Bu erkeklere/erkeklere yönelik bir sorudur. Bakireler hakkında ne düşünüyorsun? Onlarla deneyiminiz oldu mu? Şimdi tekrarlamak mı yoksa sadece satın almak mı istiyorsunuz (eğer yoksa). "Masumlar" gibi bir yaş kategorisi var mı
Not: Soru beni ilgilendirmiyor) Sadece erkeklerin, özellikle de 40 yaş üstü olanların görüşleriyle ilgileniyorum. Konu tamamen sohbet amaçlıdır)
Tercihen daha ayrıntılı bir biçimde yanıt verir
These users thanked the author turuncu@ for the post:
Bu erkeklere/erkeklere yönelik bir sorudur. Bakireler hakkında ne düşünüyorsun? Onlarla deneyiminiz oldu mu? Şimdi tekrarlamak mı yoksa sadece satın almak mı istiyorsunuz (eğer yoksa). "Masumlar" gibi bir yaş kategorisi var mı Not: Soru beni ilgilendirmiyor) Sadece erkeklerin, özellikle de 40 yaş üstü olanların görüşleriyle ilgileniyorum. Konu tamamen sohbet amaçlıdır) Tercihen daha ayrıntılı bir biçimde yanıt verir :yes: :oops:
AndyAndy: ↑23 Mar 2023, 23:12
Gerçekten bakirenin kanı yok mu?
Yukarıda yazdım, bakabilirsin. Ama kısacası kan, kızlık zarının yırtılmasından (yani yaralanmasından) kaynaklanmaktadır. Eğer bir kız bazı nedenlerden dolayı (aktif spor veya oyuncak/el) kızlık zarını uzatırsa, o zaman kan olmayacaktır. Tabii eğer onunla karşılaşmazsanız.
These users thanked the author Aksler for the post:
[quote=AndyAndy post_id=182600 time=1679602365 user_id=15455] Gerçekten bakirenin kanı yok mu? [/quote] Yukarıda yazdım, bakabilirsin. Ama kısacası kan, kızlık zarının yırtılmasından (yani yaralanmasından) kaynaklanmaktadır. Eğer bir kız bazı nedenlerden dolayı (aktif spor veya oyuncak/el) kızlık zarını uzatırsa, o zaman kan olmayacaktır. Tabii eğer onunla karşılaşmazsanız.
Aşina olmadığınız tıp. Ve onsuz bunun pratikte nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Eğer tüm canlıları dürten bir mankafa değilseniz ya da değilseniz, orada bir kadının da hissettiğini anlamak daha kolay olacaktır. Ve sadece doktorlar iyi sikişmiyor))
15 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Bir değişiklik olsun diye deneyeceğim
Hiçbir şey kaybetmedim)) Bir tane daha hatırladım, onu parmaklarımla bozdum)) Bu Nadiren neyin nasıl olduğunu hızlıca anladıklarında genetik ve herkesin fizyolojisi farklıdır. Biri 15 yaşında dokunmadan sızdırıyor, diğeri ise orgazmı ancak 35 yaşında doğum yaptıktan sonra öğreniyor.
Herkes bir aptala sıfırdan eğitim vermekle ilgilenmez, ancak bazıları bununla da ilgilenebilir.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
[quote=Axler post_id=182616 time=1679604040 user_id=3836]Yukarıda yazdım,[/quote] Aşina olmadığınız tıp. Ve onsuz bunun pratikte nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Eğer tüm canlıları dürten bir mankafa değilseniz ya da değilseniz, orada bir kadının da hissettiğini anlamak daha kolay olacaktır. Ve sadece doktorlar iyi sikişmiyor))
[size=85][color=green]15 dakika 38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=d3nan post_id=182500 time=1679596163 user_id=15171 ] Bir değişiklik olsun diye deneyeceğim[/quote] Hiçbir şey kaybetmedim)) Bir tane daha hatırladım, onu parmaklarımla bozdum)) Bu Nadiren neyin nasıl olduğunu hızlıca anladıklarında genetik ve herkesin fizyolojisi farklıdır. Biri 15 yaşında dokunmadan sızdırıyor, diğeri ise orgazmı ancak 35 yaşında doğum yaptıktan sonra öğreniyor. Herkes bir aptala sıfırdan eğitim vermekle ilgilenmez, ancak bazıları bununla da ilgilenebilir.
21, 17 ve 24 yaşlarında 3 kızın bekaretini aldım. Tabii ki, bu hala bir güçlük, herkes vahşi bir acı ve bir kova kan bekliyor, ancak aslında kız uygun şekilde hazırlanırsa, uyandırılırsa ve penis keskin bir itme olmadan dikkatlice yerleştirilirse, o zaman her şey çok insani bir şekilde ortaya çıkar, minimum miktarda kan var, bu yüzden bir çeşit leke. [url=viewtopic.php?t=1443]kadın orgazmı[/url] ilk defa bunun bir kurgu olduğunu düşünüyorum, kızlar 10. kez bile hala sertlik hissediyorlar ama rahatlamıyorlar, orgazm olmak zor, sizin için bu duygusal ve mekanik olarak erkeklerde olduğu gibi değil
Arhivarius: ↑10 Mar 2023, 23:40
Eduard Topol’un kitabında bekaret bozmanın güzel bir açıklaması var.
Güzel yazılmış, uzun süre onun hikayelerine mastürbasyon yapardım.
İşte kitabından alıntılar:
Ah, bu minik, taze, açılmamış tomurcuk gibi, alt dudaklar !
Kız gibi, hala çocuksu bacakların koynunda harika, narin bir tüyle kaplı pembe klitoris!
Ustaca kapatılmış minicik bir vajina henüz vajina, oraya koyduğunuza göre henüz hiçbir şey mümkün değil, ama en azından istiyorsunuz!
Karadeniz’in ünlü öncü kampında bu baştan çıkarıcı genç kızlardan iki bini vardı, utangaç bir şekilde saklanıyor, şiddetle korunuyor ve dikkatsizce alay ediyor.
Öncü hatlarda davulların yüksek sesine doğru yürüdüler, yürüyüş gezilerine çıktılar, kumsalda güneşlendiler, denizde yüzdüler, voleybol oynadılar ve tenis oynadım, devasa yemek salonunda meyve yedim, ateşlerin etrafında akşam şarkıları söyledim, parkın karanlık sokaklarında ve gece sahillerinde on beş yaşındaki genç Komsomol üyelerini öptüm ve yine öncü kravatlarla, kısa şortlarla pencerelerimin önünden geçtim. ve altında güçlü genç göğüslerin cesurca şişkin olduğu tişörtler.
Moskova Televizyonu’nun yaratıcı heyeti olarak biz kampın konuklarıydık ve ben de bu heyetin yöneticisiydim.
Daha fazla: Üçü ve a arasında Bu kampta yarım bin genç vardı, muhtemelen iki bin kız vardı ve bunların en az bini on dört ile on altı yaşları arasındaydı. Plajda etrafımızda eğlenen, denize girerken ciyaklayan, voleybol oynayan veya sıcak sarı kumda güneşlenen bu bronzlaşmış Lolitalar ve su perileri sürüsünü hayal etmek çok fazla hayal gücü gerektirmiyor.
nÇıplak, dar külotlar ve altında genç, güçlü göğüslerin cesurca şişkin olduğu aynı dar renkli sütyen şeritleri içinde. Bu kızların yaklaşık yüzde otuzu Fifteen and Seventeen dergilerinin veya Bloomingdale kataloglarının kapakları için oldukça uygundu ve Tanrım, biz yetişkinler bu genç, sulu, taze eti nasıl kurt gibi gözlerle yuttuk!
15 dakika 39 saniye sonra gönderildi:Sonraki:
Kızla buluşmamın o akşam gerçekleşmeyeceğinden emindim, yatmak üzereydim ama o anda Beton sokaktaki hafif topuklu ayakkabı sesi kulaklarımı uyardı.
Koşuyordu.
Topuk sesiyle bile fark ettim ki oydu. Bu hızlı koşuda Assolevsky’nin havadar ve hafif bir yanı vardı. Ve yanılmadım - çardağın yanındaki ışık şeridine doğru uçtu - bu kısa öncü şortuyla saf derecede komik ve çekici, Seryozha’nınkiyle aynı fırtına ceketinde - kamp üniforması, beyaz bir bluz üzerinde öncü bir kravatla ve.. . yüksek topuklu ayakkabılar.
"H-h...h-h...merhaba..." dedi titreyerek ve parlak gözleri aşağıya baktı.
Daha fazlası:
On dört yaşındaki bir yaratık, çocuk olarak görülmek istemez; çelişki ruhuyla, çocuk olmadığını kanıtlamak için her şeyi yapacaktır. çocuk, ama zaten bir yetişkin. Yaklaşık on beş dakika sonra konyak eşliğinde çay içerken neredeyse öfkeyle şöyle dedi:
- Bana "bebek" demene gerek yok. Ben çocuk değilim.
– Seninle dalga geçiyorum. Ama aslında sen elbette bir çocuksun. Nasıl öpüleceğini bile bilmiyorsun.
– Neden böyle düşünüyorsun?
– Peki, erkekleri birkaç kez öptünse okulda, bu her şeyi yapabileceğin anlamına gelmez. Ama şimdi kontrol edeceğiz," Yanına doğru yürüdüm, tek hareketle onu kaldırdım ve kanepeye taşıdım; tıpkı bir oyuncak bebek gibi, korkmaya bile vakti olmadı. - Bunun gibi. Sen burada oturuyorsun ve ben de yanındayım. Ama uyuyorum. Ben yorgun bir askerim, eve cepheden yeni geldim, bin kilometre yürüdüm, araba sürdüm, sonra eve geldim ve uyuyakaldım. Ve beni uyandırmalısın, sen benim karımsın, beni uyandırmalısın - nedenini bilmiyorum, bunu kendin çözebilirsin - belki kolektif çiftlik başkanı beni arıyor ya da bölge komitesi arıyor - Önemli değil. Peki, yorgun bir asker olan beni nasıl uyandıracaksın?
Ben de kanepeye uzandım, gözlerimi kapattım.
O oturdu üzerimde, düşünüyordum.
Biraz ıslık çalarak "uyudum" ve bekledim, uzun süre bekledim, ama sonra - sessiz, kuş gibi, neredeyse duyulamayan bir öpücük dudaklarıma dokundu . Uyanmadım. Dudakları tekrar ve tekrar bana dokundu; hareket etmedim. Ve sonra kararlı bir şekilde dudaklarını dudaklarıma bastırdı, güçlü bir öpücükle dudaklarımı yakaladı ve her ne kadar güzel olsa da - leylak rengi dudaklarından çıkan leylak rengi bir öpücüktü - hemen başımı eğdim ve arkamı döndüm.
“Peki,” dedim. - Sonuçta uykusunda boğulacak. Ve genel olarak korkudan yüzünüze yumruk atabilir. Hayır, bu yanlış. Bakın.
Ve güçlü ellerimle sakince bebeği kanepedeki yerime koydum:
- Artık sen bir askersin. Gözlerini kapat, uyu.
İtaatkar bir şekilde gözlerini kapattı.
Yanında durup odanın sessiz alacakaranlığında ona baktım. Bir balerin ince elleri, kurdeleli iki at kuyruğu ve boynunu kavrayan ve uçları beyaz gömleğinin altında zar zor görülebilen hâlâ çocuksu göğüslerinin çıkıntılarını kapatan bu gülünç öncü kravat. Bu yaratığı baştan çıkarıp becermem gerekiyordu.
Onun yanında durup düşündüm - bu gerekli mi? Saratov’da bir yerlerde bu kızın neredeyse benim yaşlarımda bir babası ve annesi var, muhtemelen kötü adamlar değil, ne kadar çok gözyaşı ve yaygara olacak - ve şimdi kızlarını tedavi etmeye başlayacağım.
Ya da belki gerçekten gerek yoktur?
Onu şimdi kampa gönderin, bırakın uyusun.
Ama... Ama biri onu becerecek. Sorun ben değilim ama kurtarma istasyonundan bir kurtarıcı sikini bu ince bale bacaklarına kıracak ve ben terbiyemle mastürbasyon yaparken ne yapacağım?
Yan odadan , donuk, bitkin gıcırtılar ara sıra yataklardan duyuluyordu. Valka orada geyik yavrusunu sikti ve üstüne bindi, şimdiden üzerine atlıyor, eğleniyor ve ben hâlâ oyun oynuyorum...
7 dakika 25 saniye sonra gönderildi: - Peki, ne yapıyorsun? – Natasha gözlerini açtı ve o gözlerde meydan okumayı ve alaycılığı okudum.
– Şşşt! - Söyledim. – Gözlerini kapat.
Kapattı. Ona doğru eğildim ve yavaşça bu aptal öncü kravatı çözmeye başladım.
Onu çıkardım, beyaz üniforma gömleğinin düğmelerini çözdüm ve sonra gözlerini tekrar açtı:
- Ne ne yapıyorsun?
- Sessiz ol asker, uyu. Bu şekilde özgürce uyumaya ihtiyacın var. Şimdi seni uyandırmaya başlayacağım. Hemen uyanma, içinde bir şeyler uyandığında uyanmalısın. İşte o zaman midenizin boşluğuna, kalbinize veya başka bir yere bir şeyin battığını hissedersiniz; işte o zaman sizi uyandırdım. Apaçık? Uyu!
Beklentiyle sinirleri gerginleşsin diye bir dakika durakladım ve sonra tek dokunuşla hafifçe omzunu okşamaya, parmaklarımla boynunu, yanağını açmaya, saçlarını düzeltmeye başladım. alnı ve yine boynunun hassas derisini, kırılgan bir kızın omzunu okşamaya başladı ve sonra ona yaklaştı, ancak henüz onu öpmedi, ancak kapalı gözlerinin içine baktı, onu rahatsız etti ve yüzünün yakınlığıyla onu heyecanlandırdı. . Sonuçta uyumuyordu. Ve bir adamın yakınlığı, yüzü, elleri, nefesi, çıplak köprücük kemiğindeki avucu - gözleri kapalı gizli bir hayvan gibi önümde yatıyordu ve sanırım böyle çıplak yalan söylemekten korkuyordu ve karşımda savunmasız bir yetişkin bir adam. Nefes almayı bile bıraktı. Ve sonunda ona saldırmayıp onu yalnızca dudaklarından yumuşak bir şekilde öptüğümde, bu muhtemelen bir af gibiydi. Rahat bir nefes aldı ve dudakları bana hafif bir elastik hareketle karşılık verdi.
Şimdi ciddi bir şekilde öpüşüyorduk - artık ona bir asker gibi sarılmadım ve elim otoriter ve sakin bir şekilde alt kısmını çıkardı beyaz gömleğini şortundan çıkarıp göğüslerine, göğüslerini daraltan dar sütyene doğru daldı.
- "Mmmm..." öpücüğümün altında olumsuz bir şekilde mırıldandı ama ben zaten tokayı hissetmiştim. kürek kemiklerinin altında ve parmaklarımın tek bir hareketiyle gereksiz sutyeni çözdüm.
- Mmmm... - ağzını dudaklarımla kapatarak tekrar zayıf bir şekilde söyledi, ama elim çoktan onun minik, tatlısının üzerindeydi Limon büyüklüğünde göğüs ama limondan bile küçük olduğundan orada kalmam neredeyse mümkün değildi ve elimi çektim, yüzümü Natasha’nın dudaklarından uzaklaştırdım, onu kollarının altına aldım ve kucağıma taşıdım. Bir oyuncak bebek kadar hafifti.
