Bakire anal yapıyor
-
Автор темыRichi
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years 9 months

Kız arkadaşın için bakire istersen bulursun ama kızlık zarını korumak için anal yaptığı ortaya çıktı. Sizin için durumu değişecek mi? Bence anal onu daha da ahlaksız yapıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bakire anal yapıyor
Ve eğer o da ağzına alırsa sonu bu olur mu))
- These users thanked the author Murzik85 for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Benim böyle bir kız arkadaşım vardı. 13 yaşından itibaren erkek kardeşi ona EMME’yi öğretti ve sonra kıçını açtı. Tanıştığımızda o 16 yaşındaydı, ben de 17. Tabii ki onun ilgisini ve emirlerini aldım. Yani bu güzelin hem ağzı hem de kıçı tatlılığıyla beni defalarca memnun etti. Kıçtan SÜPER bir şeydi, ama onu EMME yeteneği benim ve penisim için tatlı bir şoktu. Her ne kadar ben 17 yaşındayken zaten deneyimli bir pislik olsam da, onun becerisi beni hoş bir şekilde şaşırttı. Sonra yaklaşık 15 yıl boyunca birbirimizi görmedik ve tanıştığımızda beni hemen tanımadı. İlk başta geçmişe dair hiçbir ipucu olmadan konuştuk ve sonra kendisi oral seks teklif etti. Yetenekli bir dilden ağzına boşaldığım gençliğimi gerçekten hatırladım. Onu bir daha asla kıçından becermedim. Şimdi bazen birbirimizi geçici olarak görüyoruz. Evli, bir oğlu, iki kızı ve çok yakışıklı, acımasız bir kocası var. İyi ve bolluk içinde yaşıyor gibi görünüyorlar.
- These users thanked the author Mikha77 for the post (total 3):
- RedFox, frenk, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 6 months
Eşim de bunlardan biri. Ona karşı tavrım değişmedi. Tam tersine beni daha çok heyecanlandırıyor ve ona daha çok çekiyor
- These users thanked the author Esdk for the post (total 2):
- RedFox, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Eh, bunlar Kafkasyalı bakireler. Düğünden sonra sabah herkese çarşafı göstermeniz gerekiyor, ama en azından bir şekilde sevdiğinizle seks yapmak istiyorsunuz. Yani kıçından sikiliyorlar, bu bilinen bir gerçek.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 1 month
Bunu duydum. Evet, gençken bunu kendisi vermişti. Ama bekaretini hiçbir zaman kocasına saklamadı. Bir kadınla evlendi. Ama genç bir kızın etrafında pek çok baştan çıkarıcı şey var. Herkes direnemez, ben dayanamadım.
- These users thanked the author Natali91 for the post (total 4):
- Alex020362, RedFox, Sibiryak89, Ramigo
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 1 month
Ah harika konu! Hikayemi burada da paylaşacağım. Her şeyi tekrar yazmamak için önceki konudan metnimi kopyaladım, genel olarak şöyle:
Bu ilk normal seks durumudur. 15 yaşındaydım ve kız arkadaşımla onun evindeydik. Her şey şaka noktasına geldi. Öpüştüler, birbirlerini okşadılar ve yola devam etmeye karar verdiler ama bir sorun vardı. Prezervatifimiz yoktu. Bu şansın kaçtığını düşünerek o kadar hayal kırıklığına uğradım ki, her şeyi bırakıp mağazaya koşmak istedim ama o bunu kıçından önerdi. Ben de çok şaşırdım çünkü acıdığını biliyorum. Ve o da ona aynı şeyi söyledi, kız kardeşinin ona bekaretten bahsettiğini, bunun bir erkeğe saklanması gerektiğini söylediğini, ancak gerçekten kendini eğlendirmek istediğini ve bu nedenle kıçına çeşitli nesneler soktuğunu söyledi. Genel olarak poposuyla denediğini ve zarar vermeyeceğini söyledi. O yaşta, herhangi bir hastalık hakkında hiçbir fikrim olmadığı için onunla kıçından aynı fikirdeydim. İçeri giremedim. Daha sonra 2 parmağını sokup farklı yönlere doğru esnetmeye başladı. Daha sonra banyodan bir tür özel hijyen jeli getirdi ve biz de onu kayganlaştırıcı olarak kullandık. Sonunda içeri girmeyi başardım, çok hoştu, çok dardı, hâlâ anal duvarlara dayalıydı. O deliğin ne kadar genişlediğini görmek çok ilginçti. Ayrıca işlem sırasında birkaç kez osurdu. Genel olarak onunla çok hoştu ve kıçına girdiğimde de aynı derecede hoştu ve sikimi çıkardığımda öyle "çikolata kırıntıları" ile kaplıydı ki. Daha sonra ona tüm bunların nasıl bir his olduğunu sordum, neredeyse uçup gitmek gibi olduğunu söyledi, ancak daha hoş bir şey daha hissettiniz ve özellikle de onun içine girmesinin çok hoş olduğunu, içine ne kadar sıcak sperm yayıldığını söyledi. Ayrıca hala biraz acıdığını söyledi, ancak bir dahaki sefere prezervatif olmazsa yine de memnuniyetle kıçına sokacağını ekledi.
Bu ilk normal seks durumudur. 15 yaşındaydım ve kız arkadaşımla onun evindeydik. Her şey şaka noktasına geldi. Öpüştüler, birbirlerini okşadılar ve yola devam etmeye karar verdiler ama bir sorun vardı. Prezervatifimiz yoktu. Bu şansın kaçtığını düşünerek o kadar hayal kırıklığına uğradım ki, her şeyi bırakıp mağazaya koşmak istedim ama o bunu kıçından önerdi. Ben de çok şaşırdım çünkü acıdığını biliyorum. Ve o da ona aynı şeyi söyledi, kız kardeşinin ona bekaretten bahsettiğini, bunun bir erkeğe saklanması gerektiğini söylediğini, ancak gerçekten kendini eğlendirmek istediğini ve bu nedenle kıçına çeşitli nesneler soktuğunu söyledi. Genel olarak poposuyla denediğini ve zarar vermeyeceğini söyledi. O yaşta, herhangi bir hastalık hakkında hiçbir fikrim olmadığı için onunla kıçından aynı fikirdeydim. İçeri giremedim. Daha sonra 2 parmağını sokup farklı yönlere doğru esnetmeye başladı. Daha sonra banyodan bir tür özel hijyen jeli getirdi ve biz de onu kayganlaştırıcı olarak kullandık. Sonunda içeri girmeyi başardım, çok hoştu, çok dardı, hâlâ anal duvarlara dayalıydı. O deliğin ne kadar genişlediğini görmek çok ilginçti. Ayrıca işlem sırasında birkaç kez osurdu. Genel olarak onunla çok hoştu ve kıçına girdiğimde de aynı derecede hoştu ve sikimi çıkardığımda öyle "çikolata kırıntıları" ile kaplıydı ki. Daha sonra ona tüm bunların nasıl bir his olduğunu sordum, neredeyse uçup gitmek gibi olduğunu söyledi, ancak daha hoş bir şey daha hissettiniz ve özellikle de onun içine girmesinin çok hoş olduğunu, içine ne kadar sıcak sperm yayıldığını söyledi. Ayrıca hala biraz acıdığını söyledi, ancak bir dahaki sefere prezervatif olmazsa yine de memnuniyetle kıçına sokacağını ekledi.
