Garip fotoğraflar - ya da BU NEDİR?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: Garip fotoğraflar - veya BU NEDİR?

Unread post by Christmas_Christmas »

Eustace: 20 Mar 2024, 00:39 Natali_Natali, yeni bölüm ne zaman? ? Bugün zaten Salı! :crazy:
yeni bir dizi olmayacak.... en azından şimdilik olmayacak... . okuldan bahsetmenin bir anlamı yok... Tarih_16 iyi gitmedi, insanlar şokta... "döngüye" devam edin, sadece olumsuzluk ve olumsuz duygular daha da fazla birikir..
damn, eğer insanlar söylediklerimi beğenmedi, peki nasıl beğenebilirler, sonra ne oldu? ve bu arada ben, bu "fazla" yüzünden şehrimi terk etmek zorunda kaldım... Eğitimimi kasabamda değil de yeni aldığımı mı sanıyorsun?
birkaç "vanilya" var "Okulda başladı ve üniversitede devam etti, daha doğrusu tatil için döndüğümde... ama şu ana kadar hepsini metne dökecek boş zamanım yok...
Last edited by Christmas_Christmas on 20 Mar 2024, 12:01, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
seksforumu_
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 20 Mar 2024, 11:53lanet olsun, eğer insanlar söylediklerimi beğenmediyse
bundan hoşlanmadığını sana kim söyledi?
These users thanked the author Eustace for the post:
seksforumu_
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pek çok kişi Titanik’in ölümünün, felaketten on buçuk yıl önce yayınlanan bir romanda tahmin edildiğini biliyor. 1898’de Amerikalı yazar Morgan Robertson, Futility romanını yayınladı. Bir nisan gecesi buzdağına çarparak sancak tarafının hasar görmesi sonucu batan Titan gemisinin son yolculuğunu anlatıyor.

Fakat KİMSE Sovyet yazar Sergei Mikhalkov’un “Styopa Amca” adlı çocuk şiirini bilmiyor veya daha doğrusu buna dikkat etmiyor
“Styopa Amca” şiiri ilk olarak 2010’da yayımlandı. 1936’da “Pioneer” dergisi (1935, Sayı 7), şairin şiirlerinin ilk koleksiyonuna dahil edildi. İlk kez 1936 yılında Detizdat tarafından A. Kanevsky’nin illüstrasyonlarıyla ayrı bir kitap olarak yayımlandı.

Şiirde Styopa Amca’nın donanmada görev yaptıktan sonra eve döndüğünde çocuklara anlattığı bir beyit var.

"Geceleri uyuyamadım. Yoldan yoruldum.
Ayaklarımın kurumasına alışkın değilim.
I Dinleneceğim. Ceketimi giyeceğim.
Kanepeye uzanacağım
Çaydan sonra içeri gel -
Sana yüz hikaye anlatacağım !

SAVAŞ VE BOMBALAMA HAKKINDA,
BÜYÜK SAVAŞ GEMİSİ "MARATH" HAKKINDA,
nNASIL BİRAZ YARALANDIM
nLENİNGRAD’I SAVUNUYOR."

Savaş gemisi "Marat" = bu, Çarlık Rusya’sında inşa edilen ve yeniden adlandırılan "Petropavlovsk" zırhlısıdır. Marat zırhlısı, özellikle de Alman hava saldırılarından Leningrad’ı koruyan yüzen bir batarya olarak, şehrin savunmasında gerçekten kilit rollerden birini oynadı.
Ve sen de iyi görünüyorsun... Mikhalkov’un şiiri YAZILDI dışında 1935’TE. VE SAVAŞ GEMİSİ MARAT, 1941’DE VE ABLOKA SINIRLANANA KADAR LENİNGRAD’I SAVUNACAK.

Sadece bir tür mucize... Mikhalkov’un bir kahin olduğu ortaya çıktı? Ve eğer Stalin’e karşı bir kişilik kültümüz varsa ve Pravda gazetelerinin ön sayfasına bir cam bastıkları için insanlar vuruluyorsa, o zaman Mikhalkov’un 1936’da Leningrad’ın bombalanmasıyla ilgili böyle bir isyan yazmasına kim izin verdi?