“Tavuk,” dedim. - Hadi bir içki içelim. Bana biraz konyak ve kendin için biraz şarap doldurabilirsin.
– Neden şaraba ihtiyacım var?
– Çünkü sen alkolik değilsin. Konyak içemezsin. Burada sarhoş olacaksın ve gürültü yapacaksın.
Samimi ve güven veren bir şey zaten aramızda bir bağ oluşturdu; hiç de işe yaramayan öpücükler, elim göğsünde ve hatta onun öylece oturması bile dizlerimin üzerinde bana direnme - tüm bunlar bana doğru hızda yürüdüğümü söylüyordu.
Bir bardak konyak içtik, onu tekrar öptüm ve onun gerçekten ama gerçekten öpmek istediğini fark ettim; tüm vücuduyla bana geldi ve hiç tereddüt etmeden onu kucağıma oturttum, öyle ki açık bacakları belimi kavradı ve pubis’i hâlâ sinekliğimin arkasında saklı olan Kardeşime yaslandı. Dudaklarımı öpücükten ayırmadan ona sarıldım. Gözleri kapalı solgun bir yüz aralıklı olarak yüzüme nefes verdi, dudaklarımız kırılmadı ve ellerim tam anlamıyla kasıklarını ve karnını belime bastırdı. Sonra durup gömleğimi ve onun gömleğini çıkardım ("Canlı! Canlı!" Ona "Bu yolda!" dedim ve şimdi kız gibi göğüslerinin yumuşak elastik topları göğsüme bastırıldı. Kanepeye uzandım ve onu üzerime koydum. Artık bu tavuk adeta durumun efendisiydi, bunu onu korkutmamak için, daha sakin olsun diye yaptım. Öpüştük, omuzlarını, sırtını okşadım, at kuyruğunu bıraktım, onu sırtüstü çevirdim ve saçlarıyla yüzümü gıdıkladım, ellerim avuçlarımla göğüslerini kapattı ve sonra bir elim ona doğru daldı. şortunun düğmelerini yanlarından çözmeye başladı.
Natasha zayıf bir şekilde direndi. Sessizce dedim ki:
- Peki, bekle, bekle, korkma...
Şortunu çıkardım, üzerinde sadece ince külot kaldı. Çıplak, sadece şeffaf iç çamaşırıyla bana döndü:
- Üşüyorum.
Gerçekten titriyordu; ya heyecandan ya da belki gerçekten üşümüştü. Onu kaldırdım ve yatağına taşıdım, bir çocuk gibi çenesine kadar bir battaniyeyle örttüm ve sonra tek hareketle pantolonumu ve külotumu çıkarıp onunla birlikte çıplak olarak battaniyenin altına daldım. Duvara doğru geri çekildi ama ben zaten ona sarılmıştım, onu kendime bastırmıştım ve dar vücudu ince bir yılan gibi vücudum boyunca uzanıyordu ve Kardeşim dizlerinin altında bir yerdeydi.
Öpüştük. Gözleri sıkıca kapalıydı, ancak dudaklarımız uzun zamandır basit işlerini anlamıştı, ya güvercin gibi bir şefkatle birbirlerini okşadılar ya da bir vakum pompasının gücüyle birbirlerine girdiler, hatta sadece ısırdılar - dudakları ısırdılar. Ve yine - açgözlü, tutkulu öpücükler.
Natasha zaten aralıklı olarak ağır nefes alıyordu, vücudu heyecanlı kalbinin, karnının, göğsünün şoklarından ellerimde titriyor gibiydi ve ben periyodik olarak dudaklarını benden ayırıyordum ve omuzlarını, göğsünü, karnını öptü. Bunu yapmak için battaniyenin altında ona doğru eğilmeme gerek yoktu - uzun zaman önce onu atmıştık ve onu kollarının altına alıp üzerime kaldırdım, küçük göğüslerini dudaklarıma getirdim , sonra omuzları, sonra karnı ve sonra da küçük, altın rengi kasık bukleleri halindeki kıvırcıklığı. Usta bir berberin usturasını bileme taşında hareket ettirmesi gibi, ben de onu ağırlıksız bir şekilde vücudumun üzerinde hareket ettirdim, dudaklarıma düşen her şeyi öptüm ve heyecanlandırdım - elastik kahverengi papilla, sıkıca kıvrılmış bir göbek ve çevresi küçük bir deliğe gömülmüş, ve minik, neredeyse gelişmemiş klitorisi olan kıvırcık pubis. Vajinasının dudakları bir deniz kabuğunun kanatları gibi kapalıydı; ne dudaklarımla ne dilimle bu dar yastıkçıkları bile açamıyordum. Dilim sıcak, sıkıştırılmış dudaklara dokunduğunda Natasha ürperdi ve donmuş nefesiyle üstümde dondu ve ellerimin altında vücudunda tek bir damar bile titremedi. Benim düşünceme göre, o anda kalbi durdu; korkudan, heyecandan, zevkten.
Sonra onu yavaşça kendime doğru çevirdim, başını büyüyen Kardeşime doğru çevirdim. Onu üstüme yatırdım, ellerinden tuttum ve bu çocukça avuçlarla onu Küçük Kardeşime sarılmaya zorladım ve neredeyse anında onun küçük sıcak dudaklarını onun üzerinde hissettim. Pioneer borazan gibi iki eliyle tutarak onu öptü ve sonra... Gerçekten, bir yaşındaki bebeklerin emzikli biberona yapışması gibiydi, - Natasha Kardeşimi iki eliyle tuttu, bir kolan içinde ve özenle dudaklarını şapırdatarak tükürüğü yutarak emdi. Komik olduğu kadar memnun da değildim ve birkaç dakika sonra bu işlemi yarıda kestim. Artık emilmiş ve ıslanmış olan Kardeşim bir sonraki operasyona hazırdı. Natasha’yı tekrar kollarıma aldım, yüzünü bana çevirdim, sıcak, ıslak dudaklarını öptüm ve sordum:
-Korkmuyor musun?
Gözlerini açmadan sessiz kaldı. Belki ne sorduğumu anlamadı ya da beni hiç duymadı, ama ikinci kez sormadığımda onu bacaklarından tuttum, sol ayağını sağ uyluğumun yakınında ve sağ ayağını da yakınımda güçlendirdim. soluma koydum ve vücudunu Küçük Kardeşinin tam üstüne çömelttim. Sonra onu minik, dar kalçalarından tutarak ona yaklaştırmaya başladım ve Küçük Kardeşim dediğim şey, Küçük Kardeşim’e dokunduğunda, Natasha’nın ellerimde taşa dönüştüğünü, küçüldüğünü, ince dirseklerinin doğal bir dürtü mideme baskı yaptı.
“Korkma,” dedim. - Korkma. Artık hiçbir şey olmayacak. Bu böyle olmaz. Korkma. Bırakın yavaşça öpsünler...
İnce, minicik, vücudunu kolayca üstüme kaldırdı ve aynı şekilde yavaşça indirdi ve Kız Kardeşinin minik dudakları Kardeşimi gerçekten sadece yumuşak bir dokunuşla öptü. Ben de onun belini tuttum, bu ritüel niteliğindeki yavaş hareketleri yapmasına yardım ettim ve onu izledim. Hareketleriyle zamanında nefes aldı. Gözler kapalı, ıslak dudaklar kısmen açık ve beyaz, süt benzeri dişler karanlıkta parlıyor ve çalışkan vücut ihtiyatlı ve hassas bir şekilde alaycı derecede ölümcül bir sınıra batıyor.
Ama aşmak için acelem yoktu. Bu ölümcül çizgiyi düşünüyordum. Onun altında yatıyordum, dinliyordum ve bu heyecanlı küçük bedenin ne kadar aralıklarla, yoğun bir şekilde nefes aldığını hissediyordum, Küçük Kız Kardeşinin dudaklarının nasıl çoktan teslim olduğunu, açıldığını ve Kardeşimin şimdi daha sert bir şeye yaslandığını hissediyordum. Her an onun bekaretini kırabileceğimi, onu becerebileceğimi, onu kadın yapabileceğimi anladım. Ama düşünüyordum. Korkaklık. Sıradan korkaklık sözde vicdanın sesiyle beynimi çaldı. “Gerekli mi? Buna neden ihtiyacın var? - Kendi kendime söyledim. - Yarın biri bunu öğrenirse, stüdyoya giderse ne olacağını düşünün - sonuçta işten atılacak, çocuk tacizinden yargılanacak, on yıl hapis cezasına çarptırılacak - ne için? Bu küçük için mi? Buna neden ihtiyacın var? Dur, dur..." Ama ellerim... ellerim işine devam ediyordu ve asi Küçük Kardeş’in sesi zaten mantık sınırlarını aşıyordu. Natasha göğsüme düştü ve fısıldadı:
- Yoruldum...
Onu bir kızım gibi şefkatle öptüm. Sonra sessiz ve yorgun bir şekilde onu yanıma sırtüstü yatırdı, üstüne çıktı ve ellerine yaslanarak üzerine yattı, ince bacaklarını bacaklarıyla yanlara doğru açtı. Son bir umutsuzca itaatkar girişimle bacaklarını sıkmaya çalıştı ama ben: "Bekle, karışma, her şey yoluna girecek" dedim ve ben de ellerimle dizlerini kaldırarak Kardeşime düz bir yol açtım. Şimdi o, kardeşim, yavaşça onun üzerine süzüldü, sıcak dudaklarına ıslak bir şekilde dokundu ve otoriter bir şekilde, ısrarla, ama yavaşça onun küçük, hala kapalı yarığına bastırdı. Zaten sınırda olduğumu hissettim ve yalnızca biraz özel bir irade çabasıyla dikkatimi yabancı bir şeye çevirdim.
Acıyı bekleyen sessiz, titreyen bir yaratık, göz kapaklarını sıkıca kapatmış, altımda yatıyordu. yastık saçlarına dağılmış keten gözler, açık dudaklar, ince bir boyun, kırılgan omuzlar ve düzensiz nefes alan göğüs. “Karnına boşal! – Kendi kendime bağırdım. – Karnına boşal ve acı çekme! Bütün bunlara neden ihtiyacın var - sonuçta oraya şimdi girmiyorsun, bütün gece acı çekeceksin ve içeri girmeyeceksin..."
Fakat sonra yeni bir şehvet dalgası ortaya çıkıyor bu düşünceleri sıcak bir dalga gibi bir kenara attı, Kardeşim yeniden kan akışıyla gerildi ve ben hiç tereddüt etmeden, artık beyin tarafından değil, karanlık ve kadim bir içgüdü tarafından kontrol edildiğinden, Kardeşini hafif bir şekilde tanıştırmaya başladı. bacaklarının ve kalçalarının tüm gücüyle yarık dudaklarını açtı. Eğer biri insanlığın mağara çağından çıktığını iddia ediyorsa inanmayın. Her erkek bekarete karşı uygulanan bu muazzam şiddet anını hayal etmiyor mu?..
Natasha inledi, hemen elimle ağzını tuttum ve dişlerinin avucuma girmesine izin vermek için avucumla sıktım. gerçekten canının acımasını istiyorsa başını yastığın üzerinde sağa sola salladı, ama ben onu da durdurdum ve sadece avucumun altından inlediğini duydum ve bu arada Kardeşim agresif ve güçlü bir şekilde yarığının ağzını itmeye devam etti. Bu boşluğun içinde bazı kıkırdakların isteksizce birbirinden ayrıldığını, birbirinden ayrıldığını hissettim ve sonunda - ah, fevkalade ilahi, inanılmaz derecede tatlı bir PENETRASYON anı. Onun bekaret filmini nasıl yırttığımı ya da avucumun altında nasıl çığlık attığını hissetmedim - penisimin etrafındaki sıcak, sıcak etten o kadar büyük bir mutluluk hissettim ki, tam o anda geldim, Kardeşimi dışarı çıkarmaya zar zor zamanım oldu. onun vücudunun. Güçlü sperm dalgaları ondan öyle bir kuvvetle aktı ki boynunu, göğsünü ve çenesini sular altında bıraktı. Sonra onun yanına yatağa düştüğümde, elimle yatağın başucundaki havluyu hissettiğimde ve onunla onu ve kendimi silmeye başladığımda, Kardeşimin üzerinde kan gördüm - onun kanı.
Evet , bu hakikat anıdır - atalarımızdan bize kalan şey, başka bir kişinin bedenine girmek, girmek ve kendimizi sadece onun etiyle değil, aynı zamanda kanıyla da yıkamaktır. Belki de erkeklerin kızlara bu kadar ilgi duymasının nedeni budur; penislerini genç sıcak kanla yıkamak...
Teşekkür ederim, 31 çektim
These users thanked the author Lerunçik for the post:
[quote=Arhivarius post_id=177347 time=1678480842 user_id=15437] Eduard Topol’un kitabında bekaret bozmanın güzel bir açıklaması var. Güzel yazılmış, uzun süre onun hikayelerine mastürbasyon yapardım. İşte kitabından alıntılar: [i] Ah, bu minik, taze, açılmamış tomurcuk gibi, alt dudaklar !
Kız gibi, hala çocuksu bacakların koynunda harika, narin bir tüyle kaplı pembe klitoris!
Ustaca kapatılmış minicik bir vajina henüz vajina, oraya koyduğunuza göre henüz hiçbir şey mümkün değil, ama en azından istiyorsunuz!
Karadeniz’in ünlü öncü kampında bu baştan çıkarıcı genç kızlardan iki bini vardı, utangaç bir şekilde saklanıyor, şiddetle korunuyor ve dikkatsizce alay ediyor.
Öncü hatlarda davulların yüksek sesine doğru yürüdüler, yürüyüş gezilerine çıktılar, kumsalda güneşlendiler, denizde yüzdüler, voleybol oynadılar ve tenis oynadım, devasa yemek salonunda meyve yedim, ateşlerin etrafında akşam şarkıları söyledim, parkın karanlık sokaklarında ve gece sahillerinde on beş yaşındaki genç Komsomol üyelerini öptüm ve yine öncü kravatlarla, kısa şortlarla pencerelerimin önünden geçtim. ve altında güçlü genç göğüslerin cesurca şişkin olduğu tişörtler.
Moskova Televizyonu’nun yaratıcı heyeti olarak biz kampın konuklarıydık ve ben de bu heyetin yöneticisiydim.[/i]
Daha fazla: [i]Üçü ve a arasında Bu kampta yarım bin genç vardı, muhtemelen iki bin kız vardı ve bunların en az bini on dört ile on altı yaşları arasındaydı. Plajda etrafımızda eğlenen, denize girerken ciyaklayan, voleybol oynayan veya sıcak sarı kumda güneşlenen bu bronzlaşmış Lolitalar ve su perileri sürüsünü hayal etmek çok fazla hayal gücü gerektirmiyor. nÇıplak, dar külotlar ve altında genç, güçlü göğüslerin cesurca şişkin olduğu aynı dar renkli sütyen şeritleri içinde. Bu kızların yaklaşık yüzde otuzu Fifteen and Seventeen dergilerinin veya Bloomingdale kataloglarının kapakları için oldukça uygundu ve Tanrım, biz yetişkinler bu genç, sulu, taze eti nasıl kurt gibi gözlerle yuttuk![/i]
[size=85][color=green]15 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [i]Sonraki: Kızla buluşmamın o akşam gerçekleşmeyeceğinden emindim, yatmak üzereydim ama o anda Beton sokaktaki hafif topuklu ayakkabı sesi kulaklarımı uyardı.
