Grup seks;)
Kızlar, MFM deneyiminiz oldu mu?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 1 year 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Kızlar, MFM deneyiminiz oldu mu?
Mine, hislerin harika olduğunu, yataktaki iki adamın yalnızca ona maksimum ilgi gösterdiğini söyledi! ama çoğu şey partnere bağlıdır!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Bunu da denedim. Ve birden fazla kez) Marina’nın fikrine katılıyorum: bu iki kat heyecan ve iki kat zevk. İki birden iyidir ve üç ikiden daha iyidir) Hoş ve harika duygular, çok güçlü bir orgazm, özellikle de aynı anda hem am hem de kıçın içindeyken. Ve kat kat daha fazla fırsat ve çeşitlilik var. Ve çeşitliliği gerçekten seviyorum)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 5 months
En komik şey, kızların genellikle bu formatı sevmesidir), ama eğer durum tam tersiyse, o zaman hemen, yani, hayır, ben ilgi odağı olmayı seviyorum, vs... peki hangimiz daha benciliz kızlar? )
Ve böylece hepimiz

Ve böylece hepimiz

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
İlkinin nasıl sonuçlandığını paylaşır mısınız? Şans eseri miydi yoksa planlanmış mıydı?
-
- heyecanlanıyorum
daha az kayıp, merhaba)
İlk deneyim tesadüfi değildi. O zamanlar bir arkadaşımla oldukça sık vakit geçiriyordum. Haftada birkaç kez benim için yeterli olmadığını ve çeşitliliği sevdiğimi her zaman biliyordu. Benim de konuştuğum, gördüğüm bir arkadaşı vardı. Ama onunla seks yoktu, her şey sadece birkaç kez bana el yordamıyla dokunmasıyla sınırlıydı. Bir arkadaşımla yaptığımız toplantılardan birinde, seksten sonra uzanıp dinlenirken bana MFM teklif etti. Onunla ve o arkadaşıyla. Kendisiyle bu konuyu zaten konuştuğunu ve zaten birden fazla kez beni becermek istediğini söylediğini söyledi. Genel olarak çeşitliliğe ve sekse olan merakımı ve sevgimi bildiğinden bana bunu teklif etti. Her şeyin yolunda, yeterli ve sorunsuz gideceğini söyledi. Kabul ettim. Ve iyi bir sebepten dolayı. Her şey söz verdiği gibi gitti. Ve arkadaşını daha yakından ve daha derinden tanıdım ve yeni hisler, harika duygular, güçlü orgazmlar yaşadım. Herkes genel olarak her şeyi beğendi. Ve herkes son derece memnun oldu.
İlk deneyim tesadüfi değildi. O zamanlar bir arkadaşımla oldukça sık vakit geçiriyordum. Haftada birkaç kez benim için yeterli olmadığını ve çeşitliliği sevdiğimi her zaman biliyordu. Benim de konuştuğum, gördüğüm bir arkadaşı vardı. Ama onunla seks yoktu, her şey sadece birkaç kez bana el yordamıyla dokunmasıyla sınırlıydı. Bir arkadaşımla yaptığımız toplantılardan birinde, seksten sonra uzanıp dinlenirken bana MFM teklif etti. Onunla ve o arkadaşıyla. Kendisiyle bu konuyu zaten konuştuğunu ve zaten birden fazla kez beni becermek istediğini söylediğini söyledi. Genel olarak çeşitliliğe ve sekse olan merakımı ve sevgimi bildiğinden bana bunu teklif etti. Her şeyin yolunda, yeterli ve sorunsuz gideceğini söyledi. Kabul ettim. Ve iyi bir sebepten dolayı. Her şey söz verdiği gibi gitti. Ve arkadaşını daha yakından ve daha derinden tanıdım ve yeni hisler, harika duygular, güçlü orgazmlar yaşadım. Herkes genel olarak her şeyi beğendi. Ve herkes son derece memnun oldu.
