Üyelerin avatarları. Ne için?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel
 Üyelerin avatarları. Ne için?

Unread post by Devam etmek »

Aslında soru başlıkta. Kaynıyor ve anlamıyorum. Bir tanışma sitesine kaydoldum ve oradaki her iki kişinin profilinde cinsel organlar var. Hatta ankette organları olan kişilerin bana yazmayacağını bile yazmıştım. Ve bazen kızlar bile bundan muzdariptir (tabii ki daha az sıklıkla, ama oluyorlar). Bu forumda da buna benzer bir sürü yazı var. Başbakan’da sik atıyorlar. Ne için anlamıyorum? Bu bir çeşit teşhircilik mi? Cinsel organlar için fetişizm mi? Buradaki prensip nedir? Neden örneğin güzel gövdenizi (ve bazılarında var) avatarınıza koymuyorsunuz, neden sik koyasınız ki?
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 8):
Eustace, Truwor, Hacı, utandım, Sool40, Dal, Don Şeytanı, Tsverg
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Avatarlardaki sikler. Ne için?

Unread post by Müdür »

Buyrun, yalayın. İbne.
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by BarsukPalmiye »

Vad1k: 19 Aug 2024, 23:02 Yala. İbne.
Sonuçta bu benim teyzem.

Ama teyzem bilmek istemiyor, sadece bilmek istiyor sorular sorun. Amcalar teyzeye yardım ediyor o yüzden diyalog olmayacak
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

BarsukPalm: 19 Aug 2024, 23:22 Teyzemin amcaları yardım ediyor, dolayısıyla diyalog işe yaramıyor
Kötü soruyorsun. İyi sorarsanız iyi karşılanırsınız. İşte bensiz devam ediyoruz. Orada ol.
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

BarsukPalm: 19 Aug 2024, 23:22
Vad1k: 19 Aug 2024, 23:02 Yala. İbne.
Teyzenin amcaları yardım ediyor, bu yüzden herhangi bir diyalog olmayacak
Sıradan bir sik kafalının başka bir basmakalıp saçmalığı, eğer bir şey için cezalandırıldıysa, o zaman bu kesinlikle bir teyze değil, bir amca kalabalığıdır)
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 23:30 Sıradan bir sik kafalının başka bir basmakalıp söylemi, eğer bir şekilde yapılmışsa bu kesinlikle bir teyze değil, amcalar kalabalığıdır)
I ’Senin için gerçekten endişelendim, nerede, nerede kayboldu? Annemin beni azarladığını sanıyordum. Gerçi böyle bir ibneyi sikip uyusaydı kim azarlayabilirdi ki?
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 23:30 eğer ona bir şey yapsalardı
Ah, eğer yapsalardı... Buna hayran kalırdım. Ve böylece onu yasaklayarak onu kandırdılar. Burada kendinize iyi eğlenceler
116Emil
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 10 months

Unread post by 116Emil »

AmberaMaze: 19 Aug 2024, 23:30 Sıradan bir sik kafalının başka bir basmakalıp söylentisi, eğer bir şekilde yapılmışsa bu kesinlikle bir teyze değildir, ama tam bir
çukur evi hâlâ aynı
https://i.postimg.cc/85sWR9mK/IMG-1034.png
These users thanked the author 116Emil for the post:
Devam etmek
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

116Emil: 19 Aug 2024, 23:56
Sıradan bir sik kafalıdan gelen basmakalıp bir laf daha, eğer bir şekilde yapıldıysa bu kesinlikle teyze değil, tam bir
pithouse hâlâ aynı
https://i.postimg.cc/85sWR9mK/IMG-1034.png
Да ладно, если б просто эти старые жирные питухи, долбились бы себе по тихому в жопу с себе подобными страшилами, так они же ещё и умственно отсталые, к нормальным лезут, а с такими вообще не интересно. Мне эти страшные/жирные членоголовые так сотнями личку засрали, что пришлось фото убирать, а то у них последний мозг отключается
These users thanked the author Devam etmek for the post:
116Emil
116Emil
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 10 months

Unread post by 116Emil »

