[attachment=0]EF30BC11-4AEF-4203-8729-821383112ED7.jpeg [/attachment]Benimki anal seks olmadan yaşayamaz, düzenli olarak benden onu kıçına sokmamı istiyor)
Anal seks hakkındaki düşünceler heyecanlandırır. Popolarımda çok sayıda kız ve kadın vardı, bundan gerçekten hoşlanıyorlar, orgazm yaşıyorlar. Şimdi bir erkeği kıçıma sokmak istiyorum)
Anal seks hakkındaki düşünceler heyecanlandırır. Popolarımda çok sayıda kız ve kadın vardı, bundan gerçekten hoşlanıyorlar, orgazm yaşıyorlar. Şimdi bir erkeği kıçıma sokmak istiyorum)
Anal seksi seviyorum, bir kızla anal seks yapma düşüncesi bile çok heyecan verici, ama hoşuma gidiyor anal seks yalnızca onu seven, bundan zevk alan ve hatta tamamen ondan boşalan kızlarla.
These users thanked the author PlajTavşan for the post:
Anal seksi seviyorum, bir kızla anal seks yapma düşüncesi bile çok heyecan verici, ama hoşuma gidiyor [url=viewtopic.php?t= 14008]anal seks[/url] yalnızca onu seven, bundan zevk alan ve hatta tamamen ondan boşalan kızlarla.
İlk eş bundan hiç hoşlanmadı. Ama birkaç kez yaptım. Hatta bir kez sordu ama sonra kesti.
İkinci karısı ilk başta onu çok sevdi. Hatta birkaç kez analdan şiddetle geldim. Ama zamanla ilgimi de kaybettim. Eğer sorarsam reddediyor gibi görünmüyor ama açıkça isteksiz. Bu nedenle, artık ortalama olarak bu fırsat yılda bir kez karşınıza çıkıyor.
Ama aynı anda onun amında sikim ve kıçımda bir parmağımın olmasını seviyor. Evet ve kıçımda bir parmak varken başımı vajina ile kıç arasındaki bölüme sürtmeyi gerçekten seviyorum.
Not: Bir zamanlar her şeyden çok emmeyi seven ve başka hiçbir şeyi sevmeyen bir metresi vardı. Çok lezzetli sikişti ama zaten asla boşalamadığını söyleyerek onu çok fazla çabalamaması konusunda hemen uyardı. Ama denedim!! Ve bir gün, anal istediği için değil, iyi bir sevgili olmak istediği için onu kıçından yapmam gerektiğini söyledi. Ve ona göre, kıçından da iyi sevgililerin olması gerekiyor. Çok akıllı bir kızdı.
These users thanked the author Anatolik for the post (total 2):
İlk eş bundan hiç hoşlanmadı. Ama birkaç kez yaptım. Hatta bir kez sordu ama sonra kesti. İkinci karısı ilk başta onu çok sevdi. Hatta birkaç kez analdan şiddetle geldim. Ama zamanla ilgimi de kaybettim. Eğer sorarsam reddediyor gibi görünmüyor ama açıkça isteksiz. Bu nedenle, artık ortalama olarak bu fırsat yılda bir kez karşınıza çıkıyor. Ama aynı anda onun amında sikim ve kıçımda bir parmağımın olmasını seviyor. Evet ve kıçımda bir parmak varken başımı vajina ile kıç arasındaki bölüme sürtmeyi gerçekten seviyorum. Not: Bir zamanlar her şeyden çok emmeyi seven ve başka hiçbir şeyi sevmeyen bir metresi vardı. Çok lezzetli sikişti ama zaten asla boşalamadığını söyleyerek onu çok fazla çabalamaması konusunda hemen uyardı. Ama denedim!! Ve bir gün, anal istediği için değil, iyi bir sevgili olmak istediği için onu kıçından yapmam gerektiğini söyledi. Ve ona göre, kıçından da iyi sevgililerin olması gerekiyor. Çok akıllı bir kızdı.
Hockeystar71: ↑24 Apr 2023, 22:49JuliaZ, birçok kız anal ve seksten hoşlanır ondan boşalıyorlar))) Bunun nasıl böyle olduğunu hala anlamıyorum))
Hayır, pek çok kız analdan hoşlanmaz. Yaklaşık 40/60. Sikişmek için kıçına sikişiyorlar, eğleniyorlar ama boşalamıyorlar. Ve analla daha da az sonuçlanıyor, yaklaşık 25/75.
[quote=Hockeystar71 post_id=195522 time=1682365763 user_id=18046] [ref=#0000ff]JuliaZ[/ref], birçok kız anal ve seksten hoşlanır ondan boşalıyorlar))) Bunun nasıl böyle olduğunu hala anlamıyorum)) [/quote]Hayır, pek çok kız analdan hoşlanmaz. Yaklaşık 40/60. Sikişmek için kıçına sikişiyorlar, eğleniyorlar ama boşalamıyorlar. Ve analla daha da az sonuçlanıyor, yaklaşık 25/75.
[ref=#804000]Seregyn[/ref], [quote=Seregyn post_id=393909 time=1722694599 user_id=11200] Penis penise girdiğinde süper göt yüksek mmmm[/quote] Peki orgazmdan önce keskin hareketlerle hareket ettiğinde?
Analdan orgazm olan kızlar, kadınlar ve neden pek çok insan bundan hoşlanmıyor?
Last post
Analden orgazm olan kızlar ve kadınlar, neden pek çok insan bundan hoşlanmıyor?
n
))) Anal seksten orgazm, vajinal seksten daha parlak))) ama daha az sıklıkta oluyor ve anal her halükarda seks her...
İnsanlar. Analdan sonra benim gibi utanan var mı? Veya benzerleri.
Bir öğle yemeği molasında bir adamla tanıştım. Dedikleri gibi, ona sonuna kadar hizmet ettim. Ve bu ilk karşılaşmamız olmadığından...
Last post
Konuyla ilgili bir şey söylemeyeceğim ama kadın sessiz kalabilirdi. Ah, öyle olsun.
Enstitüde okuyorum. Bir öğretmen var, o 40 yaşlarında, ben 19 yaşındayım. Oldukça güzel, göğüsleri normal. Ve kendimi onun evinde buldum, sonra da yatağa. İş anal kısmına geldi. Penisim 18 cm (normal...
Last post
Belki kişi işte gerçekten streslidir ya da ne tür sorunlar birikmiştir?