- These users thanked the author Alena for the post (total 2):
- daha az kayıp, Şeyhler
-
- heyecanlanıyorum
Kaç yaşındaydın? Erkekler kaç yaşında? O noktada ne kadar süredir seks yapıyordun?
Bir arkadaşınla takılmamış olsaydın kabul eder miydin?
Bir arkadaşınla takılmamış olsaydın kabul eder miydin?
-
- heyecanlanıyorum
lessloss, o zamanlar 19 yaşındaydım Arkadaşım. 21 yaşındaydı. İkinci adam 20 yaşındaydı. Yani arkadaşım en yaşlısıydı. Sekse gelince; özellikle MFM’yi mi, hatta bir arkadaşınızla mı demek istiyorsunuz? Bir arkadaşımla sık sık ve uzun süre. Ve mzhm ile. Öğleden sonra arkadaşıyla buluştuk. Bir süre kafede oturduk. Etrafta dolaştık ve bir arkadaşımızın evine gittik. Sabaha kadar onlarla kaldım. Daha doğrusu eve ancak öğle yemeğinden sonra gittim.
Hmm..eh, eğer bu ortak arkadaş olmasaydı ve bir arkadaş da MFM’yi önerip bir partner bulman gerektiğini söylerdi..Bilmiyorum. Kesinlikle hemen katılmıyorum. Belki beni ikna ederdi elbette. Büyük ihtimalle de bu olacaktı. Ama önce ikinci adamla konuşurdum. Yeterli olduğundan daha emin olmak için)
Hmm..eh, eğer bu ortak arkadaş olmasaydı ve bir arkadaş da MFM’yi önerip bir partner bulman gerektiğini söylerdi..Bilmiyorum. Kesinlikle hemen katılmıyorum. Belki beni ikna ederdi elbette. Büyük ihtimalle de bu olacaktı. Ama önce ikinci adamla konuşurdum. Yeterli olduğundan daha emin olmak için)
-
- heyecanlanıyorum
Alena, yani sizin durumunuzda merak başrol oynadı ana rol ve ikinci adamın size tanıdık ve çekici gelmesi?
tüm bunlar nasıl oldu? Daireye vardıktan sonra mı? ön sevişme var mıydı? ilk kim başladı? alkol var mıydı yoksa kekle yetindiler mi))) reddetme arzunuz var mıydı?
tüm bunlar nasıl oldu? Daireye vardıktan sonra mı? ön sevişme var mıydı? ilk kim başladı? alkol var mıydı yoksa kekle yetindiler mi))) reddetme arzunuz var mıydı?
- These users thanked the author daha az kayıp for the post:
- Alena
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 11 months
Tartışılacak ne var, Moskova’da kim var, buluşmamızı öneririm. Her zaman alakalı. Önerileri bekliyorum
-
- heyecanlanıyorum
SergeyON,
Moskova çok uzakta !
Tartışıyorum çünkü MFM’nin ilk kez bir kızın gözünden nasıl gerçekleştiği ilginç... hatta daha büyük olasılıkla, bir dakika önce kızın ruhunda ne ve nasıl oluyor..
Moskova çok uzakta !
Tartışıyorum çünkü MFM’nin ilk kez bir kızın gözünden nasıl gerçekleştiği ilginç... hatta daha büyük olasılıkla, bir dakika önce kızın ruhunda ne ve nasıl oluyor..
- These users thanked the author daha az kayıp for the post:
- SergeyON
-
- heyecanlanıyorum
daha az kayıp, sanırım bir arkadaş onsuz da aynı fikirde olur herhangi bir sorun yoktu ya da en azından yabancı biri olacak kadar onu rahatsız etmiyordu. Dolayısıyla merak konusu beni daha kişisel olarak ilgilendiriyor. Evet, ikinci adamın bana iyi davranması da bunda rol oynadı.
