Aile çıplaklığı.

Birisi gösteriş yapmayı sever...

Ailece çıplaklık yapıyor musunuz

Да, постоянно ездим на нудистский пляж всей семьёй
37
11%
Да, но без детей
51
15%
Да, ходим голые дома с детьми
71
21%
Да, ходим голые дома, но без детей
77
23%
Хочу на нудистский пляж, но стесняюсь раздеваться
65
20%
Да, Хожу на нудистский, но не раздеваюсь
1
0%
Нет! Ходить голым при людях это отвратительно!
30
9%

Total votes: 332

Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Aile çıplaklığı.

Unread post by Ahah »

1-1-1.jpg
These users thanked the author Ahah for the post (total 5):
Aion2012Ölü, Mishanya090, sevgi dolu, Sool40, Henson
Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Dal »

Andrey-37: 16 Aug 2024, 18:04 Ben de senin yanında çıplak dolaşıyordum. Bir misafirin penisinin sertleşmesine nasıl tepki verirsiniz?
Buradaki herkes çok dik duruyor. Sezonda sahilde 1-2 tanesiyle karşılaşıyorsunuz, sonra azarlanınca utanıyorlar. Ve sonra herkes hep birlikte çıplaklar plajında ​​hisselerinin olacağını ilan ediyor. :roll:
These users thanked the author Dal for the post (total 6):
Sanatçı, Tanya, sevgi dolu, Slogancı, Varian_Rin, tahmini
Sanatçı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sanatçı »

Galinka: 17 Aug 2024, 13:50
Andrey-37: 16 Aug 2024, 18:04 Ben de senin yanında çıplak dolaşıyordum. Bir misafirin penisinin sertleşmesine nasıl tepki verirsiniz?
Buradaki herkes çok dik duruyor. Sezonda sahilde 1-2 tanesiyle karşılaşıyorsunuz, sonra azarlanınca utanıyorlar. Ve sonra herkes hep birlikte çıplaklar plajında ​​hisselerinin olacağını ilan ediyor. :roll:
Bunu duymak da çok komik. Kaç kez plaja gittim, sadece bir kez adamın penisinin olduğu bir çift fark ettim. Ve sonra eteklerinde saklanıyorlardı.
Dimchik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Dimchik »

Ben de plaja gitmek istiyorum, tek bir şey beni durduruyor: ayakta duracağım, bu arada, muhtemelen garip olacak.
BarsukPalmiye
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by BarsukPalmiye »

Maloi: 17 Aug 2024, 00:08 Canım piyasayı izle, anlıyorum. Bir şeyi mi karıştırdın yoksa kendine mi inandın? Ve böyle konuşabileceğine karar verdin, kafanda bir delik var. Sen kimsin ki böyle konuşuyorsun? Okulda sana kaba olmaman gerektiğini ya da okulda sadece tuvalette mastürbasyon yaptığını söylemediler. Senden farklı olarak ben her zaman ne söyleyeceğimi, ne yazacağımı düşünürüm, her zaman özünde olduğu gibi söylerim! Ve gerçeği yüzünüze söylüyorum ama uyumadan. Eğer şapkanda bir delik var dersem, öyle olur. Ve bunu yüzünüze tekrarlayacağım. Çünkü yazdığım her kelimenin sorumlusu benim. Ancak sözlerinizden sorumlu tutulmayacaksınız. Ne kadar pislik olduğun ortaya çıktı! Çünkü! Daha dikkatli okumayı bile bilmiyorsun. Görme yeteneğiniz zayıfsa ve gözlük takıyorsanız dikkatlice okuyun. Sikini büküp mastürbasyon yapmak dışında yapabileceğin tek şey bu. Ama bu konuda yeteneğin var, özellikle burada, kızların önünde. Peki kız arkadaşım nerede? bunu hiç umursamamalısın, sana delikli şapkayı göstermeme gerek yok! Senin gibi bir hayvan ona mastürbasyon mu yaptı? Lanet olsun doğru tahmin ettin. Birisi sorarsa size PM göndereceğim. Kısacası canım, artık seninle konuşmak istemiyorum ve sana hiçbir şey kanıtlamak istemiyorum aptal. Ama şimdi burada benim hakkımda konuşacaksın, umurumda değil. kahretsin, gerçekten rahatsız edici. İşte bu, delikli şapka seninle, konuşma bitti. Ve gelecekte hayatta piyasayı takip et, buna kesinlikle ihtiyacın olacak.
Peki, bir cevap al zavallı şey. Burada kimin kim olduğu avatarlardan bile anlaşılıyor. Seks forumunda sikimi göstermeye çalışmıyorum ama sen karnına çakmak koyarak havlamaya karar veriyorsun. Popüler deyimi unutmuş gibiyim: Köpek havlar ama ısırmaz. O halde dostum, haydi eğlenmeye başlayalım
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Dimchik: 17 Aug 2024, 14:01 Ben de plaja gitmek istiyorum, beni durduran tek şey ayakta durması, bu arada muhtemelen garip olacak.
hayır! İşte başka bir endişe verici durum. :roll:
Dimchik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by Dimchik »

Buradaki herkes o kadar şaşırdı ki, onlar da senin gibi düşünen insanlar
havlamak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 367
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by havlamak »