Gönderildi 3 saat 58 dakika 46 saniye sonra:
evcut durumda bile geçmişte çok tuhaf bir gelenek... insanlar sevdiklerinize bir otopsi fotoğrafı gönderdiler... yani ölülerinin fotoğraflarını sanki hala yaşıyorlarmış gibi çektiler...
resmi olarak bize şunu söylüyorlar insanların ömürleri boyunca fotoğraf çekmek için paraları olmadı, yani sevdikleri biri öldüğünde insanlar "böbreklerini sattılar" ve elde edilen gelirle "hatıra olarak" tek bir fotoğraf çektiler...
Ben böyle bir açıklamaya inanmıyorum...
https://i.postimg.cc/gj7WfyCw/post-mortem-photo-2.jpg
https://i.postimg.cc/4xQJ3ct0/post-mortem-photo-14.jpg
https://i.postimg.cc/Gm5XG7kT/post-mortem-photo-4.jpg
https://i.postimg.cc/y8cDyWRh/post-mortem-photo-9.jpg

Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
но ладно, когда еще ввзрослые фотгррафируются "в обнимку" со своими детками мертвыми.... но как можно заставить живых детей фотографироваться рядом с покойницей.... мне просто непонятно..
вот на этом фото мертвая только девочка
https://i.postimg.cc/qvwz5Smg/post-mortem-photo-23.jpgupload image
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Venüs, seksforumu_
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

burada ölü çocuğumla... dürüst olmak gerekirse bir tür oyun... Bu tür fotoğrafların nereden geldiğine dair resmi açıklamadan bahsediyorum

https://i.postimg.cc/QN0FxRgD/post-mortem-photo-12.jpgfree photo hosting
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Natali_Natali: 20 Mar 2024, 16:03 işte ölen çocuğumla bir tane daha... Dürüst olmak gerekirse bir tür oyun... Bu tür fotoğrafların nereden geldiğine dair resmi açıklamadan bahsediyorum

Я тебе принес. Обязательно посмотри, даже если не слушаешь такое. Клип охренительный.

These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 20 Mar 2024, 16:03 işte ölen çocuğumla bir tane daha... dürüst olmak gerekirse bir tür oyun... Bu tür fotoğrafların nereden geldiğine dair resmi açıklamadan bahsediyorum

Я тебе принес. Обязательно посмотри, даже если не слушаешь такое. Клип охранительный.

"видеоряд" у клипа очень интересный... но сама такая музыка мне не нравится((((...
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kailasanatha Tapınağı benzersiz bir kaya yapısıdır

Resmi versiyon:
Kailasanatha bir Hindu kaya tapınağıdır ve Ellora’daki mağara tapınak kompleksinin merkezi yapısıdır. Kailasanatha tapınağı, tapınak kompleksinin geri kalanından üç derin (30 metreye kadar) uçurumla ayrılıyor.
Tapınağın inşası çok uzun zaman aldı. İnşaatın Rashtrakuta hanedanından Dantidurga döneminde başladığı ve II. Krishnaraja döneminde sona erdiği düşünülüyor.

Kailasanatha Tapınağı, tapınağın inşası sırasında yekpare, yalnız bir kayaya oyulmuştur; kütle, iskele kullanılmadan yukarıdan aşağıya doğru kesildi. Kayaya oyulmuş, 58 m uzunluğunda ve 51 m genişliğinde, kayanın 33 metre derinliğine inen bir avlunun ortasında yer almaktadır. Tapınağın uzunluğu 55 m, genişliği 36 metre, işgal edilen yüzey alanı 1980 m²’dir. Başlangıçta tapınağın tamamı beyaz sıvayla kaplıydı, bu da onu kayaların arka planından benzersiz bir şekilde ayırıyordu ve Ranga Mahal olarak adlandırılıyordu.