AmberaMaze: 20 Aug 2024, 00:08 son beyinleri de kapanıyor
keşke orada olsaydı) ama görünen o ki oradaki her şey spermle tıkanmış! Bu yüzden şaşırtıcı değil. Melankolik üzüntü😂
These users thanked the author 116Emil for the post:
Devam etmek
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Vad1k: 19 Aug 2024, 20:09
yani avatarına bir penis takmalısın..
Nasılsın? Eğer yanlış bir şey yapıyorsan, orada da ağzından bir şeyler çıkıyor demektir. Kakayı tükür.
siktir git, ilgilenmiyorum, ne olursa olsun, dar filmden çekil.....
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Maksimum_02, 116Emil
Nicolausblind
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 95
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Nicolausblind »

Merhaba, bu konuyu okuduktan sonra üyelerin kimin ava’ya koyduğu belli oldu. Her şey gayet açık ama konunun yazarı harika.
These users thanked the author Nicolausblind for the post (total 2):
Devam etmek, Dal
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek

AmberaMaze: 20 Aug 2024, 00:08 Hadi ama, kendi korkuluklarıyla sessizce kıçlarına vuran bu yaşlı şişman horozlar olsaydı, onlar da zihinsel engelliydi, normal insanlara müdahale ediyorlardı, ama bu tür insanlarla bu hiç de ilginç değil . Bu korkutucu/şişman sik kafalılar PM’de beni o kadar çok mahvettiler ki fotoğrafı kaldırmak zorunda kaldım, aksi halde son beyinleri de kapanıyor
peki, burada otur "akıllı olanlar", sümüğünüzü çiğneyin.

Yüz yıl boyunca kimsenin size ihtiyacı yok ve bu yaklaşımla burada yalnızca sıkıcı üstler kalacak. Öyleyse konuş
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

BarsukPalm: 20 Aug 2024, 12:50
AmberaMaze: 20 Aug 2024, 00:08 Hadi ama, keşke bu yaşlı şişman horozlar kendi korkuluklarıyla sessizce kendilerini kıçlarından sikseler, onlar da zihinsel engelliler, normal insanlara müdahale ediyorlar, ama bu tür insanlarla bu ilginç değil hiç de. Bu korkutucu/şişman sik kafalılar PM’de beni o kadar çok mahvettiler ki fotoğrafı kaldırmak zorunda kaldım, aksi halde son beyinleri de kapanıyor
peki, burada otur "akıllı olanlar", sümüğünüzü çiğneyin.

Yüz yıl boyunca kimsenin size ihtiyacı yok ve bu yaklaşımla burada yalnızca sıkıcı üstler kalacak. Öyleyse konuş
Amca, sakin ol, yere vur ve geri kalan aptallarını yakala. Orada amlarınızı ölçün (başka bir şey yok)). Normal insanların seninle ilgilenmediği zaten yüzlerce kez söylendi.
P.S. ipucu - bir dahaki sefere SZ’de, klavyenizde havalı bir hatunun fotoğrafıyla salyalarınız aktığında, ona yazmadan önce kafanızı açın ve Ava’ya yazmadan önce aletinizi çıkarın, böylece belki o en azından bir kez yanıt verir banalinize "merhaba, nasılsın, birbirimizi tanıyalım mı?" diye cevap verecektir))
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek

AmberaMaze: 20 Aug 2024, 13:43 Amca, sakin ol artık, tekmele ve geri kalan aptallarını yakala. Orada amlarınızı ölçün (başka bir şey yok)). Normal insanların seninle ilgilenmediği zaten yüzlerce kez söylendi.
P.S. ipucu - bir dahaki sefere SZ’de, klavyenizde havalı bir hatunun fotoğrafıyla salyalarınız aktığında, ona yazmadan önce kafanızı açın ve Ava’ya yazmadan önce aletinizi çıkarın, böylece belki o en azından bir kez yanıt verir banal "merhaba, nasılsın, birbirimizi tanıyalım mı?" diye cevap verecektir))
Teyze meşgul, sıkıcıya git " akıllı adamlar" ve ahlak dersi vermeyi bırakın. Eşit olarak konuşamayız; ne zamanınız ne de arzunuz var. Ayrıca artık senin kahrolası ılımlılık numaralarına da ilgi duymuyorum. adios
Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559

Unread post by Dal »

Ayrıca amcıklarla iletişim kurmaktansa bireylerle iletişim kurmayı tercih ederim :roll:
These users thanked the author Dal for the post (total 5):
Müdür, SeRg !$!, Sool40, Devam etmek, Ksenofon
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