Galinka: 17 Aug 2024, 15:00 muhtemelen .
Oh! İşte başka bir meşguliyet.
Peki neden hemen meşgul oldum. Sıradan bir insan bence.
Tabii ki çıplaklar, çıplak vücut konusunda biraz donukluk hissine sahiptirler ve sakince tepki verebilirler. Alışkın olmayan kişiler ereksiyon bile yaşayabilir. Bunun sonsuza kadar sürmeyeceği açıktır.
These users thanked the author havlamak for the post:
Dimchik
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

code: 17 Aug 2024, 15:18
Galinka: 17 Aug 2024, 15:00 Muhtemelen .
Tabii ki çıplaklar, çıplak vücut konusunda biraz donukluk hissine sahiptirler ve sakince tepki verebilirler. Alışkın olmayan kişiler ereksiyon bile yaşayabilir. Bunun sonsuza kadar sürmeyeceği açık.
Ben şahsen plajımıza soyunmadan bile ereksiyon olacağını iddia eden bir düzineden fazla erkek getirdim , ama ne yazık ki... onlar da kendi tepkilerine şaşırdılar, ancak ben belirli eylemlerde bulunmazsam hiçbir heyecan olmazdı. Neden bahsettiğimi biliyorum. Ben bu kumsalda büyüdüm.
These users thanked the author Dal for the post (total 6):
Pedro, Tolkala, Anne, Tanya, Sanatçı, Ahah
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Andrey-37 »

Galinka: 17 Aug 2024, 13:50
Belki de kumsalda bu kadar heyecanlanmazdım. Ama seni çıplak ve güzel ziyaret etmeyi kastetmiştim! (Kumsalda çoğu vücut hala ideal olmaktan uzaktır)
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by 100 gönderir »

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 8):
Tolkala, sevgi dolu, Sool40, Andron20081, Omut46, Igor.Zhuravlev, Mishanya090, Sanatçı
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Tolkala »

какие широкие, развитые бедра у девочки слева
Köfte ustası
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Köfte ustası »

Tolqala: 17 Aug 2024, 18:34 ne kadar geniş, gelişmiş kalçalar
doğum yapmak daha kolay olacak
Küçük
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year

Unread post by Küçük »

