Annemin davranışları ve benim eylemlerim.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Annemin davranışları ve benim eylemlerim.
Tünaydın.
Adım G., 28 yaşındayım ve annem 49 yaşında.
Yani benim hikayem öyle ki birkaç vakadan oluşuyor ve uzun yıllar sürüyor.
Tam olarak ne zaman bu şekilde davranmaya başladığını söyleyemem ama bu yöndeki ilk hareketlerinden biri ben bir sandalyede otururken annem arkamdan gelip bana yaklaştı. bana sarıldı ama kollarını karnına indirdi ve neredeyse kasıklara ulaştı. Onun hareketlerinden kaçtım ve kızardım.
Sonra ben uyurken bir durum oldu, beni uyandırmaya geldi ve yanıma uzandı ama battaniyenin altına değil. Elini penisimin hemen yanına gelecek şekilde attı ve hafifçe sıktı. Ve o anda kendimi tutamadım ve elimi onun elinin üzerine koydum ve eliyle penisimi okşadım.
Sonra ona benzer şekilde sarılmalar oldu. Ayrıca akşamları herkes benimle uyurken periyodik olarak ortalıkta dolaşıyor, film izliyor ve eylemlerimi dikkatle izliyor.
İnsanları iyi hissediyorum ve yanına geldiğimde ve oturduğunda bana nasıl baktığını görüyorum.
Bir havluyu unutup ona havluya asmasını söylediğimde de oluyor. kapının arkasında farklı bir şekilde yapıyor ve kapıyı açıp dışarı çıkarıyor. Ben çıplağım. En son bana çok dikkatli baktı, bakışlarını korudu. Belki bir şey düşünüyordu? Bir keresinde beni öpmek istediğini söyledi, buna dayanamadım ve bana her yerde bakabileceğini söyledi. Sessiz kaldı.
Kısa kıyafetler, önümde sutyenle yürüme vb. konularda sessizim.
Bir sorum var sizin için: ne düşünüyorsunuz, eylemleri neler, ne istiyor ve eğer seks istiyorsa onu böyle bir eylemde bulunmaya nasıl ikna edebilirim?
Cevap için teşekkürler!
Tam olarak ne zaman bu şekilde davranmaya başladığını söyleyemem ama bu yöndeki ilk hareketlerinden biri ben bir sandalyede otururken annem arkamdan gelip bana yaklaştı. bana sarıldı ama kollarını karnına indirdi ve neredeyse kasıklara ulaştı. Onun hareketlerinden kaçtım ve kızardım.
Sonra ben uyurken bir durum oldu, beni uyandırmaya geldi ve yanıma uzandı ama battaniyenin altına değil. Elini penisimin hemen yanına gelecek şekilde attı ve hafifçe sıktı. Ve o anda kendimi tutamadım ve elimi onun elinin üzerine koydum ve eliyle penisimi okşadım.
Sonra ona benzer şekilde sarılmalar oldu. Ayrıca akşamları herkes benimle uyurken periyodik olarak ortalıkta dolaşıyor, film izliyor ve eylemlerimi dikkatle izliyor.
İnsanları iyi hissediyorum ve yanına geldiğimde ve oturduğunda bana nasıl baktığını görüyorum.
Bir havluyu unutup ona havluya asmasını söylediğimde de oluyor. kapının arkasında farklı bir şekilde yapıyor ve kapıyı açıp dışarı çıkarıyor. Ben çıplağım. En son bana çok dikkatli baktı, bakışlarını korudu. Belki bir şey düşünüyordu? Bir keresinde beni öpmek istediğini söyledi, buna dayanamadım ve bana her yerde bakabileceğini söyledi. Sessiz kaldı.
Bir sorum var sizin için: ne düşünüyorsunuz, eylemleri neler, ne istiyor ve eğer seks istiyorsa onu böyle bir eylemde bulunmaya nasıl ikna edebilirim?
Cevap için teşekkürler!
-
Yanıt: Annemin davranışları ve benim eylemlerim.