AmberaMaze, erkeklerin zayıflıklarına karşı hoşgörülü ol. Bir erkeğin sahip olduğu en mahrem şey amıdır. En mahrem olanı dünyayla paylaşma arzusu en yüksek zevktir.
Bu artık teşhircilik değil, fedakarlıktır. Bu kutsal bir davranıştır.
Elbette her şeyde ölçülü olmayı bilmeniz gerekir. Ama bazen hepimiz kendimizi abartırız.
Bu nedenle, amınızı dünyayla paylaşma arzusu en derin anlama ve eşsiz zevke sahiptir.
Bu arada, kadın amlı bir Avatar’a kesinlikle karşı değilim. Sizi hemen yakınlaştırır. Ama bir sorun var. Aslında avatarlardaki kadınların amlarının kendilerine ait olmadığından eminim.
O yüzden bizi sert bir şekilde yargılama.
Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559

Unread post by Dal »

Ksenofont: 20 Aug 2024, 20:29 Avatarlardaki kadınların amcıklarının kendilerine ait olmadığından eminim.
Tüm üyelerinin avah :wink:’de olduğunu düşünebilirsiniz.
These users thanked the author Dal for the post (total 3):
Eustace, Ksenofon, Yün
Viragom
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143

Unread post by Viragom »

Ne için? Sebebi yok... Aynen öyle. Çoğu kadının bundan gerçekten hoşlanmadığını ve siklerin genellikle çirkin olduğunu biliyorum. Ancak avantajları da var: Bir kişiyi anlayabilir ve onun zevklerini belirleyebilirsiniz. Diyelim ki göbekli, korkunç bir kedi paylaştı, o zaman her şey açık, yoruma gerek yok. Ancak tüm bu siteler biraz farklı ve kızların ilgisini çekmiyor. Bir tanışma sitesi olarak pek işe yaramıyor. Ama çoğunlukla burada çeşitli sapıklar kendi ilgi alanlarına göre partner buluyor ya da aptalca yılanı boğuyor. İşte biberler ablasıyla bunu izlerken amcasının şiddetinden dolayı büyükannesiyle ensest hakkında yazıyor, bu durumda avatar ne olmalı...?
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Ksenofont: 20 Aug 2024, 20:29 AmberaMaze, erkeklerin zayıflıklarına karşı hoşgörülü ol . Bir erkeğin sahip olduğu en mahrem şey amıdır. En mahrem olanı dünyayla paylaşma arzusu en yüksek zevktir.
Bu artık teşhircilik değil, fedakarlıktır. Bu kutsal bir davranıştır.
Elbette her şeyde ölçülü olmayı bilmeniz gerekir. Ama bazen hepimiz kendimizi abartırız.
Bu nedenle, amınızı dünyayla paylaşma arzusu en derin anlama ve eşsiz zevke sahiptir.
Bu arada, kadın amlı bir Avatar’a kesinlikle karşı değilim. Sizi hemen yakınlaştırır. Ama bir sorun var. Aslında avatarlardaki kadınların amlarının bize ait olmadığından eminim.
Peki Şimdi insanların her türlü vahşi eylemini bu sözlerle haklı çıkaralım. Her şey kutsal bir eylemdir.
Bu konuda uyarılmış, ona karşı hiçbir şeyi olmayan veya onu destekleyen bir kişiye istediğiniz her şeyi atmak başka, tamamen yabancı ve yabancıların eline geçmek başka şey. bunu kabul etmeyenler. Bu artık kutsal bir eylem değil, tacizdir.
Kimse sokakta çıplak kediyle yürümez. Hayır, neden? Ancak en azından bir akıl hastanesine ya da maymun barına gidecekleri için, hatta genel olarak onsuz kalabilirsiniz. Ve işte internet, kimse uzanıp amına tıklamaz.
Herkesin cinsel organını paylaşabileceği konular var, ben bu tür konulara girmiyorum ama onları çağırmıyorum kapalı olun ve oradaki herkesi karalamıyorum .... - yüksek insanlar kendi türleriyle istedikleri gibi eğlenirler. Eğer sikkafalılar bana yazarsa, kabalık etmemek için cevap vermiyorum, eğer tazı değillerse ya da onları acil bir duruma atıyorum. Ama her yere sızdılar, burada bile konuma girip kendi ateşli saçmalıklarından bahsetmeye başladılar, halbuki ben onların konularına hiç karışmadım.
Ama diğer tarafın fikrini paylaştığın için teşekkür ederim). Sorunun cevabını verdin. Seni duydum ve prensip olarak anladım, ancak bu "olguya" katılmasam da