BarsukPalm: 17 Aug 2024, 14:20
Canım, piyasayı izle, anlıyorum. Bir şeyi mi karıştırdın yoksa kendine mi inandın? Ve böyle konuşabileceğine karar verdin, kafanda bir delik var. Sen kimsin ki böyle konuşuyorsun? Okulda sana kaba olmaman gerektiğini ya da okulda sadece tuvalette mastürbasyon yaptığını söylemediler. Senden farklı olarak ben her zaman ne söyleyeceğimi, ne yazacağımı düşünürüm, her zaman özünde olduğu gibi söylerim! Ve gerçeği yüzünüze söylüyorum ama uyumadan. Eğer şapkanda bir delik var dersem, öyle olur. Ve bunu yüzünüze tekrarlayacağım. Çünkü yazdığım her kelimenin sorumlusu benim. Ancak sözlerinizden sorumlu tutulmayacaksınız. Ne kadar pislik olduğun ortaya çıktı! Çünkü! Daha dikkatli okumayı bile bilmiyorsun. Görme yeteneğiniz zayıfsa ve gözlük takıyorsanız dikkatlice okuyun. Sikini büküp mastürbasyon yapmak dışında yapabileceğin tek şey bu. Ama bu konuda yeteneğin var, özellikle burada, kızların önünde. Peki kız arkadaşım nerede? bunu hiç umursamamalısın, sana delikli şapkayı göstermeme gerek yok! Senin gibi bir hayvan ona mastürbasyon mu yaptı? Lanet olsun doğru tahmin ettin. Birisi sorarsa size PM göndereceğim. Kısacası canım, artık seninle konuşmak istemiyorum ve sana hiçbir şey kanıtlamak istemiyorum aptal. Ama şimdi burada benim hakkımda konuşacaksın, umurumda değil. kahretsin, gerçekten rahatsız edici. İşte bu, delikli şapka seninle, konuşma bitti. Ve gelecekte hayatta piyasayı takip et, buna kesinlikle ihtiyacın olacak.
Peki, bir cevap al zavallı şey. Burada kimin kim olduğu avatarlardan bile anlaşılıyor. Seks forumunda sikimi göstermeye çalışmıyorum ama sen karnına çakmak koyarak havlamaya karar veriyorsun. Popüler deyimi unutmuş gibiyim: Köpek havlar ama ısırmaz. O halde dostum, hadi eğlenmeye başlayalım
Maloi: 17 Aug 2024, 00:08 Sevgili, piyasayı izle, anlıyor musun? Bir şeyi mi karıştırdın yoksa kendine mi inandın? Ve böyle konuşabileceğine karar verdin, kafanda bir delik var. Sen kimsin ki böyle konuşuyorsun? Okulda sana kaba olmaman gerektiğini ya da okulda sadece tuvalette mastürbasyon yaptığını söylemediler. Senden farklı olarak ben her zaman ne söyleyeceğimi, ne yazacağımı düşünürüm, her zaman özünde olduğu gibi söylerim! Ve gerçeği yüzünüze söylüyorum ama uyumadan. Eğer şapkanda bir delik var dersem, öyle olur. Ve bunu yüzünüze tekrarlayacağım. Çünkü yazdığım her kelimenin sorumlusu benim. Ancak sözlerinizden sorumlu tutulmayacaksınız. Ne kadar pislik olduğun ortaya çıktı! Çünkü! Daha dikkatli okumayı bile bilmiyorsun. Görme yeteneğiniz zayıfsa ve gözlük takıyorsanız dikkatlice okuyun. Sikini büküp mastürbasyon yapmak dışında yapabileceğin tek şey bu. Ama bu konuda yeteneğin var, özellikle burada, kızların önünde. Peki kız arkadaşım nerede? bunu hiç umursamamalısın, sana delikli şapkayı göstermeme gerek yok! Senin gibi bir hayvan ona mastürbasyon mu yaptı? Lanet olsun doğru tahmin ettin. Birisi sorarsa size PM göndereceğim. Kısacası canım, artık seninle konuşmak istemiyorum ve sana hiçbir şey kanıtlamak istemiyorum aptal. Ama şimdi burada benim hakkımda konuşacaksın, umurumda değil. kahretsin, gerçekten rahatsız edici. İşte bu, delikli şapka seninle, konuşma bitti. Ve gelecekte hayatta piyasayı takip et, buna kesinlikle ihtiyacın olacak.
Peki, bir cevap al zavallı şey. Burada kimin kim olduğu avatarlardan bile anlaşılıyor. Seks forumunda sikimi göstermeye çalışmıyorum ama sen karnına çakmak koyarak havlamaya karar veriyorsun. Popüler deyimi unutmuş gibiyim: Köpek havlar ama ısırmaz. O halde dostum, hadi eğlenmeye başlayalım
Maloi: 17 Aug 2024, 00:08 Sevgili, piyasayı izle, anlıyor musun? Bir şeyi mi karıştırdın yoksa kendine mi inandın? Ve böyle konuşabileceğine karar verdin, kafanda bir delik var. Sen kimsin ki böyle konuşuyorsun? Okulda sana kaba olmaman gerektiğini ya da okulda sadece tuvalette mastürbasyon yaptığını söylemediler. Senden farklı olarak ben her zaman ne söyleyeceğimi, ne yazacağımı düşünürüm, her zaman özünde olduğu gibi söylerim! Ve gerçeği yüzünüze söylüyorum ama uyumadan. Eğer şapkanda bir delik var dersem, öyle olur. Ve bunu yüzünüze tekrarlayacağım. Çünkü yazdığım her kelimenin sorumlusu benim. Ancak sözlerinizden sorumlu tutulmayacaksınız. Ne kadar pislik olduğun ortaya çıktı! Çünkü! Daha dikkatli okumayı bile bilmiyorsun. Görme yeteneğiniz zayıfsa ve gözlük takıyorsanız dikkatlice okuyun. Sikini büküp mastürbasyon yapmak dışında yapabileceğin tek şey bu. Ama bu konuda yeteneğin var, özellikle burada, kızların önünde. Peki kız arkadaşım nerede? bunu hiç umursamamalısın, sana delikli şapkayı göstermeme gerek yok! Senin gibi bir hayvan ona mastürbasyon mu yaptı? Lanet olsun doğru tahmin ettin. Birisi sorarsa size PM göndereceğim. Kısacası canım, artık seninle konuşmak istemiyorum ve sana hiçbir şey kanıtlamak istemiyorum aptal. Ama şimdi burada benim hakkımda konuşacaksın, umurumda değil. kahretsin, gerçekten rahatsız edici. İşte bu, delikli şapka seninle, konuşma bitti. Ve gelecekte hayatta piyasayı takip et, buna kesinlikle ihtiyacın olacak.
Peki, bir cevap al zavallı şey. Burada kimin kim olduğu avatarlardan bile anlaşılıyor. Seks forumunda sikimi göstermeye çalışmıyorum ama sen karnına çakmak koyarak havlamaya karar veriyorsun. Popüler deyimi unutmuş gibiyim: Köpek havlar ama ısırmaz. O halde dostum, haydi eğlenmeye başlayalım
Pislik, ben askerim, beni hiçbir şeyle şaşırtamazsın. Bir video hazırladım ve bunun nasıl bir çakmak olduğunu göreceksiniz. Sonra da sikini emip videoyu buraya koyacaksın, anladın, şapka. Birini nasıl güldüreceğini biliyorsun yakışıklı, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 10):
Tolkala, sevgi dolu, Sool40, Anne, Andron20081, Dal, Omut46, Igor.Zhuravlev, Mishanya090, Sanatçı
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

Издеваются над мальчиком , девочка больше мальчика
Должна сидеть на папе :roll:
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Anne »

у мальчика аж встал, интересно папа специально ногу девочки так заводит.
These users thanked the author Anne for the post (total 3):
Sool40, Zebraspite, Mishanya090
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Galinka: 17 Aug 2024, 13:50 Sezon boyunca kumsalda 1-2 tanesiyle tanışıyorsunuz ve sonra azarlandıklarında utanıyorlar.
Lanet olsun, bu bezdirme olayının olduğu yer mümkündür. Aktif bir yaşam tarzına sahip olan bu insanlar bile çoktan nudiclere ulaştı. Bu insanlar her şeyi uydurabilirler. Kendi arzuların uğruna herhangi bir fikri devretmek istiyorsan onu birine göster. Birine emir vermek.
Çıplaklar plajındaki birine yaklaşıp onun bir siki olduğunu belirtmek bence çok saçma!
Aleeee! Sen deli değil misin?
Çıplaklık fikri aslında toplumun dogmalarından ve ikiyüzlülüğünden kurtulmaktır. Burası tüm ahlakçıların cehenneme gideceği türden bir rezerv.
Ama yine de, burada da kahrolası Shvonder’lar var, bunlar kahrolası bir şeye liderlik etmek ve birini geliştirmek isteyen kahrolası pislikler.

