Eşim beni ve kız kardeşimi öğrendi

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşim beni ve kız kardeşimi öğrendi

Unread post by Endişeli »

Arama Konseyi: 16 May 2022, 04:50 Biz kuzeniz, ben 13 yaşındaydım, kız kardeşim 11 yaşındaydı, tüm tatilimizi büyükannemle geçirdik, aynı kanepede uyuduk, şort ve tişörtlerle uyuduk, sırtını koltuğa yasladı. odama çıkıp homurdandım ve penisim çok kötüydü ve ben de küstahça onu kıçını sikine bastırdım, şöyle fısıldadı .. - ah, ne yapıyorsun?...Ve ben duramadım. .. Uzaklaştı, sikim çatlıyordu ve başladı, bana orada ne olduğunu göster, dokunmak istedi, ama ben sadece her şeyi gösterip dokunmama izin verirse dedim.. hemen kabul etti... O yaz, o ve ben biraz birbirimizi incelemeye başladık, sevinçten delirmiştim.. yani artık annemin köye geldiğinde yaptığı veya bir teyze gibi gittiğimizde yaptığı gibi mastürbasyon için dikizlememe gerek kalmadı. duşa... ve yine ilk sefere geldi... Sonra bu bir süre devam etti, ama çok sık değil... Bunların hepsi aptalca ilgiye falan atfedilebilirdi, ama sonra bana ve Bunun ensest olduğunu anlamaya başladığını çok iyi anlıyorum ve bunun yapılamaması bizi aptalca sinirlendiriyor, seks sırasında sadece kız kardeşinin kendisiyle konuşmasını istedi ve bu 16 yaşına gelene kadar devam etti. .. ondan sonra durduk .. Uzun bir süre birlikte bile takılmadık ve beklendiği gibi onun [url=viewtopic.php?t=4484] Anne doğum günümde zaten 20 yaşındaydım ve doğal olarak bunu tekrarladılar... sonra biz sadece takıldım, yani, bir şekilde beni alkole ittiler) Evlendim, karımla arkadaş oldu, bana bu kadar söyledi... Şimdi eşimle aramız bozuldu... İşte böyle olur
Evet, böyle bir aptalla hiç evlenmemeliydin. Evlenmeden önce kiminle yattığın neden umurunda? Böyle bir eşten kaçın. Ve kız kardeşini sikmeye devam et.
ViktorPetrov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by ViktorPetrov »

Tabii ki kurgu bir hikayeye benziyor.
Komşum yakışıklı. Karısı iş gezisine çıktığında küçük kız kardeşini seks için çağırıyor. Karısı bu şekilde yürümekten daha iyi olduğunu söylüyor. Kız kardeşim de mutlu. Belki bazıları için çılgınca gelebilir ama yakınlarda yaşamak ve evdeki sürekli sakinliği görmek size bunu düşündürecek.
Eşimin işyerinde iki kadın çalışanı var; arkadaşlar. Yani orada genellikle bir patlama var. Her ikisinin de denizci olan kocaları var. Her konuda birinin diğerinin yerini alması konusunda hemen anlaştık. Priz tamirinden sekse kadar. Ev düzenli, kadınlar sikilmiş, sakinler. Erkekler çeşitlilikten keyif alıyor. Her ne kadar kızlar yapı ve karakter bakımından çok benzer olsalar da. Ve eşim 3-6 aydır yok, genç kadın duvara tırmanıyor, sürekli sorunlar yaşanıyor.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Saç gömlek »

ViktorPetrov: 21 Aug 2024, 21:10 Her iki koca da denizci. Her konuda birinin diğerinin yerini alması konusunda hemen anlaştık. Priz tamirinden sekse kadar. Ev düzenli, kadınlar sikilmiş, sakinler. Erkekler çeşitlilikten keyif alıyor. Her ne kadar kızlar yapı ve karakter bakımından çok benzer olsalar da. Ve eşim 3-6 aydır yok, genç kadın duvara tırmanıyor, sürekli sorunlar var.
Ben de insanlardan duydum, okudum. İnternetteki denizciler hakkında hikayeler. Bunun reklamı yapılmadığı doğru ama en azından bu şekilde ailedeki kıskançlık sorunu çözülüyor. Kocanın kendisi de denizdeyken karısını zaman zaman ziyaret edecek bir adam bulmak için karısını arıyor. Mesela bu, her şeyin yolunda gitmesine izin vermekten daha iyidir. Kocası evdeyken görünüşe göre MFM uyguluyor.

Denizci aileleri arasındaki dostluğa gelince, bence bu soruna kısmi bir çözüm. Çünkü ikisi de denizde olacak ama ya bu bir, iki, üç ay devam ederse? Bu nedenle, yukarıda anlattığım, kocanın kendisinin bulduğu ve karısına yakışan bir aile dostunun olduğu durumlarda daha geçerli bir seçenektir. En azından karısına karşı iğrenç olmaması anlamında, hatta hoş biriyse daha iyi.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”