Nehirde çıplak!
-
Автор темыGizli
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Nehirde çıplak!
Ve eğer nehirde sadece kızlar varsa, onların önünde her zaman çıplak olarak soyunup tamamen çıplak suya girerim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 7 months
Ve sudan tamamen giyinik olarak mı çıktın? Peki, kızlar için sadece bir numara!!

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 2 years 2 months
Eşim ve ben sık sık çıplak güneşlenmek için doğaya çıkıyoruz. Birinin bize ateş etmesini seviyorum
7 saat 38 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
İlk defa, düşündüğümüz gibi “gözlerden” uzakta, nehirde çıplak güneşlenmek için dışarı çıktık. Nehrin kıyısında, her tarafı yoğun çalılarla kaplı bir açıklığı seçtik.
Yarım saat kadar oyalandık ve ben kıyı boyunca yürümeye karar verdim. "yavaş yavaş" ve sadece şaşkın şaşkın bakmak için.
Çocukluğumdan beri çıplak yakalanma arzusu...
Ben de bir sızıntı yaptım, komşuda çatırtılar ve hışırtılar duyuyorum çalılar. Yavaş yavaş yaklaştım ve 15 yaşlarında iki erkek çocuk gördüm. Benimkine bakıyordum. Ve sırt üstü yatıyor ve bacaklarının ve parmaklarının arasındaki eli yarıklarıyla oynuyor
Ben yokken nasıl mastürbasyon yaptığını görünce neredeyse heyecandan deliriyordum. Kısacası hızla kendimi geri çektim. Çocukları korkutup kaçırdım ve hızla ortadan kayboldular.
Bu olaydan sonra neredeyse her zaman güneşlenmek için kendiminkini yalnız bırakıp "yürüyüşe" çıkıyorum
n12 dakika sonra gönderilir 23 saniye:
İlk kez nehirde çıplak güneşlenmeye çıktığımızda, düşündüğümüz gibi “gözlerden” uzakta. Nehrin kıyısında, her tarafı yoğun çalılarla kaplı bir açıklığı seçtik.
Yarım saat kadar oyalandık ve ben kıyı boyunca yürümeye karar verdim. "yavaş yavaş" ve sadece şaşkın şaşkın bakmak için.
Ben de bir sızıntı yaptım, komşuda çatırtılar ve hışırtılar duyuyorum çalılar. Yavaş yavaş yaklaştım ve 15 yaşlarında iki erkek çocuk gördüm. Benimkine bakıyordum. Ve sırt üstü yatıyor ve bacaklarının ve parmaklarının arasındaki eli yarıklarıyla oynuyor
Ben yokken nasıl mastürbasyon yaptığını görünce neredeyse heyecandan deliriyordum. Kısacası hızla kendimi geri çektim. Ve çocukları korkutup kaçırdım ve hızla ortadan kayboldular.
Bu olaydan sonra neredeyse her zaman güneşlenmek için kendiminkini yalnız bırakıp "yürüyüşe" çıkıyorum.
7 saat 38 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
İlk defa, düşündüğümüz gibi “gözlerden” uzakta, nehirde çıplak güneşlenmek için dışarı çıktık. Nehrin kıyısında, her tarafı yoğun çalılarla kaplı bir açıklığı seçtik.
Ben yokken nasıl mastürbasyon yaptığını görünce neredeyse heyecandan deliriyordum. Kısacası hızla kendimi geri çektim. Çocukları korkutup kaçırdım ve hızla ortadan kayboldular.
Bu olaydan sonra neredeyse her zaman güneşlenmek için kendiminkini yalnız bırakıp "yürüyüşe" çıkıyorum
n12 dakika sonra gönderilir 23 saniye:
İlk kez nehirde çıplak güneşlenmeye çıktığımızda, düşündüğümüz gibi “gözlerden” uzakta. Nehrin kıyısında, her tarafı yoğun çalılarla kaplı bir açıklığı seçtik.
Ben yokken nasıl mastürbasyon yaptığını görünce neredeyse heyecandan deliriyordum. Kısacası hızla kendimi geri çektim. Ve çocukları korkutup kaçırdım ve hızla ortadan kayboldular.