Anlamıyorum, tarihçilerin kendileri gerçekten biliyor mu? yazdıkları saçmalıklara inanıyor musun? Herhangi bir tasarım dokümantasyonu veya hesaplaması olmadan böyle bir mucizeyi yaratmanın nasıl mümkün olduğu çok ilginç. Ve asıl önemli olan, onu neyle inşa ettikleri... tapınak inşa edilirken... anladığım kadarıyla bronz "keskilerle"... Acaba bronz normal olarak taş üzerinde mi çalışıyor yoksa sen mi çalışıyorsun? taşı işlemek için daha sert bir şeye mi ihtiyacınız var?
Ve neden "Uzay" teknolojilerimize rağmen artık hiç kimse böyle bir şey inşa edemiyor.
https://i.postimg.cc/RCDWw6ML/150373375-57187637-1284720895002531-2725867347356155904-n.jpg
https://i.postimg.cc/8zHJJysj/150386714-4.jpg
https://i.postimg.cc/DzR28sQS/150386715-24ee1ec30465c225.jpg
https://i.postimg.cc/jj3Xp6Vk/150386717-2373-orig.jpg
https://i.postimg.cc/3NYFpt2N/150386716-30b0b4a84f17f9d9.jpg
Eustace
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 22 Mar 2024, 12:04 Anlamıyorum, gerçekten tarihçilerin kendileri yazdıkları saçmalıklara mı inanıyorlar?
burada yazdıkları her şeye inanıyorsun!!! :)
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 22 Mar 2024, 12:40
Natali_Natali: 22 Mar 2024, 12:04 Anlamıyorum, tarihçilerin kendileri yazdıkları saçmalıklara gerçekten inanıyorlar mı?
yazdıkları her şeye inanıyorsun Burada!! ! :)
ne kadar da inanıyorum kendime...
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 22 Mar 2024, 12:57 как себе верю блин...
:cat1:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

12 Nisan 1961’de uzaya ilk insanlı uçuş gerçekleşti
Ded
kiraz_man
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by kiraz_man »

Natali_Natali: 21 Jan 2024, 15:43 örneğin, elektrikli scooterların yıllar önce "hiçbir şey" olarak ortaya çıktığını sanıyordum... ve onların 20. YÜZYILIN BAŞLARINDA OLDUĞUNUN ortaya çıkması beni çok şaşırttı...
işte buradayım şimdi bu otomatik arabaların fotoğraflarına bakıyorum ve anlamıyorum... bize sadece uzun metrajlı filmlerde değil, haber filmlerinde, atlı arabaların fotoğraflarını ve daha birçok şeyi gösteriyorlar, böylece hemen anlayabilelim. o zamanın geriliği ve sonra bam.
O günlerde elektrik motorlarının deneysel modellerinin olması oldukça gerçekçi. Tam da nadir olduğu için fotoğrafa dahil edildiler. Sonuçta o dönemde fotoğrafçılık da diyelim yaygın değildi ve maliyeti oldukça uzundu. Bu yüzden en iyiyi filme aldılar. Ve elektrik hakkında. O yıllardaki sıradan bir bilim adamının en azından bir yüzyıl boyunca yaratmak zorunda kalacağı şeyi yalnızca Nikola Tesla kendi hayatında yarattı. Ve scooter üzerindeki bu motorların yazarının o zamanın önde gelen bilim adamlarından ve araştırmacılarından biri olması oldukça olası. Ancak dizel motorla aynı nedenden dolayı, örneğin Rudolf’un onu icat ettiği zamanların demiryolu lokomotiflerinde üretime, seriye veya kitlelere ulaşmadı. Buharlı çekiş neredeyse 20. yüzyılın ortalarına kadar kullanıldı. Teknolojinin kanıtlanmış, açık ve basit olduğunu söylüyorlar. Ancak dizel motorda pek çok sorun vardır. Petrolün rafine edilmesi, üretimi, verimliliğin kendisi (veya verimliliği), bakımı, tekerlekten çekiş şeması vb. Scooter’larda da durum aynı. Elektriği etkili bir şekilde depolamanın bir yolu yoktu ve motorlar muhtemelen çok fazla güce açlardı. Ve o zamanların çağdaşlarının anılarına inanırsanız, Nikola Tesla zaten elektriği hava yoluyla iletebiliyordu, aynı zamanda "atsız ve buhar kazanı olmadan hareket eden bir araba" vb. de yarattı.
Gönderildi sonra 10 dakika 18 saniye:
Natali_Natali:20 Jan 2024, 20:22 people. artık böyle bir fotoğraf çekmek için yalnızca profesyonel ekipmana değil, "Marslı"ya da ihtiyacınız var.
Eski fotoğrafçılık teknolojilerinde pek güçlü değilim, ama bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. O zamanlar için oldukça iyi optikler ve en önemlisi, yüksek ışığa duyarlı küçük bir plaka değil. Ve böyle bir kamera muhtemelen bir düzine kg’dan daha ağırdı. Modern teknolojilere gelince, bu tür fotoğrafların (panoramik ve oldukça yüksek detaylı) çekilmesi günümüzde sorun değil. Babam (ve ben onunla birlikte küçükken) Zenit 11e ile panoramik fotoğraflar çektik ve bunları UPA-509 büyütücüye bastırdık. Evet, bu yapıştırma işlemidir ve sürecin kendisi oldukça zahmetlidir, ancak fotoğraflar çok iyi çıktı.

