Vaftiz babasıyla seks

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
zaman
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 10 months
 Vaftiz babasıyla seks

Unread post by zaman »

Vaftiz babanla seks yapan var mı? Vaftiz babamla çok sıcak bir ilişkim var, buluştuğumuz zaman kimse izlemiyorsa dudaklarımdan öperiz, onu kıçından tutabilirim, kasıklarıma soktuğu için birden fazla ateş ettim, bir kez başlayınca bizimle konuşursanız, vaftiz babam ve ben yerde uyuduğumuz ve vaftiz babam ve eşimin yatakta olduğu ortaya çıktı, ben vaftiz babamın yanında yerde yatıyordum, herkes uykuya daldığında onun kalçalarını okşamaya başladım, onu midesi amına kadar süründü, sıçradı ve 180 derece uzandı, bekledikten sonra eskisini aldım ve yine sadece amına geldi elini kaldırdı, sonra bacağını yataktan indirdi ve beni sarsmaya başladı penis onunla birlikte geldi, 5 saniye içinde geldim, her şey spermle kaplıydı, sonra uykuya daldık ve sabah vaftiz babam sanki hiçbir şey olmamış gibi gülümseyerek ortalıkta dolaştı ve ertesi gün onun yanına kulübeye gittik, oradaydı bir büyük oda ve bir devan, sarhoş insanlar uyumak üzereyken, vaftiz babam ve ben her iki taraftayız ve ortada, bakıyorum, kumas, dönüyorum, karımın içinden elini tutuyorum ve okşamaya başladım o, geriye baktım kumasya, sonra uzanamadığım elime ulaştım, sonra bacağımı eşimin üzerine atıp kasıklarına koydum ve parmaklarımla amını ovuşturmaya başladım, ağır nefes almaya başladı, sonra çekti külotunu bir kenara koydum ve onu başparmağımla sikmeye başladım, bir noktada kıvranmaya başladı, dayanamadım, aletimi çıkardım ve karımın karnına geldim ve üzerimdeki spermin bir kısmını sildim vaftiz babamın ağzını tut. Sabah her şey yolundaydı, vaftiz babam mutlu bir şekilde dolaşıyor, daha ileri gitmedi, ilk fırsatta onu becermek istiyorum..
These users thanked the author zaman for the post (total 4):
Sibiryak89, Tolkala, Vovochka, Didudo
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Vaftiz babasıyla seks

Unread post by Tolkala »

Vaftiz babanın karını sikmesi hakkında ne düşünüyorsun?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Tolqala: 10 Aug 2024, 20:43 Vaftiz babanın uyurken karını sikmesi hakkında ne düşünüyorsun?
T.S. Tekme atmak!!!
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sool40 »

Paul vaftiz babası olmadığına göre nasıl bir vaftiz babası?
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Didudo »

Cool40: 10 Aug 2024, 22:44 Nasıl bir vaftiz babası, çünkü o vaftiz babası değildi.
Eğer vaftiz babası değilse vaftiz babası da değildir.
These users thanked the author Didudo for the post:
Sool40
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by HATA »

Vaftiz babamla da paylaşacağım
annem vaftiz babamla çalışıyordu, iyi arkadaşlardı, arkadaşlardı
Vaftiz babama ne oldu bilmiyorum, aniden öldü, vaftiz babam bir kızım, onu vaftiz ettim, yani vaftiz babasıyım
ve tam partide, yani vaftizde hepimiz o kadar berbat durumdaydık ki gece uyandığımda bayıldım, nerede olduğunu anlamadım, sallandığımda yatakta ve yakınlarda iki kadının uyuduğunu fark ettim, daha yakından baktığımda vaftiz babamın ve başka bir kadının yakınlarda olduğunu fark ettim yarı çıplak olduklarını gördüm ama yapamadım üzerimde külot var mı
Sonra şoka girdim ve ikisinin başına ne gelmiş olabileceğini merak ettim, yavaşça ayağa kalktım, yakınlarda duran kıyafetler yerdeydi, kıyafetlerimi aramaya başladım külot, yedim, buldum, yatak odasından çıktım kendime gelince koridorda bir masa vardı, annem kanepede uyuyordu, dışarı çıktı, işedi ve bir içki daha içmeye karar verdi, o salona girdi sadece bir içki içmek istedi ve sonra vaftiz babası ayağa kalktı, ne içiyorsun, sadece Tan içmek istediğini söylüyor, adı çok bekle, şimdi sikişeceğim, onsuz çıktı külot ve ben utanmadım, sonra vaftiz babası geldi ve o ve ben yaklaşık 3 bardak daha salladık ve sonra bana beni becereceğini söyledi, tabii ki ahıra gitmek istiyorum, orada bir yatak var, hadi gidelim git, diyorum
doğruca geldi, külotumu çekti ve sikimi ağzına aldı, ayağa kalkıp salalah yaptı, hayır pek ve yatağa uzandı ve ben vaftiz babama vurdum, hemen arabayı sürmeye başladım onu, inledi ve uzun süre sürdü, boşalmayı hissettim ve Tanya dedim, ben sağladım, o sağladı, yani ne oldu, içime boşaldım, bir sersemliğe düştü ve dondu, ondan hoşlandığımı fark ettim Ağlamayı bitirdikten sonra yanına uzandım ve kendimden geçtim ve uyandığımda artık orada değildi, eşyalarım yanımdaydı, kalktım, giyindim ve eve girdim ve vaftiz babamın annesi zaten oradaydı ve daha sonra ortaya çıktığı gibi, vaftiz babamın arkadaşı Galya, çoktan içmişlerdi, akşamdan kalmalardı, sonra annem ve ben eve gittik, sonra bir şekilde her şey kendi kendine gitti, Tanya ile bir ilişki başlattım, benim vaftiz baba, seks sık sık başladı, yaklaşık bir yıl sürdü, sonra evi satıp Moskova’ya bir yere taşındılar ve o zamandan beri birbirlerini görmediler
https://i.postimg.cc/9MwC4Z0T/Screenshot-75.jpg
фото моей кумы тани
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”