Bu olaydan sonra neredeyse her zaman güneşlenmek için kendiminkini yalnız bırakıp "yürüyüşe" çıkıyorum.
- These users thanked the author Alev for the post (total 5):
- Ahah, Vik.ruba80, Fargal94, PavelNokia, Onizm
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 1 month
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Orientation: eşcinsel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 7 months
Zaten başka bir başlıkta yazmıştım. Kabulümüzü kutladığımızda arkadaşlarım ve ben nehre gittik ve kız kardeşim de bize katıldı. Hepsi aynı şirketten, birlikte büyüdüler. Biraz içtik, gece oldu, hava şimdiden sıcak. Yüzmeye gitmeye karar verdik. Ve kimse mayo almadı. Önce çocukken gittik, kıyıya çırılçıplak soyunduk, suya atladık ve eğlendik. Sonra kız kardeşim geliyor, tek başına sıkılıyor. Kıyıda duruyor, ayaklarını suya sokuyor. Biz de onlara gelin, su harika diyerek dalga geçiyoruz. Onunla bu şekilde iletişim kuruyoruz ve sonra kararını veriyor, hızla tişörtünü, kot pantolonunu, külotunu çıkarıyor... Bu an hayatımın geri kalanı boyunca hafızamda dondu - ay ışığında beyaz elbiseli çıplak bir kız kardeş , parlak bir cilt... Büyük göğüsler hafifçe sallanır ve çıkıntılı meme uçları ile alay eder .. ve bacakların arasındaki koyu kedi!!! Bir an sonra bize doğru suya girdi. Hepimiz şoktayız, ondan çok daha genciz ve sanki çocukluk arkadaşıyız, ben onun kardeşiyim. Nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. Ve kesinlikle doğal davranarak yakınlarda sakince yüzüyor. Baştan çıkarma yoktu. Sadece yüzmeye gitmeye karar verdim. Ve bizde zaten herkes suyun altında kaldı)
daha fazla iletişim, oyunlar, sudaki şakalar... Her türlü yetişme fırsatı. Ben dahil herkes ona dokunmayı başardı. Su altında pek fark edilmiyor. Ona doğru çekildiler, hareket eden elinden belliydi. Bazen göğüslerini ve kıçını gösterdi... Kendimizi sığ suda bulduğumuzda, çıkıntılı organlarımızı gösterdik... Onun gördüğünü fark ettiğimizde artık o kadar utangaç değildik. Ve bir noktada zaten ayakta duruyorlardı ve ona açıkça mastürbasyon yapıyorlardı. Her şeyi gördü ama hiçbir şey olmamış gibi davrandı, her şey yolundaydı. Kendisi bizden büyük ve hepimizi çok iyi tanıyor. Daha ciddi bir şeyi kabul etmeyeceğimizi ve tehlikede olmadığını anlamıştı. Yani sakindi, çıkıntılı üyelerimize ve nasıl boşaldığımıza bakıyordu
Ve seks yoktu, ancak bunun bir grup seksinin başlangıcı gibi geldiğini anlıyorum)) ama hepsi bu. Sakince kıyıya çırılçıplak çıktılar, kurulandılar ve giyindiler
Fakat bu olay hayatımın geri kalanı boyunca aklımda kaldı ve hala bilincimi heyecanlandırıyor
daha fazla iletişim, oyunlar, sudaki şakalar... Her türlü yetişme fırsatı. Ben dahil herkes ona dokunmayı başardı. Su altında pek fark edilmiyor. Ona doğru çekildiler, hareket eden elinden belliydi. Bazen göğüslerini ve kıçını gösterdi... Kendimizi sığ suda bulduğumuzda, çıkıntılı organlarımızı gösterdik... Onun gördüğünü fark ettiğimizde artık o kadar utangaç değildik. Ve bir noktada zaten ayakta duruyorlardı ve ona açıkça mastürbasyon yapıyorlardı. Her şeyi gördü ama hiçbir şey olmamış gibi davrandı, her şey yolundaydı. Kendisi bizden büyük ve hepimizi çok iyi tanıyor. Daha ciddi bir şeyi kabul etmeyeceğimizi ve tehlikede olmadığını anlamıştı. Yani sakindi, çıkıntılı üyelerimize ve nasıl boşaldığımıza bakıyordu
Ve seks yoktu, ancak bunun bir grup seksinin başlangıcı gibi geldiğini anlıyorum)) ama hepsi bu. Sakince kıyıya çırılçıplak çıktılar, kurulandılar ve giyindiler
Fakat bu olay hayatımın geri kalanı boyunca aklımda kaldı ve hala bilincimi heyecanlandırıyor
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 4):
- Ahah, Fargal94, Onizm, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 3 years
Birkaç sıska daldırma hikayesi var. Çok unutulmaz. İlk kez erkek kardeşim ve kız arkadaşlarımla yüzmeye gittim. Biz soyunmaya hazırlanırken kızlar çoktan iç çamaşırlarıyla suya girmişlerdi. Soyunduk ve yüzmeye gittik. Sudan belime kadar çıktım, böylece penisim yüzeyde yüzüyordu ve onlarla konuşmaya devam ediyordum. Sonra herkes dışarı çıktı ve ancak o zaman kızlar çıplak olduğumuzu gördüler)). Ve onlara penisimi suda göstermemek için çok uğraştım.)