Koşuyordu.
Topuk sesiyle bile fark ettim ki oydu. Bu hızlı koşuda Assolevsky’nin havadar ve hafif bir yanı vardı. Ve yanılmadım - çardağın yanındaki ışık şeridine doğru uçtu - bu kısa öncü şortuyla saf derecede komik ve çekici, Seryozha’nınkiyle aynı fırtına ceketinde - kamp üniforması, beyaz bir bluz üzerinde öncü bir kravatla ve.. . yüksek topuklu ayakkabılar.
Daha fazlası: On dört yaşındaki bir yaratık, çocuk olarak görülmek istemez; çelişki ruhuyla, çocuk olmadığını kanıtlamak için her şeyi yapacaktır. çocuk, ama zaten bir yetişkin. Yaklaşık on beş dakika sonra konyak eşliğinde çay içerken neredeyse öfkeyle şöyle dedi:
– Seninle dalga geçiyorum. Ama aslında sen elbette bir çocuksun. Nasıl öpüleceğini bile bilmiyorsun.
– Peki, erkekleri birkaç kez öptünse okulda, bu her şeyi yapabileceğin anlamına gelmez. Ama şimdi kontrol edeceğiz," Yanına doğru yürüdüm, tek hareketle onu kaldırdım ve kanepeye taşıdım; tıpkı bir oyuncak bebek gibi, korkmaya bile vakti olmadı. - Bunun gibi. Sen burada oturuyorsun ve ben de yanındayım. Ama uyuyorum. Ben yorgun bir askerim, eve cepheden yeni geldim, bin kilometre yürüdüm, araba sürdüm, sonra eve geldim ve uyuyakaldım. Ve beni uyandırmalısın, sen benim karımsın, beni uyandırmalısın - nedenini bilmiyorum, bunu kendin çözebilirsin - belki kolektif çiftlik başkanı beni arıyor ya da bölge komitesi arıyor - Önemli değil. Peki, yorgun bir asker olan beni nasıl uyandıracaksın?
Biraz ıslık çalarak "uyudum" ve bekledim, uzun süre bekledim, ama sonra - sessiz, kuş gibi, neredeyse duyulamayan bir öpücük dudaklarıma dokundu . Uyanmadım. Dudakları tekrar ve tekrar bana dokundu; hareket etmedim. Ve sonra kararlı bir şekilde dudaklarını dudaklarıma bastırdı, güçlü bir öpücükle dudaklarımı yakaladı ve her ne kadar güzel olsa da - leylak rengi dudaklarından çıkan leylak rengi bir öpücüktü - hemen başımı eğdim ve arkamı döndüm.
“Peki,” dedim. - Sonuçta uykusunda boğulacak. Ve genel olarak korkudan yüzünüze yumruk atabilir. Hayır, bu yanlış. Bakın.
Yanında durup odanın sessiz alacakaranlığında ona baktım. Bir balerin ince elleri, kurdeleli iki at kuyruğu ve boynunu kavrayan ve uçları beyaz gömleğinin altında zar zor görülebilen hâlâ çocuksu göğüslerinin çıkıntılarını kapatan bu gülünç öncü kravat. Bu yaratığı baştan çıkarıp becermem gerekiyordu.
Onun yanında durup düşündüm - bu gerekli mi? Saratov’da bir yerlerde bu kızın neredeyse benim yaşlarımda bir babası ve annesi var, muhtemelen kötü adamlar değil, ne kadar çok gözyaşı ve yaygara olacak - ve şimdi kızlarını tedavi etmeye başlayacağım.
Ama... Ama biri onu becerecek. Sorun ben değilim ama kurtarma istasyonundan bir kurtarıcı sikini bu ince bale bacaklarına kıracak ve ben terbiyemle mastürbasyon yaparken ne yapacağım?
Yan odadan , donuk, bitkin gıcırtılar ara sıra yataklardan duyuluyordu. Valka orada geyik yavrusunu sikti ve üstüne bindi, şimdiden üzerine atlıyor, eğleniyor ve ben hâlâ oyun oynuyorum...[/i]
[size=85][color=green]7 dakika 25 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [i ]- Peki, ne yapıyorsun? – Natasha gözlerini açtı ve o gözlerde meydan okumayı ve alaycılığı okudum. – Şşşt! - Söyledim. – Gözlerini kapat. Kapattı. Ona doğru eğildim ve yavaşça bu aptal öncü kravatı çözmeye başladım. Onu çıkardım, beyaz üniforma gömleğinin düğmelerini çözdüm ve sonra gözlerini tekrar açtı: - Ne ne yapıyorsun? - Sessiz ol asker, uyu. Bu şekilde özgürce uyumaya ihtiyacın var. Şimdi seni uyandırmaya başlayacağım. Hemen uyanma, içinde bir şeyler uyandığında uyanmalısın. İşte o zaman midenizin boşluğuna, kalbinize veya başka bir yere bir şeyin battığını hissedersiniz; işte o zaman sizi uyandırdım. Apaçık? Uyu! Beklentiyle sinirleri gerginleşsin diye bir dakika durakladım ve sonra tek dokunuşla hafifçe omzunu okşamaya, parmaklarımla boynunu, yanağını açmaya, saçlarını düzeltmeye başladım. alnı ve yine boynunun hassas derisini, kırılgan bir kızın omzunu okşamaya başladı ve sonra ona yaklaştı, ancak henüz onu öpmedi, ancak kapalı gözlerinin içine baktı, onu rahatsız etti ve yüzünün yakınlığıyla onu heyecanlandırdı. . Sonuçta uyumuyordu. Ve bir adamın yakınlığı, yüzü, elleri, nefesi, çıplak köprücük kemiğindeki avucu - gözleri kapalı gizli bir hayvan gibi önümde yatıyordu ve sanırım böyle çıplak yalan söylemekten korkuyordu ve karşımda savunmasız bir yetişkin bir adam. Nefes almayı bile bıraktı. Ve sonunda ona saldırmayıp onu yalnızca dudaklarından yumuşak bir şekilde öptüğümde, bu muhtemelen bir af gibiydi. Rahat bir nefes aldı ve dudakları bana hafif bir elastik hareketle karşılık verdi. Şimdi ciddi bir şekilde öpüşüyorduk - artık ona bir asker gibi sarılmadım ve elim otoriter ve sakin bir şekilde alt kısmını çıkardı beyaz gömleğini şortundan çıkarıp göğüslerine, göğüslerini daraltan dar sütyene doğru daldı. - "Mmmm..." öpücüğümün altında olumsuz bir şekilde mırıldandı ama ben zaten tokayı hissetmiştim. kürek kemiklerinin altında ve parmaklarımın tek bir hareketiyle gereksiz sutyeni çözdüm. - Mmmm... - ağzını dudaklarımla kapatarak tekrar zayıf bir şekilde söyledi, ama elim çoktan onun minik, tatlısının üzerindeydi Limon büyüklüğünde göğüs ama limondan bile küçük olduğundan orada kalmam neredeyse mümkün değildi ve elimi çektim, yüzümü Natasha’nın dudaklarından uzaklaştırdım, onu kollarının altına aldım ve kucağıma taşıdım. Bir oyuncak bebek kadar hafifti. “Tavuk,” dedim. - Hadi bir içki içelim. Bana biraz konyak ve kendin için biraz şarap doldurabilirsin. – Neden şaraba ihtiyacım var? – Çünkü sen alkolik değilsin. Konyak içemezsin. Burada sarhoş olacaksın ve gürültü yapacaksın. Samimi ve güven veren bir şey zaten aramızda bir bağ oluşturdu; hiç de işe yaramayan öpücükler, elim göğsünde ve hatta onun öylece oturması bile dizlerimin üzerinde bana direnme - tüm bunlar bana doğru hızda yürüdüğümü söylüyordu. Bir bardak konyak içtik, onu tekrar öptüm ve onun gerçekten ama gerçekten öpmek istediğini fark ettim; tüm vücuduyla bana geldi ve hiç tereddüt etmeden onu kucağıma oturttum, öyle ki açık bacakları belimi kavradı ve pubis’i hâlâ sinekliğimin arkasında saklı olan Kardeşime yaslandı. Dudaklarımı öpücükten ayırmadan ona sarıldım. Gözleri kapalı solgun bir yüz aralıklı olarak yüzüme nefes verdi, dudaklarımız kırılmadı ve ellerim tam anlamıyla kasıklarını ve karnını belime bastırdı. Sonra durup gömleğimi ve onun gömleğini çıkardım ("Canlı! Canlı!" Ona "Bu yolda!" dedim ve şimdi kız gibi göğüslerinin yumuşak elastik topları göğsüme bastırıldı. Kanepeye uzandım ve onu üzerime koydum. Artık bu tavuk adeta durumun efendisiydi, bunu onu korkutmamak için, daha sakin olsun diye yaptım. Öpüştük, omuzlarını, sırtını okşadım, at kuyruğunu bıraktım, onu sırtüstü çevirdim ve saçlarıyla yüzümü gıdıkladım, ellerim avuçlarımla göğüslerini kapattı ve sonra bir elim ona doğru daldı. şortunun düğmelerini yanlarından çözmeye başladı. Natasha zayıf bir şekilde direndi. Sessizce dedim ki: - Peki, bekle, bekle, korkma... Şortunu çıkardım, üzerinde sadece ince külot kaldı. Çıplak, sadece şeffaf iç çamaşırıyla bana döndü: - Üşüyorum. Gerçekten titriyordu; ya heyecandan ya da belki gerçekten üşümüştü. Onu kaldırdım ve yatağına taşıdım, bir çocuk gibi çenesine kadar bir battaniyeyle örttüm ve sonra tek hareketle pantolonumu ve külotumu çıkarıp onunla birlikte çıplak olarak battaniyenin altına daldım. Duvara doğru geri çekildi ama ben zaten ona sarılmıştım, onu kendime bastırmıştım ve dar vücudu ince bir yılan gibi vücudum boyunca uzanıyordu ve Kardeşim dizlerinin altında bir yerdeydi. Öpüştük. Gözleri sıkıca kapalıydı, ancak dudaklarımız uzun zamandır basit işlerini anlamıştı, ya güvercin gibi bir şefkatle birbirlerini okşadılar ya da bir vakum pompasının gücüyle birbirlerine girdiler, hatta sadece ısırdılar - dudakları ısırdılar. Ve yine - açgözlü, tutkulu öpücükler. Natasha zaten aralıklı olarak ağır nefes alıyordu, vücudu heyecanlı kalbinin, karnının, göğsünün şoklarından ellerimde titriyor gibiydi ve ben periyodik olarak dudaklarını benden ayırıyordum ve omuzlarını, göğsünü, karnını öptü. Bunu yapmak için battaniyenin altında ona doğru eğilmeme gerek yoktu - uzun zaman önce onu atmıştık ve onu kollarının altına alıp üzerime kaldırdım, küçük göğüslerini dudaklarıma getirdim , sonra omuzları, sonra karnı ve sonra da küçük, altın rengi kasık bukleleri halindeki kıvırcıklığı. Usta bir berberin usturasını bileme taşında hareket ettirmesi gibi, ben de onu ağırlıksız bir şekilde vücudumun üzerinde hareket ettirdim, dudaklarıma düşen her şeyi öptüm ve heyecanlandırdım - elastik kahverengi papilla, sıkıca kıvrılmış bir göbek ve çevresi küçük bir deliğe gömülmüş, ve minik, neredeyse gelişmemiş klitorisi olan kıvırcık pubis. Vajinasının dudakları bir deniz kabuğunun kanatları gibi kapalıydı; ne dudaklarımla ne dilimle bu dar yastıkçıkları bile açamıyordum. Dilim sıcak, sıkıştırılmış dudaklara dokunduğunda Natasha ürperdi ve donmuş nefesiyle üstümde dondu ve ellerimin altında vücudunda tek bir damar bile titremedi. Benim düşünceme göre, o anda kalbi durdu; korkudan, heyecandan, zevkten. Sonra onu yavaşça kendime doğru çevirdim, başını büyüyen Kardeşime doğru çevirdim. Onu üstüme yatırdım, ellerinden tuttum ve bu çocukça avuçlarla onu Küçük Kardeşime sarılmaya zorladım ve neredeyse anında onun küçük sıcak dudaklarını onun üzerinde hissettim. Pioneer borazan gibi iki eliyle tutarak onu öptü ve sonra... Gerçekten, bir yaşındaki bebeklerin emzikli biberona yapışması gibiydi, - Natasha Kardeşimi iki eliyle tuttu, bir kolan içinde ve özenle dudaklarını şapırdatarak tükürüğü yutarak emdi. Komik olduğu kadar memnun da değildim ve birkaç dakika sonra bu işlemi yarıda kestim. Artık emilmiş ve ıslanmış olan Kardeşim bir sonraki operasyona hazırdı. Natasha’yı tekrar kollarıma aldım, yüzünü bana çevirdim, sıcak, ıslak dudaklarını öptüm ve sordum: -Korkmuyor musun? Gözlerini açmadan sessiz kaldı. Belki ne sorduğumu anlamadı ya da beni hiç duymadı, ama ikinci kez sormadığımda onu bacaklarından tuttum, sol ayağını sağ uyluğumun yakınında ve sağ ayağını da yakınımda güçlendirdim. soluma koydum ve vücudunu Küçük Kardeşinin tam üstüne çömelttim. Sonra onu minik, dar kalçalarından tutarak ona yaklaştırmaya başladım ve Küçük Kardeşim dediğim şey, Küçük Kardeşim’e dokunduğunda, Natasha’nın ellerimde taşa dönüştüğünü, küçüldüğünü, ince dirseklerinin doğal bir dürtü mideme baskı yaptı. “Korkma,” dedim. - Korkma. Artık hiçbir şey olmayacak. Bu böyle olmaz. Korkma. Bırakın yavaşça öpsünler... İnce, minicik, vücudunu kolayca üstüme kaldırdı ve aynı şekilde yavaşça indirdi ve Kız Kardeşinin minik dudakları Kardeşimi gerçekten sadece yumuşak bir dokunuşla öptü. Ben de onun belini tuttum, bu ritüel niteliğindeki yavaş hareketleri yapmasına yardım ettim ve onu izledim. Hareketleriyle zamanında nefes aldı. Gözler kapalı, ıslak dudaklar kısmen açık ve beyaz, süt benzeri dişler karanlıkta parlıyor ve çalışkan vücut ihtiyatlı ve hassas bir şekilde alaycı derecede ölümcül bir sınıra batıyor. Ama aşmak için acelem yoktu. Bu ölümcül çizgiyi düşünüyordum. Onun altında yatıyordum, dinliyordum ve bu heyecanlı küçük bedenin ne kadar aralıklarla, yoğun bir şekilde nefes aldığını hissediyordum, Küçük Kız Kardeşinin dudaklarının nasıl çoktan teslim olduğunu, açıldığını ve Kardeşimin şimdi daha sert bir şeye yaslandığını hissediyordum. Her an onun bekaretini kırabileceğimi, onu becerebileceğimi, onu kadın yapabileceğimi anladım. Ama düşünüyordum. Korkaklık. Sıradan korkaklık sözde vicdanın sesiyle beynimi çaldı. “Gerekli mi? Buna neden ihtiyacın var? - Kendi kendime söyledim. - Yarın biri bunu öğrenirse, stüdyoya giderse ne olacağını düşünün - sonuçta işten atılacak, çocuk tacizinden yargılanacak, on yıl hapis cezasına çarptırılacak - ne için? Bu küçük için mi? Buna neden ihtiyacın var? Dur, dur..." Ama ellerim... ellerim işine devam ediyordu ve asi Küçük Kardeş’in sesi zaten mantık sınırlarını aşıyordu. Natasha göğsüme düştü ve fısıldadı: - Yoruldum... Onu bir kızım gibi şefkatle öptüm. Sonra sessiz ve yorgun bir şekilde onu yanıma sırtüstü yatırdı, üstüne çıktı ve ellerine yaslanarak üzerine yattı, ince bacaklarını bacaklarıyla yanlara doğru açtı. Son bir umutsuzca itaatkar girişimle bacaklarını sıkmaya çalıştı ama ben: "Bekle, karışma, her şey yoluna girecek" dedim ve ben de ellerimle dizlerini kaldırarak Kardeşime düz bir yol açtım. Şimdi o, kardeşim, yavaşça onun üzerine süzüldü, sıcak dudaklarına ıslak bir şekilde dokundu ve otoriter bir şekilde, ısrarla, ama yavaşça onun küçük, hala kapalı yarığına bastırdı. Zaten sınırda olduğumu hissettim ve yalnızca biraz özel bir irade çabasıyla dikkatimi yabancı bir şeye çevirdim. Acıyı bekleyen sessiz, titreyen bir yaratık, göz kapaklarını sıkıca kapatmış, altımda yatıyordu. yastık saçlarına dağılmış keten gözler, açık dudaklar, ince bir boyun, kırılgan omuzlar ve düzensiz nefes alan göğüs. “Karnına boşal! – Kendi kendime bağırdım. – Karnına boşal ve acı çekme! Bütün bunlara neden ihtiyacın var - sonuçta oraya şimdi girmiyorsun, bütün gece acı çekeceksin ve içeri girmeyeceksin..." Fakat sonra yeni bir şehvet dalgası ortaya çıkıyor bu düşünceleri sıcak bir dalga gibi bir kenara attı, Kardeşim yeniden kan akışıyla gerildi ve ben hiç tereddüt etmeden, artık beyin tarafından değil, karanlık ve kadim bir içgüdü tarafından kontrol edildiğinden, Kardeşini hafif bir şekilde tanıştırmaya başladı. bacaklarının ve kalçalarının tüm gücüyle yarık dudaklarını açtı. Eğer biri insanlığın mağara çağından çıktığını iddia ediyorsa inanmayın. Her erkek bekarete karşı uygulanan bu muazzam şiddet anını hayal etmiyor mu?.. Natasha inledi, hemen elimle ağzını tuttum ve dişlerinin avucuma girmesine izin vermek için avucumla sıktım. gerçekten canının acımasını istiyorsa başını yastığın üzerinde sağa sola salladı, ama ben onu da durdurdum ve sadece avucumun altından inlediğini duydum ve bu arada Kardeşim agresif ve güçlü bir şekilde yarığının ağzını itmeye devam etti. Bu boşluğun içinde bazı kıkırdakların isteksizce birbirinden ayrıldığını, birbirinden ayrıldığını hissettim ve sonunda - ah, fevkalade ilahi, inanılmaz derecede tatlı bir PENETRASYON anı. Onun bekaret filmini nasıl yırttığımı ya da avucumun altında nasıl çığlık attığını hissetmedim - penisimin etrafındaki sıcak, sıcak etten o kadar büyük bir mutluluk hissettim ki, tam o anda geldim, Kardeşimi dışarı çıkarmaya zar zor zamanım oldu. onun vücudunun. Güçlü sperm dalgaları ondan öyle bir kuvvetle aktı ki boynunu, göğsünü ve çenesini sular altında bıraktı. Sonra onun yanına yatağa düştüğümde, elimle yatağın başucundaki havluyu hissettiğimde ve onunla onu ve kendimi silmeye başladığımda, Kardeşimin üzerinde kan gördüm - onun kanı. Evet , bu hakikat anıdır - atalarımızdan bize kalan şey, başka bir kişinin bedenine girmek, girmek ve kendimizi sadece onun etiyle değil, aynı zamanda kanıyla da yıkamaktır. Belki de erkeklerin kızlara bu kadar ilgi duymasının nedeni budur; penislerini genç sıcak kanla yıkamak...[/i] [/quote] Teşekkür ederim, 31 çektim🤣🤣🤣
Arhivarius: ↑10 Mar 2023, 23:40
Eduard Topol’un bir kitabında bekaretini bozmanın güzel bir açıklaması var.