Lanet olsun, buna değer! Dayanamazsın! Peki, sikişmeye git ve sikime o kadar çekici amcığa dayanamayacağını açıkla. Ben kahrolası bir komutan değilim. İstiyor ve bana sormadan kalkıyor. Ve eğer sikin oradaki o güzel amcığa uymuyorsa, bu bir normdan ziyade bir sorundur.

Genel olarak, bu sosyal aktivistlerin işi zaten berbat durumda, herhangi bir iyi girişimi, herhangi bir iyi ve sağlam fikri tuvalete atabilirler.
Ve genel olarak, sıradan bir kişinin (güvenlik görevlisi veya personel değil) yanınıza gelmesinin saldırganlık olduğunu düşünüyorum. halka açık bir yerde ve size bir şeyi işaret ediyor. Bunun imkansız olduğunu söylüyorlar.
Siktir git!!!
Bu tür şeylerin ancak misilleme amaçlı saldırganlıkla iyileştirilebileceğini düşünüyorum. Çünkü birileri bu halka açık alanda kendilerini sorumlu olarak atamaya karar verdi. Ve neyin mümkün olup neyin mümkün olmadığına kendisi karar vermeye başladı. Ve iki seçeneğiniz var; ya bunu kabul edin ya da bu beklenmedik komutana itaat edin. Veya ona siktirip gitmesini ve sorunu zorla çözmeye hazır olmasını söyleyin. Ve sıradan hayatta hiç kimse sorun istemez ve herkes burada ve şimdi bir tür saçmalık için savaşmaya hazır değildir.

Ve çoğunluk yanıt olarak herhangi bir şey söylemeye can atıyor, Onu cehenneme gönderme konusunda zaten sessizim!
Ve bence onu cehenneme göndermeli. Ve sikleri sağlam olan güçlü adamların peşinden böyle bir çıplaklara geldiklerinde ben de buna dışarıdan bakardım. Ve ilk olarak, sosyal aktivistler onlara bir şey göstermek için yanlarına gelip gelmeyecekler mi ve ikinci olarak, eğer konuyu açarlarsa, onlara defolup gitmeleri söylendikten sonra ne olacak?
Bence bu sosyal aktivistler iyi bir am alırdım ve bir sonraki Ayakta duran siki kime işaret edebileceğini ve kimin hakkında hiçbir şey görmemiş gibi davranmanın daha iyi olacağını zaten seçtiğinde.

Yine, bu tamamen içsel bir durumdur. Burada polisi arayamazsınız ve mahkemeye gidemezsiniz çünkü birisine sikinin olmaması gerektiğini söylediğim için beni dövdüklerini söylüyorlar. Hakim mahkemede eğlenecek! :-)

49 saniye sonra gönderildi:
Anne: 17 Aug 2024, 21:43
у мальчика аж встал, интересно папа специально ногу девочки так заводит.
Я думаю все вот эти вот папы-нудисты это и есть те самые что ни на есть настоящие извращенцы.
А не те кто случайно не посмотрев заранее в паспорт присунул той или иной девахе, которой на вид лет двадцать пять. А по паспорту ей еще нет и шестнадцати.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Omut46
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Sayfa yazarı çıplaklara bile ulaşmış!!! :facepalm:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Dal, Nick1979
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Eustace: 18 Aug 2024, 03:50 Çarşaf yazarı çıplaklara bile ulaşmış!!!
Hayata bu yaklaşımından sıkılmış ve yalnız kalmıştır. Kimse kanun tanımayan insanları ve kabaları sevmez :wink:
These users thanked the author Dal for the post (total 5):
Stopkin, Anne, Zebraspite, Ded, Ahah
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Omut46, Tolkala, Andron20081, Igor.Zhuravlev, Sool40, Sanatçı, xxx1, Ahah
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Tolkala »

какая красота!
Sanatçı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sanatçı »

Tolqala: 18 Aug 2024, 09:18
какая красота!
These users thanked the author Sanatçı for the post (total 2):
Tolkala, Sool40
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 5):
Tolkala, Omut46, Andron20081, Sool40, Henson
Dmitrius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Dmitrius »

Девочку не стой стороны посадил.
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 3):
Tolkala, Andron20081, Sool40
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Galinka: 18 Aug 2024, 08:08
Yazıcı çıplaklara bile ulaşmış!!!
Hayata bu yaklaşımdan sıkılıyor ve yalnızlaşıyor. Kimse kanunsuz insanları ve kaba insanları sevmez :wink:
Rakibinizin kaba bir şekilde yazdığına katılıyorum. Ben bu üsluba karşıyım. Ama bana bir çaydanlık gibi açıkla: Ereksiyon halindeki penisle çıplaklar plajına gidemezsin? Peki kadınların vücutları bu kadar güzel ve heyecan vericiyse ne yapmalıyız? Ayrılmak?
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by natalya.harita »

