Neden birçok erkek cunnilingus konusunda utangaç?

Bir kadının dış cinsel organının dudaklar, dil veya dişlerle manipüle edildiği bir oral seks biçimi
Автор темы
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Neden birçok erkek cunnilingus konusunda utangaç?

Unread post by Veronika »

Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Sikimi büyük bir zevkle ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılır.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years
 Re: Neden birçok erkek oral seks konusunda utangaç?

Unread post by Aion2012Ölü »

Andrew495: 25 Oct 2023, 13:46

Biz aslında hayvan değiliz) ve inanıyorum ki bizi hayvanlardan ya da en azından aşağı seviyeden ayıran şey kesinlikle oral seks bağımlılığıdır. hayvan formları. İlginçtir ki, maymunlar oral seks[/url] ya da değil mi?
Daha aşağı hayvan türlerinden farklı olmak, kesinlikle evrimin tacı olmak anlamına gelmez.
nÖyle bir şey varmış gibi görünüyor ama emin değilim.
Bizi hayvanlar aleminden ayıran şey alışkanlıklarımız ve ritüellerimiz değil, analiz yeteneğimiz, hepsi bu. Bir tür istihbarat var.
Sona ermek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sona ermek »

Seksle ilgili herhangi bir konuda utangaç olmak biraz aptalca. Ve daha da fazlası böyle şeyler
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Sonlandır,
Kesinlikle! Berbat olan da bu.....
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Pierro »

Andrew495: 25 Oct 2023, 13:46 oral seks tercihimizin bizi hayvanlardan ayırdığına inanıyorum
evet, evet, biz farklıyız! )
köpekler yalnızca birbirlerinin kuyruklarını yalamakla kalmaz, aynı zamanda diğer insanların yerdeki kakasını da yerler..)
Arayıcı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Arayıcı »

Nelli2000: 22 Oct 2022, 08:13
Evet, bu tür örneklerle karşılaşıyorsunuz; siz yapıyorsunuz ama ben yapmayacağım çünkü ben bir "erkeğim".
İşte böyle bir adamım var... sosisini ağzına nasıl koyabilirim - herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde (her ne kadar umurumda olmasa da, çoğu zaman bunu kendim başlatıyorum), ama benim için... genelde kızlar bu duruma düşer....
Bir zamanlar buna benzer bir durumla karşılaştım. ağzına koymayı reddediyor ve hepsi bu, söylemek istemiyorum) Bunun sadece onun önyargısı olduğu ortaya çıktı, görünüşe göre gururu bunu ilk buluşmada yapmasına izin vermedi. Daha sonra iş yerinde bunun için kendisine güldüklerini, "Sen aptal falan mısın?" dediklerini itiraf etti. İnsan çok sosyal bir yaratıktır... ve buna ek olarak çok fazla inanca sahip olduğunuzda, bu sizin için kolay değildir.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Şalun70 »

PrematureCum: 16 Sep 2023, 00:23 Bu konuyla ilgili görüşlerini duyduğum insanlardan yalnızca annem oral seks yapmayı onayladı. Eşimin bu tür okşamalardan dolayı bana çok minnettar olacağını ve bunun evliliğimizi güçlendireceğini söyledi. Herkes bunu yapmadıklarını ve asla yapmayacaklarını söyledi.
Annenle iyi ve açık bir ilişkiniz var ama benimki konuşamayacak kadar utangaçtı seks hakkında... yazık ama bunun gibi bir şey...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
tutinof4
Cantai
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Cantai »

Ben de buna, bu kokuya dayanamıyorum 🥰
These users thanked the author Cantai for the post (total 2):
çiçek hastalığı, tutinof4
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Anatolik »

Veronika: 28 Jun 2022, 14:33 Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Büyük bir zevkle sikimi ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılır.
Bunu yapmaktan her zaman hoşlandım ve hiçbir zaman bunu utanç verici bulmadım. Üstelik arkadaşlarımdan bu konuda hiçbir kınama ya da küçümseme sözü duymadım. Hiçbir ateşli düşmanla tanışmadım.
These users thanked the author Anatolik for the post (total 2):
Omut46, Vik.ruba80
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Vik.ruba80 »