Güzel yazılmış, uzun süre onun hikayelerine mastürbasyon yapardım.
İşte kitabından alıntılar:
Ah, bu minik, taze, açılmamış tomurcuk gibi, alt dudaklar !
Moskova Televizyonu’nun yaratıcı heyeti olarak biz kampın konuklarıydık ve ben de bu heyetin yöneticisiydim.
Daha fazla: Üçü ve a arasında Bu kampta yarım bin genç vardı, muhtemelen iki bin kız vardı ve bunların en az bini on dört ile on altı yaşları arasındaydı. Plajda etrafımızda eğlenen, denize girerken ciyaklayan, voleybol oynayan veya sıcak sarı kumda güneşlenen bu bronzlaşmış Lolitalar ve su perileri sürüsünü hayal etmek çok fazla hayal gücü gerektirmiyor.
nÇıplak, dar külotlar ve altında genç, güçlü göğüslerin cesurca şişkin olduğu aynı dar renkli sütyen şeritleri içinde. Bu kızların yaklaşık yüzde otuzu Fifteen and Seventeen dergilerinin veya Bloomingdale kataloglarının kapakları için oldukça uygundu ve Tanrım, biz yetişkinler bu genç, sulu, taze eti nasıl kurt gibi gözlerle yuttuk!
15 dakika 39 saniye sonra gönderildi:Sonraki:
Kızla buluşmamın o akşam gerçekleşmeyeceğinden emindim, yatmak üzereydim ama o anda Beton sokaktaki hafif topuklu ayakkabı sesi kulaklarımı uyardı.
Koşuyordu.
Daha fazlası:
On dört yaşındaki bir yaratık, çocuk olarak görülmek istemez; çelişki ruhuyla, çocuk olmadığını kanıtlamak için her şeyi yapacaktır. çocuk, ama zaten bir yetişkin. Yaklaşık on beş dakika sonra konyak eşliğinde çay içerken neredeyse öfkeyle şöyle dedi:
Yan odadan , donuk, bitkin gıcırtılar ara sıra yataklardan duyuluyordu. Valka orada geyik yavrusunu sikti ve üstüne bindi, şimdiden üzerine atlıyor, eğleniyor ve ben hâlâ oyun oynuyorum...
7 dakika 25 saniye sonra gönderildi: - Peki, ne yapıyorsun? – Natasha gözlerini açtı ve o gözlerde meydan okumayı ve alaycılığı okudum.
– Şşşt! - Söyledim. – Gözlerini kapat.
Kapattı. Ona doğru eğildim ve yavaşça bu aptal öncü kravatı çözmeye başladım.
Onu çıkardım, beyaz üniforma gömleğinin düğmelerini çözdüm ve sonra gözlerini tekrar açtı:
- Ne ne yapıyorsun?
- Sessiz ol asker, uyu. Bu şekilde özgürce uyumaya ihtiyacın var. Şimdi seni uyandırmaya başlayacağım. Hemen uyanma, içinde bir şeyler uyandığında uyanmalısın. İşte o zaman midenizin boşluğuna, kalbinize veya başka bir yere bir şeyin battığını hissedersiniz; işte o zaman sizi uyandırdım. Apaçık? Uyu!
Beklentiyle sinirleri gerginleşsin diye bir dakika durakladım ve sonra tek dokunuşla hafifçe omzunu okşamaya, parmaklarımla boynunu, yanağını açmaya, saçlarını düzeltmeye başladım. alnı ve yine boynunun hassas derisini, kırılgan bir kızın omzunu okşamaya başladı ve sonra ona yaklaştı, ancak henüz onu öpmedi, ancak kapalı gözlerinin içine baktı, onu rahatsız etti ve yüzünün yakınlığıyla onu heyecanlandırdı. . Sonuçta uyumuyordu. Ve bir adamın yakınlığı, yüzü, elleri, nefesi, çıplak köprücük kemiğindeki avucu - gözleri kapalı gizli bir hayvan gibi önümde yatıyordu ve sanırım böyle çıplak yalan söylemekten korkuyordu ve karşımda savunmasız bir yetişkin bir adam. Nefes almayı bile bıraktı. Ve sonunda ona saldırmayıp onu yalnızca dudaklarından yumuşak bir şekilde öptüğümde, bu muhtemelen bir af gibiydi. Rahat bir nefes aldı ve dudakları bana hafif bir elastik hareketle karşılık verdi.
Şimdi ciddi bir şekilde öpüşüyorduk - artık ona bir asker gibi sarılmadım ve elim otoriter ve sakin bir şekilde alt kısmını çıkardı beyaz gömleğini şortundan çıkarıp göğüslerine, göğüslerini daraltan dar sütyene doğru daldı.
- "Mmmm..." öpücüğümün altında olumsuz bir şekilde mırıldandı ama ben zaten tokayı hissetmiştim. kürek kemiklerinin altında ve parmaklarımın tek bir hareketiyle gereksiz sutyeni çözdüm.
- Mmmm... - ağzını dudaklarımla kapatarak tekrar zayıf bir şekilde söyledi, ama elim çoktan onun minik, tatlısının üzerindeydi Limon büyüklüğünde göğüs ama limondan bile küçük olduğundan orada kalmam neredeyse mümkün değildi ve elimi çektim, yüzümü Natasha’nın dudaklarından uzaklaştırdım, onu kollarının altına aldım ve kucağıma taşıdım. Bir oyuncak bebek kadar hafifti.
“Tavuk,” dedim. - Hadi bir içki içelim. Bana biraz konyak ve kendin için biraz şarap doldurabilirsin.
– Neden şaraba ihtiyacım var?
– Çünkü sen alkolik değilsin. Konyak içemezsin. Burada sarhoş olacaksın ve gürültü yapacaksın.
Samimi ve güven veren bir şey zaten aramızda bir bağ oluşturdu; hiç de işe yaramayan öpücükler, elim göğsünde ve hatta onun öylece oturması bile dizlerimin üzerinde bana direnme - tüm bunlar bana doğru hızda yürüdüğümü söylüyordu.
Bir bardak konyak içtik, onu tekrar öptüm ve onun gerçekten ama gerçekten öpmek istediğini fark ettim; tüm vücuduyla bana geldi ve hiç tereddüt etmeden onu kucağıma oturttum, öyle ki açık bacakları belimi kavradı ve pubis’i hâlâ sinekliğimin arkasında saklı olan Kardeşime yaslandı. Dudaklarımı öpücükten ayırmadan ona sarıldım. Gözleri kapalı solgun bir yüz aralıklı olarak yüzüme nefes verdi, dudaklarımız kırılmadı ve ellerim tam anlamıyla kasıklarını ve karnını belime bastırdı. Sonra durup gömleğimi ve onun gömleğini çıkardım ("Canlı! Canlı!" Ona "Bu yolda!" dedim ve şimdi kız gibi göğüslerinin yumuşak elastik topları göğsüme bastırıldı. Kanepeye uzandım ve onu üzerime koydum. Artık bu tavuk adeta durumun efendisiydi, bunu onu korkutmamak için, daha sakin olsun diye yaptım. Öpüştük, omuzlarını, sırtını okşadım, at kuyruğunu bıraktım, onu sırtüstü çevirdim ve saçlarıyla yüzümü gıdıkladım, ellerim avuçlarımla göğüslerini kapattı ve sonra bir elim ona doğru daldı. şortunun düğmelerini yanlarından çözmeye başladı.
Natasha zayıf bir şekilde direndi. Sessizce dedim ki:
- Peki, bekle, bekle, korkma...
Şortunu çıkardım, üzerinde sadece ince külot kaldı. Çıplak, sadece şeffaf iç çamaşırıyla bana döndü:
- Üşüyorum.
Gerçekten titriyordu; ya heyecandan ya da belki gerçekten üşümüştü. Onu kaldırdım ve yatağına taşıdım, bir çocuk gibi çenesine kadar bir battaniyeyle örttüm ve sonra tek hareketle pantolonumu ve külotumu çıkarıp onunla birlikte çıplak olarak battaniyenin altına daldım. Duvara doğru geri çekildi ama ben zaten ona sarılmıştım, onu kendime bastırmıştım ve dar vücudu ince bir yılan gibi vücudum boyunca uzanıyordu ve Kardeşim dizlerinin altında bir yerdeydi.
Öpüştük. Gözleri sıkıca kapalıydı, ancak dudaklarımız uzun zamandır basit işlerini anlamıştı, ya güvercin gibi bir şefkatle birbirlerini okşadılar ya da bir vakum pompasının gücüyle birbirlerine girdiler, hatta sadece ısırdılar - dudakları ısırdılar. Ve yine - açgözlü, tutkulu öpücükler.
Natasha zaten aralıklı olarak ağır nefes alıyordu, vücudu heyecanlı kalbinin, karnının, göğsünün şoklarından ellerimde titriyor gibiydi ve ben periyodik olarak dudaklarını benden ayırıyordum ve omuzlarını, göğsünü, karnını öptü. Bunu yapmak için battaniyenin altında ona doğru eğilmeme gerek yoktu - uzun zaman önce onu atmıştık ve onu kollarının altına alıp üzerime kaldırdım, küçük göğüslerini dudaklarıma getirdim , sonra omuzları, sonra karnı ve sonra da küçük, altın rengi kasık bukleleri halindeki kıvırcıklığı. Usta bir berberin usturasını bileme taşında hareket ettirmesi gibi, ben de onu ağırlıksız bir şekilde vücudumun üzerinde hareket ettirdim, dudaklarıma düşen her şeyi öptüm ve heyecanlandırdım - elastik kahverengi papilla, sıkıca kıvrılmış bir göbek ve çevresi küçük bir deliğe gömülmüş, ve minik, neredeyse gelişmemiş klitorisi olan kıvırcık pubis. Vajinasının dudakları bir deniz kabuğunun kanatları gibi kapalıydı; ne dudaklarımla ne dilimle bu dar yastıkçıkları bile açamıyordum. Dilim sıcak, sıkıştırılmış dudaklara dokunduğunda Natasha ürperdi ve donmuş nefesiyle üstümde dondu ve ellerimin altında vücudunda tek bir damar bile titremedi. Benim düşünceme göre, o anda kalbi durdu; korkudan, heyecandan, zevkten.
Sonra onu yavaşça kendime doğru çevirdim, başını büyüyen Kardeşime doğru çevirdim. Onu üstüme yatırdım, ellerinden tuttum ve bu çocukça avuçlarla onu Küçük Kardeşime sarılmaya zorladım ve neredeyse anında onun küçük sıcak dudaklarını onun üzerinde hissettim. Pioneer borazan gibi iki eliyle tutarak onu öptü ve sonra... Gerçekten, bir yaşındaki bebeklerin emzikli biberona yapışması gibiydi, - Natasha Kardeşimi iki eliyle tuttu, bir kolan içinde ve özenle dudaklarını şapırdatarak tükürüğü yutarak emdi. Komik olduğu kadar memnun da değildim ve birkaç dakika sonra bu işlemi yarıda kestim. Artık emilmiş ve ıslanmış olan Kardeşim bir sonraki operasyona hazırdı. Natasha’yı tekrar kollarıma aldım, yüzünü bana çevirdim, sıcak, ıslak dudaklarını öptüm ve sordum:
-Korkmuyor musun?
