bir oğul istiyorum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Bir oğul istiyorum

Unread post by PavelNokia »

Valentin-74: 04 Aug 2024, 19:51 Bunun olabileceğini hiç düşünmezdim. Bu uzun zaman önce oldu. Daha sonra askere çağrıldım. Okula girdim. Evden çok uzakta değil. Üç yüz kilometreden fazla. Annem yemin için beni görmeye geldi ama babam işinin yoğunluğundan dolayı gelemedi.
O zamanlar ebeveynleri onları görmeye gelen herkesin işten çıkarılmasına karar verilmişti. Bana da iki gün verdiler. Annem bir daire kiraladı.
İlk gece ne annem ne de ben uyuyabildik. Uzun süre sohbet ettik. Sivil hayatta bir kızımın olup olmadığını sordu. Var olduğu konusunda yalan söyledim. Sonra biraz daha konuştular. Daha sonra annem kalkıp banyoya gitti. Banyodan gelip benim yattığım kanepeye doğru gitti. Hareket etmemi istedi. Ve sonra seks yapmaya başladık. Önce annem bana prezervatif verdi. Daha sonra kendisi de çıkarıp yere attı. Oraya boşalmasını ve endişelenmemesini söyledi.
Sonra her şey yoluna girdi. Sabaha ve ertesi güne kadar bunu zaman zaman yaptık. Onu zaten tamamen çıplak gördüm. Hâlâ iyi bir vücut, büyük, hafif sarkık göğüsler ve koyu renk kıllarla büyümüş kasık bölgesi ve popoya kadar tüm kasık.
İşimi bitirdiğimde beni sıkıca kendisine bastırdı ve öptü. İşten çıkarılma süreci bu şekilde oldu.
Sonra annem gitti.
Askerden eve döndüm, devamı olacak diye planlar yaptım ama annem öyle bir görüntü bile vermedi. elimizde bir şey vardı.
Hepsi bu ve bitti. Daha sonra bir kızla tanıştım, evlendim ve uzun süredir birlikte yaşıyoruz. Bir ailemiz ve çocuklarımız var.
Bu aslında ortak bir hikaye. Bunu çok duydum nerede
These users thanked the author PavelNokia for the post:
olur
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

PavelNokia: 06 Aug 2024, 08:58
Valentin-74: 04 Aug 2024, 19:51 Bunun olabileceğini hiç düşünmezdim. Bu uzun zaman önce oldu. Daha sonra askere çağrıldım. Okula girdim. Evden çok uzakta değil. Üç yüz kilometreden fazla. Annem yemin için beni görmeye geldi ama babam işinin yoğunluğundan dolayı gelemedi.
O zamanlar ebeveynleri onları görmeye gelen herkesin işten çıkarılmasına karar verilmişti. Bana da iki gün verdiler. Annem bir daire kiraladı.
İlk gece ne annem ne de ben uyuyabildik. Uzun süre sohbet ettik. Sivil hayatta bir kızımın olup olmadığını sordu. Var olduğu konusunda yalan söyledim. Sonra biraz daha konuştular. Daha sonra annem kalkıp banyoya gitti. Banyodan gelip benim yattığım kanepeye doğru gitti. Hareket etmemi istedi. Ve sonra seks yapmaya başladık. Önce annem bana prezervatif verdi. Daha sonra kendisi de çıkarıp yere attı. Oraya boşalmasını ve endişelenmemesini söyledi.
Sonra her şey yoluna girdi. Sabaha ve ertesi güne kadar bunu zaman zaman yaptık. Onu zaten tamamen çıplak gördüm. Hâlâ iyi bir vücut, büyük, hafif sarkık göğüsler ve koyu renk kıllarla büyümüş kasık bölgesi ve popoya kadar tüm kasık.
İşimi bitirdiğimde beni sıkıca kendisine bastırdı ve öptü. İşten çıkarılma süreci bu şekilde oldu.
Sonra annem gitti.
Askerden eve döndüm, devamı olacak diye planlar yaptım ama annem öyle bir görüntü bile vermedi. elimizde bir şey vardı.
Hepsi bu ve bitti. Daha sonra bir kızla tanıştım, evlendim ve uzun süredir birlikte yaşıyoruz. Bir ailemiz ve çocuklarımız var.
Bu aslında ortak bir hikaye. Bunu
Annelerin de oğullarını ziyaret etmek için bölgelere gittiği yerlerde bunu çok duydum.
alexey.omelchenko1957
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by alexey.omelchenko1957 »