Andrey-37: 18 Aug 2024, 12:38 Ereksiyon halindeki penisle çıplaklar plajına gidemezsin?
10 yıl önce kocam ve ben çıplaklar plajındaydık (5 gün boyunca oradaydık), ilk başta kocamda vardı, sonra artık kalmadı. Bana öyle geliyor ki yeni gelenler gördükleri karşısında heyecanlanıyorlar ve burada korkunç bir şey yok ve ayrılmaya da gerek yok. Bir süreliğine kendinizi koruyabilirsiniz, her zaman bir çözüm vardır
These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
Omut46, Sanatçı
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 4):
Tolkala, Andron20081, Sool40, Sanatçı
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

natalya.harita: 18 Aug 2024, 12:48 Bir süreliğine örtbas edebilirsiniz, her zaman bir çözüm vardır
Doğru, her zaman bir çözüm vardır ve bu olmaz ayakta durarak ve aynı zamanda tanışıp tanışarak sahil boyunca yürüyebileceğiniz anlamına gelir. Böylece onursuz kalabilirsin
These users thanked the author Dal for the post:
Sanatçı
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Tolkala, Slavik 34, Şalun70, Andron20081, Igor.Zhuravlev, Sool40, Sanatçı, xxx1
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

У знакомых дочка с такой же гру почти ей еще 10ти нету 😐 :oops:
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 6):
Andron20081, Tolkala, Sanatçı, Şalun70, Sool40, 75_egorka
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Andrey-37: 18 Aug 2024, 12:38 Rakibinizin kaba bir şekilde yazdığına katılıyorum. Ben bu tarza karşıyım
Bu kabalık değil, sadece saldırganlığa tepki olarak gösterilen saldırganlığın bir örneğidir. Ve halka açık bir yerde polis, koruma veya güvenlik görevlisi olmadan birine yaklaşmak ve bir tür yorumda bulunmak saldırganlıktır. Yani burada kendinizi bekçi yani sorumlu olarak atadınız ve etrafta dolaşıp herkese nasıl davranmaları gerektiğini söylüyorsunuz ve ne yapmalı ve ne yapmamalı.

Ve eğer hemen temizlenmediyseniz, bu otomatik olarak burada sorumluluğun sizde olduğu anlamına gelir. Lanet olsun, etrafınızdaki herkes sizi dinliyor, onlara yapmalarını söylediğiniz şeyleri yapıyorlar. Hatta birisi orada bir şey için özür diliyor ve bunu bir daha yapmayacağına söz veriyor.
Kahretsin! Harikasın! Sadece lider olma yeteneğine sahipsin. Ama ihtiyacınız olan tek şey biraz özgüven ve kibir.

Ve kural olarak iç organ çalışanları görev dışındayken bu şekilde davranırlar. Resmi dil ve kendinden emin bir ses tonu ve görünüm kullanırlar. Ve oradaki insanlar zaten onun kim olduğunu ve şu anda sizi neden bu kadar özgüvenli bir şekilde geliştirdiklerini merak ediyorlar. Ve insanlar öyle düşünüyor - peki, neden şu anda gereksiz sorunlar yaşıyorum! Düştüğümü fark etmediğim bir kağıt parçasını alamayacak kadar tembel miyim? Ve sessizce kağıt parçasını alıp özür dileyip yollarına devam ediyorlar. Dişleri sağlam ve gözü morsuz.

Ve birine bir şey gösteren kişinin böyle şeylerden sonra özgüveni tavan yapar. Birisi daha iyisini bile yapabilir.
Ve kural olarak bu sosyal aktivistler yereldir. Galinka’nın bu kumsalda büyüdüğünü yazması boşuna değil. Bunlar, yerel halkın yeni gelenleri teşvik etmek ve genel olarak burada patronun kim olduğunu göstermek için yaptığı saçmalıklardır.
Bütün bu saçmalıklardan nefret ediyorum!
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vasyanitsa: 18 Aug 2024, 20:52
Andrey-37: 18 Aug 2024, 12:38 Rakibinizin kaba bir şekilde yazdığına katılıyorum. Ben bu tarza karşıyım
Bu kabalık değil, sadece saldırganlığa tepki olarak gösterilen saldırganlığın bir örneğidir. Ve halka açık bir yerde polis, koruma veya güvenlik görevlisi olmadan birine yaklaşmak ve bir tür yorumda bulunmak saldırganlıktır. Yani burada kendinizi bekçi yani sorumlu olarak atadınız ve etrafta dolaşıp herkese nasıl davranmaları gerektiğini söylüyorsunuz ve ne yapmalı ve ne yapmamalı.

Ve eğer hemen temizlenmediyseniz, bu otomatik olarak burada sorumluluğun sizde olduğu anlamına gelir. Lanet olsun, etrafınızdaki herkes sizi dinliyor, onlara yapmalarını söylediğiniz şeyleri yapıyorlar. Hatta birisi orada bir şey için özür diliyor ve bunu bir daha yapmayacağına söz veriyor.
Kahretsin! Harikasın! Sadece lider olma yeteneğine sahipsin. Ama ihtiyacınız olan tek şey biraz özgüven ve kibir.

Ve kural olarak iç organ çalışanları görev dışındayken bu şekilde davranırlar. Resmi dil ve kendinden emin bir ses tonu ve görünüm kullanırlar. Ve oradaki insanlar zaten onun kim olduğunu ve şu anda sizi neden bu kadar özgüvenli bir şekilde geliştirdiklerini merak ediyorlar. Ve insanlar öyle düşünüyor - peki, neden şu anda gereksiz sorunlar yaşıyorum! Düştüğümü fark etmediğim bir kağıt parçasını alamayacak kadar tembel miyim? Ve sessizce kağıt parçasını alıp özür dileyip yollarına devam ediyorlar. Dişleri sağlam ve gözü morsuz.