Apartmana vardık. Orada da biraz konuşup sohbet ettik. Mevcut tek alkol bir şişe şaraptı, çünkü şarabı çok severim ama çok az içebilirim. Yani hayır, öyle değildi diyebiliriz)
İlk başlayan arkadaşım oldu. Vücudun farklı yerlerini öpmeye ve dokunmaya başladı. Sonra göğsümü açığa çıkardı ve yavaş yavaş soyunmaya başladı. O sırada ikinci ortak sadece izliyordu. Tamamen soyunduğumuz anda yanına kendim yaklaştım ve onu soymaya başladım. Bu sırada mutfaktan yatak odasına çoktan taşınmıştık. İkinci partnerle öpüşmeye başladık ve ilki arkadan vücudumu okşadı. Ve ikincisi önde. Göğüs, bacaklar ve diğer her şey için. Tabii ki ikisini de memnun ettim. Ellerinle. Daha sonra üçümüz birlikte yatağa geçtik. Ve ikinci adam bana oral seks yapmaya başladı. İlki ön taraftan geldi. Onun için güzel bir şey yaptı. Sonra sıra sekse geldi. Ben de anal yaptım, gerçekten çok seviyorum. Bu nedenle herkes beni sırayla am ve kıçımdan denedi. Ağzıyla herkese iyi hissettiriyordu. Ayrıca çift penetrasyon tek başına oradaydı. Temel olarak elimizden gelen her şeyi denedik. Herkes mutluydu ve herkese yetecek kadar vardı.
Kimsenin reddetme isteği yoktu. Herkes heyecanlandı ve herkes denemek istedi)
Apartmana vardık. Orada da biraz konuşup sohbet ettik. Mevcut tek alkol bir şişe şaraptı, çünkü şarabı çok severim ama çok az içebilirim. Yani hayır, öyle değildi diyebiliriz)
İlk başlayan arkadaşım oldu. Vücudun farklı yerlerini öpmeye ve dokunmaya başladı. Sonra göğsümü açığa çıkardı ve yavaş yavaş soyunmaya başladı. O sırada ikinci ortak sadece izliyordu. Tamamen soyunduğumuz anda yanına kendim yaklaştım ve onu soymaya başladım. Bu sırada mutfaktan yatak odasına çoktan taşınmıştık. İkinci partnerle öpüşmeye başladık ve ilki arkadan vücudumu okşadı. Ve ikincisi önde. Göğüs, bacaklar ve diğer her şey için. Tabii ki ikisini de memnun ettim. Ellerinle. Daha sonra üçümüz birlikte yatağa geçtik. Ve ikinci adam bana oral seks yapmaya başladı. İlki ön taraftan geldi. Onun için güzel bir şey yaptı. Sonra sıra sekse geldi. Ben de anal yaptım, gerçekten çok seviyorum. Bu nedenle herkes beni sırayla am ve kıçımdan denedi. Ağzıyla herkese iyi hissettiriyordu. Ayrıca çift penetrasyon tek başına oradaydı. Temel olarak elimizden gelen her şeyi denedik. Herkes mutluydu ve herkese yetecek kadar vardı.
Kimsenin reddetme isteği yoktu. Herkes heyecanlandı ve herkes denemek istedi)
- These users thanked the author Alena for the post (total 4):
- daha az kayıp, Şeyhler, Altı, İskender
-
- heyecanlanıyorum
Alena,
Hikaye için teşekkürler !
Üç adamla bir deneyim yaşandığını doğru mu anladım?
Hikaye için teşekkürler !
Üç adamla bir deneyim yaşandığını doğru mu anladım?
-
- heyecanlanıyorum
daha az kayıp, rica ederim. İlgilendiğiniz başka bir konu varsa özel mesajla yazabilirsiniz.
Evet, doğru. Üçüyle deneyimim oldu)
Evet, doğru. Üçüyle deneyimim oldu)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 1 year 7 months
-
- heyecanlanıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year
Evet, iki adam sizi okşadığında MFM bir patlamaydı ve tüm okşamalar ve ilgi bir çocuk gibi değil, tek başınıza size uçup gidiyordu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 187 Views
-
Last post by VidaFIX
-
- 13 Replies