Annemin sikildiğini gördüm
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annemi sikişirken gördüm
2. sınıfta okudum, 8 yaşındaydım, sabah erkenden kalktım, annem ve üvey babamın odasına baktım, o da onun üstünde yatıyordu, bacakları açıktı, biri battaniyenin altından dışarı bakıyordu , hareket etmeye başladılar, sessizce dışarı çıktı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Yanda çıplak, kıçında ve sırtında battaniye var, hiçbir şey görmedinrob764: ↑04 Jan 2022, 22:58Çıplak mı? Yoksa battaniyenin altında mı?Bir kez gördüm, 2. sınıftaydım, erken uyandım, üvey babam annesinin üstüne uzanmış uyuyordu, o da onun altında bacaklarını açarak uyuyordu, hatırlıyorum. Sonra gördüklerini ona anlattı ve odalarına girdiği için onu azarladı... Ailemle başka hiçbir şey paylaşmadım
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Bir keresinde annemin sikildiğini gördüm. Bir sanatoryumda oldu. O zamanlar zaten boşanmıştı. Odaya baktım, orada bir adamla birlikteydi. Onu arkadan aldı. Anal mı yoksa normal mi bilmiyorum ama kolayca uludu. Çabucak ayrıldım.
- These users thanked the author Kardeş Tuk for the post (total 2):
- Omut46, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Orientation: biseksüel
Annemin erkekler tarafından sikildiğini sık sık görüyorum. Tatillerde eve geliyorum ve eğer orada erkekler varsa çoğunlukla seks yapıyorlar. Zamanı geldiğinde Casusluk yapıyorum görünmez.
- These users thanked the author Rastgele Tatiana for the post (total 3):
- Kardeş Tuk, Omut46, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Rastgele Tatyana,
Casusluk yaptığınızda heyecanlanırsınız ve üçüncüye katılmak ister misiniz?Rastgele Tatyana : ↑19 Aug 2024, 12:49 Annemin erkekler tarafından sikildiğini sık sık görüyorum. Tatillerde eve geliyorum ve eğer orada erkekler varsa çoğunlukla seks yapıyorlar. Zamanı geldiğinde Casusluk yapıyorum fark edilmeden.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post