyodik olarak fotoğraflarımı birbirimize gönderiyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 11 months
Bakmayı severim. Ama nadiren bana baktılar. Evet, çok nadiren.
Hikâyelerden biri beni gerçekten harekete geçirdi. Sık sık hatırlıyorum. Öğle yemeğinde havuza gittim. Havuz belediyeye ait ve okullardan çocuklar oraya götürülüyor. Ve bir gün orada durup kendimi yıkıyordum ve iyice köpürtmek için duş bölmesini bırakıp aralarındaki geçide girdim. Sonra bir kız duşa giriyor, çocuğu alıyor, anladığım kadarıyla tuvalete gitmek istiyordu ve küçük öğretmen de ona eşlik ettiğinden beri. Tuvalete gitmedim ama koridorda durdum. Onu görünce o da beni gördü. Kendimi rahatsız hissettim ve kabine girdim. Köpüğü yıkıyorum ve biraz daha ileri gittiğini görüyorum ve yine onun görüş alanına düşüyorum. Artık gidecek hiçbir yerim yok. Kendimi yıkıyorum ve o da bana çok dikkatli bakıyor. İlgilendiğini fark ederek sabunu aldım ve yavaşça penisimi mümkün olan her şekilde yıkamaya, dokunup kaldırmaya başladım. Bazen ileri hareketler yapmak. Bu onun ayağa kalkmasına neden oldu. Biraz şişmişti ama henüz ayakta durmuyordu. Durulayıp havlu almaya gittim. Ona olabildiğince yakın yürümek. Önce gözlerimin içine sonra penisime baktı. Yaklaştıkça daha az göz kırpmaya başladı ve dudağını hafifçe ısırdı. Bir havlu aldı ve kurulanır gibi onun yanında durmak istedi. Ama çocuk geri döndü ve o gitti.
Hikâyelerden biri beni gerçekten harekete geçirdi. Sık sık hatırlıyorum. Öğle yemeğinde havuza gittim. Havuz belediyeye ait ve okullardan çocuklar oraya götürülüyor. Ve bir gün orada durup kendimi yıkıyordum ve iyice köpürtmek için duş bölmesini bırakıp aralarındaki geçide girdim. Sonra bir kız duşa giriyor, çocuğu alıyor, anladığım kadarıyla tuvalete gitmek istiyordu ve küçük öğretmen de ona eşlik ettiğinden beri. Tuvalete gitmedim ama koridorda durdum. Onu görünce o da beni gördü. Kendimi rahatsız hissettim ve kabine girdim. Köpüğü yıkıyorum ve biraz daha ileri gittiğini görüyorum ve yine onun görüş alanına düşüyorum. Artık gidecek hiçbir yerim yok. Kendimi yıkıyorum ve o da bana çok dikkatli bakıyor. İlgilendiğini fark ederek sabunu aldım ve yavaşça penisimi mümkün olan her şekilde yıkamaya, dokunup kaldırmaya başladım. Bazen ileri hareketler yapmak. Bu onun ayağa kalkmasına neden oldu. Biraz şişmişti ama henüz ayakta durmuyordu. Durulayıp havlu almaya gittim. Ona olabildiğince yakın yürümek. Önce gözlerimin içine sonra penisime baktı. Yaklaştıkça daha az göz kırpmaya başladı ve dudağını hafifçe ısırdı. Bir havlu aldı ve kurulanır gibi onun yanında durmak istedi. Ama çocuk geri döndü ve o gitti.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post