Ardından 17 yaşımızı aştığımızda dördümüz yüzmeye gittik. Kız yukarıda anlatılan hikayedekiyle aynı. Ve biz üç kardeşiz. Biri kıyıda kaldı ve üçümüz çıplak olarak suya girdik. Suyun altında eğlenip ona sarıldık. Onu kollarına aldılar ve tılsımlara bakmak için tek tek sudan çıkardılar, aldırmadı. Göğüslerinin poposuna dokunuyordum. Dikleşen üye kalçalarına dokundu. Sonra yeterince oynadık ve ayrıldık.
Bir yıl sonra arkadaşını da getirdi ve yaklaşık 6-7 kişilik büyük bir grupla yüzmeye gittiler. 5 kişi suya tırmandı. Bir arkadaşımla birlikteydim, ağabeyim de o kızla birlikteydi, su soğuktu ve uzun süre yüzemedik. Ama aletim bir kazık gibi duruyordu, onu kız arkadaşımın sırtına/kıçına bastırdım. Suyun içinde beline kadar bir yerde durdu ve göğüslerini topluluğun geri kalanına gösterdi. Kıyıda kalanlar onlara bakmasına rağmen ikisi de sudan çıkmaktan çekinmedi. Ben de onu takip ederek gafımı korudum. Sonra herkes toplanıp gitti ve arkadaşımla ben kıyıda seks yaptık).
Karım, ben, onun arkadaşı ve çocukları Mısır’a uçtuk. Ve bir şekilde arkadaşımla birlikte yüzmeye gittik. O ve benim uzun süredir sıcak bir ilişkimiz vardı)). Eşimle evlenmeden önce bile üçümüzün içki içip sonra çıplak dans etmesiyle başladı her şey. Ama ciddi bir şey olmadı. Yani gelgit azdı ve kıyıdan çok uzaklaşabildik. Sıska yüzmekten bahsetmeye başladım ve mayolarımı çıkardım. İyi tepki verdi, destek verdi ama kendisi riske girmedi çünkü yakınlarda insanlar vardı ve su çok berraktı. Ona her şeyi göstermeye çalıştım)), ancak suyun kırılmasından dolayı, bir açıdan baktığınızda her şey büyük ölçüde bozuluyor ((. Sonra dışarı çıktık, eşimle çıplak yüzmenin keyfini paylaştım. Ve arkadaşım) sesinde pişmanlıkla gerçekten hiçbir şey göremediğinizi doğruladı)).
Geriye kalan çıplak yüzme vakaları çıplaklar plajlarında gerçekleşti. İşte apaçık bir eylem gibi)
Ardından 17 yaşımızı aştığımızda dördümüz yüzmeye gittik. Kız yukarıda anlatılan hikayedekiyle aynı. Ve biz üç kardeşiz. Biri kıyıda kaldı ve üçümüz çıplak olarak suya girdik. Suyun altında eğlenip ona sarıldık. Onu kollarına aldılar ve tılsımlara bakmak için tek tek sudan çıkardılar, aldırmadı. Göğüslerinin poposuna dokunuyordum. Dikleşen üye kalçalarına dokundu. Sonra yeterince oynadık ve ayrıldık.