14 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
fotoğrafları 1861’de şehir ve içlerinde İNSAN YOK.... Sadece birkaç insan buldum.... evlerin üzerinde duman yok,
Uzun süre maruz kalma. Üstelik oldukça uzun. 5-10 dakika kadar düşünüyorum. Bu nedenle insanlar ve duman (hareketli nesneler) görülmez. Örnek olarak yollarda araba yerine kırmızı beyaz çizgili fotoğraflar. Şeritler var ama arabaların kendisi yok. Hareketli konu ve uzun pozlama. Ve St. Petersburg’un bu fotoğrafları muhtemelen alacakaranlıkta veya karartılmış camın (ışık filtresi) ardından çekilmiştir.
These users thanked the author kiraz_man for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

cherry_man: 12 Apr 2024, 22:51 Antik fotoğrafçılık teknolojileri açısından pek güçlü değil
eğer o fotoğraftan bahsediyorsan.. o zaman orada tam bir alay var (900’den 1500 kişiye kadar) ve bazen ve daha fazlası). Ve tüm bu insan kitlesi tek bir fotoğrafta çekildi!!!! BİR. Şimdi hatırlamıyorum, daha doğrusu Çalıntı Hisеory (Çalıntı Tarih) forumunda bu fotoğrafla ilgili bir makalenin nerede olduğunu bulamıyorum... forum sunucuları birkaç kez çöktü ve orada birçok materyal kaybedildi. .. ama insanlar bu fotoğrafla ilgili olarak fotoğrafın o zaman yapılmasının imkansız olduğunu yazdılar... orijinal fotoğrafın özelliği, en küçük ayrıntılarını görebileceğiniz kadar yakınlaştırılabilmesidir. fotoğraftaki herhangi bir askerin yüzü ve üniforması... fotoğrafın kalitesini kaybetmeden yakınlaştırılmış

forum bağlantısı https://stolenhistory.net/
kiraz_man
Flört etmek
Flört etmek

Natali_Natali: 12 Apr 2024, 23:08 eğer o fotoğraftan bahsediyorsan... o zaman orada tam bir alay var (900’den 1500’e kadar, bazen daha da fazla). Ve tüm bu insan kitlesi tek bir fotoğrafta çekildi!!!! BİR.
Kesinlikle devasa bir mercek ve aynı zamanda yüksek ışık duyarlılığına sahip büyük bir negatif. 19. yüzyılın sonuna gelindiğinde bu artık mümkündü. Genel olarak 19. yüzyıla haklı olarak fotoğraf yüzyılı denilebilir. O günlerde fotoğraf teknolojileri büyük bir hızla gelişiyordu. Ve epeyce deneysel cihaz ve malzeme vardı. Bu alayı yakalamak için kameranın çok büyük, pahalı ve benzersiz olması gerekir. Askerlerin asıl yerleştirilmesi ve fotoğrafın hazırlanması ise oldukça zaman aldı. Tüm bunları 19. yüzyılın sonunda - 20. yüzyılın başında yapmak mümkündü.