Gözlerini açmadan sessiz kaldı. Belki ne sorduğumu anlamadı ya da beni hiç duymadı, ama ikinci kez sormadığımda onu bacaklarından tuttum, sol ayağını sağ uyluğumun yakınında ve sağ ayağını da yakınımda güçlendirdim. soluma koydum ve vücudunu Küçük Kardeşinin tam üstüne çömelttim. Sonra onu minik, dar kalçalarından tutarak ona yaklaştırmaya başladım ve Küçük Kardeşim dediğim şey, Küçük Kardeşim’e dokunduğunda, Natasha’nın ellerimde taşa dönüştüğünü, küçüldüğünü, ince dirseklerinin doğal bir dürtü mideme baskı yaptı.
“Korkma,” dedim. - Korkma. Artık hiçbir şey olmayacak. Bu böyle olmaz. Korkma. Bırakın yavaşça öpsünler...
İnce, minicik, vücudunu kolayca üstüme kaldırdı ve aynı şekilde yavaşça indirdi ve Kız Kardeşinin minik dudakları Kardeşimi gerçekten sadece yumuşak bir dokunuşla öptü. Ben de onun belini tuttum, bu ritüel niteliğindeki yavaş hareketleri yapmasına yardım ettim ve onu izledim. Hareketleriyle zamanında nefes aldı. Gözler kapalı, ıslak dudaklar kısmen açık ve beyaz, süt benzeri dişler karanlıkta parlıyor ve çalışkan vücut ihtiyatlı ve hassas bir şekilde alaycı derecede ölümcül bir sınıra batıyor.
Ama aşmak için acelem yoktu. Bu ölümcül çizgiyi düşünüyordum. Onun altında yatıyordum, dinliyordum ve bu heyecanlı küçük bedenin ne kadar aralıklarla, yoğun bir şekilde nefes aldığını hissediyordum, Küçük Kız Kardeşinin dudaklarının nasıl çoktan teslim olduğunu, açıldığını ve Kardeşimin şimdi daha sert bir şeye yaslandığını hissediyordum. Her an onun bekaretini kırabileceğimi, onu becerebileceğimi, onu kadın yapabileceğimi anladım. Ama düşünüyordum. Korkaklık. Sıradan korkaklık sözde vicdanın sesiyle beynimi çaldı. “Gerekli mi? Buna neden ihtiyacın var? - Kendi kendime söyledim. - Yarın biri bunu öğrenirse, stüdyoya giderse ne olacağını düşünün - sonuçta işten atılacak, çocuk tacizinden yargılanacak, on yıl hapis cezasına çarptırılacak - ne için? Bu küçük için mi? Buna neden ihtiyacın var? Dur, dur..." Ama ellerim... ellerim işine devam ediyordu ve asi Küçük Kardeş’in sesi zaten mantık sınırlarını aşıyordu. Natasha göğsüme düştü ve fısıldadı:
- Yoruldum...
Onu bir kızım gibi şefkatle öptüm. Sonra sessiz ve yorgun bir şekilde onu yanıma sırtüstü yatırdı, üstüne çıktı ve ellerine yaslanarak üzerine yattı, ince bacaklarını bacaklarıyla yanlara doğru açtı. Son bir umutsuzca itaatkar girişimle bacaklarını sıkmaya çalıştı ama ben: "Bekle, karışma, her şey yoluna girecek" dedim ve ben de ellerimle dizlerini kaldırarak Kardeşime düz bir yol açtım. Şimdi o, kardeşim, yavaşça onun üzerine süzüldü, sıcak dudaklarına ıslak bir şekilde dokundu ve otoriter bir şekilde, ısrarla, ama yavaşça onun küçük, hala kapalı yarığına bastırdı. Zaten sınırda olduğumu hissettim ve yalnızca biraz özel bir irade çabasıyla dikkatimi yabancı bir şeye çevirdim.
Acıyı bekleyen sessiz, titreyen bir yaratık, göz kapaklarını sıkıca kapatmış, altımda yatıyordu. yastık saçlarına dağılmış keten gözler, açık dudaklar, ince bir boyun, kırılgan omuzlar ve düzensiz nefes alan göğüs. “Karnına boşal! – Kendi kendime bağırdım. – Karnına boşal ve acı çekme! Bütün bunlara neden ihtiyacın var - sonuçta oraya şimdi girmiyorsun, bütün gece acı çekeceksin ve içeri girmeyeceksin..."
Fakat sonra yeni bir şehvet dalgası ortaya çıkıyor bu düşünceleri sıcak bir dalga gibi bir kenara attı, Kardeşim yeniden kan akışıyla gerildi ve ben hiç tereddüt etmeden, artık beyin tarafından değil, karanlık ve kadim bir içgüdü tarafından kontrol edildiğinden, Kardeşini hafif bir şekilde tanıştırmaya başladı. bacaklarının ve kalçalarının tüm gücüyle yarık dudaklarını açtı. Eğer biri insanlığın mağara çağından çıktığını iddia ediyorsa inanmayın. Her erkek bekarete karşı uygulanan bu muazzam şiddet anını hayal etmiyor mu?..
Natasha inledi, hemen elimle ağzını tuttum ve dişlerinin avucuma girmesine izin vermek için avucumla sıktım. gerçekten canının acımasını istiyorsa başını yastığın üzerinde sağa sola salladı, ama ben onu da durdurdum ve sadece avucumun altından inlediğini duydum ve bu arada Kardeşim agresif ve güçlü bir şekilde yarığının ağzını itmeye devam etti. Bu boşluğun içinde bazı kıkırdakların isteksizce birbirinden ayrıldığını, birbirinden ayrıldığını hissettim ve sonunda - ah, fevkalade ilahi, inanılmaz derecede tatlı bir PENETRASYON anı. Onun bekaret filmini nasıl yırttığımı ya da avucumun altında nasıl çığlık attığını hissetmedim - penisimin etrafındaki sıcak, sıcak etten o kadar büyük bir mutluluk hissettim ki, tam o anda geldim, Kardeşimi dışarı çıkarmaya zar zor zamanım oldu. onun vücudunun. Güçlü sperm dalgaları ondan öyle bir kuvvetle aktı ki boynunu, göğsünü ve çenesini sular altında bıraktı. Sonra onun yanına yatağa düştüğümde, elimle yatağın başucundaki havluyu hissettiğimde ve onunla onu ve kendimi silmeye başladığımda, Kardeşimin üzerinde kan gördüm - onun kanı.
Evet , bu hakikat anıdır - atalarımızdan bize kalan şey, başka bir kişinin bedenine girmek, girmek ve kendimizi sadece onun etiyle değil, aynı zamanda kanıyla da yıkamaktır. Belki de erkeklerin kızlara bu kadar ilgi duymasının nedeni budur; penislerini genç sıcak kanla yıkamak...
Teşekkür ederim, 31 çektim
nÖzellikle gençlik deneyimleri hakkındaki güzel erotik yazıları sevmemek mümkün değil. Vakaların büyük çoğunluğunda bakirelere duyulan ilgi içgüdüsel düzeydedir. Artı ilk ve en iyi olma arzusu
These users thanked the author yarışçı for the post:
[quote=Lerunchik post_id=193418 time=1681978661 user_id=18004] [quote=Arhivarius post_id=177347 time=1678480842 user_id= 15437] Eduard Topol’un bir kitabında bekaretini bozmanın güzel bir açıklaması var. Güzel yazılmış, uzun süre onun hikayelerine mastürbasyon yapardım. İşte kitabından alıntılar: [i] Ah, bu minik, taze, açılmamış tomurcuk gibi, alt dudaklar !
Moskova Televizyonu’nun yaratıcı heyeti olarak biz kampın konuklarıydık ve ben de bu heyetin yöneticisiydim.[/i]
Daha fazla: [i]Üçü ve a arasında Bu kampta yarım bin genç vardı, muhtemelen iki bin kız vardı ve bunların en az bini on dört ile on altı yaşları arasındaydı. Plajda etrafımızda eğlenen, denize girerken ciyaklayan, voleybol oynayan veya sıcak sarı kumda güneşlenen bu bronzlaşmış Lolitalar ve su perileri sürüsünü hayal etmek çok fazla hayal gücü gerektirmiyor. nÇıplak, dar külotlar ve altında genç, güçlü göğüslerin cesurca şişkin olduğu aynı dar renkli sütyen şeritleri içinde. Bu kızların yaklaşık yüzde otuzu Fifteen and Seventeen dergilerinin veya Bloomingdale kataloglarının kapakları için oldukça uygundu ve Tanrım, biz yetişkinler bu genç, sulu, taze eti nasıl kurt gibi gözlerle yuttuk![/i]
[size=85][color=green]15 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [i]Sonraki: Kızla buluşmamın o akşam gerçekleşmeyeceğinden emindim, yatmak üzereydim ama o anda Beton sokaktaki hafif topuklu ayakkabı sesi kulaklarımı uyardı.
Koşuyordu.
Daha fazlası: On dört yaşındaki bir yaratık, çocuk olarak görülmek istemez; çelişki ruhuyla, çocuk olmadığını kanıtlamak için her şeyi yapacaktır. çocuk, ama zaten bir yetişkin. Yaklaşık on beş dakika sonra konyak eşliğinde çay içerken neredeyse öfkeyle şöyle dedi:
Yan odadan , donuk, bitkin gıcırtılar ara sıra yataklardan duyuluyordu. Valka orada geyik yavrusunu sikti ve üstüne bindi, şimdiden üzerine atlıyor, eğleniyor ve ben hâlâ oyun oynuyorum...[/i]
[size=85][color=green]7 dakika 25 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [i ]- Peki, ne yapıyorsun? – Natasha gözlerini açtı ve o gözlerde meydan okumayı ve alaycılığı okudum. – Şşşt! - Söyledim. – Gözlerini kapat. Kapattı. Ona doğru eğildim ve yavaşça bu aptal öncü kravatı çözmeye başladım. Onu çıkardım, beyaz üniforma gömleğinin düğmelerini çözdüm ve sonra gözlerini tekrar açtı: - Ne ne yapıyorsun? - Sessiz ol asker, uyu. Bu şekilde özgürce uyumaya ihtiyacın var. Şimdi seni uyandırmaya başlayacağım. Hemen uyanma, içinde bir şeyler uyandığında uyanmalısın. İşte o zaman midenizin boşluğuna, kalbinize veya başka bir yere bir şeyin battığını hissedersiniz; işte o zaman sizi uyandırdım. Apaçık? Uyu! Beklentiyle sinirleri gerginleşsin diye bir dakika durakladım ve sonra tek dokunuşla hafifçe omzunu okşamaya, parmaklarımla boynunu, yanağını açmaya, saçlarını düzeltmeye başladım. alnı ve yine boynunun hassas derisini, kırılgan bir kızın omzunu okşamaya başladı ve sonra ona yaklaştı, ancak henüz onu öpmedi, ancak kapalı gözlerinin içine baktı, onu rahatsız etti ve yüzünün yakınlığıyla onu heyecanlandırdı. . Sonuçta uyumuyordu. Ve bir adamın yakınlığı, yüzü, elleri, nefesi, çıplak köprücük kemiğindeki avucu - gözleri kapalı gizli bir hayvan gibi önümde yatıyordu ve sanırım böyle çıplak yalan söylemekten korkuyordu ve karşımda savunmasız bir yetişkin bir adam. Nefes almayı bile bıraktı. Ve sonunda ona saldırmayıp onu yalnızca dudaklarından yumuşak bir şekilde öptüğümde, bu muhtemelen bir af gibiydi. Rahat bir nefes aldı ve dudakları bana hafif bir elastik hareketle karşılık verdi. Şimdi ciddi bir şekilde öpüşüyorduk - artık ona bir asker gibi sarılmadım ve elim otoriter ve sakin bir şekilde alt kısmını çıkardı beyaz gömleğini şortundan çıkarıp göğüslerine, göğüslerini daraltan dar sütyene doğru daldı. - "Mmmm..." öpücüğümün altında olumsuz bir şekilde mırıldandı ama ben zaten tokayı hissetmiştim. kürek kemiklerinin altında ve parmaklarımın tek bir hareketiyle gereksiz sutyeni çözdüm. - Mmmm... - ağzını dudaklarımla kapatarak tekrar zayıf bir şekilde söyledi, ama elim çoktan onun minik, tatlısının üzerindeydi Limon büyüklüğünde göğüs ama limondan bile küçük olduğundan orada kalmam neredeyse mümkün değildi ve elimi çektim, yüzümü Natasha’nın dudaklarından uzaklaştırdım, onu kollarının altına aldım ve kucağıma taşıdım. Bir oyuncak bebek kadar hafifti. “Tavuk,” dedim. - Hadi bir içki içelim. Bana biraz konyak ve kendin için biraz şarap doldurabilirsin. – Neden şaraba ihtiyacım var? – Çünkü sen alkolik değilsin. Konyak içemezsin. Burada sarhoş olacaksın ve gürültü yapacaksın. Samimi ve güven veren bir şey zaten aramızda bir bağ oluşturdu; hiç de işe yaramayan öpücükler, elim göğsünde ve hatta onun öylece oturması bile dizlerimin üzerinde bana direnme - tüm bunlar bana doğru hızda yürüdüğümü söylüyordu. Bir bardak konyak içtik, onu tekrar öptüm ve onun gerçekten ama gerçekten öpmek istediğini fark ettim; tüm vücuduyla bana geldi ve hiç tereddüt etmeden onu kucağıma oturttum, öyle ki açık bacakları belimi kavradı ve pubis’i hâlâ sinekliğimin arkasında saklı olan Kardeşime yaslandı. Dudaklarımı öpücükten ayırmadan ona sarıldım. Gözleri kapalı solgun bir yüz aralıklı olarak yüzüme nefes verdi, dudaklarımız kırılmadı ve ellerim tam anlamıyla kasıklarını ve karnını belime bastırdı. Sonra durup gömleğimi ve onun gömleğini çıkardım ("Canlı! Canlı!" Ona "Bu yolda!" dedim ve şimdi kız gibi göğüslerinin yumuşak elastik topları göğsüme bastırıldı. Kanepeye uzandım ve onu üzerime koydum. Artık bu tavuk adeta durumun efendisiydi, bunu onu korkutmamak için, daha sakin olsun diye yaptım. Öpüştük, omuzlarını, sırtını okşadım, at kuyruğunu bıraktım, onu sırtüstü çevirdim ve saçlarıyla yüzümü gıdıkladım, ellerim avuçlarımla göğüslerini kapattı ve sonra bir elim ona doğru daldı. şortunun düğmelerini yanlarından çözmeye başladı. Natasha zayıf bir şekilde direndi. Sessizce dedim ki: - Peki, bekle, bekle, korkma... Şortunu çıkardım, üzerinde sadece ince külot kaldı. Çıplak, sadece şeffaf iç çamaşırıyla bana döndü: - Üşüyorum. Gerçekten titriyordu; ya heyecandan ya da belki gerçekten üşümüştü. Onu kaldırdım ve yatağına taşıdım, bir çocuk gibi çenesine kadar bir battaniyeyle örttüm ve sonra tek hareketle pantolonumu ve külotumu çıkarıp onunla birlikte çıplak olarak battaniyenin altına daldım. Duvara doğru geri çekildi ama ben zaten ona sarılmıştım, onu kendime bastırmıştım ve dar vücudu ince bir yılan gibi vücudum boyunca uzanıyordu ve Kardeşim dizlerinin altında bir yerdeydi. Öpüştük. Gözleri sıkıca kapalıydı, ancak dudaklarımız uzun zamandır basit işlerini anlamıştı, ya güvercin gibi bir şefkatle birbirlerini okşadılar ya da bir vakum pompasının gücüyle birbirlerine