- These users thanked the author Kubanoid for the post:
- Sibiryak89
-
- Total posts: 19
İlk kız arkadaşım 14 yaşındaydı, ben de 16. İlki sulu bir oral seksti, bu birkaç ay sürdü, sonra daha fazlasını istedik, anal denedik, herkes beğendi) ancak iki yıl sonra klasiklere geçtik . Ve bunların hepsi jinekologdan korktuğu içindi
- These users thanked the author Seryoga99 for the post (total 2):
- RedFox, Sibiryak89
-
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 10 months
Olumsuz bir tavrım var ve tam tersi daha iyi. Ne o, ne de bu. Benim anlayışıma göre anal bekaret daha samimidir. Ve böylesine sıradan bir bekaretten mahrum kalmak ahlaki tatmin vermeyecektir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
Kafkasya’da durum böyle olabilir ama kızlarımız pek endişelenmiyor bu konuda aslında muhtemelen tam tersi, bu bekaretini daha hızlı kaybetmeye çalışıyorlar. Ve bu daha önce de geçerliydi. Şimdi zaten 57 yaşındayım. Henüz öğrenciyken sınıfımdaki kızlarla iletişim kurmaktan utanırdım. İki kuzenim vardı ve onların benden hiçbir sırrı olmadığı gibi, onlarla da hiçbir özel sırrım yoktu. Biri iki yaş büyüktü, ikincisi ise bir yaş küçüktü. En büyüğüne kızmış gibi baktı. Bir gün evimdeydi. Dalga geçiyorduk ve bana nasıl öpüşüleceğini öğretiyor gibiydi. Sonra işler yoluna girdi. Kanepede yatıyorduk, elimi çoktan sutyeninin altına, sonra da külotunun içine koymuştum. Bana dokunuyordu. Bekaretini korumak için kıçından denemesini önerdi. Denedik ve sonra kendisi bana teklif etmeye cesaret edemediğim o delikte teklif etti. Biraz kan vardı ve gerçekten eğlenceliydi. Hemen kendimizi yetişkin gibi hissettik ve bu olaydan sonra her şey düzenli bir şekilde ve neredeyse her gün ilerlemeye başladı.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 8 months
Bekaretini koruyup anal seks yapmak aptallık. Dolu bir seks hayatına sahip olmak daha iyidir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
Hem ilk karımı hem de ikinci karımı çoktan siktim. İlk eşim onunla tanıştığımızda çocuksu bir yüze sahipti ve ilk yakınlaşma zamanı geldiğinde penisim deneyimli bir teyze gibi uçtu. İkinci eşle de benzer bir hikaye.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Endişeli, RedFox, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year
Bana göre o artık bakire değil!!!
Ve kendine anal penetrasyon sağladığına göre, onu mümkün olduğu kadar sert becer)))
Ve kendine anal penetrasyon sağladığına göre, onu mümkün olduğu kadar sert becer)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 1 year
ve elinde sigarayla hâlâ sarhoştu ve arada sürükleniyordu. yutkunma ve küfür etme)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Enstitüde bir Ermeni Svetka vardı, herkes onu böyle çağırırdı, girişken, girişken, güzel, tüm içki partilerine katılırdı ama bunu sadece kıçına koyardı, bekaretini kocası için kurtarırdı, kardeşlerinin bunu yapacağını söylerdi kız değilse onu öldür. Bildiğim kadarıyla her şey yolunda gitti, aile, çocuklar
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 11 months
Evet, aslında bakireler de bu şekilde yırtılıyor. Çünkü kızlık zarının yırtılmasının kişinin kendi isteğiyle ve onaylanması nadir görülen bir durumdur.
Kızlık zarı çoğunlukla bu şekilde, yani zorla kırılır. Çünkü iş o noktaya geldiğinde çeşitli nedenlerden dolayı fikrini değiştirir; hazır değildir, korkar, fikrini değiştirir. Ve böylece külotunu yırtan ve daha sonra izin istemeden bekaretini yırtan biri var. Ve çoğu zaman kız arkadaşlarına şunu söyler: "Tanrıya şükür sonunda bekaretimi yırttılar." Ama ben hâlâ bakire olurdum ve yine de buna karar veremezdim.