5 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Natali_Natali: 12 Apr 2024, 23:08 eğer o fotoğraftan bahsediyorsan... o zaman orada tam bir alay var (900 ila 1500 kişi ve bazen daha fazla). Ve tüm bu insan kitlesi tek bir fotoğrafta çekildi!!!! BİR.
Kesinlikle devasa bir mercek ve aynı zamanda yüksek ışık duyarlılığına sahip büyük bir negatif. 19. yüzyılın sonuna gelindiğinde bu artık mümkündü. Genel olarak 19. yüzyıla haklı olarak fotoğraf yüzyılı denilebilir. O günlerde fotoğraf teknolojileri büyük bir hızla gelişiyordu. Ve epeyce deneysel cihaz ve malzeme vardı. Bu alayı yakalamak için kameranın çok büyük, pahalı ve benzersiz olması gerekir. Askerlerin asıl yerleştirilmesi ve fotoğrafın hazırlanması ise oldukça zaman aldı. Bunu 19. yüzyılın sonunda - 20. yüzyılın başında yapmak mümkündü.
Natali_Natali: 20 Jan 2024, 19:55 bu arada bir ev daha var....baktığınızda siz de düşünüyorsunuz...
Burada bence var olağandışı bir şey değil. Büyük çaplı kütüklerden ev inşa etme teknolojisi eski çağlardan beri bilinmektedir. Finliler, Karelyalılar (ve İskandinavlar) büyük çaplı kütüklerden evler inşa ettiler. Şimdi de benzer kütüklerden evler inşa ediyorlar. Her halükarda, ahşaptan yapılmış büyük bir gemiyi veya Mısır piramitini inşa etmekten daha kolaydır.

18 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Bu sadece bir kostüm. Kime taptıkları, neye inandıkları artık açıklanamaz. Ancak fotoğrafı renkli çekerseniz her şey o kadar da korkutucu olmaz :)

https://i.postimg.cc/SR70QMQs/1000063705-colorized-01.jpg

https://i.postimg.cc/T2rvJZj6/1000063705-colorized-1-1.png
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

cherry_man: 12 Apr 2024, 23:33 burada bana göre olağandışı bir şey yok. Büyük çaplı kütüklerden ev inşa etme teknolojisi eski çağlardan beri bilinmektedir.
bu "ev" hakkında Oradaki insanların inşaat hakkında yazmadığını hatırlıyorum teknoloji... ama sözde mucizevi bir şekilde "kazara" yandığı gerçeğiyle ilgili... ve kazara yanan bir sürü başka "eser" olduğu gerçeğiyle ilgili... orada belirli binalara sahip olmanın kimsenin yararına olmadığını vurguladılar , yapılar vb. bize ulaşıyor çünkü resmi tarih doktrinine uymuyorlar...
Yapabildiklerini yok ediyorlar, yapamadıklarını saklıyorlar ya da bize her şeyi açıklıyormuş gibi saçma sapan şeyler uyduruyorlar. .
Moskova’nın ele geçirilmesi nedeniyle Napoleon Madalyası
https://i.postimg.cc/905Mq2J4/images222.jpg
https://i.postimg.cc/MKsSCxVy/medal-napoleona-za-vziatie-moskvy-foto-1.jpg
на медали мы видим Кремль, но Кремль "чужой". На шпилях символы "неизвестного нам государства"... но у историков все просто. Официальное объяснение... Наполеон типа полный имбицил и попросил сделать эту медаль, которой он, на секундочку,награждал свою гвардию,.. попросил сделать человека, который типа в Москве ни разу не был. и вот это человек типа взял и от фонаря приципил на шпили эти "символы"...
на секундочку 1812 год. сколько уже христианству на Руси? почти 1000 лет... тот кто чеканил медаль не только имбицил а еще и даун? Ну и что что он не был в Москве.. он на генном уровне уже знает что там должны быть христианские символы а не символы ЧУЖОГО И НЕИЗВЕСТНОГО НАМ ГОСУДАРТСВА..
я например а Антрактиде ни разу не была.. но на уровне генов уже знаю что там вечная мерзлота а не зеленая растительность...
ладно.. увлеклась.. не обращайте на меня внимание.... те кому это нужно все равно от нас все спрячут и найдут для нас "самые логические объяснения"....