girdiler, hatta sadece ısırdılar - dudakları ısırdılar. Ve yine - açgözlü, tutkulu öpücükler. Natasha zaten aralıklı olarak ağır nefes alıyordu, vücudu heyecanlı kalbinin, karnının, göğsünün şoklarından ellerimde titriyor gibiydi ve ben periyodik olarak dudaklarını benden ayırıyordum ve omuzlarını, göğsünü, karnını öptü. Bunu yapmak için battaniyenin altında ona doğru eğilmeme gerek yoktu - uzun zaman önce onu atmıştık ve onu kollarının altına alıp üzerime kaldırdım, küçük göğüslerini dudaklarıma getirdim , sonra omuzları, sonra karnı ve sonra da küçük, altın rengi kasık bukleleri halindeki kıvırcıklığı. Usta bir berberin usturasını bileme taşında hareket ettirmesi gibi, ben de onu ağırlıksız bir şekilde vücudumun üzerinde hareket ettirdim, dudaklarıma düşen her şeyi öptüm ve heyecanlandırdım - elastik kahverengi papilla, sıkıca kıvrılmış bir göbek ve çevresi küçük bir deliğe gömülmüş, ve minik, neredeyse gelişmemiş klitorisi olan kıvırcık pubis. Vajinasının dudakları bir deniz kabuğunun kanatları gibi kapalıydı; ne dudaklarımla ne dilimle bu dar yastıkçıkları bile açamıyordum. Dilim sıcak, sıkıştırılmış dudaklara dokunduğunda Natasha ürperdi ve donmuş nefesiyle üstümde dondu ve ellerimin altında vücudunda tek bir damar bile titremedi. Benim düşünceme göre, o anda kalbi durdu; korkudan, heyecandan, zevkten. Sonra onu yavaşça kendime doğru çevirdim, başını büyüyen Kardeşime doğru çevirdim. Onu üstüme yatırdım, ellerinden tuttum ve bu çocukça avuçlarla onu Küçük Kardeşime sarılmaya zorladım ve neredeyse anında onun küçük sıcak dudaklarını onun üzerinde hissettim. Pioneer borazan gibi iki eliyle tutarak onu öptü ve sonra... Gerçekten, bir yaşındaki bebeklerin emzikli biberona yapışması gibiydi, - Natasha Kardeşimi iki eliyle tuttu, bir kolan içinde ve özenle dudaklarını şapırdatarak tükürüğü yutarak emdi. Komik olduğu kadar memnun da değildim ve birkaç dakika sonra bu işlemi yarıda kestim. Artık emilmiş ve ıslanmış olan Kardeşim bir sonraki operasyona hazırdı. Natasha’yı tekrar kollarıma aldım, yüzünü bana çevirdim, sıcak, ıslak dudaklarını öptüm ve sordum: -Korkmuyor musun? Gözlerini açmadan sessiz kaldı. Belki ne sorduğumu anlamadı ya da beni hiç duymadı, ama ikinci kez sormadığımda onu bacaklarından tuttum, sol ayağını sağ uyluğumun yakınında ve sağ ayağını da yakınımda güçlendirdim. soluma koydum ve vücudunu Küçük Kardeşinin tam üstüne çömelttim. Sonra onu minik, dar kalçalarından tutarak ona yaklaştırmaya başladım ve Küçük Kardeşim dediğim şey, Küçük Kardeşim’e dokunduğunda, Natasha’nın ellerimde taşa dönüştüğünü, küçüldüğünü, ince dirseklerinin doğal bir dürtü mideme baskı yaptı. “Korkma,” dedim. - Korkma. Artık hiçbir şey olmayacak. Bu böyle olmaz. Korkma. Bırakın yavaşça öpsünler... İnce, minicik, vücudunu kolayca üstüme kaldırdı ve aynı şekilde yavaşça indirdi ve Kız Kardeşinin minik dudakları Kardeşimi gerçekten sadece yumuşak bir dokunuşla öptü. Ben de onun belini tuttum, bu ritüel niteliğindeki yavaş hareketleri yapmasına yardım ettim ve onu izledim. Hareketleriyle zamanında nefes aldı. Gözler kapalı, ıslak dudaklar kısmen açık ve beyaz, süt benzeri dişler karanlıkta parlıyor ve çalışkan vücut ihtiyatlı ve hassas bir şekilde alaycı derecede ölümcül bir sınıra batıyor. Ama aşmak için acelem yoktu. Bu ölümcül çizgiyi düşünüyordum. Onun altında yatıyordum, dinliyordum ve bu heyecanlı küçük bedenin ne kadar aralıklarla, yoğun bir şekilde nefes aldığını hissediyordum, Küçük Kız Kardeşinin dudaklarının nasıl çoktan teslim olduğunu, açıldığını ve Kardeşimin şimdi daha sert bir şeye yaslandığını hissediyordum. Her an onun bekaretini kırabileceğimi, onu becerebileceğimi, onu kadın yapabileceğimi anladım. Ama düşünüyordum. Korkaklık. Sıradan korkaklık sözde vicdanın sesiyle beynimi çaldı. “Gerekli mi? Buna neden ihtiyacın var? - Kendi kendime söyledim. - Yarın biri bunu öğrenirse, stüdyoya giderse ne olacağını düşünün - sonuçta işten atılacak, çocuk tacizinden yargılanacak, on yıl hapis cezasına çarptırılacak - ne için? Bu küçük için mi? Buna neden ihtiyacın var? Dur, dur..." Ama ellerim... ellerim işine devam ediyordu ve asi Küçük Kardeş’in sesi zaten mantık sınırlarını aşıyordu. Natasha göğsüme düştü ve fısıldadı: - Yoruldum... Onu bir kızım gibi şefkatle öptüm. Sonra sessiz ve yorgun bir şekilde onu yanıma sırtüstü yatırdı, üstüne çıktı ve ellerine yaslanarak üzerine yattı, ince bacaklarını bacaklarıyla yanlara doğru açtı. Son bir umutsuzca itaatkar girişimle bacaklarını sıkmaya çalıştı ama ben: "Bekle, karışma, her şey yoluna girecek" dedim ve ben de ellerimle dizlerini kaldırarak Kardeşime düz bir yol açtım. Şimdi o, kardeşim, yavaşça onun üzerine süzüldü, sıcak dudaklarına ıslak bir şekilde dokundu ve otoriter bir şekilde, ısrarla, ama yavaşça onun küçük, hala kapalı yarığına bastırdı. Zaten sınırda olduğumu hissettim ve yalnızca biraz özel bir irade çabasıyla dikkatimi yabancı bir şeye çevirdim. Acıyı bekleyen sessiz, titreyen bir yaratık, göz kapaklarını sıkıca kapatmış, altımda yatıyordu. yastık saçlarına dağılmış keten gözler, açık dudaklar, ince bir boyun, kırılgan omuzlar ve düzensiz nefes alan göğüs. “Karnına boşal! – Kendi kendime bağırdım. – Karnına boşal ve acı çekme! Bütün bunlara neden ihtiyacın var - sonuçta oraya şimdi girmiyorsun, bütün gece acı çekeceksin ve içeri girmeyeceksin..." Fakat sonra yeni bir şehvet dalgası ortaya çıkıyor bu düşünceleri sıcak bir dalga gibi bir kenara attı, Kardeşim yeniden kan akışıyla gerildi ve ben hiç tereddüt etmeden, artık beyin tarafından değil, karanlık ve kadim bir içgüdü tarafından kontrol edildiğinden, Kardeşini hafif bir şekilde tanıştırmaya başladı. bacaklarının ve kalçalarının tüm gücüyle yarık dudaklarını açtı. Eğer biri insanlığın mağara çağından çıktığını iddia ediyorsa inanmayın. Her erkek bekarete karşı uygulanan bu muazzam şiddet anını hayal etmiyor mu?.. Natasha inledi, hemen elimle ağzını tuttum ve dişlerinin avucuma girmesine izin vermek için avucumla sıktım. gerçekten canının acımasını istiyorsa başını yastığın üzerinde sağa sola salladı, ama ben onu da durdurdum ve sadece avucumun altından inlediğini duydum ve bu arada Kardeşim agresif ve güçlü bir şekilde yarığının ağzını itmeye devam etti. Bu boşluğun içinde bazı kıkırdakların isteksizce birbirinden ayrıldığını, birbirinden ayrıldığını hissettim ve sonunda - ah, fevkalade ilahi, inanılmaz derecede tatlı bir PENETRASYON anı. Onun bekaret filmini nasıl yırttığımı ya da avucumun altında nasıl çığlık attığını hissetmedim - penisimin etrafındaki sıcak, sıcak etten o kadar büyük bir mutluluk hissettim ki, tam o anda geldim, Kardeşimi dışarı çıkarmaya zar zor zamanım oldu. onun vücudunun. Güçlü sperm dalgaları ondan öyle bir kuvvetle aktı ki boynunu, göğsünü ve çenesini sular altında bıraktı. Sonra onun yanına yatağa düştüğümde, elimle yatağın başucundaki havluyu hissettiğimde ve onunla onu ve kendimi silmeye başladığımda, Kardeşimin üzerinde kan gördüm - onun kanı. Evet , bu hakikat anıdır - atalarımızdan bize kalan şey, başka bir kişinin bedenine girmek, girmek ve kendimizi sadece onun etiyle değil, aynı zamanda kanıyla da yıkamaktır. Belki de erkeklerin kızlara bu kadar ilgi duymasının nedeni budur; penislerini genç sıcak kanla yıkamak...[/i] [/quote] Teşekkür ederim, 31 çektim🤣🤣🤣 [/quote] nÖzellikle gençlik deneyimleri hakkındaki güzel erotik yazıları sevmemek mümkün değil. Vakaların büyük çoğunluğunda bakirelere duyulan ilgi içgüdüsel düzeydedir. Artı ilk ve en iyi olma arzusu
Bunun İLK DEFA olması üzücü. Bu duyguyu hatırlamıyorum bile. Çabuk, nazikçe (babam ilkti). Ama o zaman bu, ruhun ve bedenin bir kutlamasıdır. Tüm delikler çalışıyor ve ANA olan.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Bunun İLK DEFA olması üzücü. Bu duyguyu hatırlamıyorum bile. Çabuk, nazikçe (babam ilkti). Ama o zaman bu, ruhun ve bedenin bir kutlamasıdır. Tüm delikler çalışıyor ve ANA olan.
İlk karısı bakireydi. Bekaretini ancak beşinci denemede almayı başardılar. Beni itti, acı verici olduğunu söyledi, korkarım henüz hazır değil. Fazla kan yoktu. Beni uzaklaştırdı ve bütün gün ağladı. Kadın orgazmından söz edilmiyordu. Benim düşünceme göre bir kadının ilk kez orgazm olması tam bir saçmalık. Herkes ilk seferinde kimsenin hoşlanmadığını söyledi: korku, acı, şiddetli olsun ya da olmasın, kan
These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
İlk karısı bakireydi. Bekaretini ancak beşinci denemede almayı başardılar. Beni itti, acı verici olduğunu söyledi, korkarım henüz hazır değil. Fazla kan yoktu. Beni uzaklaştırdı ve bütün gün ağladı. Kadın orgazmından söz edilmiyordu. Benim düşünceme göre bir kadının ilk kez orgazm olması tam bir saçmalık. Herkes ilk seferinde kimsenin hoşlanmadığını söyledi: korku, acı, şiddetli olsun ya da olmasın, kan
Bu bakireler sana verildi)) Onlarda ne gördün? Muhtemelen bakirelerle ilgili en çılgın şey, kimin ebeveynlerinin çocukken köpek yavrusu satın almadığıdır? Mesela: "Onu büyüteceğim, ona komutları öğreteceğim ve bahçedeki bütün çocuklar beni kıskanacak mı?))))
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 2):
Bu bakireler sana verildi)) Onlarda ne gördün? Muhtemelen bakirelerle ilgili en çılgın şey, kimin ebeveynlerinin çocukken köpek yavrusu satın almadığıdır? Mesela: "Onu büyüteceğim, ona komutları öğreteceğim ve bahçedeki bütün çocuklar beni kıskanacak mı?))))
[ref=#804000]Lerunchik[/ref], ah! Ve iyi bir şey söyleme. İki tane vardı, uzun bir hayatta daha iyi olamazdı. Onlar için bu bir güçlük, ama zevki çok şüpheli.
Lerunchik: ↑23 Apr 2023, 08:49
Bu bakireler sana verildi)) Onlarda ne gördün? Muhtemelen bakirelerle ilgili en çılgın şey, kimin ebeveynlerinin çocukken köpek yavrusu satın almadığıdır? Şöyle: "Onu büyüteceğim, ona komutları öğreteceğim ve bahçedeki tüm çocuklar beni kıskanacak mı?))))
En azından ilk olmak güzel. Tamamen erkek muhafaza
These users thanked the author yarışçı for the post (total 3):
[quote=Lerunchik post_id=194704 time=1682228969 user_id=18004] Bu bakireler sana verildi)) Onlarda ne gördün? Muhtemelen bakirelerle ilgili en çılgın şey, kimin ebeveynlerinin çocukken köpek yavrusu satın almadığıdır? Şöyle: "Onu büyüteceğim, ona komutları öğreteceğim ve bahçedeki tüm çocuklar beni kıskanacak mı?)))) [/quote] En azından ilk olmak güzel. Tamamen erkek muhafaza
27 yaşındayım, ben de hâlâ bakireyim, ama bir bakireyle seks yapmak istemem, tecrübeli birini isterim , parmaklarımla onun amında oynamayı, bak, vb.
ancak bir bakire çok kabaysa reddetmem... :)
27 yaşındayım, ben de hâlâ bakireyim, ama bir bakireyle seks yapmak istemem, tecrübeli birini isterim :), parmaklarımla onun amında oynamayı, bak, vb. ancak bir bakire çok kabaysa reddetmem... :)
AndyAndy: ↑23 Mar 2023, 23:12
Gerçekten bir bakirenin kanı yok mu?
okulda tanıdığım bir kız bana kendisinin ve erkek arkadaşının birbirlerini dürttüklerini ve bir şekilde esnediklerini söyledi o ve hiç kan yoktu. O onun ilkiydi
These users thanked the author Natalie for the post (total 2):
[quote=AndyAndy post_id=182600 time=1679602365 user_id=15455] Gerçekten bir bakirenin kanı yok mu? [/quote] okulda tanıdığım bir kız bana kendisinin ve erkek arkadaşının birbirlerini dürttüklerini ve bir şekilde esnediklerini söyledi o ve hiç kan yoktu. O onun ilkiydi
Belki yanılıyorum ama bana öyle geliyor ki kötü şöhretli insanlar özellikle bakireleri avlıyor. Belki bir şeylerin ters gideceğinden endişeleniyorlar ve tecrübeli bir kız size gülebilir. Kızın karşılaştırılacak hiçbir şeyi ve kimsesi yok)
These users thanked the author Galce for the post (total 3):
Belki yanılıyorum ama bana öyle geliyor ki kötü şöhretli insanlar özellikle bakireleri avlıyor. Belki bir şeylerin ters gideceğinden endişeleniyorlar ve tecrübeli bir kız size gülebilir. Kızın karşılaştırılacak hiçbir şeyi ve kimsesi yok)
Eski sevgili bakireydi. Düğünden önce bu konuyla ilgili bir tuhaflığı vardı ("annesi sayesinde"), hayır, hayır. Genel olarak tavsiye etmiyorum. Evet, düğünden önce yaşamda ve yatakta bazı ayarlamalar yapılması gerekiyor; biz 18. yüzyılda yaşamıyoruz.