Ve birine bir şey gösteren kişinin böyle şeylerden sonra özgüveni tavan yapar. Birisi daha iyisini bile yapabilir.
Ve kural olarak bu sosyal aktivistler yereldir. Galinka’nın bu kumsalda büyüdüğünü yazması boşuna değil. Bunlar, yeni gelenleri desteklemek ve genel olarak herkese burada patronun kim olduğunu göstermek için yerel halkın saçmalıklarıdır.
Bütün bu saçmalıklardan nefret ediyorum!
Ben polis değilim, koruma değilim ve güvenlik görevlisi değilim. Üç gün önce, iki genç girişimin yakınında işemeye karar verdiler (ve beş dakikalık yürüme mesafesinde, çalılıklardan en az 50 metre uzakta bir alışveriş merkezi var, ancak bunu açıkça ve açıkça göz önünde yaptılar). Onları azarladım. Bir kedi vermek mümkün olurdu. Bunun saldırganlık olduğunu mu düşünüyorsunuz? Herkesin kabaları, düzeni, kanunları ihlal edenleri veya sadece uygunsuz davrananları kınayabileceğine inanıyorum.
Çıplaklar plajı konusunda hiçbir şey söyleyemesem de oradaki kuralları bilmiyorum.
sertgenç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 1 year

Unread post by sertgenç »

Slavik 34: 18 Aug 2024, 17:56 sender100: ↑Bugün, 14:26

Bir arkadaşımın aynı sorunu yaşayan bir kızı var, neredeyse 10 yaşında
Eski sevgilimin yaklaşık 11 yaşındayken böyle göğüsleri (ve çok benzer bir fiziği) vardı. Ve şimdi çocuklar fark edilir derecede daha hızlı gelişiyor.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Andrey-37: 18 Aug 2024, 21:07 Ben polis, koruma veya güvenlik görevlisi değilim. Üç gün önce, iki genç girişimin yakınında işemeye karar verdiler (ve beş dakikalık yürüme mesafesinde, çalılıklardan en az 50 metre uzakta bir alışveriş merkezi var, ancak bunu açıkça ve açıkça göz önünde yaptılar). Onları azarladım. Bir kedi vermek mümkün olurdu. Bunun saldırganlık olduğunu mu düşünüyorsunuz? Herkesin kabaları, düzeni, kanunları ihlal edenleri veya sadece uygunsuz davrananları kınayabileceğine inanıyorum.
Çıplaklar plajı konusunda hiçbir şey söyleyemesem de oradaki kuralları bilmiyorum.
Polisin görevlerini üstlenmeye gerek yok. Düzeni sağlamak senin işin değil. Kendiniz kırmayın ve başkalarını izlemenize gerek yoktur. Ve onlara hiçbir şey söylemene gerek yok. Ve gerçekten bir şeyden hoşlanmıyorsanız polisi arayın. Şu anda her yerde kameralar var, gerekli görürlerse bulunacak ve cezalandırılacaklar.
Size bir soru: Hayatınızda hiç tuvalet bulduktan sonra, bir konut binasının arkasındaki çalıların arasına işediğiniz olmadı mı?
Bu arada, İngiltere’de otuzlu yıllardan bu yana, sürücünün şehrin herhangi bir yerinde durup sol arka tekerleğe işemesine izin veren bir yasa hâlâ var. Yani, Londra’da dolaşıyorsunuz, işemek istiyorsunuz, herhangi bir yerde durup direksiyona işiyorsunuz.

Moskova’nın hoşuma giden yanı, böyle bir saçmalığın olmaması. taşra vatanseverliği - benim bahçem, benim bölgem. Avluda ya da şu ya da bu yerleşim bölgesindeyken sırf yüzünüz yabancı olduğu için size ulaşabiliyorum. mesela burada ne yapıyorsun? Bu kim?
Moskova’nın herhangi bir bölgesinde ve bunlardan çok sayıda var, kendinizi özgür hissedersiniz ve kimse sırf kendisini bölgenin patronu olarak gördüğü için sizi rahatsız etmez. Ve sana bir şeyler gösterip hayat hakkında bir şeyler öğretmeyi gerekli görüyor.

Kimseyi tedavi etmeye gerek yok, kimseye ne yapması gerektiğini söylemeye de gerek yok. Veya yapma. Bu seni ilgilendirmez. Ya da gidip polis için çalışın. Ama ben şahsen tam tersine düzeni sağlamak isteyen bu tür insanları polise almam. Çünkü buna sadizm denir. Birisi diğer insanları karşılaştırmayı sevdiğinde. Bundan iyi bir şey çıkamaz. Ancak zaman zaman birileri sınırları aştığı için yetkililerden ihraç ediliyor. Ya polisler birisini dövdü ya da adaleti sağlamak amacıyla onu öldürdü.

Anlayın, bu çok ileri gidebilir. Pazar günleri halka açık infazlardan önce ve Orta Çağ’da olduğu gibi kazıkta yakılmadan önce. Sonuçta, birine bir açıklama yaptığınızda neye rehberlik ediyorsunuz? Sağ! İyilik ve kötülük kavramlarınız. Ve hepsi farklı. Birinin davranışını beğenmediniz ve birisi de sizin davranışınızı beğenmeyecek. Ve birisi yanlış bir şey yaptığınıza karar verecek. Ve bunun için seni bir şekilde cezalandırmaya da karar verecek. Peki iyilik ve kötülük kavramlarınızda kimin haklı olduğunu ölçebileceğiniz terazi nerede?

