Sanal seks
-
Автор темыFunTick
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Sanal seks
Evli. Sekste her şey iyidir. Sadece kocası çok vanilyalı, incinmekten korkuyor. Onunla konuştum. Kimin neyi denemek istediğini tartıştık. Anal istiyordu. Tamam, biraz mantar aldım ve kıçı hazırlamaya başladım. Ben de daha sert seks istedim. Ama kıçıma hafif bir tokattan öteye gitmiyor. Kendine hakim olamadığını söylüyor. Dışarıya bakmak çare değil, kocamı çok seviyorum. En azından burada, neredeyse son fahişe gibi sikilmek istiyorum. Bu garip gelebilir.
- These users thanked the author FunTick for the post:
- Seks tavuğu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Sanal seks
Tematik filmleri birlikte daha sık izleyin, kendisinden tam olarak ne istendiğini anlayacaktır. Deneyecek, tepkinizi görecek, eğer onda uygun bir izlenim bırakıyorsa öyle yapacaktır.
-
Автор темыFunTick
- Flört etmek
Bakıyoruz ve konuşuyoruz, nasıl ve ne istediğimi biliyor. Ama seni nasıl incitebilirim, şaplak atabilirim ya da ağzına kabaca nasıl vurabilirim, sen benim prensesimsin diyor. Kendine engel olamıyor. Seks açısından her şey yolunda olmasına rağmen her şey çok hassastır ve bu bazen bizi çileden çıkarır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 3 years
İyice şişecek şekilde düzenleyin, ancak sizinle değil, arkadaşlarınızla ve tercihen adrenalin ve enerjiye doyduğunuz bir futbol maçında, rock konserinde veya benzeri bir yerde.. Ve evde hazır bir şekilde bekleyin. Geleceği bir gerçek değil, bir seçenek olarak....
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 2 months
Muhtemelen çok güzel ya da zayıf, kocanız neredeyse saçlarını uçuracak kadar zayıf. toz sendenFunTick: ↑30 Jul 2024, 12:39 Bakıyoruz konuşuyoruz, nasıl ve ne istediğimi biliyor. Ama seni nasıl incitebilirim, şaplak atabilirim ya da ağzına kabaca nasıl vurabilirim, sen benim prensesimsin diyor. Kendine engel olamıyor. Seks açısından her şey yolunda olmasına rağmen her şey çok hassas, bazen bu sizi çileden çıkarıyor.
-
Автор темыFunTick
- Flört etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Penetrasyon
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Sadece eğer seversen, sevdiğin kişi kendini iyi hissettiği sürece onun için her şeyi yaparsın.
Benim de hikayem aynı ama karımla)))
Bu yüzden ben seni çok iyi anlıyorum.
Benim de hikayem aynı ama karımla)))
Bu yüzden ben seni çok iyi anlıyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
FunTick, eğer kocanız tedavi ederse gerçekten çok zor olur seni önemsiyor ve seni seviyor. Kendinizi aşmak neredeyse imkansızdır. Elbette sert seks oynayabilirsiniz, ancak bu samimiyetsiz olacaktır ve büyük olasılıkla siz de bundan hoşlanmayacaksınız.
Örneğin, metres rolünü oynayabilir ve kocanızı aşağılamaya maruz bırakabilirsiniz.
Kocanız konusunda şanssız olduğunuzu söylemek istemiyorum. Ancak cinsel tercihleri bir kadına karşı aşağılanmayı içermiyor. Ve aslında bu türden pek çok adam var.
Peki sanal olarak? Kendiniz için bir tane bulun. Ama eğer öyleymiş gibi davranırsa sen de çok geçmeden bundan sıkılırsın.
Ve sen çok güzel bir kadınsın ve kocanı anlıyorum. O, senin güzelliğine tapınmak istiyor, kıçını boğup şaplak atmak istemiyor.
.
Örneğin, metres rolünü oynayabilir ve kocanızı aşağılamaya maruz bırakabilirsiniz.
Kocanız konusunda şanssız olduğunuzu söylemek istemiyorum. Ancak cinsel tercihleri bir kadına karşı aşağılanmayı içermiyor. Ve aslında bu türden pek çok adam var.
Peki sanal olarak? Kendiniz için bir tane bulun. Ama eğer öyleymiş gibi davranırsa sen de çok geçmeden bundan sıkılırsın.
Ve sen çok güzel bir kadınsın ve kocanı anlıyorum. O, senin güzelliğine tapınmak istiyor, kıçını boğup şaplak atmak istemiyor.
.
-
- Penetrasyon
- Registered for: 1 year 6 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post