These users thanked the author red_fox for the post (total 2):
Eski sevgili bakireydi. Düğünden önce bu konuyla ilgili bir tuhaflığı vardı ("annesi sayesinde"), hayır, hayır. Genel olarak tavsiye etmiyorum. Evet, düğünden önce yaşamda ve yatakta bazı ayarlamalar yapılması gerekiyor; biz 18. yüzyılda yaşamıyoruz.
Sadece bakireleri siktiğim bir dönem vardı. Ona ne isim vereceğimi bilmiyorum ama sadece bakire olduğunu duydum, kırmızı bir bez gibi işe yaradı. Tüm zaman boyunca 10 kişi vardı)
Sadece bakireleri siktiğim bir dönem vardı. Ona ne isim vereceğimi bilmiyorum ama sadece bakire olduğunu duydum, kırmızı bir bez gibi işe yaradı. Tüm zaman boyunca 10 kişi vardı)
Swarm: ↑19 Jan 2024, 20:53
Sadece bakireleri siktiğim bir dönem vardı. Ona ne isim vereceğimi bilmiyorum ama sadece bakire olduğunu duydum, kırmızı bir bez gibi işe yaradı. Her zaman 10 kişi vardı)
[quote=Swarm post_id=323505 time=1705686796 user_id=15234] Sadece bakireleri siktiğim bir dönem vardı. Ona ne isim vereceğimi bilmiyorum ama sadece bakire olduğunu duydum, kırmızı bir bez gibi işe yaradı. Her zaman 10 kişi vardı) [/quote]
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=182623 time=1679610261 user_id=9290] Biri 15 yaşında dokunmadan akar, diğeri ise orgazmı ancak 35 yaşında doğum yaptıktan sonra öğrenir. [/quote] Asıl mesele şu ki, bir seçim :) [url=https://postimg.cc/rRWG1VXf ] [img]https://i.postimg.cc/hvZCqvCR/631799339.jpg[/img][/url]
İlk karısı bakireydi. Ama o hayatta bir fahişe))) ilk sefer benimle birlikteydi, ama görünüşe göre benim çok büyük olmayan penisim onu orada kırmamış. Sonra onu büyük penisli başka bir adama verdi ve kan vardı. Ve o zamanlar zaten bir pisliktim))) Küfür bile etmedim. Önemli olan fahişenin benimle kalması)))
These users thanked the author Kostik for the post:
İlk karısı bakireydi. Ama o hayatta bir fahişe))) ilk sefer benimle birlikteydi, ama görünüşe göre benim çok büyük olmayan penisim onu orada kırmamış. Sonra onu büyük penisli başka bir adama verdi ve kan vardı. Ve o zamanlar zaten bir pisliktim))) Küfür bile etmedim. Önemli olan fahişenin benimle kalması)))
İlk karısının bekaretini aldı. Dürüst olmak gerekirse, duyumlar tamamen net değil. Utandım, geri dönüş olmadı. Muhtemelen artık bu tür deneyler yapmak istemem.
These users thanked the author Sergey1975 for the post:
İlk karısının bekaretini aldı. Dürüst olmak gerekirse, duyumlar tamamen net değil. Utandım, geri dönüş olmadı. Muhtemelen artık bu tür deneyler yapmak istemem.
Evet! Bakire ve aynı zamanda iyi huylu bir anneyle uğraşmak hemoroiddir! Ama öte yandan
seninle HER ŞEYİ denemeye hazır
ateşli bir bakire kadını yavaş yavaş uyandırmanın da bir çekiciliği var!!! Dedikleri gibi, hayatta tüm paraların iki yüzü vardır...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Evet! Bakire ve aynı zamanda iyi huylu bir anneyle uğraşmak hemoroiddir! Ama öte yandan seninle HER ŞEYİ denemeye hazır ateşli bir bakire kadını yavaş yavaş uyandırmanın da bir çekiciliği var!!! Dedikleri gibi, hayatta tüm paraların iki yüzü vardır...
[quote=Gezgin post_id=328089 time=1706351613 user_id=13604] Главное - чтобы был выбор :) [url=https:/ /postimg.cc/rRWG1VXf] [img]https://i.postimg.cc/hvZCqvCR/631799339.jpg[/img][/url][/quote] И не поспоришь ))) А бывает что и выбирать не надо, достаются обе. :wink:
Bu yaş değil, deneyim meselesi.
40+ yaşımda böyle bir şey yoktu.
Dürüst olmak gerekirse, bir bakireyle lehimlenmekten kasıtlı olarak kaçındım.)
Arkadaşımın "bir paket yazdırmak" gibi bir tuhaflığı vardı. Gururu, kahramanlığı + böyle kızlardan oluşan bir koleksiyonu var.
Çok az sayıda devam vardı ve bunlar bile kısa ömürlüydü; 2-3 cinsiyetten sonra. Bir arkadaşımın dediği gibi: "Sıkıcılar. Deneyimli olanlarla daha eğlenceli."
bir bakire ile bir bakire ve başka bir şey daha var: en azından biraz deneyim - o zaman oğlan/erkek
İlk anda kimse gerçekten hiçbir şey anlamayacaktır)) Bu, atalarımızın, büyükanne ve büyükbabalarımızın ve büyüklerimizin çoğunun deneyimidir. büyük büyükanneler.
Başka bir anda, bagajınızda gerçek seks için bir şeyler var ama el değmemiş mülküne bakılmaksızın bir kızla birlikte olmak istiyorsunuz - aptalca sikişin - hazırlanın hem genç bayanın hem de sizin farklı tepkileriniz için.
Ve üçüncü nokta.
Bu sadece bir kızla seksle ilgili değil.
Ve geniş ve derin bir bağlantı hakkında
Bu sadece bir bedene sahip olmakla ilgili değil, aynı zamanda zihinsel (ve ruhsal) bir bağlantıya sahip olmakla ilgili, bu tür ilişkilerde krep pişirme sürecinin tüm fizyolojisi arka planda kayboluyor. ilki topak topak çıkabilir ama öğrenmek istiyorsanız pes etmezsiniz. Ve siz kendiniz öğreneceksiniz ve kreplerin nasıl doğru şekilde hazırlanacağını öğreteceksiniz)))
Özetlemek gerekirse: her başlangıçta hoş ve iğrenç unsurlar vardır. İlkinden daha fazla bir yerde. İkinci civarında bir yerde. Devam etmek istemeniz önemlidir. Ancak durum böyle değilse, yanılıyorsunuz.
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
Bu yaş değil, deneyim meselesi. 40+ yaşımda böyle bir şey yoktu. Dürüst olmak gerekirse, bir bakireyle lehimlenmekten kasıtlı olarak kaçındım.)
Arkadaşımın "bir paket yazdırmak" gibi bir tuhaflığı vardı. Gururu, kahramanlığı + böyle kızlardan oluşan bir koleksiyonu var. Çok az sayıda devam vardı ve bunlar bile kısa ömürlüydü; 2-3 cinsiyetten sonra. Bir arkadaşımın dediği gibi: "Sıkıcılar. Deneyimli olanlarla daha eğlenceli."
[url=viewtopic.php?t=6128]bir bakire[/url] ile bir bakire ve başka bir şey daha var: en azından biraz deneyim - o zaman oğlan/erkek
İlk anda kimse gerçekten hiçbir şey anlamayacaktır)) Bu, atalarımızın, büyükanne ve büyükbabalarımızın ve büyüklerimizin çoğunun deneyimidir. büyük büyükanneler.
Başka bir anda, bagajınızda gerçek seks için bir şeyler var ama el değmemiş mülküne bakılmaksızın bir kızla birlikte olmak istiyorsunuz - aptalca sikişin - hazırlanın hem genç bayanın hem de sizin farklı tepkileriniz için.
Ve üçüncü nokta. Bu sadece bir kızla seksle ilgili değil. Ve geniş ve derin bir bağlantı hakkında Bu sadece bir bedene sahip olmakla ilgili değil, aynı zamanda zihinsel (ve ruhsal) bir bağlantıya sahip olmakla ilgili, bu tür ilişkilerde krep pişirme sürecinin tüm fizyolojisi arka planda kayboluyor. ilki topak topak çıkabilir ama öğrenmek istiyorsanız pes etmezsiniz. Ve siz kendiniz öğreneceksiniz ve kreplerin nasıl doğru şekilde hazırlanacağını öğreteceksiniz)))
Özetlemek gerekirse: her başlangıçta hoş ve iğrenç unsurlar vardır. İlkinden daha fazla bir yerde. İkinci civarında bir yerde. Devam etmek istemeniz önemlidir. Ancak durum böyle değilse, yanılıyorsunuz.
[quote=Apelsink@ post_id=177157 time=1678454426 user_id=15654] Bakireler hakkında ne düşünüyorsunuz? Onlarla deneyiminiz oldu mu? Şimdi tekrarlamak ister misin [/quote] Evet, bir bakireyle seks yaptım. Onun hakkında ne hissediyorum? Ben iyiyim. Tekrarlanabilir ama bunun için onu sevmem gerekiyor. Sorun şudur.
Kostya: ↑27 Jan 2024, 13:40
Bizim de benzer bir hikayemiz var. Benden önceki eşim kızdı ve hatta tıpkı bir çocuk gibi görünüyordu, tek farkı benden biraz daha uzun olması ve boyuyla aynı boyda olmasıydı. Güzel bacaklar, popo, göğüs. Genelde erkekler ona baktı ve salyaları aktı. Hatta düğünden önce, ilk cinsel ilişki sırasında canımın acıdığını, yani genel olarak her şeyin kızmış gibi olduğunu ama kan olmadığını söyleyerek daha dikkatli olmamı istedi. Hemen çocuk sahibi olmayı düşünmüyorduk, bu yüzden önlem aldık. Seks sırasında penisimin çok sıkı girdiğini fark ettim. Sonra bir gün, başka bir yakınlaşma sırasında penisimin zaten çok serbestçe içeri girdiğini hissettim. Karısına sordu, kızardı, ya sorunun uygun olmadığı, utandığı ya da başka bir şey olduğu açıktı. Tekrar sormadım. Yıllar sonra ilişkimiz daha özgür hale gelince eşim bana, tanımadığım başka bir adamla seks yaptığını söyledi. Onun siki benimkinden çok daha büyük ve kalın. İşte o zaman kanadı. Onun bekaretini hiçbir zaman kıramadığım ortaya çıktı. Eşim ve ben penisimin kızlık zarındaki delikten geçtiğini fark ettik. Penisim aslında çok büyük değil ama artık eşim bunun kendisine yettiğini söylüyor. İki çocuğumuz var.
These users thanked the author Andryuşa for the post:
[quote=Kostya post_id=328092 time=1706352018 user_id=7542] İlk karısı bakireydi. Ama o hayatta bir fahişe))) ilk sefer benimle birlikteydi, ama görünüşe göre benim çok büyük olmayan penisim onu orada kırmamış. Sonra onu büyük penisli başka bir adama verdi ve kan vardı. Ve o zamanlar zaten bir pisliktim))) Küfür bile etmedim. Önemli olan fahişenin benimle kalması))) [/quote] Bizim de benzer bir hikayemiz var. Benden önceki eşim kızdı ve hatta tıpkı bir çocuk gibi görünüyordu, tek farkı benden biraz daha uzun olması ve boyuyla aynı boyda olmasıydı. Güzel bacaklar, popo, göğüs. Genelde erkekler ona baktı ve salyaları aktı. Hatta düğünden önce, ilk cinsel ilişki sırasında canımın acıdığını, yani genel olarak her şeyin kızmış gibi olduğunu ama kan olmadığını söyleyerek daha dikkatli olmamı istedi. Hemen çocuk sahibi olmayı düşünmüyorduk, bu yüzden önlem aldık. Seks sırasında penisimin çok sıkı girdiğini fark ettim. Sonra bir gün, başka bir yakınlaşma sırasında penisimin zaten çok serbestçe içeri girdiğini hissettim. Karısına sordu, kızardı, ya sorunun uygun olmadığı, utandığı ya da başka bir şey olduğu açıktı. Tekrar sormadım. Yıllar sonra ilişkimiz daha özgür hale gelince eşim bana, tanımadığım başka bir adamla seks yaptığını söyledi. Onun siki benimkinden çok daha büyük ve kalın. İşte o zaman kanadı. Onun bekaretini hiçbir zaman kıramadığım ortaya çıktı. Eşim ve ben penisimin kızlık zarındaki delikten geçtiğini fark ettik. Penisim aslında çok büyük değil ama artık eşim bunun kendisine yettiğini söylüyor. İki çocuğumuz var.
Hayır, istemiyorum.
Çeşitli kamplarda kaldığım süre boyunca her türden insanla karşılaştım.
Ama bir bakire aniden turistik bir gezi için (otobüsle) şehrimize geldi.
Ondan saklanmak bir şekilde sakıncalı, buluşmamız gerekiyordu.
Yürüdük, bir pizzacıya gittik, biraz daha yürüdük, sonra bir restorana gittik... ve biraz daha yürüdük.
Sonra onu aynı otobüse bindirdi ve o da gitti. Artık mesajlarına yanıt vermiyordum.
Genel olarak, yaklaşık 2. sınıftan 6. sınıfa kadar bakirelerle (muhtemelen) karşılıklı mastürbasyon yaptım.
Hayır, istemiyorum. Çeşitli kamplarda kaldığım süre boyunca her türden insanla karşılaştım. Ama bir bakire aniden turistik bir gezi için (otobüsle) şehrimize geldi. Ondan saklanmak bir şekilde sakıncalı, buluşmamız gerekiyordu. Yürüdük, bir pizzacıya gittik, biraz daha yürüdük, sonra bir restorana gittik... ve biraz daha yürüdük. Sonra onu aynı otobüse bindirdi ve o da gitti. Artık mesajlarına yanıt vermiyordum.
Genel olarak, yaklaşık 2. sınıftan 6. sınıfa kadar bakirelerle (muhtemelen) karşılıklı mastürbasyon yaptım.
Veronica, eğer çok tembel değilsen lütfen ilk kezmiş gibi yaz. Kaç yaşındaydınız, neredeydiniz vb. Ayrıca kişisel bir mesaj da gönderebilirsiniz :lütfen:
[ref=#bf0000]Veronica[/ref], eğer çok tembel değilsen lütfen ilk kezmiş gibi yaz. Kaç yaşındaydınız, neredeydiniz vb. Ayrıca kişisel bir mesaj da gönderebilirsiniz :lütfen:
Bakirelerle olmayı seviyorum. . Sürecin kendisi. Kız endişeli bir şekilde bekliyor. Bu onun için bir ilk. İlk eşim ve ben deneyimsizdik, o da öyle. Bu noktaya gelmesi uzun zaman aldı, daha çok yatakta bir o yana bir bu yana dönüp duruyordu, ta ki o bunu bana vermeye karar verene kadar. Her şey normal bir şekilde gerçekleşti. sadece çarşaf kirliydi.. Sonra başka bir kız daha vardı. 19 yaşındaydı. Onu orada, doğada ikna ettim. Kabul ettim. Muhtemelen yetişkin hayatına başlama zamanının geldiğini düşünüyordu. Külotunu giymek ve hafif eteğini lekelemek için acele etmesine rağmen her şeyi dikkatli bir şekilde yaptı. Tekrar bir kızla tanışacağıma dair umudumu kaybetmiyorum.