16 yaşımda annemi top gibi arzuladım! Babamız Pasifik Okyanusu’nda bir balık işleme tesisinde vardiya amiri olarak altı ay geçirdi. Evde bulaşık yıkamaya, yerleri yıkamaya, yerleri süpürmeye, hatta yemek pişirmeye bile başladım. Anne yol kenarındaki bir motelde hizmetçi olarak çalışıyordu. Sadece 20 dakika sonra motele gitmeye başladım. gündüz vardiyasında ilk olarak yürüdü ve orada ayakçılık yaptı. Çalışanlar ve güvenlik beni kendilerinden biri olarak tanıdı, daha sonra geceleri annemle birlikte kabinde kalmaya başladım. Orada, adım adım sarsıntılarla çıplak, hala elastik göğüslerini, dik kalçalarını hissetti, vajinasına masaj yaptı, ancak kimseye teslim olmayı kabul etmedi. Bir şekilde "omuz" moteline vardım, ona bahşiş faturalarımı gösterdim, göz kırptım, parmağımı dudaklarıma götürdüm ve annemi işaret ettim. Anladım, oturdum ve konuşuyoruz. Yaklaşık beş dakika sonra annemin yüzü değişti: Seni görebilir miyim? Beni değişim evine getirdi, ne yapıyorsun? Gerçekten bir kadına ihtiyacım var! Tereddüt ettim, bir saat içinde bir kadına sahip olacaksın! Ve o gece burayı tamamen özelleştirdim! Vajina oldukça dar çıktı. Düşündüm ki: göğüsler ezilmiyor, bu da misafirlere hizmet etmediği anlamına geliyor. Yani babam motele dönene kadar üç ay daha o benimdi! Ayrıca genç ve güçlü penisimi de beğendi. Babam geldi, annemle geçirdiğim altı ay benim için tam bir rezalet! Sol, yine sikildim!! Askere gittim, annem geldi, otel kiraladım, açlıktan ölüyorduk!
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Her şey olduğunda mutlaka yanıt yazın
Sen bir yetişkinsin, anlamıyor musun? , ve hikayenize bakılırsa bu konuda size özellikle ipucu veriyor... Hatta sizi öpmek istediğini söyledi ve bence eğer kendini tutuyorsa (o bir anne ve görünüşe göre benim gibi o da seni ilk ikna eden kişi olamaz) seks yapmak) yalnız kaldığınızda harekete geçin ve korkmayın, o bekliyor, gelip sarılın ki o da sizin gafınızı hissetsin, beni öpün ve onun ne istediğini anladığınızı ve umursamadığınızı söyleyin . Onun elini pantolonunuza, sizinkini de onunkine yönlendirin ve yeni hislere doğru ilerleyinAskon: ↑09 Jul 2021, 20:55 İyi günler.
Cevap için teşekkürler!
Her şey olduğunda mutlaka yanıt yazın
- These users thanked the author Bez Tormozov for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Esinti, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Katılıyorum! Aboneliğinizi iptal ettiğinizden emin olun!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
© Kaynak: Annemin davranışı ve benim eylemlerim.
Seni anlıyorum, onun açıkça kışkırtıcı davrandığı durumlarda bana ne yapacağımı söyler misin? Diyelim ki babamın yanında oturuyorum ve o gelip merhaba demeye arkadan sarılıyor, eli karnına iniyor. Ya da duştan sonra havlu getirmemi istedi, sözde kapıya astı, o da aldı, kapıyı açtı ve bana baktı. Bir şeyler yapmak istiyorum ama olmuyor, çünkü geceleri açıkça kışkırtıcı davranıyor, örneğin beni bir anne gibi göğsümden öpüyor ama başı eğik. Kafanı mı tutacaksın? Bu nedenle işlem yapmıyorum çünkü çizgi hemen geçilecek ve ortada ne olduğu belli olmuyor. Teşekkür ederim
© Kaynak: Annemin davranışı ve benim eylemlerim.
Seni anlıyorum, onun açıkça kışkırtıcı davrandığı durumlarda bana ne yapacağımı söyler misin? Diyelim ki babamın yanında oturuyorum ve o gelip merhaba demeye arkadan sarılıyor, eli karnına iniyor. Ya da duştan sonra havlu getirmemi istedi, sözde kapıya astı, o da aldı, kapıyı açtı ve bana baktı. Bir şeyler yapmak istiyorum ama olmuyor, çünkü geceleri açıkça kışkırtıcı davranıyor, örneğin beni bir anne gibi göğsümden öpüyor ama başı eğik. Kafanı mı tutacaksın? Bu nedenle işlem yapmıyorum çünkü çizgi hemen geçilecek ve ortada ne olduğu belli olmuyor. Teşekkür ederim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Sanırım sizin durumunuzda her şey daha kolay çözülmeli) onu istediğiniz yerde öpmekten mutlu olduğunuzu söylüyorsunuz . Ve gecikmeden öpmeye ve okşamaya başlarsınız) Sanırım elleriniz ve vücudunuz bunu daha sonra anlayacak
- These users thanked the author Roma123 for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben büyümeye başlamadan önce annem biraz kışkırtıcıydı. Sütyenini bağlamasına yardım edin, banyoda sırtını ovun, eteğinin fermuarını çekin. O ve babam ben 12 yaşımdayken ayrıldılar. Bir yıl daha sık sık birlikte yattık ama çok geçmeden beni yatağa sokmayı bıraktı ve hafif aile erotikası sona erdi.