5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Viragom: 20 Aug 2024, 23:28 Neden? Sebebi yok... Aynen öyle. Çoğu kadının bundan gerçekten hoşlanmadığını ve siklerin genellikle çirkin olduğunu biliyorum. Ancak avantajları da var: Bir kişiyi anlayabilir ve onun zevklerini belirleyebilirsiniz. Diyelim ki göbekli, korkunç bir kedi paylaştı, o zaman her şey açık, yoruma gerek yok. Ancak tüm bu siteler biraz farklı ve kızların ilgisini çekmiyor. Bir tanışma sitesi olarak pek işe yaramıyor. Ama çoğunlukla burada çeşitli sapıklar kendi ilgi alanlarına göre partner buluyor ya da aptalca yılanı boğuyor. İşte biberler büyükanneleriyle ensest hakkında yazıyor, amcalarından şiddet görüyor ve kız kardeşleriyle bunu izliyorlar, bu durumda avatar ne olmalı...?
Bu siteden bahsediyorsanız - burada ilginç ve sıra dışı insanlar var, boşuna konuşuyorsunuz. Herkese uyan tek bir bedene ihtiyacınız yok. Sen de burada oturuyorsun. Evet, buradaki durum farklı, en hafif deyimle hoşuma gitmeyenler var ama! Burası henüz engellenmemiş ve hiçbir konuda sansürün istilasına uğramamış birkaç yerden biri. Ve bazı sapıklar bazı "normal" insanlardan daha iyi olacaktır). Ve böylece her yerde yeterli ve yetersiz insan var, “normal” siteler ve forumlar da aptallarla dolu
These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
Eustace, Ksenofon
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Galinka: 20 Aug 2024, 22:29 Tüm üyelerinin evde olduğunu düşünebilirsiniz
Galya!!! Kesinlikle tüm akrabaları, yani Avatar sahipleri böyle düşünüyor!!! :-D :-D :-D
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Galinka: 20 Aug 2024, 22:29
Ksenofont: 20 Aug 2024, 20:29 Avatarlardaki kadınların amlarının kendilerine ait olmadığından eminim.
nAvas’taki tüm üyelerin kendilerine ait olduğunu düşünebilirsiniz :wink:
tamamen kendilerine ait! Ve bunu doğrulayacağım. Aksi halde erkek için bu eylemin anlamı kaybolur.

7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
AmberaMaze, tekrar sana geldiğim için kusura bakma. Dürüst olmak gerekirse, bunu bir daha yapmayacağım. Sadece bu olgunun nedenlerini açıklamak istedim. Buna doğal bir olaymış gibi davranmanı ve biraz daha hoşgörülü olmanı istedim. Elbette agresif sidik gönderenleri teşvik etmemelisiniz. Ancak bu davetsiz kedinin arkasında tamamen terbiyeli ve hatta utangaç bir adamın saklanabileceğini her zaman hatırlamalıyız.
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Ksenofont: 21 Aug 2024, 13:35
7 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
AmberaMaze, sizi tekrar rahatsız ettiğim için özür dilerim. Dürüst olmak gerekirse, bunu bir daha yapmayacağım. Sadece bu olgunun nedenlerini açıklamak istedim. Buna doğal bir olaymış gibi davranmanı ve biraz daha hoşgörülü olmanı istedim. Elbette agresif sidik gönderenleri teşvik etmemelisiniz. Ancak bu davetsiz amcığın arkasında bir yerlerde saklanan tamamen terbiyeli ve hatta utangaç bir adamın olabileceğini her zaman hatırlamalıyız.
Hayır, nesin sen, yapmadın’ Burada müdahale etmeyin, her şey dürüsttür - ben sordum ve siz soruyu yanıtladınız) düşüncenizi kabalık, saldırganlık, kişiselleşme vb. olmadan ifade ettiniz. Görüş alışverişi normaldir.
Tartışmıyorum - herkesten bahsetmiyorum ve normal olanlar saklanıyor (ama neden böyle saklanıyor) şans eseri birkaç M’yi daha iyi tanıdım - mükemmel insanlar ( öyle oldu ki, iletişim kurmaya başladıklarını görmedim, ancak ikincisi Ava’da değildi, ancak kuzeybatıda diğer fotoğrafların yanı sıra albümlerde saklanmıştı, burada seçme hakkım vardı - sadece değil açın). Ama güzel bir yüze ve vücuda bakmak çok daha keyifli (çoğu normal kız için)
These users thanked the author Devam etmek for the post:
Ksenofon
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”