я вообще случайно тему создала.... я так сказать больше не буду.. я больше для "пососать" подхожу... уже забросила тему.. просто вспомнила что 12\04 Гагарин в космос полетел.. ну а куда мне было еще эту новость запостить)))....
kiraz_man
kiraz_man
Flört etmek
Flört etmek

Natali_Natali: 13 Apr 2024, 00:05 Artık bunu söylemeyeceğim..
Zahmet etme. Her şey yolunda! Sizinle iletişim kurmak ilginç çünkü düşünen ve soru soran kişi öncelikli olarak ilginç bir kişidir.

6 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Burada büyük olasılıkla Eski Slav sembolizmi var. Şahin ve Gündönümü.
https://i.postimg.cc/mDFx1njt/medal-napoleona-za-vziatie-moskvy-foto-1-1-1.jpg

Отправлено спустя 5 минут 54 секунды:
И кресты на куполах церквей и храмов бывают разными. Как пример такой крест.
https://i.postimg.cc/YqRP0k7d/Screenshot-2024-04-13-03-17-56-62-40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
И учитывая, что это медаль, и изготовлена не на современном оборудовании, то вполне можно допустить неточности отображения элементов ввиду их малых размеров.
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gizemli bir coğrafi haritanın arka planında Stalin

https://i.postimg.cc/tJJmz0pw/1946.jpg

В документальном фильме «Шокирующие цитаты Сталина», есть фотография Сталина на фоне Географической карты мира, но на карте нет Филиппин и Индонезии. Чтобы это значило? От Сталина скрывали истинную географическую карту мира?

https://www.youtube.com/shorts/GGAERcqFjFA
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 27 Jul 2024, 12:18 Dünyanın gerçek coğrafi haritasını Stalin’den mi sakladılar?
Her şeyi Yoshi’den sakladılar, aksi takdirde herkesin canı cehenneme olurdu!!!!!! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, Pusya!!!!! İtiraf etme zamanın gelmedi mi??? Kızım!!!! :cat1:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 27 Jul 2024, 12:24 Natali_Natali, Pusya!!!! ! İtiraf etme zamanın gelmedi mi??? Kızım!!!! :cat1:
aynı başlıkta değil.....
Maksimum_02
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 1 year
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Maksimum_02 »

Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, Kesinlikle!!! bir Opachevalnya ya da bir okuma kulübesi yaratmalıyız!!! :deli:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 27 Jul 2024, 12:30 Natali_Natali, Kesinlikle!!! bir Opachevalnya ya da bir okuma kulübesi yaratmalıyız!!! :crazy:
kendi Apachevalnya’nı yarat)))... Kendimi yıkayacağım ve doğruca oraya gideceğim ...

25 saniye sonra gönderildi:
damn ... ve hemen orada dua edeceğim))....
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 27 Jul 2024, 12:37 Ben yıkanıp hemen oraya gideceğim...
orada yıkanıp dua edeceksin, günahlarını bağışlayacağım!!! :cat1:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sevgili forum kullanıcıları... YouTube’da "Uzun metrajlı filmlerde ve çizgi filmlerde Mandela Etkisi" adlı bir videoya rastladım...
burada yazar bazı film ve çizgi filmlerde "sloganların" ses çıkardığını iddia ediyor farklı .. ve şimdi aynı ifadeler değiştirildi....
Daha önce "Mandela Etkisi" ile ilgili buna benzer videolara rastlamıştım

herkesten büyük rica ...izleyin ve hatırlayın, videoda gösterilen bu cümlelerin kulağa nasıl geldiğini... belki birisinin hâlâ bu filmlerin CD’leri vardır... karşılaştırın...
Venüs, Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, Prenses hakkındaki orijinali buldum!! ! "O ormanda prenses homurdanıyor ve gri kurt bir kağıt parçası arıyor."
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 30 Jul 2024, 02:20 Natali_Natali, bende var Prenses hakkında orijinal!!! "o ormanda prenses homurdanıyor ve gri kurt bir parça kağıt arıyor