These users thanked the author Servis for the post:
Bakirelerle olmayı seviyorum. . Sürecin kendisi. Kız endişeli bir şekilde bekliyor. Bu onun için bir ilk. İlk eşim ve ben deneyimsizdik, o da öyle. Bu noktaya gelmesi uzun zaman aldı, daha çok yatakta bir o yana bir bu yana dönüp duruyordu, ta ki o bunu bana vermeye karar verene kadar. Her şey normal bir şekilde gerçekleşti. sadece çarşaf kirliydi.. Sonra başka bir kız daha vardı. 19 yaşındaydı. Onu orada, doğada ikna ettim. Kabul ettim. Muhtemelen yetişkin hayatına başlama zamanının geldiğini düşünüyordu. Külotunu giymek ve hafif eteğini lekelemek için acele etmesine rağmen her şeyi dikkatli bir şekilde yaptı. Tekrar bir kızla tanışacağıma dair umudumu kaybetmiyorum.
Gelik: ↑19 Jan 2024, 09:04
Yanılıyor olabilirim ama bana öyle geliyor ki kötü şöhretli insanlar özellikle bakireleri avlıyor. Belki bir şeylerin ters gideceğinden endişeleniyorlar ve tecrübeli bir kız size gülebilir. Kızın karşılaştırılacak hiçbir şeyi ve hiç kimsesi yok)
Hayır...
Buradaki bütün mesele karmaşık değil. Sadece erkekler sıklıkla kızların aslında cinsel ilişki simülasyonu yaptığı ve ooh ve ahh olduğu gerçeğiyle karşılaşıyor çünkü bu gerekli. Ve aslında erkekler kadar sikişmek isteyen çok az kadın var. Libidoları gerçekten harekete geçmeyen pek çok kız gördüm. Ve onlar için bu durum çok daha sonra, otuz yaş civarında alevleniyor. Ve o zaman bile, her şey olması gerektiği gibi giderse.
Yani pek çok kız bir erkekle seks yapmaktan pek zevk almaz. Evet, orada mastürbasyon sırasında kendilerini orgazma ulaştırabiliyorlar. Ama bunu bir erkekle nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. Birçok nedenden dolayı. Birisi sadece utangaç ve sıkışıktır. Birisi rahatlayıp partneriyle birleşemez. Birisi, aslında tanımadığınız terli ve kötü kokulu bir genç adamla yakın temas sırasında nasıl uyarılacağını bilmiyor. Aynı zamanda kirli parmaklarıyla külotunuza uzanan, göğüslerinizi acıyla kavrayan kirli sakalıyla da batıyor.
Sonuç olarak kızlar, daha sonra onlarla dalga geçmemek için inliyorlar. ve sözde boşalmak. İlk başta erkekler buna kanar ama sonra yine de anlarlar.
Yine, ORADA her şeyin kuru olup olmadığı ve zaman zaman penise tükürmek zorunda kalmanız kesin bir göstergedir. nAma bir bakireyle ya da kelimenin tam anlamıyla sadece dünün bakiresiyle, tüm duygular gerçektir, telaşsız.
Gerçekten akıyor, gerçekten heyecanlanıyor.
Ve sonra hepsi bu ilk cinsel deneyimi kiminle yaşayacağına bağlıdır. Normal, deneyimli bir erkekle karşılaşırsanız, kızın libidosunu yükseltebilecek ve bu konuda kız bir erkeğe çok benzeyecektir. Heyecanlanmanın da hızlı ve kolay olması ve aynı zamanda sürekli sikişmek istemeniz anlamında. Ayrıca tek bir düşünceden kelimenin tam anlamıyla akıp gitmek de kolaydır.
Eğer bekaret bozulduysa ve her şey bittiyse ve ardından akranlarla birkaç aceleci ilişki yaşandıysa, o zaman elbette her şey kötüye doğru kayar. kedi ticareti. Bu işin sahibi açısından hiçbir tatmini yok.
Genel olarak, fahişe fahişe denilenlerin aslında ilk cinsel partnerleriyle şanslı olan ve benim de tanıdığım kızlar olduğunu bile söyleyebilirim. libidomu artırmayı başardım. Ve seksle ilgili her şeyin olması gerektiği gibi işlediğini.
Ve penisi gerçekten gören ve akmaya başlayan kişi. Ve umutsuzluğa kapılmıyorlar çünkü şu anda içlerine bir şey sokacaklar.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=Gelik post_id=322976 time=1705644261 user_id=21019] Yanılıyor olabilirim ama bana öyle geliyor ki kötü şöhretli insanlar özellikle bakireleri avlıyor. Belki bir şeylerin ters gideceğinden endişeleniyorlar ve tecrübeli bir kız size gülebilir. Kızın karşılaştırılacak hiçbir şeyi ve hiç kimsesi yok) [/quote] Hayır... Buradaki bütün mesele karmaşık değil. Sadece erkekler sıklıkla kızların aslında cinsel ilişki simülasyonu yaptığı ve ooh ve ahh olduğu gerçeğiyle karşılaşıyor çünkü bu gerekli. Ve aslında erkekler kadar sikişmek isteyen çok az kadın var. Libidoları gerçekten harekete geçmeyen pek çok kız gördüm. Ve onlar için bu durum çok daha sonra, otuz yaş civarında alevleniyor. Ve o zaman bile, her şey olması gerektiği gibi giderse.
Yani pek çok kız bir erkekle seks yapmaktan pek zevk almaz. Evet, orada mastürbasyon sırasında kendilerini orgazma ulaştırabiliyorlar. Ama bunu bir erkekle nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. Birçok nedenden dolayı. Birisi sadece utangaç ve sıkışıktır. Birisi rahatlayıp partneriyle birleşemez. Birisi, aslında tanımadığınız terli ve kötü kokulu bir genç adamla yakın temas sırasında nasıl uyarılacağını bilmiyor. Aynı zamanda kirli parmaklarıyla külotunuza uzanan, göğüslerinizi acıyla kavrayan kirli sakalıyla da batıyor.
Sonuç olarak kızlar, daha sonra onlarla dalga geçmemek için inliyorlar. ve sözde boşalmak. İlk başta erkekler buna kanar ama sonra yine de anlarlar. Yine, ORADA her şeyin kuru olup olmadığı ve zaman zaman penise tükürmek zorunda kalmanız kesin bir göstergedir. nAma bir bakireyle ya da kelimenin tam anlamıyla sadece dünün bakiresiyle, tüm duygular gerçektir, telaşsız. Gerçekten akıyor, gerçekten heyecanlanıyor.
Ve sonra hepsi bu ilk cinsel deneyimi kiminle yaşayacağına bağlıdır. Normal, deneyimli bir erkekle karşılaşırsanız, kızın libidosunu yükseltebilecek ve bu konuda kız bir erkeğe çok benzeyecektir. Heyecanlanmanın da hızlı ve kolay olması ve aynı zamanda sürekli sikişmek istemeniz anlamında. Ayrıca tek bir düşünceden kelimenin tam anlamıyla akıp gitmek de kolaydır. Eğer bekaret bozulduysa ve her şey bittiyse ve ardından akranlarla birkaç aceleci ilişki yaşandıysa, o zaman elbette her şey kötüye doğru kayar. kedi ticareti. Bu işin sahibi açısından hiçbir tatmini yok.
Genel olarak, fahişe fahişe denilenlerin aslında ilk cinsel partnerleriyle şanslı olan ve benim de tanıdığım kızlar olduğunu bile söyleyebilirim. libidomu artırmayı başardım. Ve seksle ilgili her şeyin olması gerektiği gibi işlediğini. Ve penisi gerçekten gören ve akmaya başlayan kişi. Ve umutsuzluğa kapılmıyorlar çünkü şu anda içlerine bir şey sokacaklar.
3 bakire vardı, ilkini hatırlıyorum askere veda ederken, çok kan vardı, ben de kirlendim ve babasının askere gidip beni öldürmesinin iyi bir şey olduğunu düşündüm, ikinci ikisi temizdi ve çok ihor, biraz kan, umarım daha fazla olmaz Evet aralarında hiç karım yoktu ama benim üç karım vardı, daha doğrusu hala bir tane var
3 bakire vardı, ilkini hatırlıyorum askere veda ederken, çok kan vardı, ben de kirlendim ve babasının askere gidip beni öldürmesinin iyi bir şey olduğunu düşündüm 😄, ikinci ikisi temizdi ve çok ihor, biraz kan, umarım daha fazla olmaz 🤣🤣🤣 Evet aralarında hiç karım yoktu ama benim üç karım vardı, daha doğrusu hala bir tane var😄
Kostya: ↑27 Jan 2024, 13:40
Fahişe ne anlama geliyor? Sadece seks yapmayı mı seviyor? Yoksa her zaman başka biriyle seks yapmak mı istiyor? Yoksa içki içtiğinde birinin üzerine mi tırmanmaya çalışıyor?
[quote=Kostya post_id=328092 time=1706352018 user_id=7542] İlk karısı bakireydi. Ama o hayatta bir fahişe))) ilk sefer benimle birlikteydi, ama görünüşe göre benim çok büyük olmayan penisim onu orada kırmamış. Sonra onu büyük penisli başka bir adama verdi ve kan vardı. Ve o zamanlar zaten bir pisliktim))) Küfür bile etmedim. Önemli olan fahişenin benimle kalması))) [/quote] Fahişe ne anlama geliyor? Sadece seks yapmayı mı seviyor? Yoksa her zaman başka biriyle seks yapmak mı istiyor? Yoksa içki içtiğinde birinin üzerine mi tırmanmaya çalışıyor?
[quote] Gerçekten bir bakirenin kanı yok mu? [/quote] İhmal edilebilir düzeyde olabilir. Bu bir sır değil. Onlara sahip olan kadınlarınıza sorun :)) Ya da en azından TG’de gerçek kızlar bulun, onlara sorun.
Apelsink@, Listemde bir tane vardı) Dürüst olmak gerekirse Özel bir şey hissetmedim, bakire olduğunu ancak daha sonra çarşaftaki birkaç kan lekesinden anladım.
[ref=#0000ff]Apelsink@[/ref], Listemde bir tane vardı) Dürüst olmak gerekirse Özel bir şey hissetmedim, bakire olduğunu ancak daha sonra çarşaftaki birkaç kan lekesinden anladım.
Karısı bakireydi. Ben 27 yaşındayım, o ise 17. Her şey tanışmamızdan 2 hafta sonra, Noel gecesinde oldu. Doğru, bana bakire olduğunu söylemedi ama sonra çok küstahça davrandı. Dürüst olmak gerekirse onun bakire olduğunu bile düşünmüyordum. Rahat bir kabindeki bir gemide, kumarhanesi olan yüzen bir otelde her şey çok romantikti. Sabah kremalı çilek ve şampanya. Uzun süre sarılıp öpüştüler, çok utangaçtı ama belli etmemeye çalıştı. Ona oral seks yapmak istediğimde bacaklarımı açmaktan utanıyordum, orgazm olana kadar uzun süre her şeyi dikkatlice yaladım. Ondan önce ilk oral seks vardı, penisle ne yapacağını bilmediği belliydi, baktı, sonra dikkatlice ağzına almaya çalıştı, tam da böyle hoşuma gitti ama ben Tekrar ediyorum, o zaman onun bakire olduğunu bilmiyordum, öyle olduğunu düşünmüştüm. Sikiyle böyle oynuyor. Sonra yine oral seks ve kızımla nazik bir tanışma, o zaman kanı fark etmemiştim, belki birazcık, o yüzden buna pek dikkat etmedim. Sonra, birkaç gün sonra, onunla üç ya da dört eylem yaptığımız ilk gün, kanı hatırlıyorum. Sadece birkaç yıl sonra bana bakire olduğunu itiraf etti. Ve bunu neden fark etmediğime şaşırdım. Şimdi oral seks yapmayı hâlâ seviyor ve kendisi istiyor ama bazı nedenlerden dolayı oral seks yapmaktan hoşlanmıyor, kendinize sormalısınız ve ona bundan hoşlanmadığını sorduğumda bu tam bir paradoks. 23 yıldır birlikteydik ve onun benden başka kimsesi yoktu.
These users thanked the author Xlebniy for the post:
Karısı bakireydi. Ben 27 yaşındayım, o ise 17. Her şey tanışmamızdan 2 hafta sonra, Noel gecesinde oldu. Doğru, bana bakire olduğunu söylemedi ama sonra çok küstahça davrandı. Dürüst olmak gerekirse onun bakire olduğunu bile düşünmüyordum. Rahat bir kabindeki bir gemide, kumarhanesi olan yüzen bir otelde her şey çok romantikti. Sabah kremalı çilek ve şampanya. Uzun süre sarılıp öpüştüler, çok utangaçtı ama belli etmemeye çalıştı. Ona oral seks yapmak istediğimde bacaklarımı açmaktan utanıyordum, orgazm olana kadar uzun süre her şeyi dikkatlice yaladım. Ondan önce ilk oral seks vardı, penisle ne yapacağını bilmediği belliydi, baktı, sonra dikkatlice ağzına almaya çalıştı, tam da böyle hoşuma gitti ama ben Tekrar ediyorum, o zaman onun bakire olduğunu bilmiyordum, öyle olduğunu düşünmüştüm. Sikiyle böyle oynuyor. Sonra yine oral seks ve kızımla nazik bir tanışma, o zaman kanı fark etmemiştim, belki birazcık, o yüzden buna pek dikkat etmedim. Sonra, birkaç gün sonra, onunla üç ya da dört eylem yaptığımız ilk gün, kanı hatırlıyorum. Sadece birkaç yıl sonra bana bakire olduğunu itiraf etti. Ve bunu neden fark etmediğime şaşırdım. Şimdi oral seks yapmayı hâlâ seviyor ve kendisi istiyor ama bazı nedenlerden dolayı oral seks yapmaktan hoşlanmıyor, kendinize sormalısınız ve ona bundan hoşlanmadığını sorduğumda bu tam bir paradoks. 23 yıldır birlikteydik ve onun benden başka kimsesi yoktu.
Zaten deneyimli olan ve aniden bir bakireyle seks yapmak zorunda kalan kadınlara bir soru!
Bu nasıl bir seksti?
-berbat
-çok-çok
-iyi
çok eğer bunda iyi bir seks varsa, çekiciliği neydi?
1 saat...
Last post
Ve eğer bakire eklediniz ama gerçekten ekleyemeden aklınız mı karıştı? Teknik olarak tam teşekküllü bir giriş yoktu, sadece bir girişim vardı! Hâlâ bakire mi, yoksa artık değil mi?
Genel olarak beyler, bu seks oyuncaklarına, çeşitli masturbatörlere, izmaritlere, göğüslere, oral titreşimli masaj aletlerine vb. baktım. Bazen eğlenceli oluyor elbette, ama kesinlikle bir terslik...
Last post
Onun ihtiyaçlarını karşılamak adına, bunun mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyorum, bunu kendim denemekten çekinmem. Ama bence canlı olan, kauçuk olandan çok daha hoş. Ve ona oral seks yapmayı...
Buradaki erkeklerden herhangi birinin bir travestiyle kaliteli seks yapıp yapmadığını merak ediyorum. Pek çok kez denedim - çok berbat, sonra zavallı adam doğru düzgün ayağa kalkamıyor - bir şey...