Evet. Tarihsel materyalizmden önce Isho. Çok ilginç. Doğru, yeterince eksi seks yok. Ancak bu herkes için geçerli değil. Ve anladığınız gibi ben bir amatörüm.
Tartışmayacağım ...
Eski rejim altında çekilmiş bazı filmleri izledim.... ve orada her şeyin o kadar da kötü olmadığı ve bazı "şeylerin" izlenmesi çok ilginç olduğu ortaya çıktı.... Gaidai’nin filmleri buna değer)))))... tek kelimeyle süper..
ama muhtemelen "çılgın Maxim" hakkındaki dizinizi anlamayacağım.... çok eski)))) ...kesinlikle izlemeyeceğim.... her şey olabilir....
[quote=Eustace post_id=398064 time=1724055224 user_id=21266] [quote=Natali_Natali post_id=398062 time=1724055075 user_id= 6331] eski rejim döneminde mi çekildi?.. [/quote] bu Max hakkındaki Fierce üçlemesi, tıpkı Amerikan Mad Max’i gibi... : -D [/quote]
[quote=Canis91 post_id=398067 time=1724055460 user_id=22727] [quote=Natali_Natali post_id=398062 time=1724055075 user_id=6331] eski rejim altında mı çekildi?.. [ /quote ] Evet. Tarihsel materyalizmden önce Isho. 😊 Çok ilginç. Doğru, yeterince eksi seks yok. Ancak bu herkes için geçerli değil. Ve anladığınız gibi ben bir amatörüm. 😊 [/quote]
Tartışmayacağım ... Eski rejim altında çekilmiş bazı filmleri izledim.... ve orada her şeyin o kadar da kötü olmadığı ve bazı "şeylerin" izlenmesi çok ilginç olduğu ortaya çıktı.... Gaidai’nin filmleri buna değer)))))... tek kelimeyle süper..
ama muhtemelen "çılgın Maxim" hakkındaki dizinizi anlamayacağım.... çok eski)))) ...kesinlikle izlemeyeceğim.... her şey olabilir....
[quote=Natali_Natali post_id=397186 time=1723724051 user_id=6331] Sanırım "The Word is Boys" dizisi sadece tembeller tarafından izlenmedi [/quote] Lanet olsun ben tembelim🤣
Herkese selam. Proleter Allah sizi korusun. "Deli Maxim" sözüne çok güldüm. Modern zamanlarda kesinlikle yasak olan ilginç bir film. Kolayca itibarsızlaşabilirsiniz.
These users thanked the author Kardeş Tuk for the post:
Herkese selam. Proleter Allah sizi korusun. "Deli Maxim" sözüne çok güldüm. Modern zamanlarda kesinlikle yasak olan ilginç bir film. Kolayca itibarsızlaşabilirsiniz.