evet, ben bunun kimseye ihtiyaç duymadan benim Konum olduğunu zaten fark ettim.... genel olarak internette ilginç bir şey aramayacağım...
ve "drySCIT" hakkında... ayrıca Prenses .... saygın Zayıf Bağırsak ile iletişime geçmelisiniz... kuru prensesler hakkında özel bir şeyimiz var.....
Sibiryak89
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 02 Aug 2024, 23:08
Natali_Natali, I Prenses hakkında orjinalim!!! "o ormanda prenses homurdanıyor ve gri kurt bir parça kağıt arıyor

evet, ben bunun kimseye ihtiyaç duymadan benim Konum olduğunu zaten fark ettim.... genel olarak internette ilginç bir şey aramayacağım...
ve "drySCIT" hakkında... ayrıca Prenses .... saygın Zayıf Bağırsak ile iletişime geçmelisiniz... kuru prensesler hakkında özel bir şeyimiz var.....
Ben bu konuyla ilgileniyorum))))
These users thanked the author Venüs for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs: 02 Aug 2024, 23:10 Bu konuyla ilgileniyorum))))
ve ilgileniyorum)))...
ve başka kimse yok ....
Bu arada eklediğim son video hakkında.... Hatta babamı aradım ve sordum... babam Kafkasya Tutsağı filminde şu ifadenin olduğunu söyledi: "Benim evimde senden kendini ifade etmemeni rica ediyorum"... ve şimdi sadece "Ama evimde kendimi ifade edemiyorum" ifadesi yer alıyor
Ve bir kurt ve bir kurtla ilgili karikatürde köpek, babam kurdun "Pekala, eğer bir şey olursa içeri gel" dediğini söylüyor... ve şimdi de "Bir şey olursa içeri girelim"...

n6 dakika sonra gönderilir 58 saniye:
ve ayrıca babam bunu The Hound of the Hound filminde söyledi Baskervilles, genç Baskerville, Barrymore ona yulaf ezmesi döktüğünde masada şu cümleyi söyledi: "Bu nedir, PATATES, Barrymore?" ve şimdi sadece "Bu da ne, Berimore?"... Yulaf lapası sözcükleri kayboldu... ama babam "Yulaf lapası"nın orada olduğunu söylüyor çünkü biz çocukluğumuzda onlarla oynardık... bu cümle... "Borsch" mu, Berimor mu?" Kısaca Kasha yerine başka bir kelime koymuşlar... ve şimdi babam çocukluğundaki cümlelerde böyle bir oyunu nasıl oynayacaklarını söylüyor sloa Kasha yoktu
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 02 Aug 2024, 23:22
Bu konuyla ilgileniyorum))))
ve ilgileniyorum)))...
ve başka hiç kimse ....
Bu arada, son eklediğim video hakkında.... Hatta babamı aradım ve sordum... babam da bunu Kafkas Tutsağı filminde söyledi , ifade "Evimde senden kendini ifade etmemeni rica ediyorum" idi... ve şimdi sadece "Ama evimde kendimi ifade edemiyorum" ifadesi oldu
Ve karikatürde Bir kurt ve bir köpek hakkında, babam kurdun "Peki, BU sensin, bir şey olursa içeri gel" dediğini ve şimdi de "Bir şey olursa içeri gel" dediğini söylüyor...
6 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
ve ayrıca baba Baskerville’lerin Tazısı filminde genç Baskerville’in, Barrymore kendisine yulaf ezmesi koyarken masada şu cümleyi söylediğini söyledi: "Bu nedir, PORRIDGE, Barrymore?" ve "Yulaf ezmesi, efendim!" çocukluklarında bu cümleyle oynadılar... Nedir bu, "Borsch", Berimor?" Kısaca Kasha yerine başka bir kelime eklediler... şimdi babam nasıl oynayacaklarını söylüyor böyle bir oyunda eğer çocukluğundaki ifadede bir Kasha katmanı olmasaydı
Bu ifadeler hakkında hiçbir şey söyleyemem, gerçi sloganlar tam olarak babanın hatırladığı gibi.
These users thanked the author Venüs for the post:
Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, Pusya neden ilginç değil, hatta çok!! ! :)
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 02 Aug 2024, 23:33 Natali_Natali, Pusya, neden? çok ilginç değil mi!!! :)
evet, zaten anladım....