Yandaki evin çocuğunu öpeceksiniz ve bunu pencereden gören biri sizi öpecek. Pedofil olduğunuzu ve çocukları rahatsız ettiğinizi söyleyerek üzerinize koşuyorlar. Ve ondan asla kurtulamayacaksın. Bu yüzden umursamaz olmayın. Kimseye tavsiye vermenize gerek yok, sadece ihlal edilmemesi gerektiğini düşündüğünüz şeyleri ihlal etmeyin ve bu tek başına fazlasıyla yeterli olacaktır.
Varian_Rin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466

Unread post by Varian_Rin »

Galinka: 17 Aug 2024, 16:12
Galinka: 17 Aug 2024, 15:00 Muhtemelen .
Tabii ki çıplaklar, çıplak vücut konusunda biraz donukluk hissine sahiptirler ve sakince tepki verebilirler. Alışkın olmayan kişiler ereksiyon bile yaşayabilir. Bunun sonsuza kadar sürmeyeceği açık.
Ben şahsen plajımıza soyunmadan bile ereksiyon olacağını iddia eden bir düzineden fazla erkek getirdim , ama ne yazık ki... onlar da kendi tepkilerine şaşırdılar, ancak ben belirli eylemlerde bulunmazsam hiçbir heyecan olmazdı. Neden bahsettiğimi biliyorum. Ben bu kumsalda büyüdüm.
Tamamen katılıyorum. Uzun yıllardır oraya giderim, orada hem çok güzel olmayan kızlar gördüm hem de çok güzel kızlar gördüm ve eski sevgilimle oraya gittim. Yani çıplaklar plajı, sahip olmadığım TEK yer. Oradaki atmosfer aynı değil, mesele seks değil (çoğunlukla)
These users thanked the author Varian_Rin for the post:
Dal
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vasyanitsa: 18 Aug 2024, 22:02
Andrey-37: 18 Aug 2024, 21:07 Ben polis, koruma veya güvenlik görevlisi değilim. Üç gün önce, iki genç girişimin yakınında işemeye karar verdiler (ve beş dakikalık yürüme mesafesinde, çalılıklardan en az 50 metre uzakta bir alışveriş merkezi var, ancak bunu açıkça ve açıkça göz önünde yaptılar). Onları azarladım. Bir kedi vermek mümkün olurdu. Bunun saldırganlık olduğunu mu düşünüyorsunuz? Herkesin kabaları, düzeni, kanunları ihlal edenleri veya sadece uygunsuz davrananları kınayabileceğine inanıyorum.
Polisin görevlerini üstlenmeye gerek yok. Düzeni sağlamak senin işin değil. Kendiniz kırmayın ve başkalarını izlemenize gerek yoktur. Ve onlara hiçbir şey söylemene gerek yok. Ve gerçekten bir şeyden hoşlanmıyorsanız polisi arayın. Şu anda her yerde kameralar var, gerekli görürlerse bulunacak ve cezalandırılacaklar.
Size bir soru: Hayatınızda hiç tuvalet bulduktan sonra, bir konut binasının arkasındaki çalıların arasına işediğiniz olmadı mı?
Bu arada, İngiltere’de otuzlu yıllardan bu yana, sürücünün şehrin herhangi bir yerinde durup sol arka tekerleğe işemesine izin veren bir yasa hâlâ var. Yani, Londra’da dolaşıyorsunuz, işemek istiyorsunuz, herhangi bir yerde durup direksiyona işiyorsunuz.

Moskova’nın hoşuma giden yanı, böyle bir saçmalığın olmaması. taşra vatanseverliği - benim bahçem, benim bölgem. Avluda ya da şu ya da bu yerleşim bölgesindeyken sırf yüzünüz yabancı olduğu için size ulaşabiliyorum. mesela burada ne yapıyorsun? Bu kim?
Moskova’nın herhangi bir bölgesinde ve bunlardan çok sayıda var, kendinizi özgür hissedersiniz ve kimse sırf kendisini bölgenin patronu olarak gördüğü için sizi rahatsız etmez. Ve sana bir şeyler gösterip hayat hakkında bir şeyler öğretmeyi gerekli görüyor.

Kimseyi tedavi etmeye gerek yok, kimseye ne yapması gerektiğini söylemeye de gerek yok. Veya yapma. Bu seni ilgilendirmez. Ya da gidip polis için çalışın. Ama ben şahsen tam tersine düzeni sağlamak isteyen bu tür insanları polise almam. Çünkü buna sadizm denir. Birisi diğer insanları karşılaştırmayı sevdiğinde. Bundan iyi bir şey çıkamaz. Ancak zaman zaman birileri sınırları aştığı için yetkililerden ihraç ediliyor. Ya polisler birisini dövdü ya da adaleti sağlamak amacıyla onu öldürdü.

Anlayın, bu çok ileri gidebilir. Pazar günleri halka açık infazlardan önce ve Orta Çağ’da olduğu gibi kazıkta yakılmadan önce. Sonuçta, birine bir açıklama yaptığınızda neye rehberlik ediyorsunuz? Sağ! İyilik ve kötülük kavramlarınız. Ve hepsi farklı. Birinin davranışını beğenmediniz ve birisi de sizin davranışınızı beğenmeyecek. Ve birisi yanlış bir şey yaptığınıza karar verecek. Ve bunun için seni bir şekilde cezalandırmaya da karar verecek. Peki iyilik ve kötülük kavramlarınızda kimin haklı olduğunu ölçebileceğiniz terazi nerede?