Herkes yapıyor. Ve birçok insan bundan hoşlanıyor. Yani birisi cunnilingus olmadan yaşayamaz. Pek çok insan, başkalarına hayran veya amatör olduğunuzu basitçe itiraf etmeyi göze alamaz. Acımasız akılda kaldı, ancak kavunun reddedilmesi çok zor. O zaman bunu birine neden yapmadığınızı hatırlayacak veya pişman olacaksınız. Uzak 90’larda sevgili bir arkadaşım, arkadaşına neden sadece oral seks olduğunu sordu, ancak vajinal seks yoktu, nasıl kızardığımın şaşkınlığından neredeyse utançtan yanıyordum ve hızlı boşalmaktan korkuyordum. Yani arkadaşım şaşırmadı ve beni topluluğa davet etti, orada eğlenceli vakit geçirdiler, bu başka bir hikaye.
These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
Alex yapardı
Küçük
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 9 months

Unread post by Küçük »

Ben de bir zamanlar oral seks konusunda çekingendim ama gerçekten denemek istedim! Ve nasıl yapılacağını bilmediğim için utanıyordum. Bir dergideki resimlere baktım ve okudum. Kuzenim içeri girdi ve beni bir derginin arkasında gördü, teyzem ilginç bir şekilde ne sordu? Evet, çok ilginç bir cevap, Denemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum, ama bana öğretecek kimsem yok. Yani sorun değil, ben sana öğreteceğim ve sen de benim üzerimde pratik yapacaksın. Çok şey anlattı ve yaklaşık 3 saat boyunca gösterdi. Ve denemenin zamanı geldi! Sadece dilimle dokundum ve tadını hissettim. Birkaç gün sonra bana oral seks yaptı. Sonra bir gün teyzemin arkadaşı ziyarete geldi! Orada oturup biraz içtik ama ayıktık. Yaşamak için kart oynadık, kaybettim. Arkadaşımın yaşam alanını yaladım ve ona oral seks yaptım. Teyzem de yanıma oturup izledi. Ve sonra teyze oral seks yaptı. Ve böylece bir hafta boyunca ya oral seks ya da oral seks. O zamanlar henüz 15 yaşındaydım. Ve oral seks yapabildiğim için gurur duyuyorum ve bu konuda utangaç değilim. Belki de birçok erkeğin cunnilingus yapmaktan utanmasının nedeni budur çünkü nasıl yapılacağını veya her zaman olduğu gibi erkek dayanışmasını bilmezler.
These users thanked the author Küçük for the post:
frenk
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by frenk »

Bütün bunlar aptalca "Zon’un" sözde "kavramları"
These users thanked the author frenk for the post:
Küçük
Küçük
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Küçük »

Yetkililer bile bazen cunnilingus konusunda çekinmiyor. Sadece bir tanesi ağzından kaçırdı! Ben bir erkeğim ve bir kadını yalamayacağım, bu erkeğe yakışmaz mı!? Bu da bir kadının oral seks yapması ve onu tatmin etmesi gerektiği anlamına geliyor! Ve kadının erkeklerden memnun kalmaması da umurunda değil. Sonra da kadınların neden sevgilileri olduğunu, neden kocalarından boşandıklarını merak ediyorlar.
alex56
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex56 »

Veronika: 28 Jun 2022, 14:33 Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Büyük bir zevkle sikimi ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılıyor.
ve hoşuma gitti! Yanlış adamları seçiyorsun! İşte bu kadar zevkle yalamaya hazırsınız!
These users thanked the author alex56 for the post:
Küçük
Küçük
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Küçük »

Kulağa nasıl geldiği önemli değil, öyle

9 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Genç olup olmaman önemli değil! Her kız veya kadın şefkat ister
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Veronika: 28 Jun 2022, 14:33 Artık genç değilim. Gerçekten hoşuma gitmesine rağmen nadiren oral seks alıyorum. Soracak mısın? Büyük bir zevkle sikimi ağzıma sokmama rağmen am yalayıcı falan olduğumu. Hoşlarına gitse bile lütfen onları. Gurur duyuyorlar: Onu ağzına verdim ve sen de kadını okşuyorsun. Utanç verici sayılır.
Bu tipik Aue düşüncesidir.
Romantize edilen ve gerçekmiş gibi sunulan düşünce.
Durum olmadan Sansür en üst düzeyde sürüyor, bununla mücadele etmenin faydası yok.
Ve bu yüzyılımız için de yeterli olmayacak.
Hala bir veya iki kuşak (25-50 yıl) gerekiyor Yok etmek için.
Ancak nüfusun yalnızca bir kısmı bu düşünceye sahip, herkes değil.
Bu nedenle asıl mesele maymunlara odaklanmak değil, uygun olanları aramaktır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”