botlar, hayır basıyorlar mı?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 02 Aug 2024, 23:35 abotlar çok mu dar?
uymadı :( Para iadesi yaptık!!! Yusufçuk Velberis’i parçaladı parçalara ayrıldı ve herkesle tartıştı !!! Başka bir satıcıdan sipariş verdim :çılgın:
Ayakkabılar nerede???
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Muhtemelen bu Konudaki son fotoğraflarım... Zaten kimsenin umrunda değil.....
ama kahretsin... Okuldaki tarih derslerinden bile hatırlıyorum. eski günlerde ülkemiz kürküyle ünlüydü... avcılık... bal arıları.. herşey..... kısacası pek çok şey ormanla bağlantılı.. tüm dünya.. bir bütün yaşam tarzı....
ve kahretsin.. Buldum.. Krasnoyarsk’ın fotoğraflarını... ve orman hangi cehennemde? peki kim yalan söylüyor? tarih ders kitapları mı yoksa fotoğraflar mı?... kahretsin, gerçek yerine bir tür saçmalık satıyorlar gibi görünüyor...

https://i.postimg.cc/pX3hhN3L/1600px-106.jpg

https://i.postimg.cc/7Z7CSsyM/1600px-105.jpg

https://i.postimg.cc/SKfJvnRn/1600px-104.jpg

https://i.postimg.cc/pTVpbP5q/1600px-103.jpg
Venüs, Sibiryak89
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

işte bir fotoğraf daha... Yenisey Nehri’ne köprü döşenirken yapılan dua...
Yenisey’i kendi gözleriyle görenler, orada orman var mı? peki, en azından BİR... kişi fotoğrafta EN AZ BİR AĞAÇ mı olmalı?

https://i.postimg.cc/yxZJnvZH/1600px-118.jpgimage hosting
Last edited by Christmas_Christmas on 03 Aug 2024, 19:02, edited 1 time in total.
Venüs
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 03 Aug 2024, 18:54 orman hangi cehennemde?
ne lanet bir orman!!!! onu kesip Çinlilere yüksek fiyata sattılar!!! ve sonra bir şehir inşa ettiler, ormanı kesenler hurda almak için evlerine gitmek zorunda kaldılar, herkes kaçtı ve orman için kazandıkları para boşa gitti!!!
muhtemelen bu Konudaki son fotoğraflarım... hayır yine de umurunda ....
yine!!! Lanet olsun, iksiri içtiğin konusunda yalan söylüyorsun!!!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 03 Aug 2024, 19:01
Natali_Natali: 03 Aug 2024, 18:54 Orman hangi cehennemde?
ne lanet bir orman!!!! onu kesip Çinlilere yüksek fiyata sattılar!!! ve sonra bir şehir inşa ettiler, ormanı kesenler hurda almak için evlerine gitmek zorunda kaldılar, herkes kaçtı ve orman için kazandıkları para boşa gitti!!!
muhtemelen bu Konudaki son fotoğraflarım... hayır yine de umurunda ....
yine!!! Lanet olsun, iksiri içtiğin konusunda yalan söylüyorsun!!!
Çinliler de ne... 30 Ağustos’ta çekilen dua töreninin fotoğrafı , 1896..
tarihe bakın.. resmi ders kitapları... o zamanlar ormanımıza ayıracak vakitleri yoktu... en azından Krasnoyarsk yakınlarında bu kesin...
lanet olsun baba, beyninize özel bir bahane aramayın ki gözlerinizle gördükleriyle uyumsuzluk olmasın....
kör olmayan bir bakışla bakın ve cevap verin ORMAN NEREDE?... Çinliler kes şunu lanet şeyi.....
şimdi sana Çinlileri göstereceğim... bir saniye
Last edited by Christmas_Christmas on 03 Aug 2024, 19:06, edited 1 time in total.
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”