Bir yıl sonra arkadaşını da getirdi ve yaklaşık 6-7 kişilik büyük bir grupla yüzmeye gittiler. 5 kişi suya tırmandı. Bir arkadaşımla birlikteydim, ağabeyim de o kızla birlikteydi, su soğuktu ve uzun süre yüzemedik. Ama aletim bir kazık gibi duruyordu, onu kız arkadaşımın sırtına/kıçına bastırdım. Suyun içinde beline kadar bir yerde durdu ve göğüslerini topluluğun geri kalanına gösterdi. Kıyıda kalanlar onlara bakmasına rağmen ikisi de sudan çıkmaktan çekinmedi. Ben de onu takip ederek gafımı korudum. Sonra herkes toplanıp gitti ve arkadaşımla ben kıyıda seks yaptık).
Karım, ben, onun arkadaşı ve çocukları Mısır’a uçtuk. Ve bir şekilde arkadaşımla birlikte yüzmeye gittik. O ve benim uzun süredir sıcak bir ilişkimiz vardı)). Eşimle evlenmeden önce bile üçümüzün içki içip sonra çıplak dans etmesiyle başladı her şey. Ama ciddi bir şey olmadı. Yani gelgit azdı ve kıyıdan çok uzaklaşabildik. Sıska yüzmekten bahsetmeye başladım ve mayolarımı çıkardım. İyi tepki verdi, destek verdi ama kendisi riske girmedi çünkü yakınlarda insanlar vardı ve su çok berraktı. Ona her şeyi göstermeye çalıştım)), ancak suyun kırılmasından dolayı, bir açıdan baktığınızda her şey büyük ölçüde bozuluyor ((. Sonra dışarı çıktık, eşimle çıplak yüzmenin keyfini paylaştım. Ve arkadaşım) sesinde pişmanlıkla gerçekten hiçbir şey göremediğinizi doğruladı)).
Geriye kalan çıplak yüzme vakaları çıplaklar plajlarında gerçekleşti. İşte apaçık bir eylem gibi)
- These users thanked the author Danafil for the post (total 4):
- Fargal94, PavelNokia, Onizm, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Kızların plajda kıyafetlerini değiştirmeleri, mayolarını iç çamaşırlarıyla değiştirmeleri hoşuma gidiyor! çok heyecan verici
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 4 years 2 months
Eşim, ben ve bir trans, güneyde yüzme havuzlu ve güzel bir bahçesi olan bir ev kiraladık. Güneşlendim, sikildim, yüzdüm.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Kocam ve ben vahşi bir kumsalda denizdeydik, orada herkes çıplak dolaşıyordu ve hiçbir şey onları rahatsız etmiyordu, kocam da soyunmuştu, karar veremedim, şiddetli rüzgar olduğunda ceket giydiler ama yine de külotsuz kaldılar, biraz tuhaf görünüyordu, sanırım her yer donmuyordu
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
Dinyeper Nehri yakınında yaşıyorum ve insanlar genellikle sahilden uzakta balık tutuyor
Hangi şehirdensin, bunu senin şehrinde görmemiştim
Hangi şehirdensin, bunu senin şehrinde görmemiştim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 1 year 8 months
Bir keresinde karışık bir grup halinde çadırlarla şehir dışına çıktık, geceleri yüzmeye gittik ve sonra güzel nehirde yüzmeye gittik, çünkü kimse mayo almadı))) sabahları geceleri deniz kızları ve deniz kızlarının olduğunu ağladık. nehirde görüldü)
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
nGerçekten neden bu kadar okuma yazma bilmeyen bir koyunsun? Yazma, senin değil...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 3 months
Çıplak değildim ama üstsüzdüm, annem bazen buna izin veriyor
- These users thanked the author Esnek for the post:
- PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 7 months
Evet, çok güzel, rahatlayabilir ve birisinin yargılamasından korkmadan çıplak osurabilirsin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 683 Replies
- 58585 Views
-
Last post by fırçalamak
-
- 91 Replies