Aslında bu nedenle bir kızın içki partilerine ve sosyal etkinliklere katılması zordur. şirketin hayatını kurtar ve bekaretini kurtar. Bana göre bunlar tamamen uyumsuz şeyler. Kesinlikle şirkette hiçbir şeyi dinlemeyen biri olacak. Başlangıçta kızın partideki davranışlarına bakarak, kızın bunu gerçekten istediği ancak yıkılmakta olduğu sonucuna varacaktır.
Ve burada her şey kıza bağlı. Eğer zamanla böyle bir talipten uzaklaşırsa her şey yoluna girecek. Ama onunla bir yerde yalnız kaldığı anda, kucaklaşır gibi. Sonra onu orada becerecek. İtirazlara rağmen taytını, külotunu ve bekaretini aynı anda yırtacak.
Ve sen onun sadece kıçına vurduğunu söylüyorsun. Birisi onun kıçına dokunursa, sanırım amına da ulaşır. Aslında her şey yakındadır - tek bir hareket - ve sik zaten amın içindedir. Özellikle heyecandan bolca akıyorsa. Orada hiçbir şey yapmanıza bile gerek yok. Onu bir yerden çekip diğerine yerleştirin.
Ve cazibesi çok büyüktür.
İçki miktarını, çocuğun durumunu ve mizacını hesaba katarsan bu zor. erkek arkadaş. Her zaman kendini kontrol edemiyor. Çoğu zaman gençler öfkelerini kaybederler ve şöyle derler: Eh, kıçınızı döndürmekten yoruldunuz! Daha sonra taytları ve külotları yırtıp, bacaklarını kaldırıp izinsiz içeri giriyorlar.Sibiryak89: ↑04 Aug 2024, 07:22 Enstitüde bir Ermeni Svetka vardı, herkes ona böyle derdi, girişken, girişken, güzel, tüm içki partilerine katılırdı ama bunu sadece kıçına koyardı, bekaretini kocası için kurtardı, şöyle dedi: Eğer kız olmasaydı kardeşleri onu öldürürdü. Bildiğim kadarıyla her şey yolunda gitti, ailenin çocukları var
Evet, aslında bakireler de bu şekilde yırtılıyor. Çünkü kızlık zarının yırtılmasının kişinin kendi isteğiyle ve onaylanması nadir görülen bir durumdur.
Kızlık zarı çoğunlukla bu şekilde, yani zorla kırılır. Çünkü iş o noktaya geldiğinde çeşitli nedenlerden dolayı fikrini değiştirir; hazır değildir, korkar, fikrini değiştirir. Ve böylece külotunu yırtan ve daha sonra izin istemeden bekaretini yırtan biri var. Ve çoğu zaman kız arkadaşlarına şunu söyler: "Tanrıya şükür sonunda bekaretimi yırttılar." Ama ben hâlâ bakire olurdum ve yine de buna karar veremezdim.
Aslında bu nedenle bir kızın içki partilerine ve sosyal etkinliklere katılması zordur. şirketin hayatını kurtar ve bekaretini kurtar. Bana göre bunlar tamamen uyumsuz şeyler. Kesinlikle şirkette hiçbir şeyi dinlemeyen biri olacak. Başlangıçta kızın partideki davranışlarına bakarak, kızın bunu gerçekten istediği ancak yıkılmakta olduğu sonucuna varacaktır.
Ve burada her şey kıza bağlı. Eğer zamanla böyle bir talipten uzaklaşırsa her şey yoluna girecek. Ama onunla bir yerde yalnız kaldığı anda, kucaklaşır gibi. Sonra onu orada becerecek. İtirazlara rağmen taytını, külotunu ve bekaretini aynı anda yırtacak.
Ve sen onun sadece kıçına vurduğunu söylüyorsun. Birisi onun kıçına dokunursa, sanırım amına da ulaşır. Aslında her şey yakındadır - tek bir hareket - ve sik zaten amın içindedir. Özellikle heyecandan bolca akıyorsa. Orada hiçbir şey yapmanıza bile gerek yok. Onu bir yerden çekip diğerine yerleştirin.
Ve cazibesi çok büyüktür.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 116 Views
-
Last post by Ivan-BRN66
-