- These users thanked the author Ampland for the post (total 2):
- Firavun faresi, Maxim......
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
Hayır, hayır. Kesinlikle hiçbir şey istemiyor. Ah, onu seks yapmaya ikna etmen zor olacak

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
carcasm kullanmaya ikna etmek senin için zor olacak mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Belki de erkek çocuk sahibi olma arzusunu yenmiştir. Bir fikir vardı ama ahlaki eşik geçilemedi.Ampland: ↑23 Dec 2022, 18:30 Ben büyümeye başlamadan önce annem biraz kışkırtıcı davranırdı. Sütyenini bağlamasına yardım edin, banyoda sırtını ovun, eteğinin fermuarını çekin. O ve babam ben 12 yaşımdayken ayrıldılar. Bir yıl daha sık sık birlikte yattık ama çok geçmeden beni yatağa sokmayı bıraktı ve hafif aile erotikası sona erdi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
Anne ve oğul vakalarını okudum, heyecanlanıyorum ama annemi hatırladığımda libidom sıfıra iniyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Annelerin hepsi farklıdır . Hem görünüş hem de karakter olarak. Bir oğlunun ilgisini çeken çoğu durumda annenin hem güzel hem de seksi olduğu açıktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Güzel olmasına bile gerek yok. Mesela kendine has bir özelliği var. Mesela ben 15 yaşımdayken ve sonrasında annem standart dışı formlarıyla beni çok heyecanlandırmaya başladı, güçlü, iri yapılı, yontulmuş şekillere sahip, yaklaşık 100 kg ağırlığında, 7 beden göğüsleri, geniş kalçaları ve pelvisi olan, ama özellikle de üstüne bir bardak bira koysanız bile gözle görülür derecede çıkıntılı ve dışbükey olan iri poposu! Bu yüzden banyoda banyo yaparken onu gözetledim ve öfkeyle mastürbasyon yaparken onu gözetledim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Orientation: biseksüel
Tanrım, annem için ne kadar acı var. Annem ince ve güzel olmasına rağmen hiçbir zaman onu sikme arzum olmadı. Evet, erkek kardeşim ve ben onu ele geçirdiklerinde onu gözetledik, çünkü pratikte bir profesyonel olduğu için erkekler için bir zevkti. Çok ilginçti ama cinsel hobide yönümü belirleyen birkaç bölüm vardı. Beni sikişme şekli değil, onunla BDSM seansları heyecanlandırıyordu, gerçi bunlar hâlâ çok azdı.
Oğulları için o bir anne, diğerleri için ise emzik, fahişe vb. Ve eğer onu isteseydim, bu onu sadece becermek için değil, onu bir köle yapmak için yapardım.
Oğulları için o bir anne, diğerleri için ise emzik, fahişe vb. Ve eğer onu isteseydim, bu onu sadece becermek için değil, onu bir köle yapmak için yapardım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Güçlü alkol imdadınıza yetişsin arkadaşlar. Her şey hemen yerine oturacak. Ancak daha sonra çok utanacağınızı ve annenizle olan bağlantınızı yıllarca kaybedebileceğinizi unutmayın. Ya ona içecek bir şeyler verin ve arka ayakları olmadan uyurken ona sahip olun ya da onunla oyun oynayın ve hayatınıza devam edin. Sikini göster, ona masaj yap, vb. Bunun da kendi romantizmi var
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Onun BDSM seanslarını nasıl öğrendin?
Peki onu köle yapmayı ya da en azından sikmeyi başardın mı?
Tanrım, ne kadar da kıskanıyorum öyle bir annen var ki.Büyücü: ↑12 Oct 2023, 10:17 Tanrım, annem için ne kadar acı var. Annem ince ve güzel olmasına rağmen hiçbir zaman onu becerme arzum olmadı. Evet, erkek kardeşim ve ben onu ele geçirdiklerinde onu gözetledik, çünkü pratikte bir profesyonel olduğu için erkekler için bir zevkti. Çok ilginçti ama cinsel hobide yönümü belirleyen birkaç bölüm vardı. Beni sikilme şekli değil, onunla BDSM seansları heyecanlandırıyordu, gerçi bunlar hâlâ çok azdı.
Oğulları için o bir anne, diğerleri için ise emzik, fahişe vb. Ve eğer onu isteseydim, bu sadece onu becermek için değil, onu köle yapmak için olurdu.
Onun BDSM seanslarını nasıl öğrendin?
Peki onu köle yapmayı ya da en azından sikmeyi başardın mı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 942 Views
-
Last post by Stas99rus
-
- 24 Replies