Yandaki evin çocuğunu öpeceksiniz ve bunu pencereden gören biri sizi öpecek. Pedofil olduğunuzu ve çocukları rahatsız ettiğinizi söyleyerek üzerinize koşuyorlar. Ve ondan asla kurtulamayacaksın. Bu yüzden umursamaz olmayın. Kimseye tavsiye vermenize gerek yok, yalnızca ihlal edilmemesi gerektiğini düşündüğünüz şeyleri ihlal etmeyin, bu tek başına fazlasıyla yeterli olacaktır.
Bu benim işim. Burası benim evim, benim şehrim, benim ülkem. Ve ben kendi iyilik ve kötülük kavramlarıma göre değil, Rusya Federasyonu yasalarına göre hareket ediyorum. Eğer bir canlı kanuna göre davranmazsa kınama yapacağım, gerekirse amcık yapacağım. Önünüzde zayıf bir kızı döverlerse, anladığım kadarıyla 10-30 dakika içinde gelecek olan polisi arayacaksınız veya polisi arayacaksınız. Ve bunca zaman izleyeceksin ya da geçip gideceksin. İyi vatandaş :)
These users thanked the author Andrey-37 for the post:
Dal
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Andrey-37: 18 Aug 2024, 22:53 Bu benim işim. Burası benim evim, benim şehrim, benim ülkem. Ve ben kendi iyilik ve kötülük kavramlarıma göre değil, Rusya Federasyonu yasalarına göre hareket ediyorum. Eğer bir canlı kanuna göre davranmazsa kınama yapacağım, gerekirse amcık yapacağım. Önünüzde zayıf bir kızı döverlerse, anladığım kadarıyla 10-30 dakika içinde gelecek olan polisi arayacaksınız veya polisi arayacaksınız. Ve bunca zaman izleyeceksin ya da geçip gideceksin. İyi vatandaş
Birisi polisin görevlerini devraldığında, insanlar için her zaman kötü sonuçlanırdı. Ve neyin iyi neyin kötü olduğuna o karar verdi. Bu arada kendini de unutmadı. Ve eğer kendisine veya akrabalarına benzer bir şey olursa, tamamen farklı davrandı ve gerekli olduğunu düşünmedi. Bütün sorun bu, adı yolsuzluk.

Ve aynı suçtan dolayı yabancıları cezalandırmaya hazırsınız ve diyelim ki bazı akrabalarınızı ve arkadaşlarınızı affedin. Ve yanından geç. Mesela bu insanları tanıyorum, sadece oyun oynuyorlar ve asla kimseye kötü bir şey yapmayacaklar. Ve aslında tüm bu düzen tutkunları, bunu sadece hoşlarına gittiği için yapıyorlar. Ve birine bir şeyi işaret etmekten hoşlanan bazı kişilerin, birine bir şeyi işaret ederken sağlık açısından tehlikeliyken nasıl orada değilmiş gibi davrandıklarını bir veya iki kereden fazla fark ettim.
Diyelim ki bir yerlerde kuyruk var. Ve diyelim ki bir inek ya da büyükanne ya da sadece bir kadın sıraya girmeden atlıyor. Böylece kuyruğun yarısı öfkeli ve sorunu çözmeye başlıyor. Fakat üç sakallı adam gelip sıraya girmeden içeri girdiler, sanki ağızlarına su almış gibiydiler. Herkes cep telefonlarına bağlı ve sanki hiç kimse bir şey görmüyormuş gibi.
Bu kanun ve düzen tutkunları, sırf bir çeşit saçmalık için yanlarına gerçekten bıçak saplanabileceğini gördüklerinde sıklıkla birleşiyorlar. Buna göre dillerini kıçına sokarlar çünkü bunu yapmak tehlikelidir. Ama eğer gençler girişe yakın işezlerse, o zaman elbette ki kazıklanabilirsiniz.

Ve onlar da girişin yakınına işeyen, elma almak için başkalarının meyve bahçelerine tırmanan, gitarı tıngırdatan gençlerdir. girişlerde ve çok sayıda yetişkin varken kaba davranın. Ve onlarla karşılaşmak için çok cesur olmanıza gerek yok. Ama girişin yakınında üç sakallı adam işediğinde sana bakardım. Bence sadece geçip gidersin. Bu yüzden kanun ve adaletle ilgili bu saçmalıklara inanmıyorum.

Devlet var, ceza ve idari kanun var, polisler var, savcılık var, mahkemeler var. Öyleyse bırakın her şeyi çözsünler. Ve sıradan vatandaşların oraya kendi güzellik standartlarıyla gitmelerine gerek yok. Herkes neyi cezalandırıp neyi cezalandırmayacağına kendisi karar verirse hepimiz çok ileri gidebiliriz.
Ve her şeyden önce bu, en aktif vatandaşları etkileyecek. Yani önemseyenler. Artık adalet konusundaki maskaralıklarınızla tüm komşularınızın canını sıkacaksınız. Ve size Ukraynaca konuştuğunuzu duvarın arkasından duyabildiklerini duyduklarını söyleyecekler. Mutfağınızda bir Ukrayna bayrağı asılıydı. Ve onu pencereden görmüşler. Bahçede başkalarının çocuklarına şeker dağıtıyordun. Ve bunu yeterli bulmayacaksınız.

Ve siz de farklı bir sesle şarkı söyleyeceksiniz. Polisin her şeyi çözmesi gerektiğini, sıradan vatandaşlara güvenilemeyeceğini, inadına senin hakkında her şeyi söyleyebileceklerini.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Teşhircilik”