Liza: 12 Nov 2021, 14:43 Kendimi anlamak istiyorum. Umutsuzca bir oğul istiyorum.
Liza: Kendimi anlamak istiyorum, çaresizce bir oğul istiyorum.
Keşke böyle bir annem olsaydı! 10 yaşındayken çoğu zaten sikişmeye hazır! Şahsen ben 10 yaşındayken, henüz sperm olmamasına rağmen zaten sonuna kadar mastürbasyon yapıyor, orgazm ve zevk alıyordum! Bu, sperm ortaya çıkana kadar sizin için en güvenli dönemdir! Ve eğer gerçekten onunla birlikte günah işlemek istiyorsan, bence deneyebilirsin! Her şey sana bağlı!
These users thanked the author alexey.omelchenko1957 for the post:
DEF#1
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by olur »

aleksey.omelchenko1957: 11 Aug 2024, 12:06
Liza: 12 Nov 2021, 14:43 Kendimi anlamak istiyorum. Bir oğlum olmasını çok istiyorum.
Liza:12 Nov 2021, 14:43 Kendimi anlamak istiyorum. çaresizce bir oğul istiyorum. n
Gerçekten böyle bir annem olmasını isterdim! 10 yaşındayken çoğu zaten sikişmeye hazır! Şahsen ben 10 yaşındayken, henüz sperm olmamasına rağmen zaten sonuna kadar mastürbasyon yapıyor, orgazm ve zevk alıyordum! Bu, sperm ortaya çıkana kadar sizin için en güvenli dönemdir! Ve eğer gerçekten onunla birlikte günah işlemek istiyorsan, bence deneyebilirsin! Her şey sana bağlı!
Oğlum yakında 13 yaşına girecek ve Lisa’nın şansına, onun zaten spermi var
These users thanked the author olur for the post:
Liza
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Anne »

Bir kişiyle görüşmeyi bıraktığınız ortaya çıktı. İsterse sana söyler.
These users thanked the author Anne for the post (total 6):
Liza, Slogancı, Müdür, Zebraspite, Mishanya090, utandım
olur
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by olur »

Anne: 11 Aug 2024, 13:06 Bir kişiyle görüşmeyi bıraktığınız ortaya çıktı. Eğer isterse sana söyler.
Bence Lisa’nın buraya yazmasının bir anlamı bile olmayacak, çünkü hemen içeri girecekler ve size her şeyi kendisinin uydurduğunu, gencin foruma geldiğini, zavallıların mesaj yazdığını vb. anlatacağım.
These users thanked the author olur for the post:
Müdür
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by tahmini »

Uzun zamandır kimse yazmamıştı!!
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sool40 »

Olmasa daha iyi. Ancak liberal görüşlere sahip insanlar "yapma" kelimesiyle durdurulduğunda.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Cool40: 23 Aug 2024, 11:52 Yapmamak daha iyi. Ancak liberal görüşlü insanlar "gerek yok" sözüyle durdurulduğunda.
Eğer arzu karşılıklı ve güçlüyse bunun neden gerekli olmadığını açıklayın her iki tarafta mı? n
İlk gece ne annem ne de ben uyuyamadık. Uzun süre sohbet ettik. Sivil hayatta bir kızımın olup olmadığını sordu. Var olduğu konusunda yalan söyledim. Sonra biraz daha konuştular. Daha sonra annem kalkıp banyoya gitti. Banyodan gelip benim yattığım kanepeye doğru gitti. Hareket etmemi istedi. Ve sonra seks yapmaya başladık. Önce annem bana prezervatif verdi. Daha sonra kendisi de çıkarıp yere attı. Oraya boşalmasını ve endişelenmemesini söyledi.
Sonra her şey olmaya başladı. Sabaha ve ertesi güne kadar bunu zaman zaman yaptık. Onu zaten tamamen çıplak gördüm. Hâlâ iyi bir vücut, büyük, hafif sarkık göğüsler ve koyu renk kıllarla büyümüş kasık bölgesi ve popoya kadar tüm kasık.
Sonra annem gitti.
Benzer bir durumu Speed ​​Info’da okumuştum... uzun zaman önce... ama hikaye anlatılmıştı Suçluluk ve utanç duygularıyla eziyet çeken annenin kendisi tarafından. Hikaye Afgan savaşı sırasında yaşandı. Afganistan’a gitmeden önce oğlunu ziyaret etti. Oğlunun bir kız çocuğu olduğunu ancak hiç seks yapmadığını öğrenen annenin yüreği titredi, nasıl olur da oğlu ölebilir ve seksin ne olduğunu bile bilmez. Anne, oğluna en azından oral seks yapmasını önerdi. Doğal olarak her şey dönmeye başladığında ikisi de daha ileri gitmek istedi ve tam teşekküllü sekse ulaştılar. Sabah anne bir utanç duygusu yaşadı, ama aynı zamanda yetişkin yaşamının nasıl bir şey olduğunu gösteren bir görev duygusu da yaşadı, bu hikaye iyi bitti, oğul önemli bir yaralanma olmamasına rağmen eve canlı döndü. Tek sorun... annemin doğru şeyi yapıp yapmadığı konusunda endişelenmesi miydi? Kendime bir bahane arıyordum, bu yüzden hikayemi isimsiz olarak paylaşmaya karar verdim.
Şahsen böyle bir durumda anne ve oğlunu suçlayamam.
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sool40 »

Shalun70: 23 Aug 2024, 14:01 Bu arzu her iki tarafta da karşılıklı ve güçlüyse neden gerekli olmadığını açıklayın?
Çünkü çocuklarınızı baştan çıkarmak normal değil. Ancak yabancılar da var. İnsanlar çocuklukta psikolojik travma yaşamıştır ve zamanla bir sonrakini de kendileri travmatize ederler.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Cool40: 23 Aug 2024, 16:12 Çünkü çocuklarınızı baştan çıkarmanız normal değil. Ancak yabancılar da var. İnsanlar çocuklukta psikolojik travma yaşamıştır ve zamanla bir sonrakini de kendileri travmatize ederler.
Şahsen sana bir soru... Burada ne yapıyorsun peki? Sağ? Evlen ve kurallara göre yaşa. Dürüst olmak gerekirse bu tür siteleri ziyaret etmek de her şey kadar ahlaka aykırıdır. İkinci soru ise cinsiyet normudur: Ne tür bir hayvandır, neyle yenir ve en önemlisi bunları kim icat etti?
Cool40: Çocuklarınızı baştan çıkarmak normal değil.
Kendimin olmayan çocukları baştan çıkarmayı teklif etmedim... sonuçta bu cezai açıdan cezalandırılabilir, ancak hayatta sadece siyah beyaz çizgiler yoktur... en azından gri bir şerit var ve bazılarının paleti daha zengin.
Cool40 : 23 Aug 2024, 16:12 İnsanlar çocukluklarında psikolojik travma yaşıyorlar ve bir süre sonra bir sonrakini kendileri yaralıyorlar.
Mantıksız saçmalık... Yaralanma şiddet veya zorlamadan kaynaklanabilir. Ancak her şey karşılıklı bilinçli anlaşmayla gerçekleşirse herhangi bir yaralanma olmayacaktır. Şahsen ben bir kadın tanıyorum... şimdi çocukluğunda kendi babası tarafından baştan çıkarılan bir büyükanne... Bazen annesini bunu yapmaya zorlamasaydı travma olmazdı... Yani, daha ilerisinde anlatılanlar... aynı zamanda saçmalık.. .çocuklarına veya torunlarına yalan söylemedi!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”